onaona1 08.06.05, 12:18 czesc dziewczyny :) czy ktoras z was zna i moze cos powiedziec o dr Aleksandrze Ananiczu? wiecie moze jakie preferuje metody "walki" z nadżerką? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolaa Re: dr Ananicz IP: *.internet.radom.pl 08.06.05, 15:58 ja wiem tylko ze to swietny specjalista;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dr Ananicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:43 A według mnie najgorszy, sama się przekonałam.I więcej do niego nie pójdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dr Ananicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:52 Brak słów. Jest biegłym w sądzie. Uzdrowił mnie na życzenie kolegi. Postąpił bardzo nie uczciwie. Jeśli podobnie zachowuje się lecząc to zdecydowanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panda Re: dr Ananicz IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.06.05, 21:23 Z czegoś przecież musiał wybudować tą potężną chałupę, którą posiada.Napewno z marnych pensji lekarzyny-konowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dr Ananicz IP: *.udn.pl 08.06.05, 21:56 Fakt. Chałupa jest imponująca. Największa na całej wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfz Re: dr Ananicz IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 08.06.05, 23:40 A gdzie można ją obejrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (B)Ania Re: dr Ananicz IP: 217.17.35.* 09.06.05, 07:44 Boczna (pierwsza w prawo) od ul Perzanowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12a5 Re: dr Ananicz IP: *.radom.pilicka.pl 09.06.05, 13:12 Prowadził mnie przez całą ciąże i było ok. Kiedy rodziłam nie było go w szpitalu, mąż do niego zadzwonił i powiedział ,że będzie w kontakcie z lekarzami prowadzacymi poród.......Poród skończył się cesarką nad ranem i zaraz do nas przyszedł i mi wytłumaczył dlaczego musiał być cesarka choociaż cała ciąża przebiagała bez zarzutów i nawt cesarki nie brałam pod uwagę. Najgorsze u Ananicza jest czekanie w kolejce pomomo że jestś umowiona na 18 do gabinetu jak dobrze pójdzie wejdziesz około 20 . I to jest najgorsze , gdy będę z druga dzidzią w ciąży to już do niego nie pójdę. Co do nadżerki to polecam zamrażanie azotem. Miał z 6 lat temu i na razie jest ok. Nawet po ciąży się nie odnowiła.Robiła mi ją dr Krawczyk Krupa na Chrobrego w Wojskowej przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś