Dodaj do ulubionych

kolonie letnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 20:33
Może mi ktoś polecić kolonie dla 10letniego dziecka tzn chodzi o sprawdzone
biuro.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolonista Re: kolonie letnie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.03.05, 22:33
      TPD. Oni zawsze dostają kasy w brud!!! A na dodatek niezapomniane chwile;
      wizyta prezydenta i Skarpetty-Zuch (oczywiście jeśli przyjedzie TV Dami).
    • Gość: cytrynka Re: kolonie letnie IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.05, 15:06
      Polecam biuro podrózy na Sienkiewicza. Moje dziecko było dwa razy na kolonii i
      jest bardzo zadowolone. Biuro to z tego co wiem organizuje kolonie juz kilka
      lat i zawsze dzieciaki były zadowolone, dobra kadra opiekunów, opieka medyczna,
      dobre warunki i dużo zabawy niezależnie od pogody. Moja córka nie moze sie
      doczekac juz wakacji i ciagle wypytuje czy w tym roku tez moze jechać.
      Zaznaczam, ze za pierwszym razem była dosyc sceptycznie nastawiona do rozłaki z
      mamą i bałam sie jak sobie poradzi. Ale wróciła bardzo zadowolona wiec z
      czystym sumieniem jesli chodzi o rozrywkę i bezpieczeństwo naszych dzieciaków
      polecam to biuro.
      • Gość: ada Re: kolonie letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:11
        Tylko kolonie sportowe E.Papiernik (w tym roku w Mrągowie)Tel 3314937
        • Gość: ada Re: kolonie letnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:14
          Dodaję: moje dzieci były tam dwukrotnie Czas wypełniony różnorodnymi zajęciami
          sportowymi(w zależności od wieku, płci, pogody itp), fachowa opieka, super
          jedzenie. Dzieci b. zadowolone. Moje chciałyby na 2 turnusy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka