Dodaj do ulubionych

Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową

IP: *.udn.pl 18.03.05, 22:04
w wyborach do rady miejskiej i na ich prezydenta. Jedyni, którzy mówią
własnym głosem w radzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kosa Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:35
      Oni sa tez moim faworytem!Opozycja bardzo racjonalna!Tak trzymac
      • Gość: dymek Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: 193.111.144.* 19.03.05, 00:49
        Superoszołomy! Tylko Radomianie Razem i SLD mogą coś w tym mieście zrobić!
        • Gość: anty-ŁEPEK Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.05, 07:16
          Mój przedmówca, mając na mysli seks z mężczyznami, ma rację. On (ŁEPEK, dymek,
          dada i jeszcze kilka innych jego nicków) wie co mówi wszak to jego klienci.
          Ale tu chodzi o dobro wszystkich mieszkańców nie tylko jednostek gejów-
          sprawnych inaczej więc i ja zagłosuję na Wspólnotę Samorządową!!!Szkoda, że
          oni nie kandydują do Sejmu. Z drugiej jednak strony wzmacnia to ich
          wiarygodność, że dla nich liczy się TYLKO To miasto i TYLKO Ci mieszkańcy!!!!
          • Gość: Baska Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 19.03.05, 12:37
            Nasza spora grupa (KONCZACYCH STUDIA!)rowniez chce głosowac na WS,
            ale zeby dotknął ich i nas sukces koniecznie WS musi serio (i widocznie)
            zaangażować się w sprawy młodych i coś zmienić w stylu udzielanych wypowiedzi -
            nie wiem co , może więcej CZADU i luzu?
        • Gość: klawo Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 19.03.05, 20:46
          Tak masz rację koalicja RR i SLD ( a wkrótce PD) nie dość,że może coś zrobić to
          nawet to robi. Co i jak robi każdy widzi niestety.
      • Gość: ktos Re: RSM IP: *.udn.pl 28.03.05, 17:06
        witam.
    • Gość: cc Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.05, 13:48
      Możecie podać nazwiska tych z WS
    • Gość: AAA Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:30
      sZKODA,ŻE BRAK ROZSĄDKU TYM,KYRZY TAK MYŚLA. PANPWIE Z WS W NAJWAŻNIESZYCH
      GŁOSOWANIACH WYCHODZA Z SALI( ZACHWILKE WRACAJA USMIECHNIĘCI I ZADOWELENII) A
      WSPRAWACH HANDLU TAK KRĘCĄ, ŻE GŁOSUJA ZA PRACA W NIEDZIELE I SWIETA.nASTEPNIE
      PRZED OŁTARZEM SKŁADAJA SLUBOWANIE O ZACHOWANIU WIERNOŚCI NASZEJ WIARY.
    • Gość: molers PiS jest lepszy od wspólnoty!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 16:48
      Ludzie, wspólnota to z całą pewnościa jest prawicowa i opozycyjna, ale czy oni
      mogą coś więcej poza krzykliwymi hasłami i sporą dawką oszołomstwa, wydaje mi
      się, że nie dlatego zagłosuje na PiS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Norbi Re: PiS jest lepszy od wspólnoty!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.05, 12:15
        Czyli pochwalasz lizustwo niejakiego Pyrciocha, niestety muszę stwierdzić że
        zarówno ludzie z PO i Pisu w radzie dbają głownie o wlasne interesy,nire
        najlepiej to świadczy niestety o przyszlosci tego miasta
    • Gość: deri Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.05, 07:26
      Jezeli prawdą jest, że oni nie kandydują do Sejmu a skupiają się na wyborach do
      samorządu to idealnym rozwiązaniem byłoby gdyby w wyborach do Sejmu poparli PiS
      a ci w wyborach do samorządu poparli Wspólnotę. Wszak to niemalże ten sam
      rodowód, ten sam program, ta sama wizja Polski i Radomia (z wyłączeniem
      Pyrciocha). Szkoda byłoby zmarnować tych kilkudziesiąt tysięcy głosów ich
      sympatyków. Ale czy Suskiego stać jest na taki krok dla dobra nie tylko prawej
      sceny politycznej ale przede wszystkim dobra Polski i Radomia?
    • Gość: laura Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 10:52
      Mnie sie podoba ich konsekwencja. Ja tez na nich zagłosuje
    • Gość: prawicowiec Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:07
      deri bardzo trafne spostrzeżenie. Tylko że mam te same obawy co i Ty. Czy
      niektórych malućkich w PiSie będzie stać na uniesienie się ponad podziały i
      dogadanie się e Wspólnotą. W innym przypadku może to zrobić LPR Bałażaka lub
      partia Łopuszańskiego bo ci równie ż reprezentują e wartości co i Wspólnota
      Samorządowa. Dla mnie lepszym rozwiązaniem byłby PiS. Panie Suski do dzieła!!!
    • Gość: tekla Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 20.03.05, 15:21
      To są ludzie wiecznej opozycji . Umieją krytykować ale nie są kreatywni . Czego
      nie robią zawesze żle. Imprezy -żle ,zakup mieszkań socjalnych -źle.
      W Radomiu są nie tylko ludzie bez chleba.My chcemy normalnie żyć.
      • Gość: dan Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 20.03.05, 15:43
        BRAWO JAN REJCZAK!
    • Gość: idios Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:29
      ja tez
    • Gość: pipa Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:31
      Tylko oni sa dosiwdczeni w samorzadzie
      • Gość: kuba_wojewodzki Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.05, 19:13
        Ja również bedę głosował na Wspólnotę Samorządową! Jedyni nie kompromitujacy
        się w tej radzie
        • Gość: He! Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.05, 20:47
          Jakbyś zobaczył jak Sońta wyszedł na trybunę i zaczął bzdety kroić, .... a gdy
          mu zadano pytanie to stał jak malutki chłopczyk, aż wstyd, bo nie wiedział o
          czym mówił! Oni wcale nie są do rozwiązywania problemów - oni sami do siebie są
          problemem. Dyrektorzy szkół średnich zwododowych byli na sesji w ten
          poniedziałek i widać było, że nie wiedzieli gdzie patrzeć kiedy oni zabierali
          głos. Wszystko robili tylko po to, aby coś na Prezydenta powiedzieć - aż się
          dziwię, że Pan Prezydent jak do tej pory zachowuje spokój.Nie jest ważne, że o
          spadku bezrobocia mówił dyr. Urzędu Pracy - Sońta i reszta mówią co innego.
          Być radnym z WS to dopiero coś!!!
          • Gość: kostka Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.05, 22:38
            Tak, masz rację.Tylko oni nie boją się wytknąć generałowi błędy!Inni zachowują
            się jak młodsi stopniem żołnierze.Słuchają bezgranicznie głupich rozkazów
            równie mądrego generała.
    • Gość: biceps Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:40
      nie wiem na kogo zagłosuje lae na pewno nie na Marcinkowskiego!!!
      • Gość: Ewa Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:07
        i na Sońte też nie! a o sprawy młaodych to oni już zadbali zobacz ilu ich tam
        zostało
    • olo1033 Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową 23.03.05, 09:39
      Jako radomianin oświadczam że w chwili obecnej nie widzę żadnej partii która
      mogła by poprowadzić nasz Radom ku lepszej przyszłości.Jestem ostrożny i
      przeciwny tworzeniu się nowych partii i partyjek służących do rozgrywek miedzy
      sobą jak ma to miejsce teraz.Teraz na sesjach dochodzą do głosu kameleony już
      zmieniający barwę i obiecujących eden na ziemi rasomskiej.Pomijam tą kupę
      oszołomów i nawiedzonych któży dali się poznać ze strony stawiania
      pomników ,zmiany nazw ulic ,sprawy hadlu w świeta itp,,Dla tych co byli moim
      zdaniem nie ma już miejsca w ławach samorządowych.Cygan podobno raz przechodzi
      przez wieś a raz spażony dmucha na zimnne.Nie dajmy sobie wyprać mózgów bo znów
      będzie to samo od początku.
      • Gość: Płonka Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:55
        Masz rację olo.Ja yteż nie widzę takiej partii.
        Dlatego będę głosowała na BEZPARTYJNE ugrupowanie Wspólnota Samorządowa!
        • Gość: Megi Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:08
          qr... zdecyduj się koleś na jakiś nik a nie bez podbijasz ten durny wątek po
          różnymi, co ty Sońta jesteś czy co ??
    • Gość: gość Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 25.03.05, 20:11
      PO - jedyna partia wiodąca narodu WS wieczna opozycja . Umieją świetnie
      krytykować , jak się zapędzą to nawet siebie . Ale to nie są ludzie do rządów
      >Tougrupowanie typowo opozycyjne. Każdy ma prawo widzieć co chce. Dla mnie
      białe , oni widzą czerwone. Cóż , na tego wirusa nie ma jeszcze laku !
    • Gość: wyborca Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.03.05, 16:40
      Przekształćcie się w partię a zrobię to NAPEWNO!!!
      • Gość: Stasz RE: Tworzymy nową partię IP: *.udn.pl 28.03.05, 17:19
        • Gość: NIKT Re: RE: Tworzymy nową partię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:40
          Jak na razie, nie ma w Radomiu żadnej porządnej partii ani grupy, na którą by
          się chciało głosować. Z tym się zgadzam, i będzie problem z pójściem do urn dla
          wielu. Głosować na byle kogo, kogo uważa się o te parę procent lepszego od
          innych, ale nie z tej wybranej partii, czy wesprzeć partie poprzez nieciekawego
          jej wybrańca? To chyba lepiej nie iść w ogóle. Żałosne jest to, co obecnie
          wyrabia się na radomskiej scenie przedwyborowej, te nowe pseudo-grupy itp.
          (pocieszeniem nie jest wcale, że na innych też). Zawłaszczają Radom, i liczą że
          niezorientowani będą skreślać na chybił-trafił, a tak może niestety być.
          • Gość: bret Re: RE: Tworzymy nową partię IP: *.udn.pl 28.03.05, 19:06
            POwinni wstąpić do PISu
    • Gość: lura Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:17
      ja rowniez powierze im swoj głos
    • Gość: KIBIC Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.dc.dc.cox.net 29.03.05, 17:37
      Re: CZY JEST SZANSA NA SILNĄ PRAWICĘ W RADOMIU?
      Autor: Gość: KIBIC Data: 04.02.2005 00:36

...
      11 nastepujacych "sedziow":
      rex,prawy,you,Muniek,rokpsy, bodziorad,muzyk2,rysmaj,przecis z,maryśka,pies22
      albo nastepnych 10 i tylko na pana Dariusza Bąka.

UZUPELNIENIE 1
      Dariusz Bąk 36(Marek)

STATECZNE WYNIKI(2004) Suma Pkt/11

T.Wydra.........298 albo 27
      J.Rejczak.......262 albo 24
      B.Kutkowska.....230 albo 21
      L.Wisniewska....223 albo 20

M.Rejczak.......174 albo 16
      T.Gogacz........155 albo 14
      R.Falek.........148 albo 13

M.Suski.........114 albo 10
      T.Pyrcioch......113 albo 10
      H.Byzdra........107 albo 10
      K.Gajewski......101 albo 9

K.Sonta..........98 albo 9
      M.Wróbel.........97 albo 9
      E.Kopacz.........93 albo 8
      Maszkiewicz......90 albo 8
      S.Banaszkiewicz..84 albo 8

A.Wedzonka.......60 albo 5
      K.Wlazlo.........56 albo 5
      J.Lopuszanski....54 albo 5
      Ruszczyk.........48 albo 4
      S.Prażmowski.....37 albo 3
      T.Derlatka.......36 albo 3
      J.Wróbel.........31 albo 3
      • Gość: sędzia Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:01
        11 nastepujacych "sedziow":
        rex,prawy,you,Muniek,rokpsy, bodziorad,muzyk2,rysmaj,przecis z,maryśka,pies22

ćwierćmózgów i półgłówków pieprzy takie głupoty, że aż się nie chce tego
        czytać!!!!!!
    • Gość: xxx Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: 80.249.0.* 31.03.05, 08:09
      ..... a po głosowaniu walnij barana z dzwonkiem o ścianę i udaj się na leczenie
      do KRYCHNOWIC i zamknij sie na oddziale dla niebezpiecznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka