Gość: Hm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:07 Jestem ciekawa co na jej temat wiecie i myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:45 W rankingu ,,wprost" nasza politechnika wyprzedziłą tylko 3 uczelnie niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonoAndrzej Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.wroclaw.mm.pl 06.07.05, 19:58 To uczelnia z bogatą już tradycją, ale niestety nie potrafi nadążyć za zmieniającymi sie czasami. Proponuje kierunki, po których nie ma pracy (istenieją takze i wyjątki), kadra nie cieszy się dużym uznaniem w oczach studentów...Jednym słowem, jest dużo do zrobienia na polibudzie, by ta znalazła sie chociaż w połowie rankingu wśród uczelni technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:47 studiuje na politechnice. informatyke stosowaną, tą 'prawdziwą' a nie na wt. co mogę powiedziec......był odsiew i to spory....przez pierwsze 3 semestry to studentów gonili aż miło. teraz zostali ci, którzy albo naprawde wiedzą, co to informatyka i do czego to służy, albo mają ogrooomne szczęście. tzn ze 170 osob na roku (zaoczne) zostało niecałe 30, i z tych 30 to 5 osob juz jest informatykami (maja taką pracę). reszta nimi NIGDY nie będzie. jeśli chodzi o kadrę....jest kilku, w tym debeściak Hermanowicz i prof Jastriebow, którzy bardzo ambitnie i z sercem podchodzą do tematu. Jakubczykowi chyba się już nie chce. Bartosiewicz coś tam umie, ale ciągle problemy napotyka, a to hasła nie zna, a to nie ma odpowiedniego softu itp..... Czyżewicz to leser i w dodatku nie umie przekazać wiedzy. 5 u niego ma ten, co juz wcześniej umiał i dodatkowo poprowadził za niego pare zajęć. reszta i tak miala 3, bo co sie on bedzie meczył..... Ziewiec.....buhahahaha....czytałem, ze w skali 0-10 pkt studenci ocenili go na - 5 (słownie: minus pięć). bardzo fajnie wyglądało u niego moje zaliczenie z czegoś tam. miałem zrobić jakieś opracowanie o IPv6. zabił mnie pytaniem: 'to ilu bitowy jest ten protokół?' no ręce opadają...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr Gorbash ;) Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.196.udn.pl 07.07.05, 22:57 Ehhh - prawdziwej informatyki to na naszej uczelni nigdy nie bylo i nie bedzie ;) PS: Chyba chodzilo o mgr Bartoszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiRoman Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 23:07 Masz rację, prawdziwą informatykę znajdziesz na wydziałach matematycznych uniwersytetów a nie na politechnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.48.udn.pl 07.07.05, 23:12 "Prawdziwej" to radze się uczyć w domu, bo uczelnia jest tylko od tego aby naświetlić istniejace zagadnienia, niewiele sie tam nauczysz jeżeli nie popracujesz nad nimi sam. A fakt że nie znasz nawet nazwisk prowadzących zajecia świadczy o tym, że bywasz tam dośc rzadko i z tego tez powodu zapewne nie masz nawet obrazu zagadnień jakie "prawdziwy" informatyk powinien znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.05, 23:28 no tak, Bartosiewicz, Bartoszewski...przekrecilem, zdarza sie po piwku.... a fakt, nie jestem tam zbyt czesto, moze dlatego, ze nie odczuwam takiej potrzeby. z zawodu jestem programistą i nie chodze na zajęcia, bo wole się wyspać w domu. kadra na tej uczelni jest naprawde cienka. jak poszedlem do pracy to w pol roku nauczylem się wiecej niz tam przez 3 lata. i popieram. uczelnia moze tylko ukierunkowac. dobra uczelnia, a pr taką nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmRadomianin Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:14 Bartosiewicz to jest Edyta a tam jest Bartoszewski :P Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POLITECHNIKA RADOMSKA 07.07.05, 08:33 na PR potrzebne sa glebokie zmiany. wiekszosc pracownikow zachowuje sie takj jakby czas zatrzymal sie w polowie lat 80-tych. niestety czasy sie zmienily. dotacja ministerialna nie pokrywa funduszu placowego. srodki na badania sa male. trzeb sie nauczyc zarabiac pieniadze, trzeba stworzyc motywacyjny system zatrudniania ludzi etc etc etc. niestety male szanse ze obecnie wybrany rektor zdecyduje sie na tak rewolucyjne w skostnialym radomskim swiatku posuniecia. pisalem o tym przy okazji wyborow na polibudzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.07.05, 14:03 po mechanice nikt nie skarży się na brak pracy (choć może więkrzość pracuje poza Radomiem). Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POLITECHNIKA RADOMSKA 07.07.05, 15:07 poza Radomiem szanse pracy rosną dla absolwentow wiekszosci wydzialow. np. garbarze po WMiTO sa rozchwytywani - nic dziwnego - PR to jedyna w tej czesci europy uczelnia ktora ich kształci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd... Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.07.05, 17:29 Politechnika oprócz istniejących kierunków powinna mieć dwa silne kierunki: >>>ELEKTRONIKĘ i >>>INFORMATYKĘ Trzeba podkupywać młodą zdolną kadrę z innych uczelni i rozwijać te dwa kierunki Na PW cz PG czy PWr czy AGH nie ma nieskończenie dużo miejsc pracy dla młodych zdolnych którzy chcą się poświęcić pracy naukowej na uczelniach... Trzeba ich tylko brać, oferując im mieszkania i dobre warunki do pracy.. A renoma i pozycja uczelni sama przyjdzie...proste... Trudne jest tylko wtedy gdy o tym decydują matoły które zastanawiają się ciągle: ...a co by na to inni powiedzieli... ...a są ważniejsze sprawy... ...aaaa są ludzie bezrobotni.... ...nam to nie potrzeba bo to już jest w Warszawie Krakowie,Gdańsku itp.... ...najlepiej dać ludziom po równo bo im sie na leży.... ... na końcu znowu będzie brakowało pieniedzy.... A może wreszcie trzeba stworzyć szanse dla ludzi którzy chcą zrobić coś dla miasta i tworzyć nowe miejsca pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:41 Swietna idea tylko jak ją wytłumaczysz ludziom z panem prezydentem Marcinkowskim na czele on nie chce dobrych szkól u nas!Za czasów pana prezydenta Włodarczyka( 1998 - 2002) było pod tym kątem dużo lepiej utworzył pan Włodarczyk kolegium UMCS i były plany by był to zalążek uniwerku w Radomiu , jest nawet imie Uniwersytet im. Jana Kochanowskiego w Radomiu, ale obecne władze zupełnie olały tą idee , choć moim zdaneim gdyby rzadził pan włodarczyk ten uniwerek już by był!Obiecywal go też pan poseł, Tomasz Nałęcz ale to mistrz propagandy i gadani pod publikę , mama nadzieje , żę mieszkańcy Płocka go nie wybiorą do sejjmu , bo on obiecywał uniwerek i nic nei robił w tym kierunku a mógł zdziałać wiele!Wstyd panei pośle zawiódł pan ponad 11200 osób jktóre na pana zagłosowały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 17:43 chciałęm powiedzeić tez że byłem przeciwny rzadą paan Włodarczyka w RAdomiu an drugą kadencje a teraz żałuję , bo pan Marcinkowski jest od niego 1000 razy gorszym prezydentem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kseron Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.07.05, 20:15 ....nie ma co żałować....dwa razy nie można wejść do tej samej rzeki.... może ktoś młodszy z inicjatywą i skończonymi szkołami --"kochanowszczak"."chałubińszczak czy "czachowszczak" po dobrym uniwerku lub politechnice weźnie ten nasz radomski kram i zacznie nim właściwie rządzić....przecież co roku w Radomiu kończą setki absolwentów ...nie wszyscy wyjeżdżają...niektórzy wracają po skończonych "szkołach do Radomia"... ...ludzie dwa razy nikt nie dostanie życia na tej ziemi od Boga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm... Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:33 o Traugucie zapomniałeś:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chętna Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:34 warto studiować administracje na PR...co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:04 Od kiedy V Lo im. Romualda Traugutta to szkołą elitarna nieprzesadzajmy i nie róbmy z tej szkoły czegoś wielki zwykłu ogólniak są lepsze np. oprócz 3 szkół elitarnych czyli Czachowskiego, Chałubińksiego i Kochanowskiego lepsze od Tarugutta są m.in Kopernik i Konopnicka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:00 Lepiej studiować chyba w Radomiu niż w Kielcach , jakie jest wasze zdanie?Co byśćie wybrali jak byśćie mieli do wyboru studiować w Radomiu lub Kielcach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprawda!!!!!!!!! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:35 j.w. Konopnicka???? a to dopiero:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.udn.pl 08.07.05, 17:16 LO Czachowskiego elitarnym liceum? Pękam ze śmiechu! Ha Ha Ha... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: POLITECHNIKA RADOMSKA 08.07.05, 08:50 Gość portalu: KR! napisał(a): > Swietna idea tylko jak ją wytłumaczysz ludziom z panem prezydentem > Marcinkowskim na czele on nie chce dobrych szkól u nas!Za czasów pana > prezydenta Włodarczyka( 1998 - 2002) było pod tym kątem dużo lepiej utworzył > pan Włodarczyk kolegium UMCS i były plany by był to zalążek uniwerku w > Radomiu , jest nawet imie Uniwersytet im. Jana Kochanowskiego w Radomiu, ale > obecne władze zupełnie olały tą idee , choć moim zdaneim gdyby rzadził pan > włodarczyk ten uniwerek już by był! KR! lubie CIe czytać, bo wprawdzie dajesz sie niepotrzebnie prowokować trollom, to jednak w Twoich wypowiedziach jest dużo faktów, którym zaprzeczyc sie nie da. ale litosci: nie mow ze placowka UMCS byla kiedykolwiek chocby cieniem szansy na uniwerek w Radomiu. nie chce mi sie powtarzac w kółko tego samego wywodu po raz 23223. poszukaj w starych watkach. streszcze to ultrasyntetycznie: kolegium na wacynie to tania kielbasa dla tych co wierza w to ze ta droga dostaniemy uniwersytet ... droga do Uniwersytetu Jana Kochanowskiego w Radomiu jest inna. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiRoman Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.jedlina.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 23:36 Myślę, że absolwenci kierunków technicznych (MiTO, Transport, Mechaniczny) nie mają wiekich problemów z zatrudnieniem. Gorzej z pozostałymi wydziałami PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 09:20 Ja i tak wierzę , że Uniwersytet im. Jana Kochanowskiegow RAdomiu powstanai to nasza idea i nasz pomysł!Choć pożyjemy zobaczymy , ale mam nadzieję , że on w Radomiu będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomian Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.radom.pl 08.07.05, 10:03 A może by zapytać naszą władzę co robi w tym temacie ........ W temacie Uniwesytetu im.Jana Kochanowskiego........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:32 Władza z prezydentem Marcinkowskim już nie raz pokazywła , ze im idea powstania uniwersytetu w Radomiu jest obca!Niestety ale takie mamy władze tak miasto wybrało , będą wybory w październiku 2006 i wybierzmy tych , którzy chcą uniwerku!On w Radomiu musi być , a mi się coś robi jak słyszę , ze Uniwersytet im.Jana Kochanowskeigo ma byc w Kielcach , to są po prostu kpiny , on bardziej należy sie miastu Radom , a wogóle Kochanowski nigdy nie był w Kielcach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keraj Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: 213.199.233.* 08.07.05, 12:45 to ze Sienkiewicz mieszkal pod Kielcami to nie oznacza np ze wszystkie licea w Polsce nie moga nosic jego imienia (a tylko w Kielcach ) wez sie zastanow na jakiej podstawie przyszly uniwersytet (chocby w Bornym Sulinowie) nie ma prawa nosic imienia Kochanowskiego znowu widoczna silna fobia kielecka u KR, przykre skup sie na swoim a nie na czyims powodzenia w konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 14:14 Nie lubię Kielc tak jak tysiące mieszkańców Radomia i co zabronisz mi!Tak jak tysiące mieszkańców Kielc nie lubi Radomia i co z tego , to o niczym nie świadczy ludzie mają prawo głosić głośno swoje poglady!Słuchaj uniwerek w Kielcach to będzie pomyłka kolejna w stylu województwa w Kielcach.Wiesz to nam miastu Radom uniwerek bardziej się należy a po pierwsze to jest nasz pomysl i my wymyśleliśmy patrona dla siebie , więc nie ściagajcie co od nas tej idei tym razem na plecach Radomia nic nie osiągniecie uniwerku w kielcach nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keraj Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: 213.199.193.* 08.07.05, 18:10 nie znam - uwierz mi - nikogo kto nie lubi Radomia w Kielcach, to moze ty mi znajdz te tysiace w Kielcach ???(tutaj nikt nawet sie nie interesuje Radomiem wiec po co mieliby sobie glowe zawaracac tym!!!, co za hobby maja tysiace radomian ????- wedlug KR - nienawisc) jestes plytki jak kaluza z tymi sformuowaniami, jak sie to tak czyta to sie niedobrze robi, ze ziemia radomska ma takiego foba z pokrzywionymi pogladami jak juz jestes prawdziwym patriota radomskim to przestan uzywac nazwy Kielc (ciekawe czy wytrzymasz)bo ty codziennie go uzywasz i podkreslasz ze nie lubisz ich i ze potrafisz sie szanowac ludzi z Kielc wiec nie motaj sie jak to robisz i badz konsekwentny do konca powodzenia w konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:28 Nie chęc nie oznacza kolego nienawiści, i nie kłam na forum ludzi.Ja sam 8 czerwca przekonałem sie jaka jest nienawisć mieszkańców Kielc do Radomai będąc na meczu Radomiak - Korona.Na tym meczu było 450 kibiców z Kielc , któzry nienawidzą Radomia a tak osób jets w Kielcach o wiele wiecej , ale skończmy już ten wątek i wróćmy do sedna dyskusji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.07.05, 09:28 A ja lubię KIELCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 19:32 A ja jako kulturalna osoba z pięknego miastt Radomia , szanuję twoje zdanie , choć mam inne ja to mówię głośno NIE LUBIĘ Kielc!I oboje mamy prawo do swojego zdanai to jest sztuka demokracji , ja już pisałem za co nie lubie Kielc!A co do politechniki radomskiej to ona mimo wszystkich swoich wad jest ok , nie studiuję tam ale jest tam duzo moich znajomych i są zadowoleni.Mimo różnic światopoglądowych pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.internet.radom.pl 09.07.05, 20:21 smiejemy sie ze jesli ktos zalicza to albo ma farta ( czesc prac nie jest sprawdzanych) albo przychodzi sie na olimpiade w sciaganiu i kombinowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:24 A ja mam pytanie jaka jest na przykład różnica miedzy studiowaniem np. na Politechnice w Radomiu , a w Płocku , Kielcach , Częstochowie czy nawet Lublinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.radom.pl 10.07.05, 20:24 Mam pytanko. Czy Ktoś wie coś na temat egzaminów wstępnych na ten rok. Czy są , a jeżeli tak to kiedy i na jakie wydziały, bo sposób rekrutacji opisany na stronie politechniki jest niezbyt jasny. zaliczanie starej i nowej matury w ten sam sposób jest niesprawiedliwy. W informatorze jest informacja o egzaminach wstępnych, a nic sie o nich teraz nie mówi i nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yo yo Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.udn.pl 11.07.05, 12:12 Owszem nie sprawiedliwy dla osob ze stara matura nieporównywalnie trudniejsza do tej kpiny -nowej matury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gembka Re: POLITECHNIKA RADOMSKA stoi IP: *.radom.pilicka.pl 11.07.05, 18:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy(k) Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.ib.com.pl 12.07.05, 13:53 Studiowałem rok na polibudzie radomskiej. I doszedłem do wniosku, że jeśli chcesz studiować to ok, ale jesli chcesz się uczyć wtedy już gorzej:P. Po prostu atmosfery do nauki jakoś nie ma wśród braci studenckiej. No ale imprezy są niezapomniane i pomysły też niezgorsze. Chcesz się uczyć nie idź do akademika:):P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzialena:))) Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: 192.168.3.* / *.net 14.07.05, 16:53 Mam pytanko- co sądzicie na temat ekonomii na PR? Warto ten kierunek studiować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:49 Wydział ekomiczny Politechniki Radomskiej jest najlepszym wydziałem na całej naszej politechnice!Sam tam nigdy nie studiowałęmm ale słyszałem wiele pochlebnych opinii o tym kierunku , wiem że co roku przyjmuja około 300 osób na studia dzienne ale chętnych jest dużo więcej!Jest to jeden z 3 wydziałów , który posiada prawo doktoryzowania na politechnice radomskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.udn.pl 14.07.05, 21:22 Ja wiem tylko tyle...Polibuda to zbiorowisko najladniejszych "dup" ;) w całym Radomiu..poszedłem z kumplem zlozyc papiery na PR Wydzial Ekonomiczny- tylko mu towarzyszylem...ale po tym co zobaczylem , sam zlozylem swoje:)Zyc nie umierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:46 Kobiety ładne na studiach tez niezły atut! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:47 A i nie używajmy terminu ,, dup" bo to nie łądny zwrot o ładnych kobietach polecam inne słowa określające ładne kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.00a.radom.pilicka.pl 15.07.05, 11:54 Co wy chcecie od polskich "uczelni", te instytucje to oazy przetrwania dla wszelskiego rodzaju nieudaczników z ery komuny + nowi przyjęci po znajomości. Myślę, że czas uczelni państwowych dobiega powoli swego końca.Studia powinny być płatne i prywatne + stypendia państwowe dla młodzieży.Choroba wyższych uczelni dotyka nie tylko radomską placówkę, jeszcze gorzej jest na Politechnice Warszawskiej i innych uczelniach z pierwszych miejsc w tej gazecie.Ta choroba dotyka całego szkolnictwa wyższego.Chcąc robić doktorat zapisuję się na niego prywatnie i płacę za to, bo na państwowej uczelni możesz pomarzyć o doktoracie (tylko znajomi i dzieci profesorów).Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.udn.pl 17.07.05, 09:12 w radomskiej politechnice jest tak samo na ekonomi zwłaszcza. ładne "dupy" robią tam doktoraty za dupy. wydają publikacje bo ci którym dają im piszą wzmiankowane publikacje. chroń nas panie od takich "ekonomistek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzialena:))) Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: 192.168.3.* / *.net 17.07.05, 13:55 Dzięki za info. Może znacie jakieś strony, gdzie mogłabym poczytać o tej szkole (oprócz oficjalnej oczywiście:)). Chciałabym się dowiedzieć o tej szkole jak najwięcej, jej plusy i minusy... Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 17.07.05, 22:57 Oj Misia, Misia, widzę, że zazdrościsz tym co dają....hahahah. A teraz powaznie, nie masz podstaw do uogólniania. Z Twojej wypowiedzi wynika, że wszyscy którzy w jakiś sposób odnoszą sukcesy musza to robić nieuczciwie. To typowe dla ludzi sfrustrowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to i ja podbuije Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 21:07 Sa tu jakies 1-wszaki na Polibudzie , Administracja?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były student PR Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 23:26 współczuję wyboru :/ studiowałem tam administrację przez rok i szkoda czasu na takie szkółki ale podobno wszystko jest dla ludzi, program studiów i dobór przedmiotów nie jest chyba najlepszy - sam bym tam wiele rzeczy zmienił, zaangażowanie większości studentów pozostawię bez komentarza (całe szczęście chociaż część się stara ale to niestety tylko wyjątki) ;p pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexxa Re: POLITECHNIKA RADOMSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:29 czy sa pierwszaki na pr na ekonomie? Odpowiedz Link Zgłoś