Gość: mk IP: 157.158.160.* 11.05.05, 20:16 brawo RADOMIAK. swietny wynik! coz wiecej mozna napisac. szczegolnie dobry w swietle zwyciestwa Mlawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ???????? II liga: Zagłębie - Radomiak 1:1 IP: *.ghnet.pl / 193.111.144.* 11.05.05, 20:18 RADOMIAK DRUZYNA Z CHARAKTEREM.DAWNO NIE BYLO TAK MOCNEJ EKIPY NA STRUGA.JEST DOBRZE A BEDZIE LEPIEJ JAK ZNAJDZIE SIE JAKIES PRZEDSIEBIORSTWO CHCACE ZAROBIC NA REKLAMIE I ZAINWESTUJE W ZIELONYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk cytat ze strony sosnowca IP: 157.158.160.* 11.05.05, 20:44 Zagłębie i Radomiak, dwa zespoły, które wiosną nie zremisowały ani jednego meczu tym razem podzieliły się punktami. Drużyna z Radomia była zdecydowanie najgorszym zespołem jaki wiosną zawitał na Stadion Ludowy. Niestety, Zagłębie dostosowało się poziomem gry do słabiutkiego rywal i zagrało najgorszy mecz w rundzie rewanżowej. CZY RZECZYWISCIE BYLO TAK ZLE???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: cytat ze strony sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 20:59 a co mieli napisac trzeba jakos sie pocieszyc po stracie szans na baraze bo po zwyciestwie widzewa w kszo to sosnowiec traci juz szanse brawo ZIELOONIIIII!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk pan M. Ujek gwiazdor z sosnowca mowi: IP: 157.158.160.* 11.05.05, 20:57 Wszystkiego bym się spodziewał, ale nie tego, że zremisujemy z Radomiakiem. Wszyscy widzieli jakiej "klasy" był to rywal. Zespół na tym poziomie powinien od nas wyjeżdżać z bagażem trzech bramek i cieszyć się, że zmieściły im się do autobusu a nie wywozić punkt, bo to jest wstyd dla nas wszystkich. BEZ KOMENTARZA GNIADY CO TY NA TO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniady Re: pan M. Ujek gwiazdor z sosnowca mowi: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:02 ponoc dobre druzyny poznaje sie potym jak wygrywa sie ze slabszymi widocznie sosnowiec tego nie potrafi np mecz z radomskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: II liga: Zagłębie - Radomiak 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:02 Brawo Radomiak!!! Jest to bardzo dobry wynik. Oby tak dalej panowie. Szkoda tylko że do druga runda bo 16 miejsce nie oddaje w pełni klasy drużyny która obecnie walczy o pozostanie w II lidze. Ale ważne że druga liga zostanie w Radomiu bo nie wierze ze może byc inaczej. Z taką grą jak prezentuje obecnie Radomiak to gdyby grał od początku sezonu to w tej chwili pierwsza 5 gwaratowana. Mam również nadzieje ze słowa pani Drozdowskiej będą miały potwierdzenie bo przecież była ona rownież członkiem poprzedniego zarządu zresztą nie tylko ona i jak wyglądały finanse klubu nie trzeba przypominać. Od momentu awansu do II ligi coraz gorzej. Zimą do klubu przyszedł szary człowiek który nie miał nic wspólnego z tym środowiskiem i pokazał że w Radomiu da sie zrobic coś dobrego z piłką, a przy tym nieznacznie obniżyć zadłużenie klubu. Bo tego że jest ciągłść wypłat i nie rośnie zadłużenie nie osiąga się z dnia na dzień. Niech pozostały zarząd pokaże od kiedy tak sie dzieje założe sie że od 17 grudnia, niech również państwo działacze odpowiedzą sobie na pytanie ile z tego dzieki nim a ile dzieki prezesowi. Wiem ze chciał na dłużej zadomowić sie w Radomiaczku niz do konca rundy ale nie na takich zasadach jak obecnie funkcjonuje ten klub. W perspektywie może nawet byłaby I liga ale napewno nie za rok czy 2 bo tyle trzeba by wyprowadzac ten klub na prostą. Za słabo znał to środowisko i moim zdaniem przestraszył sie w co sie pcha.Zauważam również że jak zbliżają się wybory to po garbie Radomiaczka chcą sie dostać do władzy radomscy politycy. Bo to przecież miejski klub. Moze tym razem po garbie prezesa też ktoś próbował zdobyć sobie elektorat. To też mogło być przyczyną rezygnacji. Kiedyś ktoś coś obiecał ale wybory miały być wcześniej niestety są na jesień. Zrobił sie problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek DOBRE Wyniki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:08 szczakowianka przegrała polkowice zremisowały jeszcze jutro gdyby tak piast zremisowal z ruchem bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADOMIANIN Re: DOBRE Wyniki!!! IP: *.udn.pl 11.05.05, 21:43 Dajcie linka do stronki Zagłebia gdzie ten frajer się tak wypowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk link IP: 157.158.160.* 11.05.05, 21:52 ttp://zaglebie.sosnowiec.pl dalej szukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irwin Re: II liga: Zagłębie - Radomiak 1:1 IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 11.05.05, 22:12 Gratulacje.Naprawdę bardzo dobry wynik .Tak trzymać.Swinoujście pozdrawia Radom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jechanyzag Re: II liga: Zagłębie - Radomiak 1:1 IP: *.udn.pl 11.05.05, 22:16 mk dzięki a ten hujek to sie go zapamieta za to co powiedział obraził nasz klub i nas samych qu.. szmaciasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo Re: II liga: Zagłębie - Radomiak 1:1 IP: *.udn.pl 11.05.05, 22:44 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCCCCCCCCCCCCCCCCZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk w naszych sercach na zawsze RADOMIAK IP: 157.158.160.* 12.05.05, 00:08 mam gleboko gdzies opinie pana UJKA. pozdrawiam wiernych kibicow ZIELONYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Zyciowa bramka Terleckiego!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aei.ca 12.05.05, 01:15 Dala Radomiaczkowi jeden cenny punkt w meczu z trudnym przeciwnikiem jakim dzisiaj bylo Zaglebie Sosnowiec. Brawo Radomiak i tak trzymac!!!!!!Teraz trzeba sie odpowiednio przygotowac do meczu z Mlawa. Ale jest troche czasu bo 11 dni i mysle, ze trener Broniszewski przez ten okres odpowiednio zmobilizuje druzyne i przeprowadzi kilka rutynowych treningow przed kolejnym waznym meczem. Za dzisiejszy mecz i dzisiejsza postawe Radomiaka w Sosnowcu duze brawa!!!!! Moze nie byl to za piekny mecz /jak wynika z opisu/ ale najwazniejszy jest rezultat i cenny punkt. Zaglebie i Radomiak w tej rundzie rozgrywek albo przegrywali albo wygrywali mecze a dzisiaj podzielili sie punktami i bardzo dobrze sie stalo. W dalszym ciagu Radomiaczek jest na fali i szczescie Mu dopisuje i tak trzymac!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 RADOMIAK RADOM - jedyny prawdziwy radomski klub IP: *.udn.pl 12.05.05, 06:39 Radomiaczkowi gratulujemy ...kibiców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Prosimy o więcej "życiowych" bramek, Panie Maćku ! IP: 217.17.35.* 12.05.05, 09:55 Pisząc komentarz do tekstu, w GW nt. środowego meczu z Zagłębiem napisałem min; "Moim zdaniem może być każdy wynik, od 0:5, poprzez jakiś remis do, nawet 1:0 dla Radomiaka. Wszystko zależy od tego jak będą pracowały, podczas meczu "szare komórki", a więc wygra ten zespół, którego zawodnicy bardziej będą tego chcieli". "Wyszedł" remis i jest coraz lepiej, teraz tylko trzeba się zmobilizować i odpowiednio zamotywować zawodników, (te szare komórki) Panie trenerze Broniszewski przed meczem z Mławą, bo to będzie mecz, moim zdaniem, kropka w kropkę podobny do meczu w Sosnowcu. My będziemy atakować a Mława będzie się bronić i kontrować. Nam się udało w Sosnowcu, czemu by nie miało się udać Mlawie strzelić bramkę w Radomiu. Skład MKS Mława nie jest wcale taki słaby, jakby świadczyło Ich aktualne miejsce w tabeli. Oni, czyli zawodnicy z Mławy, nie mają takiej motywacji jak zawodnicy Radomiaka, chociażby z takiej prostej przyczyny, że na ICH mecz, w ICH mieście przychodzi dziesięć razy mniej kibiców, niż na mecze w Radomiu. Co to za radość grać dla 5oo kibiców. Myślę, że ta przyjemność może być najwyżej średnia, a teraz jeszcze dodatkowo odejście głównego sponsora też może wywołać tzw. "sportową złość" zgodnie z zasadą, "My WAM jeszcze pokażemy, że w piłkę grać umiemy" i realizując tę zasadę będą "gryźć trawę" w Radomiu, a zawodnicy Radomiaka będą "walić głową w mur", tak w przenośni, a może nawet i w mur złożony z dziesięciu zawodników MKS-u (zupełnie jak Zagłębie z Nami wczoraj). Należy zatem wyzwolić w sobie (każdy zawodnik z osobna i cała drużyna wg. zasady "jeden za wszystkich, wszyscy za jednego") wolę walki i pokazać nam kibicom, że gracie dla nas i swoje obowiązki traktujecie poważnie. Na dzisiaj dziękujemy za dobrą i zaangażowaną postawę w Sosnowcu i prosimy o nie zlekceważenie MKS-u Mława w dniu meczu tj. 22 maja 2005 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: Prosimy o więcej "życiowych" bramek, Panie Ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:46 Terlecki Branfiłow fajnie że wszyscy strzelają, czekamy na Kacpra i koniecznie Brzyskiego, mam jedną sugestię, wreszcie mamy jakies zdobycze po słabym meczu(choć zdania sa podzielone, bo zagłebiacy pomniejszaja klase rywala tym samym i swoja ale to ich problem) czyli drużyna dojrzewa, krzepnie i to cieszy, martwi tylko to że słyszy się coraz silniejsze głosy o braku kasy i to dość drastycznym Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonono W piątek w Dami PROGRAM bez montażu z LESISZEM IP: *.udn.pl 12.05.05, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Coś Ci Ronin ostrość "wypisków" siadła ! IP: *.chello.pl 12.05.05, 21:23 Jakos, tak mi się wydaje czytając Twoje teksty Ronin, że jesteś ostatnio jakiś taki "bardzo układny". Ale cóz może w innych sferach życia codziennego coś Cię dręczy i stą d tu piszezs tak ciepło i wrażliwie. Co by nie powiedzieć to trener Broniszewski, to taki "magik", który wie co należy zrobić, ale i ponadto wie jeszcze jak "to" zrobić. Dla mnie największą zaletą tej "nowej" ekipy Radomiaka jest gra pełna polotu i skuteczności, jaką prezentuje wiosną. Ja przychodząc na mecze jesienią wychodziłem, jakiś naładowany "złymi emocjami", typu jak mi Ktoś podskoczy to tak oddam, że Mu się odechce. A teraz jestem zadowolony z rezultatow pracy trenera Broniszewskiego i wychodzę ze stadionu pełen radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl zamiast na 90.minut... IP: *.udn.pl 13.05.05, 00:38 ...odpowiem tutaj (mam problemy z zalogowaniem się na 90.minut), bo kolega 'ZS' myslał, że kibice z Radomia obrażali Zagłębiaków wyzywając od... Warchołów Warchoły to My - Radomianie, tak to już jest po 1976 roku. Radom to miasto z wyrokiem. Miałem się nie wypowiadać, ale skoro jest taka dyskusja, to też dorzucę parę groszy. Również zauważyłem, że Zagłębie oddało pierwszy celny strzał w 68 minucie. My przyjechaliśmy przynajmniej po punkcik i cel osiągnęliśmy. Nie jest ważne w ilu się broniliśmy, jeśli chcieliście wygrać nie powinniście sie cieszyć po strzeleniu jednej bramki. Mimo wszystko uważam, że pierwszy celny strzał w 68 minucie to za mało. Nie bulwersujcie się, ale spojrzcie troszke wstecz. popatrzcie jak męczyliście się z Radomskiem i według waszej lokalnej prasy (wiem, bo często bywam w Zagłębiu) karny został Wam podarowany, ponoć sami piłkarze byli zażenowani. My tymczasem rozjechaliśmy Radomsko 4-0, poległa u nas Jaga. Panowie mecz meczowi nierówny, gra się tak jak pozwala przeciwnik, no i wiele zależy od dyspozycji dnia. Popatrzcie na ostatnio osiągane wyniki i zwróćcie uwagę, że w porównaniu z niektórymi zespołami Radomiaczek osiągnąl lepsze wyniki. Pamiętajcie jednocześnie, że naszym celem jest utrzymanie się w drugiej lidze, a pewnie gdyby taka paka była w Radomiu od jesieni, to my bylibyśmy w czubie. Dobra starczy, mam nadzieję, że za rok razem wejdziemy do I ligi, bo Radomiak zawsze będzie mi najbliższy, choć na Zagłębie też się pewnie zacznę wybierać, bo od września będę w pewnym sensie jednym z Was - żenie się z Zagłębianką i zmuszony będę opuścić ukochany Radom. Żeby nie było złudzeń - za rok jak spotkają się nasze drużyny i tak będę kibicował mojemu Radomiaczkowi, bo bycie Warchołem zobowiązuje i jakby nie było jest zaszczytem! Jak ktoś to ładnie napisał - pozdrowienia dla normalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Moje gratulacje, za wybór Zagłębiaczki !! IP: *.chello.pl 13.05.05, 21:05 No toś se Kolego wybrał ksywe: "WAKARPL". Nic tylko to jest skrót od imienia i nazwiska, imię to chyba Waldek, mam rację? A propo wybranki z Zagłębia, to tak jak pamiętam z "moich"czasów, kiedy ja studiowałem w Gliwicach na polibudzie, to tak jakoś też "przemyśliwałem" o ożenku, z Taką przecudowną brunetką z Będzina. Dlaczego mi nie wyszło? Chyba jednak zupełnie inna mentalność, zarówno Jej, jak i Jej Rodziców. Ale to już ładne "dzieścia lat" i napewno wiele się zmieniło. Powodzenia Chłopie, ale nie zapominaj o Naszym Radomiaku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Nowy prezes nowy sponsor wkrótce na Radomaiczku IP: *.udn.pl 13.05.05, 21:51 tyle na ten czas nic więcej nie moge napisac będzie dobrze ba bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: Moje gratulacje, za wybór Zagłębiaczki !! IP: *.awf.edu.pl 16.05.05, 16:22 Myslenie podaza w dobrym kierunku, ale nie mam na imie Waldek, chcoc niektorzy tak na mnie wołali w podsawowce. Podobnie ma sie rzecz do brunetki z Bedzina, tu juz strzal w 10, a o Radomiaczku nie zapomne, przynajmniej na niektore wyjazdy bede mial blisko. Odpowiedz Link Zgłoś