bluto 19.04.05, 08:19 Poszukuję sali na wesele do 100 gości, z klimatem. Najepiej w Radomiu lub niedalekiej okolicy. Jeśli ktoś zna, proszę o namiary! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (B)Ania Re: Sala na wesele IP: 217.17.35.* 19.04.05, 09:38 Na ul. Gębarzewskiej (Radom-Południe)331-84-54, 607-104-049 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowożeniec Re: Sala na wesele IP: *.34.udn.pl 05.07.05, 14:58 NIE POLECAM TEJ SALI!! CHAMSTWO WŁAŚCICIELI I ZŁE WYPOSAŻENIE. LEPIEJ WYBIERZCIE COS INNEGO. MOWIE Z SECA. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Sala na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.04.05, 11:48 jakby trzeba zwioze do Slubu Mercedess okularnik klimatyzacjia 150zl kierowca i auto do dyspozycji caly dzien pozdrawiam 0507 081 498 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:18 a czy jest mozliwosc wiezenia do slubu nie w radomiu (ok 40 km od Radomia)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:40 www.goliat.radom.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Sala na wesele IP: 193.111.144.* 19.04.05, 14:03 niedługo mam wesele w hotelu wsola. bardzo fajny klimat. posiadają dekoratorkę. polecaja zespół. 260 od pary bez alkoholu i ciasta. zdam relacje po fakcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko nie Wsola!!! Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:30 Hotel Wsola jest dla komunistów, poskomunistów i innego paciarajsta lewicowego i ich rodzin!!! To tam organizują Wikińskiemu doroczne skromne imieniny na 500 osób, na które nie chciał przyjść marszałek Nałęcz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Sala na wesele IP: *.udn.pl 20.04.05, 18:49 Pisz na temat. Co ma piernik do wiatraka.Głupku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sala na wesele IP: *.00a.radom.pilicka.pl 05.07.05, 10:33 Nie wiem gdzie miałoby się zmieścić te 500 osób. Hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia hoteL wsola IP: 193.111.144.* 06.07.05, 08:54 tam jest super polecam gorąco. miałam tam wesele w kwietniu. jedzenia multum. bardzom ładnie udekorowane stoły aż chciało sie jeść. bylismy bardzo zadowoleni. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. NIE TRZEBA ZAMAWIAĆ TERMINU NA ROK WCZEŚNIEJ. przenajmniej nie było tak rok temu. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Sala na wesele IP: *.internet.radom.pl 20.04.05, 08:10 polecam goliata szczegolnie sale w Kozlowie, www.goliat.radom.pl/salakozl.htm ... my mamy tam wesele 6 sierpnia dzieki pomocy milej p. Eli :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Sala na wesele IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 20.04.05, 18:53 Ja biore ślub w Goliacie ale na Warszawskiej. Co sądzicie o tej sali???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipfaf Re: Sala na wesele IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 08:13 polecam salę, którą sprawdziłem. wolanowska ileś tam (duzo) za więzieniem na krańcach miasta. nowa sala z klimatem, sadem, oczkiem wodnym. tyle pamiętam. tel do właściciela 0606400295 Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Sala na wesele 04.07.05, 23:34 ja miałam wesele na wincentowie koło Skaryszewa. Było wspaniale. tel 6002506375 Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: Sala na wesele 04.07.05, 23:35 pomyliłam się numer właściciela to 602506375 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as.81 Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 17:22 A może nowy lokal w okolicy oś MICHAŁÓW tel 0503155406 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 18:19 wejdz sobie na forum Radom "po godzinach" tam tez jest kilka informacji o salach weselnych! Odpowiedz Link Zgłoś
bluto Re: Sala na wesele 20.04.05, 19:22 Dzięki wszystkim za odpowiedź, znalazłem przytulną i niedrogą na Sadkowie. Teraz mam zgryz z kapelą ;) może znacie jakiś fajny serwis z poradami dla nowożeców? Nie mam jeszcze doświadczenia weselnego (jako gospodarz :) Pozdrawiam wszystkich przyszłych i byłych nowożeńców! Jakie macie wspomnienia z waszego weselicha? dzielcie się radością :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj na wesele Re: Sala na wesele IP: 81.6.130.* 20.04.05, 20:31 witajcie, tak przy okazji tematu wesela, jesli organizujecie swoje wesele i szukacie kogos kto zagralby Wam wesele, to zapraszam na maila: przembur@USUNTOats.pl gramy we dwojke (dj + wodzirej), mamy wlasny sprzet, gralismy juz kilka wesel, dodatkowo dj pracowal w kilku stacjach radiowych i prowadzil rozne imprezy.... zapraszam! pozdrowienia przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalista Re: Sala na wesele IP: *.udn.pl 04.07.05, 23:46 pan przemyslaw burek z ilzy!!!! nie ufajcie mu. schrzani wam impreze, pracowal w rekordzie i w esce.. z obu go wywalili za brak profesjonalizmu.Nie dajcie mui zarobic...stracicie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:57 A co wy myślicie o tym Lokalu na Wincentowie koło Skaryszewa???? Czy ktoś może miał tam wesele????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomix Re: Sala na wesele IP: *.internet.radom.pl 21.04.05, 09:28 Zapraszam na naszą stronę www.prodisc.prv.pl A swoją drogą to wstyd żeby 11 miasto w kolejności co do wielkości nie miało do dziś portalu weselnego (jak to w Radomiu). Ale jak znam życie radomskie, jak powstanie taki portal to pewnie będą ceny z sufitu i mało kogo będzie stać by w nim zaistnieć. Pozdrawiam Tomix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zespol Re: Sala na wesele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.05, 23:31 tel. 3317599 qwerty312@gazeta.pl powyzej kontakt z zespolem, ktory naprawde nie zchrzani wesela!!! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sala na wesele IP: *.00a.radom.pilicka.pl 05.07.05, 10:31 Ja polecam lokal w Wolanowie- Maxima. Piękny, przestrony, smaczne jedzenie i rewelacyjna obsługa. Na II-gim miejscu wymieniłambym Hotel Wsola. Może juz nie tak ładnie ale bardzo profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Sala na wesele IP: 193.111.144.* 06.07.05, 14:51 maxima?? chyba sobie żartujesz!!!!!!!!!!! na stołach pustki a śledzie i sałatki były nie do zjedzenia. stanowczo odradzam!!!!!111 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sala na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.05, 13:32 Portali slubnych jest przynajmniej dwa,w jednych zareklamujesz się za darmo w drugim za rozsądne pieniądze. www.slub.radom.pl www.wesela.radom.pl Jeżeli chodzi o salę to polecam lokal Pod Różami w Jedlni Letnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizator Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:37 tylko parkowa: klimatyzacja taras nagłośnienie i światła do 80 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:54 jeżeli chodzi o wesela od 120 do 250 osób to tylko lokal" Leśny dwór" koło Skaryszewa jakieś 5 km od Radomia.Rewelacja. Piękny wystrój, Sliczne bukiety na stołach, smaczne jedzenie a i profesjonalna obsługa. w cenie jest pokój dla pary młodej.A na zewnątrz jest śliczna stodoła. Dokoła budynku jest dużo drzew a i jeszcze jedno zaraz na przeciwko las . Poprostu super!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2 Re: Sala na wesele 08.07.05, 09:51 Parkowa a kto by chcial miec wesele w srodku parku miejsckiego????? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta2 Re: Sala na wesele 08.07.05, 09:49 Zdecydowanie polecam www.goliat.radom.pl/salakozl.htm ... za miastem blisko lasu- cisza i spokój. Teren chroniony.Mozliwośc nocelgu. Podwórze z altanami. Moim zadaniem najlepsza sala w okolicy Radomia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 10:15 a co myślicie o domu weselnym na Kierzkowskiej 106? mnie osobiście się tam bardzo podoba, duże podwórko i ładnie zagospodarowane! no i ogólnie jest przyjemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:46 zarąbista sala, i właściciele wporządku, można się dogadać. nie oszukują, jak na innych, że jeden śledź na 40cm półmisku. tylko żarcia jet full!!! i bardzooo smaczne. POLECAM adres, napewno kierzkowska ale numer to chyba 108, tak mi sie wydaje. gdzies koło 1,5km od trasy E7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:36 Nie moge sie zdecydowac miedzy Meritem w Małęczynie a Hotelem Wsola kto mi doradzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Sala na wesele IP: 217.96.36.* 13.12.05, 11:14 Ja miałam wesele w lipcu i było to I-sze wesele na sali w Kotarwicach (trasa na Wierzbice, ok. 3 km za os. Południe, za Mazowszanami skręt w prawo za przystankiem autobus., to jedyna sala w tym miejscu więc kogo byś nie zapytała to każdy Ci drogę wskaże). Sala bardzo ładna, parasole na zewnątrz od tył budynku, bardzo dużo zieleni, jest i stróż. Co prawda właściciel był jeszcze nie bardzo kumaty w organizacji (to miało być w końcu I-sze wesele), ale goście byli zachwyceni. Acha ... bardzo istotna sprawa, to na moim weselu wyszły wszystkie niedociągnięcia, czyli na zapleczu parę razy zgasło światło i wybijała woda. Na szczęście goście tego nie widzieli i wszyscy byli bardzo zadowoleni. Wesele organizowałam sama, choć właściciel dąży do organizacji we własnym zakresie. Odpowiedz Link Zgłoś
marteczka271 Re: do ??? 03.03.06, 22:27 jakie koszty sa tam w trablicach ? na ile osób to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: do ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:37 ja serdecznie polecam sale w Wielogórze u Grubego, duzo miejsca, przestronnie, jedzenie pyszne i duzo, moje wesele było cudowne, miła obsługa - niczego nie brakowało powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: do ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 12:14 fifi zgadzam sie tez tam miałem wesele i bylem na Sylwestrze, sala w Wielogorze u Grubego jest rewelacyjna, niczego nie brakowało a jedzenie poprostu brak słow bardzo smaczne, wiejski stół pierwsza klasa klimat i obsługa tez bez zarzutów - pełna kultura polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gifi Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 12:36 tylko w lasach państwowych, a zespół Orlowskiego nr tel.608417182 sa naprawde wspaniali bylam na dwoch ich weselach gdzie grali no i ... u mnie bylo trzecie goscie bawili sie do 7 rano parkiet byl ciagle pelny POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Sala na wesele IP: 82.112.155.* 10.03.06, 13:19 a ja polecam ci lokal na wolanowskiej Kaskada idealny klimat na weselną imprezke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkoman Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:09 u grubego niefart !!!! przeklete miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: Sala na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.06, 20:25 Ja uważam,że tylko Wsola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 08:59 ja robiłam wesele na potkanowskiej. nie polecam, właściciel bezczelny i ham. i jeszcze popijał podczas naszego wesela naszą wodke Odpowiedz Link Zgłoś
beksa99 Re: Sala na wesele 27.03.06, 15:23 Dom weselny w Kowali.Kierunek Wierzbica.Niedaleko osiedla Południe. Sala ma 2 lata,jest piekna,elegancka.Nic dodac nic ując.Teraz była powiększana jeszcze.Polecam serdecznie.Byłam tam na 3 weselach. Obsługi nie mają,mozna brac kogo się chce,jedzenie swoje no i za porpawiny sie nie dopłaca.Warunki świetne.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Sala na wesele IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.04.06, 19:26 Polecam dom weselny na Janiszewie 120. Mój brat miał tam wesele a teraz będę ja tam miała. Naprawde niedrogo i fajnie. Mi przynajmniej osobiście sie bardzo podoba.Pozdrawiam...............:) Odpowiedz Link Zgłoś