Gość: ella IP: *.udn.pl 18.03.05, 22:04 w wyborach do rady miejskiej i na ich prezydenta. Jedyni, którzy mówią własnym głosem w radzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kosa Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 22:35 Oni sa tez moim faworytem!Opozycja bardzo racjonalna!Tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: 193.111.144.* 19.03.05, 00:49 Superoszołomy! Tylko Radomianie Razem i SLD mogą coś w tym mieście zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ŁEPEK Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.05, 07:16 Mój przedmówca, mając na mysli seks z mężczyznami, ma rację. On (ŁEPEK, dymek, dada i jeszcze kilka innych jego nicków) wie co mówi wszak to jego klienci. Ale tu chodzi o dobro wszystkich mieszkańców nie tylko jednostek gejów- sprawnych inaczej więc i ja zagłosuję na Wspólnotę Samorządową!!!Szkoda, że oni nie kandydują do Sejmu. Z drugiej jednak strony wzmacnia to ich wiarygodność, że dla nich liczy się TYLKO To miasto i TYLKO Ci mieszkańcy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 19.03.05, 12:37 Nasza spora grupa (KONCZACYCH STUDIA!)rowniez chce głosowac na WS, ale zeby dotknął ich i nas sukces koniecznie WS musi serio (i widocznie) zaangażować się w sprawy młodych i coś zmienić w stylu udzielanych wypowiedzi - nie wiem co , może więcej CZADU i luzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawo Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 19.03.05, 20:46 Tak masz rację koalicja RR i SLD ( a wkrótce PD) nie dość,że może coś zrobić to nawet to robi. Co i jak robi każdy widzi niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.05, 13:48 Możecie podać nazwiska tych z WS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:30 sZKODA,ŻE BRAK ROZSĄDKU TYM,KYRZY TAK MYŚLA. PANPWIE Z WS W NAJWAŻNIESZYCH GŁOSOWANIACH WYCHODZA Z SALI( ZACHWILKE WRACAJA USMIECHNIĘCI I ZADOWELENII) A WSPRAWACH HANDLU TAK KRĘCĄ, ŻE GŁOSUJA ZA PRACA W NIEDZIELE I SWIETA.nASTEPNIE PRZED OŁTARZEM SKŁADAJA SLUBOWANIE O ZACHOWANIU WIERNOŚCI NASZEJ WIARY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molers PiS jest lepszy od wspólnoty!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.03.05, 16:48 Ludzie, wspólnota to z całą pewnościa jest prawicowa i opozycyjna, ale czy oni mogą coś więcej poza krzykliwymi hasłami i sporą dawką oszołomstwa, wydaje mi się, że nie dlatego zagłosuje na PiS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: PiS jest lepszy od wspólnoty!!!!!!!!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.05, 12:15 Czyli pochwalasz lizustwo niejakiego Pyrciocha, niestety muszę stwierdzić że zarówno ludzie z PO i Pisu w radzie dbają głownie o wlasne interesy,nire najlepiej to świadczy niestety o przyszlosci tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deri Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.05, 07:26 Jezeli prawdą jest, że oni nie kandydują do Sejmu a skupiają się na wyborach do samorządu to idealnym rozwiązaniem byłoby gdyby w wyborach do Sejmu poparli PiS a ci w wyborach do samorządu poparli Wspólnotę. Wszak to niemalże ten sam rodowód, ten sam program, ta sama wizja Polski i Radomia (z wyłączeniem Pyrciocha). Szkoda byłoby zmarnować tych kilkudziesiąt tysięcy głosów ich sympatyków. Ale czy Suskiego stać jest na taki krok dla dobra nie tylko prawej sceny politycznej ale przede wszystkim dobra Polski i Radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 10:52 Mnie sie podoba ich konsekwencja. Ja tez na nich zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 12:07 deri bardzo trafne spostrzeżenie. Tylko że mam te same obawy co i Ty. Czy niektórych malućkich w PiSie będzie stać na uniesienie się ponad podziały i dogadanie się e Wspólnotą. W innym przypadku może to zrobić LPR Bałażaka lub partia Łopuszańskiego bo ci równie ż reprezentują e wartości co i Wspólnota Samorządowa. Dla mnie lepszym rozwiązaniem byłby PiS. Panie Suski do dzieła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 20.03.05, 15:21 To są ludzie wiecznej opozycji . Umieją krytykować ale nie są kreatywni . Czego nie robią zawesze żle. Imprezy -żle ,zakup mieszkań socjalnych -źle. W Radomiu są nie tylko ludzie bez chleba.My chcemy normalnie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 20.03.05, 15:43 BRAWO JAN REJCZAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idios Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:29 ja tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 16:31 Tylko oni sa dosiwdczeni w samorzadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba_wojewodzki Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.05, 19:13 Ja również bedę głosował na Wspólnotę Samorządową! Jedyni nie kompromitujacy się w tej radzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He! Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.05, 20:47 Jakbyś zobaczył jak Sońta wyszedł na trybunę i zaczął bzdety kroić, .... a gdy mu zadano pytanie to stał jak malutki chłopczyk, aż wstyd, bo nie wiedział o czym mówił! Oni wcale nie są do rozwiązywania problemów - oni sami do siebie są problemem. Dyrektorzy szkół średnich zwododowych byli na sesji w ten poniedziałek i widać było, że nie wiedzieli gdzie patrzeć kiedy oni zabierali głos. Wszystko robili tylko po to, aby coś na Prezydenta powiedzieć - aż się dziwię, że Pan Prezydent jak do tej pory zachowuje spokój.Nie jest ważne, że o spadku bezrobocia mówił dyr. Urzędu Pracy - Sońta i reszta mówią co innego. Być radnym z WS to dopiero coś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostka Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.03.05, 22:38 Tak, masz rację.Tylko oni nie boją się wytknąć generałowi błędy!Inni zachowują się jak młodsi stopniem żołnierze.Słuchają bezgranicznie głupich rozkazów równie mądrego generała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biceps Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 21:40 nie wiem na kogo zagłosuje lae na pewno nie na Marcinkowskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:07 i na Sońte też nie! a o sprawy młaodych to oni już zadbali zobacz ilu ich tam zostało Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową 23.03.05, 09:39 Jako radomianin oświadczam że w chwili obecnej nie widzę żadnej partii która mogła by poprowadzić nasz Radom ku lepszej przyszłości.Jestem ostrożny i przeciwny tworzeniu się nowych partii i partyjek służących do rozgrywek miedzy sobą jak ma to miejsce teraz.Teraz na sesjach dochodzą do głosu kameleony już zmieniający barwę i obiecujących eden na ziemi rasomskiej.Pomijam tą kupę oszołomów i nawiedzonych któży dali się poznać ze strony stawiania pomników ,zmiany nazw ulic ,sprawy hadlu w świeta itp,,Dla tych co byli moim zdaniem nie ma już miejsca w ławach samorządowych.Cygan podobno raz przechodzi przez wieś a raz spażony dmucha na zimnne.Nie dajmy sobie wyprać mózgów bo znów będzie to samo od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płonka Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:55 Masz rację olo.Ja yteż nie widzę takiej partii. Dlatego będę głosowała na BEZPARTYJNE ugrupowanie Wspólnota Samorządowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 14:08 qr... zdecyduj się koleś na jakiś nik a nie bez podbijasz ten durny wątek po różnymi, co ty Sońta jesteś czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.udn.pl 25.03.05, 20:11 PO - jedyna partia wiodąca narodu WS wieczna opozycja . Umieją świetnie krytykować , jak się zapędzą to nawet siebie . Ale to nie są ludzie do rządów >Tougrupowanie typowo opozycyjne. Każdy ma prawo widzieć co chce. Dla mnie białe , oni widzą czerwone. Cóż , na tego wirusa nie ma jeszcze laku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.03.05, 16:40 Przekształćcie się w partię a zrobię to NAPEWNO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKT Re: RE: Tworzymy nową partię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:40 Jak na razie, nie ma w Radomiu żadnej porządnej partii ani grupy, na którą by się chciało głosować. Z tym się zgadzam, i będzie problem z pójściem do urn dla wielu. Głosować na byle kogo, kogo uważa się o te parę procent lepszego od innych, ale nie z tej wybranej partii, czy wesprzeć partie poprzez nieciekawego jej wybrańca? To chyba lepiej nie iść w ogóle. Żałosne jest to, co obecnie wyrabia się na radomskiej scenie przedwyborowej, te nowe pseudo-grupy itp. (pocieszeniem nie jest wcale, że na innych też). Zawłaszczają Radom, i liczą że niezorientowani będą skreślać na chybił-trafił, a tak może niestety być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bret Re: RE: Tworzymy nową partię IP: *.udn.pl 28.03.05, 19:06 POwinni wstąpić do PISu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lura Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:17 ja rowniez powierze im swoj głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.dc.dc.cox.net 29.03.05, 17:37 Re: CZY JEST SZANSA NA SILNĄ PRAWICĘ W RADOMIU? Autor: Gość: KIBIC Data: 04.02.2005 00:36 ... 11 nastepujacych "sedziow": rex,prawy,you,Muniek,rokpsy, bodziorad,muzyk2,rysmaj,przecis z,maryśka,pies22 albo nastepnych 10 i tylko na pana Dariusza Bąka. UZUPELNIENIE 1 Dariusz Bąk 36(Marek) STATECZNE WYNIKI(2004) Suma Pkt/11 T.Wydra.........298 albo 27 J.Rejczak.......262 albo 24 B.Kutkowska.....230 albo 21 L.Wisniewska....223 albo 20 M.Rejczak.......174 albo 16 T.Gogacz........155 albo 14 R.Falek.........148 albo 13 M.Suski.........114 albo 10 T.Pyrcioch......113 albo 10 H.Byzdra........107 albo 10 K.Gajewski......101 albo 9 K.Sonta..........98 albo 9 M.Wróbel.........97 albo 9 E.Kopacz.........93 albo 8 Maszkiewicz......90 albo 8 S.Banaszkiewicz..84 albo 8 A.Wedzonka.......60 albo 5 K.Wlazlo.........56 albo 5 J.Lopuszanski....54 albo 5 Ruszczyk.........48 albo 4 S.Prażmowski.....37 albo 3 T.Derlatka.......36 albo 3 J.Wróbel.........31 albo 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:01 11 nastepujacych "sedziow": rex,prawy,you,Muniek,rokpsy, bodziorad,muzyk2,rysmaj,przecis z,maryśka,pies22 ćwierćmózgów i półgłówków pieprzy takie głupoty, że aż się nie chce tego czytać!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Bedę głosować na Wspólnotę Samorządową IP: 80.249.0.* 31.03.05, 08:09 ..... a po głosowaniu walnij barana z dzwonkiem o ścianę i udaj się na leczenie do KRYCHNOWIC i zamknij sie na oddziale dla niebezpiecznych. Odpowiedz Link Zgłoś