Dodaj do ulubionych

Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.05, 10:41
Tak właśnie wygląda nasza demokracja w wykonaniu SLD-owskich aparatczyków.
Ale ludzie jeszcze sie wkurzą i wyjdą na ulice. Przecież nie można liczyć
na "niezawisłe" sądy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oksza Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:54
      Jeśli się jest radnym to można robić przekręty na wielką skalę.Tylko pytanie na
      które nikt nie potrafi odpowiedzieć kiedy ktoś dobierze im się do d..... , ale
      to nasze senne marzenia bo radomska prokuratura pewnie bierze od nich łapówki.
      • Gość: marrek Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: 193.111.144.* 06.05.05, 14:05
        Myślę, że z tymi łapówkami dla prokuratury to przesada (nie jestem zwolennikiem
        spiskowej teorii dziejów), ale każdy kto starał się o kredyt wie jak to wygląda.
        Bezrobotny nawet przy dużym zabezpieczeniu w postaci nieruchomości z pewnością
        nie dostał by 10 000, a co dopiero 1 000 000.
        • Gość: bono Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: 80.68.236.* 06.05.05, 14:32
          "Zastawiałem wszystko, sam nie wiem czy sie nie przeliczyłem"-bidulka!Ludzie
          przeciez ten krętacz jawnie śmieje się Nam w twarz. Ludziom, którzy walczą
          uczciwie o godziwy byt z miesiaca na miesiąc.Pozdrawiam wszystkich, którzy
          głosowali na " czerwonego trola".
      • Gość: olo Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 08:45
        Można jesli rada miasta jest tak podzielona i każdy głos jest dla prezydenta b
        wazny. Jeśli tak by nie było to czy Skwarczyński zasiadłby w radzie nadzorcej?

Podobnie było w poprzedniej kadencji za Włodarczyka, jego głos także był
        niezwykłe liczącym się. Dlatego też choć odebrano mu wszelkie kompetencje to z
        konieczności pozwalano na wiele. Skwarczyński np. dzielił zakupine przez miasto
        drzewa i krzewy ozdobne.U siebie na podwórku. Przyjeżdżali tam ówcześni
        prezydenci miasta, mąż ówczesnej pani sekretarz , Witecki- ówczesny prezes MPK
        i inni najbardziej zaufani (wlezidupcy Włodarczyka) aby wybrać sobie co
        ładniejsze i droższe sadzonki.
    • Gość: rod Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: 193.111.144.* 06.05.05, 14:49
      żeby zrobić taki numer trzeba/jak wskazuje przynależność partyjna/ być w starym
      post-komuniżmie. W oparciu o dane GUS jeden nowy "capitalista" to ok. 300
      dziadów /te 5mln Polaków żyjących w skrajnej nędzy ale już w UE.
      • Gość: Skwarek Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:34
        A przy okazji następnych wyborów znowu poleje kolesią spod nocnego na
        młodzianowskiej i znów kobitkom będzie szminki po kościele rozdawał i nikt mu
        nic nie zrobi!!!!!!!!!!
        • Gość: Mila Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:35
          on w US przecież jako prezydent nie miał nawet matury
      • Gość: obserwator Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: 67.111.137.* 06.05.05, 17:17
        Łepek vel rod,
        jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.
        Lecz się.
    • Gość: Leszek. K. Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.254.udn.pl 06.05.05, 16:38
      Ludzie żal wam d... ściska bo sami nic się niedorobiliście, przychodzicie po 8
      godzinach po pracy i jedynym waszym zajęciem jest zabawa telewizora z pilotem.
      Ja też dorobiłem się dużej fortuny ale tylko dzięki ciężkiej pracy i hardości
      charakteru i pomocy bliskich i też tacy jak wy rzucali mik łody pod nogi bo
      zamist zakasać rękawy to umieli tylko oczerniać innych. Ja życze kazdemu jak
      najlepiej i chciałbym żeby każdy był bogaty, natomiast wy to jak głodne sępy -
      ale niestety z przykrością muszę stwaierdzić że Polacy tacy są zawistni,
      zazdrośni i drugiemu by oczy wydłubali za parę groszy. Kazdy z nas ma takie
      samo prawo to inwestowania. Jednym się udaje, drugim nie - takie są prawa
      rynku. Szkoda mi was nieudzacznicy. Współczuje talim ludziom jak ja i pan
      Skwarczyński że przyszło nam żyć wśród hien i niudaczników.
      • Gość: Beata Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 06.05.05, 17:07
        Skwarczyński i ciężka praca to nie para. Nie musisz współczuć P.Skwarczyńskiemu bo on i tak ma głęboko w d.... tych Twoich nieudaczników, którzy mają do sprzedania tylko swoja pracę i nikt im nie da nawet 5% z kwoty kredytu jaką dostał w/w bez zabezpieczenia. Żaden tych sępów i hien, którzy bawią się pilotem nie ma możliwości rzucić kłody pod nogi cwaniakowi, który ma za sobą układy, pozwalające mu na uzyskanie takiego kredytu. To mogą robić tylko koledzy- -biznesmeni,którzy harują i inwestują.
        • Gość: fu Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 06.05.05, 18:37
          A kiedy zapłaci za to piękne drzewo na pl. Małgorzatki, które ususzył. Jak
          można skwer miejski sprzedawać prywatnej osobie? O przepraszam, radnemu?
    • Gość: Ja tylko pytam!!! Radny Skwarczyński - lokalny wataszka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.05, 18:50
      Leszek co ma na mózgu meszek przedstwił bardzo skomplikowany wywód naukowy pt
      WYPOCINY. Przypadek tego pana powinna zbadać ABW również powiązania i umowy
      ustne z prezydentem. Coś za coś? Mogę przedstwić swiadków, którzy potwierdzą
      jak radny latał za wszystkimi i "lobbował" za przepchnięciem uchwały dotyczącej
      obwodnicy południowej. Dzięki temu za swoją przestarzałą ruderę dostanie
      ogromne pieniądze. I może pod tą - narazie wyimaginowaną - kwotę bank udzielił
      taaaakiego kredytu?
    • Gość: zmartwiona skandal! co zrobić? IP: *.cybranet.pl 06.05.05, 19:29
      natychmiast urząd skarbowy powinien wszcz.. u niego kontrolę z nieujawnionych
      przychodów. Naczelnik US powinien pójść na bruk i powinno zawiadomić się
      prokuraturę! zatrudnienie radnego w słuzbie cywilnej jest niedopuszczalne!!! to
      jawna kpina!! co na to szef służby cywilnej??? skandal i granda!!!
    • Gość: MBA Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.05, 20:29
      A czemu nie piszecie o nepotyźmie? Jemu akurat się nie dziwię. To facet, który
      nie cofnie się przed niczym! ale ci, którzy załatwiają mu niektóre sprawy
      powinni trafić do więzienia. Np były Komendant MP załatwił pracę jego synowi w
      policji. tyle osób próbuje dostać się tam do pracy i nie tylko po studiach ale
      jako byli sportowcy, mający krzepę, tężyznę fizyczną i warunki na dobrego
      policjanta są odrzucani a taki skwarek zostaje przyjęty. Później nie dziwmy
      się, że policja boi się wchodzić w ciemne ulice i nie uogólniajmy, że to
      policja bo obrażamy naprawdę tych, którzy narażają swoje życie a jest to tylko
      konkretny człowiek, właśnie taki z układów. Niedouczony chuderlak.
      • Gość: łubuz Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.254.udn.pl 07.05.05, 01:24
        skwarek jest dobrym policjantem i takiemu palantowi jak ty powinien pusty
        bezmózgowy łepek obić
        • Gość: ten co tu był Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.05.05, 08:54
          Palantem to ty jesteś śmieciu. A straszyć to może dziadek h.jem babcie frajerze!
    • Gość: Radomianka Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.254.udn.pl 07.05.05, 11:06
      Naprawdę niewiedziałam, że większość forumowiczów to takie barachło.
      Wypowiedzi, które są tutaj zamieszczanie świadczą że osoby, które to piszą to
      jakaś zdemoralizowana marginesalnie młodzież. Język raczej pasuje do kibiców.
      Mam wrażenie że osoby dorosłe nie piszą takim językiem, bo szczerze mówiąc
      współczuje osobom publicznym w tym mieście.
      • Gość: Fazi Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:11
        Apropos języka a właściwie pisowni. Piszemy nie wiedziałam, a nie niewiedziałam. A zwrot zdemoralizowana marginesalnie młodzież to jakiś dziwoląg.
        • Gość: Beata Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 07.05.05, 18:22
          A przed "że" stawia się przecinek.
    • Gość: m Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.radom.pilicka.pl 07.05.05, 19:23
      Szkoda, że jako radny nie jest tak dobry w pomnażaniu inwestycji gminnych.Bo
      jest cudotwórcą z niczego dorobić się tyle.
      • Gość: heya Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 07.05.05, 19:59
        Jak to z niczego. Gra na akordeonie.
        • Gość: Marta Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.radom.pilicka.pl 08.05.05, 06:23
          ale jaja; wszyscy widzimy go w malutkim samochodziku, ładnie kłaniającego się
          sąsiadom, a Wy.... czepiacie sie człowieka; co do obwodnicy to..fakt, ustawił
          się pięknie i do tego pół Godowa kupił - spokojnie spłaci kredyty; ale jak był
          w-ce prezydentem to Wiejska była droga pierwszej kolejności odśnieżania, bez
          dziur; ech dobre czasy były
      • Gość: Cudotwórca Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.05.05, 01:40
        A mówili że z gówna bata nie ukręci sie, buehehe
        • Gość: dass Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 10.05.05, 11:11
          Na siebie by bat kręcił?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka