Dodaj do ulubionych

KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH

IP: *.udn.pl 08.04.05, 21:23
Nieobecność oficjalnej delegacji władz miejskich i samorządowych na pogrzebie
Ojca Świętego to skandal. Dodajmy,że Jan Paweł II to Honorowy Obywatel
Radomia. Tłumaczenie prezydenta było żenujące i dziecinne. Kolejna plama na
skalę światową.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolo Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.04.05, 21:32
      Kolejna plama internauty. Znowu władza Radomia jest BEE. Oni powinni robić
      wszystko co jakiś internauta sobie ubzdura.Was to juz powaliło. każdy prześciga
      się w wynajdowaniu "błędów ma skale światową" Szukajcie dalej a może cos
      jeszcze znajdziecie paranoicy.
      • Gość: ŁEPEK Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: 193.111.144.* 08.04.05, 21:46
        Ludzie którzy w dniu pogrzebu Ojca Świętego jątrzą i judzą to nie paranoicy. To
        bardzo niebezpieczni psychopaci będący zagrożeniem dla demokracji. I nie
        mówcie,że to ludzie chorzy, chyba,że z nienawiści!
    • Gość: gg Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: *.udn.pl 08.04.05, 22:08
      Poniosło mnie. Przepraszam tą drogą p. Paździora. Forum jest po to aby wyrażać
      swoje opinie. Nieobecność delegacji samorządowej z Radomia na pogrzebie uważam
      za duży nietakt i niedojrzałość dyplomatyczną. Jako obywatela tego miasta nie
      byłem tam reprezentowany i mam żal do władz na które głosowałem.
      • Gość: ŁEPEK Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: 193.111.144.* 08.04.05, 22:38
        No i mozna inaczej, grzeczniej? A co do reprezentacji nie myśl,że każdy
        burmistrz , prezydent czy wójt był w Watykanie. Byli za to parlamentarzyści z
        Radomia. Ciebie reprezentował J.Lopuszański więc głowa do góry. Zresztą
        Marcinkowski nigdy nie był twoim reprezentantem! Pozdrawiam
        • Gość: kaliński Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: *.udn.pl 08.04.05, 23:08
          Moim też nie będzie. Łepek do dołu.
          • Gość: ŁEPEK Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: 193.111.144.* 09.04.05, 08:11
            Gratuluję ci miłości bliźniego , umiejętności przebaczania i rozumienia nauk JP
            II. A poza tym już pisałem ,że ciebie prez. Marcinkowski nie reprezentował
            nigdy to po co piszesz drugi raz?
            • Gość: główka Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: *.udn.pl 09.04.05, 10:26
              Nikogo nie reprezentował bo nie pojechał.
    • Gość: franz Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: *.130.udn.pl 09.04.05, 12:12
      a po co oni w Watykanie? Oni nie sa do reprezentowania mnie, tylko do
      koordynacji wydawania moich podatków. Za to biorą duże pensje. Taki wyjazd to
      sporo pieniędzy, niech lepiej wyremontują za to jakąś drogę.
      • Gość: Krzysztof Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.04.05, 21:13
        Naszych szanownych prezydentów i ich świty wcale nie potrzebuję w Watykanie.
        Nie odczuwam wewnętrznej potrzeby, aby mnie tam reprezentowali.Myślę, że zgodzi
        się ze mną wielu radomian - setki tych, którzy byli w tych dniach w Watykanie i
        niezliczone tysiące tych, którzy w rozmaity sposób w kościołach i na ulicach
        manifestowali swój olbrzymi żal po stracie Ojca Świętego. Jeśli nasze "ELITY"
        czekają na bardziej sprzyjający czas (może, gdy zrobi się cieplej),to niech
        sobie tam jadą, ale na własny rachunek. Myślę, że stać ich na taki gest, a
        pieniądze z budżetu miasta zaoszczędzone w ten sposób można przekazać na jakiś
        zbożny cel, np. na dom dziecka. Papież kochał dzieci szczególnie i sądzę, że
        byłby z tego zadowolony. Co Wy na to, panowie prezydenci?
    • Gość: DAWID Re: KOLEJNA PLAMA WŁADZ MIEJSKICH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:05
      w sumie "gg" ma racje, zdjecia pojechali robic calymi rodzinami, a po
      smierci.........
      przeciez zdjeciem ze zmarlym papierzem nikt nie bedzie sie chwalil.
      to troche obludne ze strony tych wladz i zadne tlumaczenie ich nie
      usprawiedliwia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka