Dodaj do ulubionych

Internet w Radomiu

IP: *.radom.pl 14.06.05, 12:48
Witam!
Czy ktoś może mi doradzić w jakiej firmie założyć sobie internet? Nie wiem co
wybrać: GHNet, Pilicka, TPSA, ATS czy może Vectrę? Z góry dziękuję za radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ROCH Re: Internet w Radomiu IP: *.udn.pl 14.06.05, 17:03
      A TO CO MASZ TO NIE WYSTARCZA?
    • Gość: gość Re: Internet w Radomiu IP: *.ats.pl 15.06.05, 12:15
      Jeszcze zależy, w której części Radomia mieszkasz... Jest jeszcze kilka innych firm
    • Gość: wieczór Re: Internet w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:39
      Wiesz, to zależy na co patrzeć... Podaj dzielnicę, oczekiwany transfer, a
      przede wszystkim cene, jaką gotów jesteś zapłacić za usługę ;) moze coś ci
      doradze...
    • Gość: iooooooo Re: Internet w Radomiu IP: *.udn.pl 15.06.05, 19:48
      mieszkam na rapackiego 7 to jest osiedle Akademickie.mam vectre, ale chcę
      zmienić na coś innego bo ostatnio oni mająciągle jakies awarie.poszukuję coś ze
      spidem 256 lub 512.
      • Gość: NTT Re: Internet w Radomiu IP: *.udn.pl 12.07.05, 13:55
        Mieszkamy w umie po sasiedzku po ja na Paderewskiego , też mam Vectre i także
        chce zmienic.Mam pakiet 512 za 100 zł , ale chyba jedyne co sie zgadza to
        cena...transfery kicha jak na 512 , dlatego zmieniam , szkoda mi placic tyle
        kasy za taki szajs.Mysle nad ATS , jakis pakiet za 50 zł..w sumie po co mi
        lepszy.Ja cos ma sie sciagnac to poprostu bedzie komp dluzej chodzic:) A muza i
        tak ssie sie szybko.Poradzcie czy ATS jest wart , czy moze jakis inny provider??
        • Gość: ajajajaj Re: Internet w Radomiu IP: *.infoplus.com.pl 12.07.05, 14:00
          Ale musisz przyznać, pisanie to ci nie przychodzi łatwo....
          • Gość: NTT Re: Internet w Radomiu IP: *.udn.pl 13.07.05, 19:19
            Musze przyznać ze jesteś netowym łbem bez zycia...
        • Gość: czaru Re: Internet w Radomiu IP: *.infoplus.com.pl / *.infoplus.com.pl 12.07.05, 14:16
          z tego co wiem to ats jest chyba spoko, możesz jeszcze sprawdzić algo.radom.pl
        • Gość: tez Paderewskiego Re: Internet w Radomiu IP: *.tkdami.net 13.07.05, 16:28
          Dziwne bo ja na Paderewskiego w pakiecie 512 mam 512 i na transfery nie
          narzekam (np. z binarek tepsy osiągam ponad 60kB/s). Jeśli nie potrzebujesz 512
          weź sobie np. 128 za 59 zł
          • Gość: tak jasne Re: Internet w Radomiu IP: *.udn.pl 13.07.05, 19:20
            Ale wtedy musisz znowu umowe podpisac na rok i co by nie robili...a obluga jest
            beznadziejna , internet pada czesto , zero checi pomocy , musisz sie rok meczyc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka