Gość: gosc IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.05, 10:41 Tak właśnie wygląda nasza demokracja w wykonaniu SLD-owskich aparatczyków. Ale ludzie jeszcze sie wkurzą i wyjdą na ulice. Przecież nie można liczyć na "niezawisłe" sądy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oksza Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 13:54 Jeśli się jest radnym to można robić przekręty na wielką skalę.Tylko pytanie na które nikt nie potrafi odpowiedzieć kiedy ktoś dobierze im się do d..... , ale to nasze senne marzenia bo radomska prokuratura pewnie bierze od nich łapówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrek Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: 193.111.144.* 06.05.05, 14:05 Myślę, że z tymi łapówkami dla prokuratury to przesada (nie jestem zwolennikiem spiskowej teorii dziejów), ale każdy kto starał się o kredyt wie jak to wygląda. Bezrobotny nawet przy dużym zabezpieczeniu w postaci nieruchomości z pewnością nie dostał by 10 000, a co dopiero 1 000 000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bono Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: 80.68.236.* 06.05.05, 14:32 "Zastawiałem wszystko, sam nie wiem czy sie nie przeliczyłem"-bidulka!Ludzie przeciez ten krętacz jawnie śmieje się Nam w twarz. Ludziom, którzy walczą uczciwie o godziwy byt z miesiaca na miesiąc.Pozdrawiam wszystkich, którzy głosowali na " czerwonego trola". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 08:45 Można jesli rada miasta jest tak podzielona i każdy głos jest dla prezydenta b wazny. Jeśli tak by nie było to czy Skwarczyński zasiadłby w radzie nadzorcej? Podobnie było w poprzedniej kadencji za Włodarczyka, jego głos także był niezwykłe liczącym się. Dlatego też choć odebrano mu wszelkie kompetencje to z konieczności pozwalano na wiele. Skwarczyński np. dzielił zakupine przez miasto drzewa i krzewy ozdobne.U siebie na podwórku. Przyjeżdżali tam ówcześni prezydenci miasta, mąż ówczesnej pani sekretarz , Witecki- ówczesny prezes MPK i inni najbardziej zaufani (wlezidupcy Włodarczyka) aby wybrać sobie co ładniejsze i droższe sadzonki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rod Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: 193.111.144.* 06.05.05, 14:49 żeby zrobić taki numer trzeba/jak wskazuje przynależność partyjna/ być w starym post-komuniżmie. W oparciu o dane GUS jeden nowy "capitalista" to ok. 300 dziadów /te 5mln Polaków żyjących w skrajnej nędzy ale już w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skwarek Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:34 A przy okazji następnych wyborów znowu poleje kolesią spod nocnego na młodzianowskiej i znów kobitkom będzie szminki po kościele rozdawał i nikt mu nic nie zrobi!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:35 on w US przecież jako prezydent nie miał nawet matury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: 67.111.137.* 06.05.05, 17:17 Łepek vel rod, jesteś głupszy niż ustawa przewiduje. Lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek. K. Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.254.udn.pl 06.05.05, 16:38 Ludzie żal wam d... ściska bo sami nic się niedorobiliście, przychodzicie po 8 godzinach po pracy i jedynym waszym zajęciem jest zabawa telewizora z pilotem. Ja też dorobiłem się dużej fortuny ale tylko dzięki ciężkiej pracy i hardości charakteru i pomocy bliskich i też tacy jak wy rzucali mik łody pod nogi bo zamist zakasać rękawy to umieli tylko oczerniać innych. Ja życze kazdemu jak najlepiej i chciałbym żeby każdy był bogaty, natomiast wy to jak głodne sępy - ale niestety z przykrością muszę stwaierdzić że Polacy tacy są zawistni, zazdrośni i drugiemu by oczy wydłubali za parę groszy. Kazdy z nas ma takie samo prawo to inwestowania. Jednym się udaje, drugim nie - takie są prawa rynku. Szkoda mi was nieudzacznicy. Współczuje talim ludziom jak ja i pan Skwarczyński że przyszło nam żyć wśród hien i niudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 06.05.05, 17:07 Skwarczyński i ciężka praca to nie para. Nie musisz współczuć P.Skwarczyńskiemu bo on i tak ma głęboko w d.... tych Twoich nieudaczników, którzy mają do sprzedania tylko swoja pracę i nikt im nie da nawet 5% z kwoty kredytu jaką dostał w/w bez zabezpieczenia. Żaden tych sępów i hien, którzy bawią się pilotem nie ma możliwości rzucić kłody pod nogi cwaniakowi, który ma za sobą układy, pozwalające mu na uzyskanie takiego kredytu. To mogą robić tylko koledzy- -biznesmeni,którzy harują i inwestują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fu Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 06.05.05, 18:37 A kiedy zapłaci za to piękne drzewo na pl. Małgorzatki, które ususzył. Jak można skwer miejski sprzedawać prywatnej osobie? O przepraszam, radnemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja tylko pytam!!! Radny Skwarczyński - lokalny wataszka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.05, 18:50 Leszek co ma na mózgu meszek przedstwił bardzo skomplikowany wywód naukowy pt WYPOCINY. Przypadek tego pana powinna zbadać ABW również powiązania i umowy ustne z prezydentem. Coś za coś? Mogę przedstwić swiadków, którzy potwierdzą jak radny latał za wszystkimi i "lobbował" za przepchnięciem uchwały dotyczącej obwodnicy południowej. Dzięki temu za swoją przestarzałą ruderę dostanie ogromne pieniądze. I może pod tą - narazie wyimaginowaną - kwotę bank udzielił taaaakiego kredytu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiona skandal! co zrobić? IP: *.cybranet.pl 06.05.05, 19:29 natychmiast urząd skarbowy powinien wszcz.. u niego kontrolę z nieujawnionych przychodów. Naczelnik US powinien pójść na bruk i powinno zawiadomić się prokuraturę! zatrudnienie radnego w słuzbie cywilnej jest niedopuszczalne!!! to jawna kpina!! co na to szef służby cywilnej??? skandal i granda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MBA Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.05.05, 20:29 A czemu nie piszecie o nepotyźmie? Jemu akurat się nie dziwię. To facet, który nie cofnie się przed niczym! ale ci, którzy załatwiają mu niektóre sprawy powinni trafić do więzienia. Np były Komendant MP załatwił pracę jego synowi w policji. tyle osób próbuje dostać się tam do pracy i nie tylko po studiach ale jako byli sportowcy, mający krzepę, tężyznę fizyczną i warunki na dobrego policjanta są odrzucani a taki skwarek zostaje przyjęty. Później nie dziwmy się, że policja boi się wchodzić w ciemne ulice i nie uogólniajmy, że to policja bo obrażamy naprawdę tych, którzy narażają swoje życie a jest to tylko konkretny człowiek, właśnie taki z układów. Niedouczony chuderlak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łubuz Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.254.udn.pl 07.05.05, 01:24 skwarek jest dobrym policjantem i takiemu palantowi jak ty powinien pusty bezmózgowy łepek obić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten co tu był Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.05.05, 08:54 Palantem to ty jesteś śmieciu. A straszyć to może dziadek h.jem babcie frajerze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianka Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.254.udn.pl 07.05.05, 11:06 Naprawdę niewiedziałam, że większość forumowiczów to takie barachło. Wypowiedzi, które są tutaj zamieszczanie świadczą że osoby, które to piszą to jakaś zdemoralizowana marginesalnie młodzież. Język raczej pasuje do kibiców. Mam wrażenie że osoby dorosłe nie piszą takim językiem, bo szczerze mówiąc współczuje osobom publicznym w tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:11 Apropos języka a właściwie pisowni. Piszemy nie wiedziałam, a nie niewiedziałam. A zwrot zdemoralizowana marginesalnie młodzież to jakiś dziwoląg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 07.05.05, 18:22 A przed "że" stawia się przecinek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.radom.pilicka.pl 07.05.05, 19:23 Szkoda, że jako radny nie jest tak dobry w pomnażaniu inwestycji gminnych.Bo jest cudotwórcą z niczego dorobić się tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heya Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 07.05.05, 19:59 Jak to z niczego. Gra na akordeonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.radom.pilicka.pl 08.05.05, 06:23 ale jaja; wszyscy widzimy go w malutkim samochodziku, ładnie kłaniającego się sąsiadom, a Wy.... czepiacie sie człowieka; co do obwodnicy to..fakt, ustawił się pięknie i do tego pół Godowa kupił - spokojnie spłaci kredyty; ale jak był w-ce prezydentem to Wiejska była droga pierwszej kolejności odśnieżania, bez dziur; ech dobre czasy były Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cudotwórca Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.05.05, 01:40 A mówili że z gówna bata nie ukręci sie, buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dass Re: Radny Skwarczyński inwestuje z rozmachem IP: *.udn.pl 10.05.05, 11:11 Na siebie by bat kręcił? Odpowiedz Link Zgłoś