Dodaj do ulubionych

Vectra-net ? Co dalej !!!

IP: *.udn.pl 11.04.05, 16:00
Dlaczego oni tak postępóją z abonentami.Czy traktóją nas jak zło konieczne.
Dzisiaj byłem w biurze i zgłosiłem brak internetu,powiedzieli,że ktoś
przyjedzie i naprawi i nic (du.a),muszę korzystać z internetu u kolegi,bo
vectra nie ma czasu na konserwacje i naprawę swojej sieci. TO ŻAŁOSNE !!!
VECTRA SPADAJ NA SZCZAW !!!!!!!!!!!!!!!!!!! .Jutro rezygnuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: renmol Re: Vectra-net ? Co dalej !!! IP: *.udn.pl 12.04.05, 11:09
      najwazniejsze dla vectry sprawy to; wymiana serwera i ludzi z ruchu utrzymania
      sieci.Prosze zobaczyc w jaki sposob jezdza samochodami do awarii.
      • Gość: d Re: Vectra-net ? Co dalej !!! IP: *.udn.pl 12.04.05, 11:23
        Ale cenę podnieśli...
      • Gość: karol Re: Vectra-net ? Co dalej !!! IP: *.udn.pl 12.04.05, 11:30
        do najwazniejszych dodam | zlikwidujcie lewe podlaczenia
      • Gość: aaa Re: Vectra-net ? Co dalej !!! IP: *.udn.pl 20.04.05, 08:17
        To są firmy podwykonawcze.Vectra, nie ma ani jednego pracownika,powtarzam ani
        jednego etatowego pracownika pełnosprawnego.Te debile to zakład pracy
        chronionej.I tyle !!!!
    • Gość: temida Żegnaj, Dami ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 11:24
      Przy cenach jakie zafundował teraz Vectra - Net nie pozostaje nic innego, jak
      zrezygnować i założyć sobie neostradę. A szkoda, bo internet to jedyne, co do
      tej pory trzymało mnie przy kablówce.
    • Gość: Jasiek Re: Vectra-net ? Co dalej !!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.04.05, 23:12
      Nie wiem dlaczego tak postepuja, ale wiem juz napewno ze kabel to kabel. Jak
      zobaczylem nowe ceny to spadlem z krzesla, szukalem innej alternatywy w cenie
      80 zlotych, ale nic nie znalazlem. Neo 128 za 71 to przesada, 128 w vectrze za
      59 to juz lepiej, wszystkie lacza radiowe na Borkach sa w moim przypadku
      nieosoagalne ze wzgledu na wysokosc wiec nie pozostaje mi nic innego jak
      zmniejszyc pakiet z 512 na 128, zaplacic za ta zmiane 49 i szlochac ze kiedys
      bylo dobrze. Niestety nie ma innego rozwiazania, a moze sie myle? Jesli ktos ma
      jakies doswiadczenia z internetem na Borkach od innych operatorow to prosze o
      info.
      • Gość: Iwa Re: Vectra-net ? Co dalej !!! IP: *.udn.pl 12.04.05, 23:40
        Chyba coś przegapiłam. Nie wiem co to za zmiany. Nie płaciłam jeszcze w tym
        miesiącu,czy stawki się zmieniły?
        • Gość: Realista Re: oszukanym byc IP: *.internet.radom.pl 13.04.05, 08:52
          po 1: ci co placa teraz 80pln niech nie mysla ze podwyzka jest na 85 :) ta kwota
          85pln to za niby nowe lacze ktore vectra reklamuje a realnie bedzie dopiero pod
          koniec roku a abo drozeje o 20pln :) lepiej zerknijcie co uzywacie i zgloscie
          ten fakt uszukanczej praktyki gdzie trzeba. Uzywacie lacza zwanego "do 512" a
          realnie macie sciety transwer tak aby nigdy nie przekraczal z zewnetrzna siecia
          "do 256" :)
          Was tez zaskoczyla ta informacja ze reklamuja co innego a co innego uzywacie :)
          to okreslenie "szybkosc do"

napisalbym wszystkim z vectry zeby postarali sie przejsc do ATSu ktory kiedys
          kulal a teraz smiga jak za taka cene i mozliwosc uzywania otoczenia sieciowego :)
          ale nie napisze bo zapcha sie lacze atsu i bede ja mial slabo :)

powodzenia :)
          • Gość: Iwa Re: oszukanym byc IP: *.udn.pl 13.04.05, 22:55
            Dzieki
          • Gość: uzyszkownik Re: oszukanym byc IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.04.05, 23:46
            > ... Uzywacie lacza zwanego "do 512" a
            > realnie macie sciety transwer tak aby nigdy nie przekraczal z zewnetrzna siecia
            > "do 256" :)
            > Was tez zaskoczyla ta informacja ze reklamuja co innego a co innego uzywacie :)
            > to okreslenie "szybkosc do"

A to jestes w bledzie mam lacze do 512 i uzyskuje te 512

>
            > napisalbym wszystkim z vectry zeby postarali sie przejsc do ATSu ktory kiedys
            > kulal a teraz smiga jak za taka cene i mozliwosc uzywania otoczenia sieciowego
            > :)

A w vectrze nie ma ?

> ale nie napisze bo zapcha sie lacze atsu i bede ja mial slabo :)
            wlasnie dlatego "smiga" bo maja malo userow.

Z tego co zauwazylem to wiekszasc "ludzikow" ktorzy narzekaja obsluge i
            konfiguracje komputera wycwiczyli za pomoca czasopism typu "Komputer Swiat"
      • Gość: Babka Re: Vectra-net ? Co dalej !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 13:20
        Jesli masz jakiegos kumpla (sąsiada) chetnego na net to sobie sprawcie neostrade i sobie to podzielcie na dwoch a moze na wiecej osob. Radiowka u nas narazie kuleje, na marginesie bede niedlugo taka siec budowal. Niestety dlugo mi schodzi z wszelkimi pozwoleniami na wejscia na dach i takie tam. Jezeli nie wiesz jak podzielic łącza to zapraszam do kontaktu.Moj adres babkie@o2.pl
        • Gość: D Re: Vectra-net ? Co dalej !!! IP: *.174.udn.pl 25.07.05, 17:01
          Podzielicie się też limitem w Neostradzie. Kto pierwszy ten lepszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka