Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:33 Może mi ktoś polecić kolonie dla 10letniego dziecka tzn chodzi o sprawdzone biuro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolonista Re: kolonie letnie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.03.05, 22:33 TPD. Oni zawsze dostają kasy w brud!!! A na dodatek niezapomniane chwile; wizyta prezydenta i Skarpetty-Zuch (oczywiście jeśli przyjedzie TV Dami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka Re: kolonie letnie IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:06 Polecam biuro podrózy na Sienkiewicza. Moje dziecko było dwa razy na kolonii i jest bardzo zadowolone. Biuro to z tego co wiem organizuje kolonie juz kilka lat i zawsze dzieciaki były zadowolone, dobra kadra opiekunów, opieka medyczna, dobre warunki i dużo zabawy niezależnie od pogody. Moja córka nie moze sie doczekac juz wakacji i ciagle wypytuje czy w tym roku tez moze jechać. Zaznaczam, ze za pierwszym razem była dosyc sceptycznie nastawiona do rozłaki z mamą i bałam sie jak sobie poradzi. Ale wróciła bardzo zadowolona wiec z czystym sumieniem jesli chodzi o rozrywkę i bezpieczeństwo naszych dzieciaków polecam to biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: kolonie letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:11 Tylko kolonie sportowe E.Papiernik (w tym roku w Mrągowie)Tel 3314937 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: kolonie letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:14 Dodaję: moje dzieci były tam dwukrotnie Czas wypełniony różnorodnymi zajęciami sportowymi(w zależności od wieku, płci, pogody itp), fachowa opieka, super jedzenie. Dzieci b. zadowolone. Moje chciałyby na 2 turnusy. Odpowiedz Link Zgłoś