Dodaj do ulubionych

Pierwsze konkretne decyzje w Radomiaku

IP: *.radman.pl 04.07.05, 17:46
Cytat: "Na konferencji została też podjęta dość istotna dla klubu sprawa
sponsora strategicznego. Banasiewicz: - Wciąż integrujemy środowisko małych
inwestorów. Utrzymanie w drugiej lidze daje zdecydowanie większe szanse na
pozyskanie jednego większego. Będziemy czynić wszystko, aby jak najszybciej
tak się stało." Zobaczymy co z tego wyniknie. Tu powinien banan działac razem
z Zarządem. W pierwszej kolejności należy wymienic tych co grali w pierwszym
składzie i nie spełnili oczekiwań. Co do Klimka to jak na napastnika jest on
już za stary na 2 ligę ( w rezerwach 4 ligowych grał słabo strasznie.
Widziałem 2 mecze z jego udziałem wiosną. On się nie nadaje( . Bronek nie rób
przechowalni emerytów, szukaj młodszych ludzi do gry tak jak w artykule pisze
między innymi. Pozdrawiam wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dug Holiday Re: Pierwsze konkretne decyzje w Radomiaku IP: *.udn.pl 04.07.05, 18:02
      Tak na dobrą sprawę to oprócz pozostania Bronka nic nowego.Jak nie było
      sponsora tak nie ma i nic nowego w tym temacie.Oparcik Dyrektorem, Kramczyk
      vice-prezesem jeśli o to chodziło p. Banasiewiczowi bo to miasto rozdaje karty,
      niech tak będzie.Nie wiem co Ci ludzie mogą wnieść do klubu ale życzę im jak
      najlepiej.

Pozdrawiam
      • Gość: wera brawo super RADOMIAK nigdy nie spadnie IP: *.udn.pl 04.07.05, 18:37
        Chyba jest logiczne,że są w klubie Radomiak pieniądze ponieważ taki trener jak
        Mieczysław Broniszewski nie pracuje za czapke śliwek.
        Tacy zawodnicy jak min Salami podobna sprawa jak z trenerem.
        Najważniejsze,że skład któty utrzymał 2 lige w Radomiu zostaje.
        Co do nowego prezesa,dyrektora zostawmy to tym co dają na klub kase.
        Mariusz2 to trener jest odpowiedzialny za wyniki i on bedzie i zawsze decyduje
        kogo chce oczywiście z zasadą mierz siły na zamiary a Broniszewskiemu jak
        najbardziej to dobrze wychodzi.
        • Gość: KR! Re: brawo super RADOMIAK nigdy nie spadnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:42
          Mikulenas poszedł już do Jagielloni Białystok , z tego co czytam na necie to
          JAga to największy faworyt rozgrywek obok ŁKS Łóź i Zagłębia Sosnowiec trąbi o
          tym w mediach ciagle ,powinni ściągnąć młodych piłakrzy juniorów , moze z wisły
          Kraków np. młody iwan czy Ćwiek to nieżli już piłkarze!
        • Gość: mk nudzi mnie juz czepianie sie p. Broniszewskiego IP: *.devs.futuro.pl 04.07.05, 18:44
          z 7 punktow zrobil utrzymanie a niektorzy forumowicze uparcie go krytykuja ech
          a to Polska wlasnie...
          • Gość: wera mk powitaj na polskiej ziemi IP: *.udn.pl 04.07.05, 19:25
            mk nie tylko Ciebie to drażni.Mnie też.
            Iwan czy Cwiek bedą grac w Widzewie
          • Gość: T@T "MK" nie wiesz co to apetyt, który rośnie ........ IP: *.chello.pl 04.07.05, 19:52
            Dzięki Panie Bronisławie, że jeszcze chce się Panu pociągnąć ten ciężki wózek.
            Ja tylko ciągle nie widzę przyszłości dla Klubu o nazwie Radomiak z tym składem
            Zarządu. Ci ludzie nic nie pokazali dotąd, to i nie są w stanie pokazać w
            przyszłości. Oby to wszystko w Radomiu nie skończyło się podobnie jak w
            Kozienicach. Panie Prezydencie Banasiewicz doceniam to co Pan już zrobił, ale
            najwyższa pora przejść od obietnic o sponsorze strategicznym, do skutecznego
            znalezienia go. Myślę, że jest to w zasięgu pańskich możliwości.
            • Gość: Dug Holiday T&T---Amen.Pełne poparcie. IP: *.udn.pl 04.07.05, 21:06
    • Gość: Amaaar DZIEKI PANIE BANASIEWICZ!!! IP: *.udn.pl 04.07.05, 20:50
      Można prezydenta lubic czy nie (ja polityków nie trawię osobiscie)ale faktem
      jest ze cos zrobil juz dla tego klubu. Gdyby nie jego zainteresowanie to juz by
      było po Radomiaku. Takie memeje jakie zasiadaja w zarzadzie
      to ...........lepiej nie mowic. Przeciez Bronek nawet nie miał z kim rozmawiac
      z tych dzialaczy bo co oni mogą? Tylko siedziec na dupie i czekac az kasa
      spadnie im z nieba.Jestem za rozgonieniem wiekszosci i stworzeniem nowej ekipy
      ludzi kompetentnych kochajacych ten klub jak my kibice i bezinteresownych. Poki
      co nalezy sie cieszyc z tego co sie wykluło bo jeszcze kilka dni temu mozna
      bylo sie zalamac.Oby tak dalej. No i moze wreszcie trafi sie ten wymarzony
      sponsor. Do kolegów forumowiczow. Nie najezdzajcie wiecej na Prezydentow bo
      fakty sa takie ze zrobili najwiecej w okresie ostatnich kilku miesiecy dla
      Radomiaka niz caly zarzad razem wziety.
    • Gość: david Banasiewicz na prezesa. Co o tym sadziecie??????? IP: *.udn.pl 04.07.05, 21:33
      W tej chwili wiekszosc decyzji i tak zalezy od niego. Wiec...
      • Gość: wera środa godz.17 pierwszy trening IP: *.udn.pl 04.07.05, 22:20
        W koncu wyważone,normalne wypowiedzi.Od polityki niestety nie odejdziemy
        omawiając sytuacje w Radomiaku.
        Jak dla mnie jeśli zostaje Bronek i reszta piłkarzy to oznacza,że kasa w klubie
        jest.
        W środe pierwszy trening godz.17
      • Gość: gołębiarz Re: Banasiewicz na prezesa. Co o tym sadziecie??? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.07.05, 22:21
        Mnie jedynie zastanawia co na konferencji prezydenta robił Oparcik? Był
        Broniszewski, OK. Był Figas - wiadomo, Radomianie Razem to samo co prezydent
        też OK. Ale co robił Oparcik? Przecież on nawet nie jest członkiem zarządu w
        ięc co tam robił? W jakiej roli wystepował? Szkoda, że żaden dziennikarz nie
        zapytał wprost: CZY JEST TO DEMONSTRACJA POPARCIA PRZED KOLEJNYM WALNYM I
        NARZUCENIE NAM PREZESA, KTÓREGO NIE CHCEMY?
        • Gość: RKS1910 Re: Banasiewicz na prezesa. Co o tym sadziecie??? IP: *.udn.pl 04.07.05, 23:14
          chcemy nie chcemy kasa idzie z miasta wiec OPARCIK dyrektorem lub prezesem
          bedzie
          • Gość: RKS1910 RAA wara ci opadła jadarowski krzykaczu IP: *.udn.pl 04.07.05, 23:15
        • Gość: roster Re: Banasiewicz na prezesa. Co o tym sadziecie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 23:19
          Nie kolego gołębiarz! Oparcik jest głównym kandydatem na dyrektora!! I własnie
          dlatego był u prezydenta. A na czym to wszystko polega, to chyb ajasno wynika z
          tekstu. Po prostu będzie robił wszystko co... prezes, tylko siedząc na stołku
          pt.: DYREKTOR:))
          Pozdro
          • Gość: lipa Re: Banasiewicz na prezesa. Co o tym sadziecie??? IP: *.an2.chi30.da.uu.net 05.07.05, 00:37
            Czy jednym z lokalnych sponsorow jest moze firma INTER AUTO(wlasciciel
            p.Banasiewicz)?
            • Gość: uuu Re: Banasiewicz na prezesa. Co o tym sadziecie??? IP: *.udn.pl 05.07.05, 01:34
              nie
    • Gość: Ronin To bardzo dobrze, ze Broniszewski zostaje!!!!! IP: *.aei.ca 05.07.05, 02:09
      Zna druzyne, zna srodowisko, zna uklady i to tylko moze wplynac pozytywnie na
      Radomiaka. Tak, jezeli Broniszwski jest w Radomiaku to i kasa jakas jest bo
      jakby byly pustki to juz Broniszewski powiedzialby bye, bye...
      Wlasnie jak beda zakupy nowych zawodnikow to niech nie kupuja starych wyjadaczy
      a mlodych, dobrze sie zapowiadajacych napastnikow bo w "mlodym i zdrowym ciele
      zdrowy duch".
      To pomimo tych gierek i niespojnosci w Zarzadzie klubu, powinno byc dobrze w
      tej rundzie. I moze w koncu Banasiewicz znajdzie tego wymarzonego sponsora
      strategicznego??????Oby tak sie stalo!!!!!!!
      • Gość: Magic Re: To bardzo dobrze, ze Broniszewski zostaje!!!! IP: 80.68.236.* 05.07.05, 08:28
        Na młodych, silnych itd. piłkarzy potrzebne są pieniądze, a z treści jasno
        wynika,że takowych nie ma za dużo w kasie wbrew spekulacji forumowiczów.Nie
        wiemy też, czy nie jest to sztuczne utrzymywanie przy życiu poprzez oszustwo
        dwóch panów(oby nie, dla mojego ukochanego klubu). Ze sponsorem strategicznym ,
        też bywa różnie zdażyli sie już w polskiej piłce tacy, którzy po udawanym
        sezonie,dwóch przejmowali obiekty i stawiali na nich swoje fabryki etc.Niech
        zaświeci wreszcie słońce nad tym miastem, i dla tych fantastycznych kibiców ,
        którym już wszystko zabiorą, a na brydża w 4 lidze będą kazali płacić 20 zł.
        • Gość: Tomek WSZYSCY NA WALNE ZEBRANIE IP: *.udn.pl 05.07.05, 10:03
          Dobrze by było aby każdy z kibiców Radomiak wybrał sie pod koniec lipca na
          wybory w naszym klubie bo chcemy wybrac swojego przedstawiciela do nwoego
          zarzadą.
          • Gość: T@T Re: WSZYSCY NA WALNE ZEBRANIE IP: *.chello.pl 05.07.05, 20:30
            Przypomnij kiedy dokładnie ma być "walne"?
            • Gość: 1921Czarni Re: WSZYSCY NA WALNE ZEBRANIE IP: *.udn.pl 05.07.05, 21:08
              Pod koniec lipca z tego co ja pamietam
        • Gość: raddd Re: To bardzo dobrze, ze Broniszewski zostaje!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:21
          Wielkie dzięki Panie trenerze.
          • Gość: RKS1910 WSZYSCY NA ZEBRANIE IP: *.udn.pl 06.07.05, 11:26
            RADOMIAK RADOMIAK RADOMIAK RADOMIAK i CZARNI
            jebac jadar
            • Gość: wera Re: WSZYSCY NA ZEBRANIE IP: *.udn.pl 06.07.05, 23:46
              pobieram kolege RKS 1910 tylko bez tych wulgarnych słów aczkolwiek w Radomiu
              dla mnie są też tylko te dwa kluby.
              • Gość: zainteresowany Re: WSZYSCY NA ZEBRANIE IP: *.udn.pl 10.07.05, 15:41
                Ile sie płaci za składke członkowską?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka