Gość: majjas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 17:53 Na żeromskiego 3 , klub ROYAL. kto sie wybiera.....???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darwin Re: Już w środę(25)otwarcie nowego klubu w RADOMI IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.05.05, 21:26 J.bać SB-ków i ich kluby!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wielkie otwarcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:38 bede na pewno . oby tylko cholota nie przyszla podobno ma byc ostra selekcja. miejmy nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnie Da Pooh joł :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:54 hej ludzie nie bede sie rozwodzila juz na temat tego ze w radomiu nie ma fajnego klubu :p mam nadzieje ze Royal to bedzie pierwszy klub zbizony choc troszeczke do klubow w Warszawie albo Lublinie. (prosze postarajcie sie zeby to nie byla melina w stylu imperium) a i jeszcze jedno nikt nie wie jaka tam bedzie muza?? mam cicha nadzieje ze to bedzie czarna muza chociaz raz w tygodniu. widzialam reklame radia eski nie wiecie czy bedzie tam taka wlasnie muza?? jak wiecie to piszcie a jeszcze lepiej by bylo jakby napisal wlasciciel klubu :) dzieki i trzymajcie sie :) Odpowiedz Link Zgłoś