Gość: sssse IP: *.udn.pl 22.05.05, 22:35 Skończyć najpierw deptak na Żeromskiego od placu Konstytucji do Traugutta, a nie wszędzie pozaczynać a nigdzie nie dokończyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kubus Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:57 Kiedy zostanie skonczony deptak od Placu Konstytucji do poczatkowych numerow Zeromskiego? -ludzie! PS; uwazam ze powinno sie zamknac polaczenie Traugutta z Zeromskiego dla samochodow , a deptak zrobic ciagly przez ta czesc i przez Rwanska az do placu na strarym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.udn.pl 23.05.05, 07:51 wtedy to już nikt nie pójdzie na żeromę na deptak.Zobacz ile ludzi wsiada i wysiada na przystanku u zbiegu ul.Traugutta.Jedyne rozwiązanie to puścić przez cała Żeromskiego jakiś pojazd jeżdzący wolno wahadłowo w tą i z powrotem dla przemieszczania sie ludzi. Bo chodzić po tym bruku to mało kto ma ochotę.Kobiety łamią i wykrzywiają obcasy.A przejść b butach na cienkich spodach to można się nabawić odgnotów. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni 23.05.05, 08:43 własnie - kiedy dokończy się przebudowę żeromki? czy naszym władzom aż tak bardzo przeszkadza fakt że inwestycję zaczął Prezydent Włodarczyk ? W tak poważnych sprawach nie nalezy kierowac sie sympatiami/antypatiami i urazami politycznymi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-25 Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:07 Gwoli ścisłosci, projekt przebudowy był przygotowany jeszcze za Wlazłego nie realizowany zxe względu na brak srodków, Włodarczy wyciągnął go i zaczął realizować, miał byc to sztandarowy hicior który zapewnić miał mu reelekcję. W zasadzie mi sie to podoba i taki mechanizm uwazam za dobry, miasto powinno mieć gotowych zawczasu kilka jeśli nie kilkanaście projektów które będą wyciągane gdy pojawi sie jakaś realna szansa na zdobycie kasy i ich realizację. Niestety pomysły ostatniej władzy przypominają mi raczej zabawy z iluzionistami i co chwilę zaskakuje mnie jakiś królik wyciagany z kapelusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Z. Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.ats.pl 23.05.05, 10:10 Króliki naszej władzy: 1.Starówka 2.Moniuszki 3.Park przemysłowy 4.Park na Gołębiowie 5.Remont ul.Warswzawskiej (po jaką cholerę? skoro jest więcej ulic w gorszym stanie i bardziej obciązonych ruchem kołowym) 6.Ścieżki rowerowe Wszytkie te inwestycje są niewątpliwie potrzebne, szkoda tylko że nie są dokańczane i robione bez jakiegoś planu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sukurs Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:57 Rozbabrali jedno i biorą się za drugie. dokońcie Żeromskiego tak żeby w końcu to miasto doczekało się deptaka z prawdziwego zdarzenia na całej długości. A na Unię nie liczcie zbytnio tym bardziej przy tym tak sprawnym zarządzie miasta i prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefl Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.udn.pl 23.05.05, 20:30 Zobaczcie jak robią deptak w Kielcach. Później zaczęli a już jaki piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:05 Potwierdzam opinię o deptaku w Kielcach. Lampy oświetleniowe dużo zgrabniejsze, niż na u nas na Żeromskiego i ulica ułożona z płyt a nie z kostki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J@K Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.udn.pl 24.05.05, 06:42 Troche luzu. Mamy taki deptak na jaki nas stać. Ja tam nienarzekam a i kostka mi nieprzeszkadza:). Przypomnijcie sobie żerome pare lat temu. Troche jednak chyba na lepsze się zmieniło. Jedyne co warte skrytykowania to to że brak konsekwencji w kolejności wykonywamych prac remontowych. Ale damy rade:):):): Odpowiedz Link Zgłoś