Dodaj do ulubionych

MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moniuszki

IP: *.udn.pl 22.05.05, 22:35
Skończyć najpierw deptak na Żeromskiego od placu Konstytucji do Traugutta, a
nie wszędzie pozaczynać a nigdzie nie dokończyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kubus Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 23:57
      Kiedy zostanie skonczony deptak od Placu Konstytucji do poczatkowych numerow Zeromskiego? -ludzie! PS; uwazam ze powinno sie zamknac polaczenie Traugutta z Zeromskiego dla samochodow , a deptak zrobic ciagly przez ta czesc i przez Rwanska az do placu na strarym miescie
      • Gość: ja Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.udn.pl 23.05.05, 07:51
        wtedy to już nikt nie pójdzie na żeromę na deptak.Zobacz ile ludzi wsiada i
        wysiada na przystanku u zbiegu ul.Traugutta.Jedyne rozwiązanie to puścić przez
        cała Żeromskiego jakiś pojazd jeżdzący wolno wahadłowo w tą i z powrotem dla
        przemieszczania sie ludzi. Bo chodzić po tym bruku to mało kto ma
        ochotę.Kobiety łamią i wykrzywiają obcasy.A przejść b butach na cienkich
        spodach to można się nabawić odgnotów.
    • isoxazolidine Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni 23.05.05, 08:43
      własnie - kiedy dokończy się przebudowę żeromki? czy naszym władzom aż tak bardzo przeszkadza fakt że inwestycję zaczął Prezydent Włodarczyk ?
      W tak poważnych sprawach nie nalezy kierowac sie sympatiami/antypatiami i urazami politycznymi ...
      • Gość: J-25 Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 09:07
        Gwoli ścisłosci, projekt przebudowy był przygotowany jeszcze za Wlazłego nie
        realizowany zxe względu na brak srodków, Włodarczy wyciągnął go i zaczął
        realizować, miał byc to sztandarowy hicior który zapewnić miał mu reelekcję. W
        zasadzie mi sie to podoba i taki mechanizm uwazam za dobry, miasto powinno mieć
        gotowych zawczasu kilka jeśli nie kilkanaście projektów które będą wyciągane
        gdy pojawi sie jakaś realna szansa na zdobycie kasy i ich realizację. Niestety
        pomysły ostatniej władzy przypominają mi raczej zabawy z iluzionistami i co
        chwilę zaskakuje mnie jakiś królik wyciagany z kapelusza.
        • Gość: Rafał Z. Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.ats.pl 23.05.05, 10:10
          Króliki naszej władzy:
          1.Starówka
          2.Moniuszki
          3.Park przemysłowy
          4.Park na Gołębiowie
          5.Remont ul.Warswzawskiej (po jaką cholerę? skoro jest więcej ulic w gorszym
          stanie i bardziej obciązonych ruchem kołowym)
          6.Ścieżki rowerowe
          Wszytkie te inwestycje są niewątpliwie potrzebne, szkoda tylko że nie są
          dokańczane i robione bez jakiegoś planu.
    • Gość: Sukurs Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 18:57
      Rozbabrali jedno i biorą się za drugie. dokońcie Żeromskiego tak żeby w końcu
      to miasto doczekało się deptaka z prawdziwego zdarzenia na całej długości.
      A na Unię nie liczcie zbytnio tym bardziej przy tym tak sprawnym zarządzie
      miasta i prezydencie.
      • Gość: trefl Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.udn.pl 23.05.05, 20:30
        Zobaczcie jak robią deptak w Kielcach. Później zaczęli a już jaki piekny.
        • Gość: Zenek Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:05
          Potwierdzam opinię o deptaku w Kielcach. Lampy oświetleniowe dużo zgrabniejsze, niż na u nas na Żeromskiego i ulica ułożona z płyt a nie z kostki...
    • Gość: J@K Re: MPU ma gotowy projekt modernizacji ulicy Moni IP: *.udn.pl 24.05.05, 06:42
      Troche luzu. Mamy taki deptak na jaki nas stać. Ja tam nienarzekam a i kostka
      mi nieprzeszkadza:). Przypomnijcie sobie żerome pare lat temu. Troche jednak
      chyba na lepsze się zmieniło. Jedyne co warte skrytykowania to to że brak
      konsekwencji w kolejności wykonywamych prac remontowych. Ale damy rade:):):):
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka