Gość: YOGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:50 Po pierwsze niewiem co to za czlowiek wypisuje takie wrzuty na kibicow JADARU na forum gazety i sie podaje za mnie.Ja sie nie wstydze tego ze jestem w KK JADAR I TYLE!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matt Tylko Czarni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:25 Szkoda mi cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOeLL Re: JADAR RADOM MOIM ZYCIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 17:53 "lisyn" Obi Łan Ken Yogi, młody jesteś i głupi, a jak na gościa z Południa to piszesz totalne bzdury. Napisałbym coś jeszcze, ale nie znam tak prostych słów, żeby te jadarowskie barany to zrozumiały, bo za cholerę nie da się zbudować logicznego zdania ze słów "kostka, bruk, judasz, przydupas, niewolnik" itp. Zieeeeef... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YOGI Re: JADAR RADOM MOIM ZYCIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:01 TO NIE SA BZDURY JAK WY TAK MOWICIE.JADAR I TYLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: JADAR RADOM MOIM ZYCIEM IP: *.udn.pl 16.05.05, 19:30 Buhahah jak mati mówię szkoad mi tych kostkowców itd Widzieliście jak ten co może wzsystko bo ma kasę był ubrany w programie Dariusza Osieja w TV Dami? Żółty krawat w słoniki buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portier Re: JADAR RADOM MOIM ZYCIEM IP: *.udn.pl 17.05.05, 20:24 ...i po co debilu zakładasz kolejny wątek dla netowych napinaczy??? Co chciałeś pokazać się w necie i zareklamować galanterie betonową ??? Może to jakaś nowa strategia reklamowa Kupidury i Domagały - robimy pozytywny wizerunek jadaru...??? Prośba do normalnych internautów - NIE WPISUJCIE JUŻ ŻADNYCH POSTÓW W TYM TEMACIE !!!!...to nie ma sensu i napewno i sprawi że dojdzie do jakiejś konstruktywnej dyskusji !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: JADAR RADOM MOIM ZYCIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:56 powiem ci tak uspokuj sie!!!a jak masz cos do kupidury to nie do mnnie prawda.ja jestem za jadarem i tyle POZDROWIENIA DLA MOJEJ KASI Odpowiedz Link Zgłoś