Dodaj do ulubionych

Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP

IP: *.infoplus.com.pl 30.05.05, 12:08
Szukam kwatery z pokojem z łazienką (dziecko 1,5 roku) do 500m od morza,
chętnie z balkonem i przyjemnym otoczeniem, może być Puck, Władysławowo,
Jastrzębia Góra, Kuźnice itp.
Oczywiście po rozsądnych cenach przedsezonowych.
Może ktoś ma jakieś doświadczenia, namiary, itp.
Proszę o pomoc, bo mam niewiele czasu.
Z góry dziękuję.
S.O.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucio Re: Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:40
      Nie powinieneś mieć trudności. W necie jest mnóstwo ofert. Tylko nie licz na rozsądne ceny. Oni tam powariowali. Kwatery, jeżeli atrakcyjnie położone są drogie. A ogólnie to na Wybrzeżu coraz mniej turystów. Ceny i poziom usług odbiegają od europejskiej normy in minus. Osobiście polecam wyjazd nad Adriatyk. Może trochę gorąco, ale ta atmosfera no i zawsze pogoda gwarantowana. Ceny zbliżone do naszych, jeżeli nie niższe.
      • Gość: szybka osa Re: Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP IP: *.infoplus.com.pl 30.05.05, 15:10
        z dzieckiem jadę, nie chcę daleko. w necie szukam, ale własne doświadczenia są
        więcej warte
        • Gość: DAWID Re: Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:31
          czesc szybka oso!
          mam dla ciebie cos idealnego we wladyslawowie.
          sam kilka lat temu przypadkowo trafilem na nr tego pensjonatu to znaczy kwatery
          ( teraz juz rzadko trafiaja sie obskurne kwatery, wiekszosc z tych kwater
          posiada wysoki standard czasami lepszy niz hotel)
          jezdze tam juz kilka lat i za nic nie zamienil bym tago miejsca na inne!
          toaleta, lazienka, tv itd, itp aneks kuchenny,lodówka wszystko super urzadzone
          (tzn wiekszosc z nas chciala by miec tak w domu)
          ceny w sezonie to ok 35 zl za osobe, dzieci maja znizki a w ogole za takie
          malenstwo nic nie zaplacisz, trzeba sie targowac, super babka da sie z nia
          wszystko zalatwic.
          podam ci do niej nr tel. tylko musze go poszukac.
          podaj maila to na pewno ci go wysle.
          pozdrawiam
          • Gość: szybka osa Re: Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP IP: *.infoplus.com.pl 31.05.05, 10:53
            szybkaosa@op.pl
    • Gość: koala a gdzie indziej IP: *.udn.pl 30.05.05, 19:31
      korzystając z okazji że poruszno temat wakacji to ja tez mam pytanie i jak się
      da to podpowiedź. szukam po prostu w bibione dla 6 osób apartamentu ... albo w
      okolicach ... proszę o jakis namiar, telefon dziękuję
      • Gość: skm Re: Władysławowo IP: *.idea.pl 30.05.05, 23:46
        Ja z rodzinką jeżdze od paru lat do Władka, mamy tam fajne kwatery na ulicy
        Żeromskiego 18a - blisko dworca PKP. Mili ludzie prowadzą ten dom noclegowy,
        jest plac zabaw, pokoje czyste, ładne jest w nich tv, radio, lodówka, żelazko,
        parawan, koc na plaże, pokoje sa z łazienkami lub łazienką ogólną, czajniki w
        niektórych pokojach lub na korytarzu, dostęp do kuchnii, bilard. Obok jest
        smażalnia ryb, sklepy i co najważniejsze blisko do morza, spacerkiem idzie się
        ok 8-10 minut. Włąściciele mają 7letniego syna. Tel:(058)6740282 lub 0693383115
        Miłych wakacji!
    • Gość: skm Re: Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP IP: *.idea.pl 30.05.05, 23:56
      Uważaj w necie oszuści piszą pięknie, a na miejscu zastaje się rudere, a i
      miejscowi potrafią ludzi oskubać i uciec...
      W zeszłym roku gospodyni nasza opowiadała o ludziach którzy znaleźli w necie
      kwatery, pojawili się na miejscu zastali rudere, a w nocy właściciel wyniósł im
      rzeczy.... Były ponoć bardzo tanie te kwatery!
      Polecam sprawdzone miejsca
    • bluto Re: Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP 31.05.05, 08:34
      Witam
      Byłem w zeszłym roku we Władku, było super. Piękny piasek, fajna okolica.
      Mieszkałem w domku róg inżynierskiej i łąkowej, fajna okolica tylko na
      przeciwko mieszkają kolonie (w czerwcu to raczej nie grozi). Właścicielka też
      bardzo miła, nie było żadnych problemów. Co prawda domek nie leży przy samej
      plaży, ale po drodze można wstąpić na gofry (rewelacyjne!!!) lub
      śniadanko/obiadek. Polecam zwłaszcza dwie knajpy - bar Pod Sosnami (tanio i
      smacznie) i pizzerię "ognista pizza", dają tam najlepszą pizzę jaką w życiu
      jadłem :):). Jeśli chodzi o inne miejscowości to nie polecam Jastrzębiej góry,
      kamienista plaża. Za to świetne jest Chłapowo, nad morze idzie się pięknym
      wąwozem. W razie najazdu turystów na plaży obowiązuje zasada im dalej od portu
      tym luźniej ;)
      Pozdrawiam i miłego wypoczynku!
      • Gość: Wczasowicz Re: Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP IP: *.udn.pl 31.05.05, 11:20
        Pobyt latem nad Bałtykiem zaczyna być chory. Ceny zwariowane i to za wszystko,
        od kwater począwszy na żarciu skończywszy. Warunki najczęściej urągają Europie,
        w której podobno jesteśmy.Budy i stragany udające knajpy oraz plastikowe
        widelczyki, kubeczki i talerzyki to standard, choć ceny rzeczywiście
        europejskie. No i to co jest najokrótniejsze, woda w morzu o temperaturze 14-18
        st. C., że nie wspomnę o sinicach i zanieczyszczeniach chemicznych.
        Tak naprawdę rzeczywiście pobyt na Adriatykiem czy M. Czarnym wychodzi znacznie
        korzystniej i ciekawiej.
        • Gość: ki Re: Jadę w czerwcu w okolice Władysławowa. HELP IP: *.infoplus.com.pl 31.05.05, 13:39
          Takiego piasku na plaży raczej często się nie spotyka, a warunki cóż są różne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka