Dodaj do ulubionych

II liga: Widzew - Radomiak 3:0

IP: *.chello.pl 10.04.05, 23:17
No cóż, nie wszystko w życiu się udaje. Na meczu nie byłem, więc mogę tylko
polegać na opisie i cieszyć się chociaż z tego, że Zieloni polegli po grze,
która wstydu nie przynosi. Gramy dalej. Już się pogubiłem, z kim i kiedy
teraz gramy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronin Trzeba wyciagnac odpowiednie wnioski.... IP: *.aei.ca 11.04.05, 00:14
      Coz, nie mozemy wymagac od pilkarzy cudow. Widzew mial wiecej szczescia i
      wygral ten mecz. Nalezy sie solidnie przygotowac do kolejnego meczu o ligowe
      punkty ze Switem Nowy Dwor Mazowiecki. Tez nie bedzie lekko ale mysle, ze po
      meczu z Widzewem trener Broniszewski wyciagnal stosowne wnioski i odpowiednio
      przygotuje druzyne do meczu ze Switem. Mimo wszystko brawo dla pilkarzy
      Radomiaka za postawe w Lodzi.
      • Gość: Trendy To prawda, trzeba wyciągnąć wnioski, aby ograć.... IP: 217.17.35.* 11.04.05, 11:16
        Kolejnego rywala, jakim będzie Świt Nowy Dwór Mazowiecki, trzeba ograć i już.
        Zdaję sobie doskonale sprawę, że łatwiej jest mi to wyrazić na piśmie, niż
        zawodnikom Radomiaka zrealizować na boisku. Ronin chciałbym Ci zwrócić uwagę,
        że Broniszewski jest wspaniałym trenerem, ale nie zawsze udaje się zawodnikom
        zrealizować, Jego przedmeczowe plany, tak jak to było w meczu z Widzewem, gdzie
        zabrakło właściwie tylko jednego elementu, tego najważniejszego, a mianowicie
        bramek strzelonych przez zawodników Radomiaka. Moje zdanie jest stałe i
        niezmiennie będę je powtarzał, grając taką piłkę jak obecnie Radomiak nie może,
        a tak bardziej poprawnie i asekurancko, to nie powinien spaść z drugiej ligi.
        Ale to trzeba jeszcze udowodnić na boisku, strzelając o jedną bramkę więcej niż
        przeciwnik. Co do Grzanki, to ma On pare takich dziwnych nawyków, które mogą
        przyprawiać o ból głowy, zarówno trenera jak i nas kibiców. Jego, tj. Grzanki,
        grzchy główne, zdaniem kibica z boku, "co pilnuje tłoku" to: zbyt dalekie
        odchodzenie od bramki i "drewno" na przedpolu. Może On chyba nie wie, że
        bramkarz przy rzutach rożnych powinien chociażby raz, na jakiś czas, wyskoczyć
        i wybić, albo wypiąstkować, a najlepiej w wyskoku złapać piłkę. Ja nie
        narzekam, ale niekiedy dobry bramkarz to 50% wartości zespołu. Może
        rzeczywiście Panie trenerze warto spróbować z Gałczyńskim, może jak
        Grzanka "poczuje oddech" konkurencji, to zacznie wyskakiwać do górnych piłek?
    • Gość: zr nic sie niestalo-zieloni jedziemy dalej!!!! IP: *.174.182.69.in-addr.arpa 11.04.05, 01:02
      • Gość: zieloni wspaniali kibice w porownianiu z kieleckimi barana IP: *.174.182.69.in-addr.arpa 11.04.05, 01:03
        • ck_forever Re: wspaniali kibice w porownianiu z kieleckimi b 11.04.05, 07:56
          Jestem kieleckim baranem i wstyd mi za kieleckich debili.
          Kontenet (jak wie co to znaczy)?
          • Gość: Gela Re: wspaniali kibice w porownianiu z kieleckimi b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 09:24
            w I ej lidze też to była kolejka cudów,
            więc nie ma nawet o czym mówić, juz w niedziele kolejny mecz
            na struga, myślę że z biletami będzie lepiej
          • Gość: ms Widzew - Radomiak IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 09:33
            Bylem na tym meczu. Padał deszcz, warunki nie sprzyjały grze w piłke. Mecz nie
            należał do najciekawszych (wielka kopanina), widzew wykazał sie bardzo dobrą
            obroną i mysle ze to przede wszystkim był klucz do zwycięstwa. Chciałem tu
            jednak napisać coś o naszym bramkarzu. Juz nie moge patrzec co on wyprawia na
            tym boisku. Koles na meczu grał jakby miał nogi zabetonowane, zreszta to juz
            jest jego kolejny taki mecz, tyle ze ten byl tragiczny na maksa. Zero wyjsc do
            pilki, tylko stoi na lini bramkowej i czeka na to zeby wyjac pilke z siatki. Co
            za pajac z niego. Mysle ze trener powinien postawic na np Gałczyńskiego, a
            Grzanka niech idzie na emeryture.
            • Gość: Bziko Re: Widzew - Radomiak IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 10:39
              Masz rację MS. Też byłem na meczu i krew mnie zalewała jak na niego patrzyłem.
              Myślę, że Gała byłby 1000 razy lepszy i Bronek powinien na niego postawić.
              Forza Radomiak
    • Gość: al-bert Re: II liga: Widzew - Radomiak 3:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:13
      Panie redaktorze jak może ustawiać mecz sytuacja z końca I połowy. Gdyby tak w
      pierwszych 15 minutach to rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka