Dodaj do ulubionych

Co nas denerwuje...

IP: *.radio.rekord.fm 11.07.01, 23:46
Spytalem kolege, co go denerwuje w Radomiu.. Oto odpowiedz:" hmm.. wszystko?:)
szuje na ilucach? dresiarze?
pojeb*** policja?:)
straz miejska jeszcze gorsza?:P"
Fajnie sie mieszka w takim miescie, prawda? A co maja pomyslec przyjezdni?
Szkoda gadac...
Obserwuj wątek
    • Gość: Arek Re: Co nas denerwuje... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 12:21
      Ahhhh.....szkoda gadac ...przyjezdni plują na to miasto i olewają ciepłym
      moczem ;-)
      • Gość: KasiaZ. Re: Co nas denerwuje... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 12:30
        Gość portalu: Arek napisał(a):

> Ahhhh.....szkoda gadac ...przyjezdni plują na to miasto i olewają ciepłym
        > moczem ;-)

Hmm.. moze i tak.. ale nie wszyscy... Kilka dni temu moja znajoma powiedziala, ze
        Radom dla wielu ludzi z wielkich miast jest jak Soplicowo. Spokojnie (fakt ze
        tylko w ciagu dnia bo wieczorewm az strach wyjsc na ulice), malo ludzi, mozna
        szybko dojechac z jednego konca miasta na drugi. Mamy zlew na Borkach (fakt ze
        niezbyt czysty), Zeroma wyglada ze wkrotce bedzie niezlym deptakiem. W naszym
        miescie nie jest tak zle... tylko trzeba chciec dostrzec jego zalety....
        • Gość: MZ Re: Co nas denerwuje... IP: *.echo-press.com.pl 15.07.01, 12:35
          Gość portalu: KasiaZ. napisał(a):
          > Mamy zlew na Borkach (fakt ze
          > niezbyt czysty)

A ja mam w kuchni zalew ;-)))
          • Gość: KasiaZ. Re: Co nas denerwuje... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 12:37
            :PPPP
          • Gość: BartekW Re: Co nas denerwuje... IP: *.radio.rekord.fm 15.07.01, 12:42
            > > Mamy zlew na Borkach (fakt ze
            > > niezbyt czysty)
            >
            > A ja mam w kuchni zalew ;-)))

a ja nie mam ani zlewu ani zaewu ale mnie zaraz krew zaleje z tego goraca.... :(
            • Gość: MZ Re: Co nas denerwuje... IP: *.echo-press.com.pl 15.07.01, 12:47
              Gość portalu: BartekW napisał(a):
              > a ja nie mam ani zlewu ani zaewu ale mnie zaraz krew zaleje z tego goraca

O właśnie, to jest właśnie odpowiedź zawarta w tytule. Najbardziej denerwuje nas
              UPAŁ. A podobno ma być jeszcze cieplej :(((
              • Gość: BartekW Re: Co nas denerwuje... IP: *.radio.rekord.fm 15.07.01, 12:49

Najbardziej denerwuje na
                > s
                > UPAŁ. A podobno ma być jeszcze cieplej :(((

ale moze beda burze ;-)
                • Gość: MZ Re: Co nas denerwuje... IP: *.echo-press.com.pl 15.07.01, 12:54
                  > ale moze beda burze ;-)

Mogłyby być, tylko nie takie gwałtowne jak w Trójmieście.
                  • Gość: BartekW Re: Co nas denerwuje... IP: *.radio.rekord.fm 15.07.01, 13:07

> Mogłyby być, tylko nie takie gwałtowne jak w Trójmieście.

a czemu nie? Radom by zalala fala wody i dopiero bysmy mieli o czym pisac na
                    forum ;-)
                    • Gość: Arek Re: Co nas denerwuje... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.07.01, 13:56

>
                      > > Mogłyby być, tylko nie takie gwałtowne jak w Trójmieście.
                      >
                      > a czemu nie? Radom by zalala fala wody i dopiero bysmy mieli o czym pisac na
                      > forum ;-)

Jezeli bedzie to zgonimy na ciebie ze przepowiedziales ;-)
                      • Gość: DeftoneZ Re: Co nas denerwuje... IP: *.radom.pl 15.07.01, 14:54
                        Ech............RAdom to RAdom.Nic nas nie zaleje poza banda polglowkow i
                        paskow.A tak pozatym, to co sadzicie o wyjazdach do Kazimierza.Coraz wiecej
                        RAdomian wyjezdza do Kazimierza na wakacje.Mysle ze jest to jakas alternatywa
                        dla kogos z naszego miasta, kto ma krotki urlop lub tez malo kasy.
                        Osobiscie wybieram sie za pare dni do Kolobrzegu, ale mam zamiar wrocic na 7
                        LATO FILMOW w KAzimierzu Dolnym nad Wisla.
                        To jest miasto jakich niewiele, ma swoj niepowtarzalny urok!NIe to co szary,
                        brudny Radom.

Pozdrawiam i zycze milych Wakacji!
    • Gość: badzio Re: Co nas denerwuje... IP: *.rado.gazeta.pl 15.07.01, 17:31
      Zauważyłem taka prawidłowosć - mieszkańcy Radomia
      zwykle źle wypowiadaja sie o nim, choć w innych
      miastach mają podobne problemy (żule, dresiaże, władze
      do luftu, brud na ulicach). Mieszakńcy innych miast
      branią jednak swej małej ojczyzny, radomianie wciaż ją
      ganią. Efekt jest taki, że gdy od czasu do czasu
      odwiedza mnie ktoś z innej częsci kraju lub z
      zagranicy dziwi sie, że Radom w sumie całkiem nieźle
      wygląda. Owszem są jeszcze miejsca brudne i takie
      gdzie strach przejsć ale zauważają też zmiany na
      lepsze. Myśle że właśnie te zmiany nam radomianon
      szybko sie opatrzyły i o nich zapominamy, gdy
      wypowiadamy się o swym mieście. Chwalmy więc Radom.
      Dlatego zaraz otwieram nowy wątek: �Co nam se podoba w
      Radomiu�.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka