Dodaj do ulubionych

Semik - dyrektor VI LO

IP: *.chello.pl 22.06.05, 22:00
Ciekaw jestem jakie są Wasze opinie nt dyrektora Semika. Ja skończyłem VI LO
jakiś czas temu i mam jak najbardziej negatywną opinię odnośnie tego
człowieka. Nauczyciel zerowy, wstydzi się (przynajmniej tak było) przed innymi
fizykami, a jeśli chodzi o osobę - szkoda słów. Chamstwo na najwyższym
poziomie. Pamiętam jak zaproponował rozwiązanie drażliwej sprawy w zamian za
donosicielstwo! Pan Semik zaproponował swoim uczniom donosicielstwo! To ma być
postawa dyrektora liceum? To dno jest. Tak Panie Semik. Dno.
Obserwuj wątek
    • Gość: doda Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.radom.pl 22.06.05, 22:03
      dodam jeszcze zarozumialstwo , głupota i zbytnia pewność siebie " pempek
      świata"
    • Gość: absolwent Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 00:56
      Butny i pewny siebie. Nauczyciel z niego zaden, z wyksztalcenia bodajze
      metalurg a zostal dyrektorem ogolniaka. Podobno za moich czasow bedac juz
      dyrektorem robil kursy pedagogiczne bo nie powinien uczyc.
    • Gość: .... Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.udn.pl 23.06.05, 01:47
      pozer i lawirant - tak było, jak jest teraz nie wiem, pewnie gorzej........
    • Gość: ciekawy Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 08:43
      Było już o dyrektorach I, III, IV i VI LO.
      Henryk Goryszewski z mównicy sejmowej powiedział kiedyś: Co by tu jeszcze
      spiep...yć, panowie, co by tu jeszcze?
      My, dumni Radomianie, dodajmy:
      Kogu by tu jeszcze obsr.., panowie, kogo by tu jeszcze?
      • Gość: Czepialski Re: Semik - dyrektor VI LO IP: 80.50.60.* 29.06.05, 10:58
        Henryk Goryszewski z mównicy sejmowej powiedział kiedyś: Co by tu jeszcze
        spiep...yć, panowie, co by tu jeszcze?
        Nie rób z Goryszewskiego literata. Ta fraza pochodzi z piosenki Wojciecha
        Młynarskiego.
    • Gość: antysemika Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.radom.pl 23.06.05, 12:39
      Semik to typ karierowicza, który na wysokich kwalifikacjach innych zbudował
      swój image. Facet nieudacznik jadący na b. dobrej opinii , która akurat należy
      się innym . To moje zdanie!
    • Gość: ex VI lo Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 23.06.05, 12:41
      Semik to zwykły efekciarz,zgrywa się na tęgiego intelektualistę, a jest cienki
      jak barszcz z torebki, ma za to wielu znakomitych nauczycieli. W VI lo nawet
      sprzątaczka stojąc na czele tej szkoły dałąby sobie radę.
      • Gość: starszy facet Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:39
        pisze jako rodzic: semik(tu celowo pisze malą literą) to zwykly cham i gbur.I
        nic nie ma wspolnego z wychowywaniem mlodziezy.On sie nia po prostu w ogole w
        szkole nie zajmuje.Jedfzie na opini szkoly,ale faktycznie to juz tylko echo
        pozostalo po dobrych opiniach o szkole.
        • Gość: martica radomskie piekielko IP: 213.241.38.* 23.06.05, 23:39
          powiem tak - w porownaniu do wczesniejszej babskiej dyrektury, semik jest fenomenalny. tylko po czesci jest prawda, ze jedzie na dobrej marce. nie byla ona bowie tak dobra kiedy zaczynal pracowac jako dyrektor, poniewaz kobietki u wladzy zrobily ze szkoly pierdzielnik.w duzym stopniu on sam stworzyl tak dobry wizerunek.
          nie bylby tak dlugo dyrektorem gdyby byl zly. ta dyskusja jest przykladem na to, czego w radomiu NIE CIERPIE. o czym pisze? jak tylko ktos sie wyroznia,jak ktos nie daje sobie w kasze dmuchac i jak ktos, bron boze nie ejst stad i nie jest z nadania lewicy, to trzeba mu wpiep....osobiscie mam jak najlepsze wspomnienia jesli chodzi o semika - znajdzcie mi inengo dyrektora ktory mial zawsze czas dla uczniow?nue wiem czy byl dobrym nauczycielem fizyki, ale akurat tego przedmiotu mial kto uczyc w liceum.dyrektor nie jest od nauki przemiotow jest od administracji, kontroli i utrzymtywania odpowiedniej atmosfery. a to bylo bez zarzutu. nie zgadzam sei z tym, ze semik to gbur...skadinad juz nie pierwszy raz na forum ktos jedzie po nim i po vi lo...to swieta prawda, vi lo nie ma dobrej prasy (cytat za jednym z nauczycieli).
          mam watpliowsci duzo wieksze co do pozostalych nauczycieli. kiedy ja bylam w vi lo szczegolnie jedna Pani byla tam chyba przez pomylke albo dzeiki znajomosciom ;)). ale co bylo, minelo...
          naprawde sxcyzoryk sie w kieszeni otwiera jak widze radomskie piekielko...mamy taka perelke, jaka jest to liceum. mamy w tym liceum naprawde dobrego dyrektora (inna sprawa czy nie doszlo juz do zmeczenia materialu - jak ja bylam w liceum, wszystkie trybiki dzialaly bez zarzutu). pilujemy galaz na ktorej siedzimy...kto bedzie traktowal nas powaznie, jesli nie potrafimy wypromowac tego co najlepsze...nie zadajmy zeby nas szanowali jesli sami siebie nie potrafimy uszanowac.
          pozdr,mh
          • Gość: helmut Re: radomskie piekielko IP: *.chello.pl 24.06.05, 06:04
            a czemu od razu sprowadzamy wszystko do polityki?
            ja pisałem o semiku jako o człowieku, a nie kolorze, czy przynależności. Nie
            jeden raz byłem świadkiem, jak traktował ludzi jak śmieci. Może kiedyś był inny,
            teraz nie jest taki och ach.
    • Gość: ojciec Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 23.06.05, 19:44
      Dla mnie każda metoda jest porządana jeżeli ma przynieśc efekty w postaci
      bezpieczeństwa mojego dziecka i uchronienia go przed dealerami, napewno nie
      samochodowymi, których w tej okolicy jest pełno, a prezydent to lekceważy.
      • Gość: mike Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.radom.pl 23.06.05, 20:57
        A co ma do tego dealer samochodowy? Bananas nie lubi Semika z wielką
        wzajemnością z tego co wiem.
        • Gość: helmut i helmut Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.chello.pl 29.06.05, 00:50
          i do góry!!!
          • Gość: be Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:43
            Ktoś tu pisał o pokrewieństwie dyrektora z biskupem radomskim. Czy to prawda?
            • Gość: h Re: Semik - dyrektor VI LO IP: *.chello.pl 29.06.05, 23:34
              hehe, wątpię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka