Gość: milka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 17:55 Potrzebuję kupić ładny i niedrogi kostium kapielowy 2 - częściowy. Czy ktoś wie, gdzie w naszym mieście można takowe kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crita Re: stroje kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:20 proponuje zamowic w necie: tu ciekawy link: www.the-bikini.com/galleries- minimicro/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link jeszcze raz Re: stroje kąpielowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 18:20 www.the-bikini.com/galleries-minimicro/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: stroje kąpielowe IP: *.radom.pilicka.pl 02.07.05, 18:30 Na Radomiaku stoi pani która ma duży wybór fasonów i kolorów. Ceny umiarkowane od 40 do 80zł. Jest przymierzalnia. Sama kupiłam bo w mieście nie ma wyboru albo ceny jak w pasażu M1 zawrotne ( 200 -300zł) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uta Re: stroje kąpielowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:24 Plecam hurtownię Marlyn na Tytoniowej. Jest tam bardzo wiele fasonów i modnych i ładnych, a mozna kupować w detalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulkak Re: stroje kąpielowe IP: *.pl 05.07.05, 10:35 Polecam sklep z bielizną który znajduje się na traugutta.Można tam dostać świetne stroje kąpielowe różne wzory,fasony a ceny przystępne jak na sklep.Sama kupiłam i jestem bardzo zadowolona a są naprawdę inne niz wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: stroje kąpielowe 06.07.05, 16:19 Polecam taki jaki miał Adam z Ewą w raju - nic nie kosztuje,jest wygodny ,nie upija -same zalety .... Odpowiedz Link Zgłoś