Dodaj do ulubionych

Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji....

13.07.05, 23:57
za usunięcie wątku który był wulgarny,chamski i godził w godność człowieka
jakim jest kandydat na prezydenta p.Cimoszewicz .Ostatnio na naszym forum
pojawiają się posty niecenzurowane i obrzydliwe ubliżające jeden drugiemu
bez względu na płeć.Wydaje mi się że biorący udział w dyskusjach powinni się
obowiązkowo logować ,tak jak jest w innych forach a to na pewno zmniejszy
zaśmiecanie tak cennego forum m.Radom i nie pozwoli podszywać się jeden pod
drugiego jak to ma miejsce obecnie oraz działanie anonimowo z ukrycia ....
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo3301 Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:59
      komuch się odezwał
      • Gość: Barbara Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.udn.pl 14.07.05, 00:28
        Przyłączam się do tych podziękowań. Dziękuję.
        • Gość: www Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.udn.pl 14.07.05, 01:18
          Ostatnio na naszym forum pojawiają się posty niecenzurowane i obrzydliwe
          ubliżające jeden drugiemu.
          Ty olo tęsknisz do postów cenzurowanych, tęsknisz za cenzurą. Tego betonu nie
          da się z twej głowiny wykruszyć.
          Posty obrzydliwie ubliżające jeden drugiemu. To nie posty sobie ubliżają tylko
          jeden drugiemu. Skoro ja jestem jeden, to ty jesteś drugi, czyli ty mi też
          ubliżasz. Do siebie masz pretensje?

biorący udział w dyskusjach powinni się obowiązkowo logować
          Jasne, powinni się logować w komisariacie MO i po zgodzie dzielnicowego można
          już pisać.

tak jak jest w innych forach a to na pewno zmniejszy zaśmiecanie tak cennego
          forum m.Radom
          Na forum ogólnopolskim należy obowiązkowo się logować, wiesz o tym bo tam też
          piszesz wypracowania i co jest bardziej kulturalnie niż u nas? Poczytaj to ci
          uszy zwiędną.

Olo, jak już chcesz cóś napisać w obronie swej jedynie słusznej lewicy to
          najpierw napisz sobie na brudno, pomyśl, popraw i dopiero przepisz klikając w
          klawisze. Logika to podstawa wszelkiego działania towarzyszu.
          • Gość: Z daleka Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.dc.dc.cox.net 14.07.05, 05:04
            Czy olo jest stary czy mlody, bo jak jest stary to moge rozumiec ale jak mlody
            to nie. On jest za wolnym slowem ale kontrolowanym tak jak na Kubie albo w Korei
            Polnocnej. Ze takich sporo jeszcze w Polsce, kiedy to "wymrze"?
            • olo1033 Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... 14.07.05, 10:54
              Gość portalu: Z daleka napisał(a): m.in. Ze takich sporo jeszcze w Polsce,
              kiedy to "wymrze"?

>>>>dlaczego życzysz wymarcia starszym? - uważaj bo kostucha może się pomylić i
              sięgnąć kosą do ciebie i skrócić cię o ten pusty czerep .Zapamiętaj :" nie życz
              drugiemu tego co tobie nie miło ""
              >>>>takich cyników i wulgarystów to trzeba w inny sposób przestawiać na inne
              tory żeby nie narobili szkody....
              • Gość: Z daleka Widisz OLO IP: *.dc.dc.cox.net 14.07.05, 17:43
                "wymrze" znaczy zniknie z Twojego mozgu. Dlaczego? Bo SOCJALIZM sie nie
                sprawdzil upada na wszelkich frontach i to dobrze dla LUDZKOSCI. Ty i wielu
                innych, coraz was mniej, tego nie rozumie. Poprostu idea NIE MA RACJI bytu jest
                poprostu bez sensu. Ty tego nie widzisz i jak ociemnialy czy wierzacy, chociaz
                nie rozumie ale wierzy, ze idea prowadzi do katastrofy ludzkosci a nie jej
                szczescia.

Rodzice Cimo i innych "pracowali" na jego pozycje, ale ich praca moglabyc bardzo
                brzydka, dlatego dzieci nie powinny byc nagradzane za zla prace rodzicow, niech
                sie wybijaja w innych dziedzinach ale nie tam gdzie spoleczne zaufanie jest
                potrzebne.

PS
                Nie twierdze, ze KAPITALIZM jest zawsze OK, ale to lepsze i logiczniejsze
                rozwiazanie, dlatego chce Ci pomoc, aby Twoj socjalistyczny entuzjazm "wymarl"
                raz na zawsze.
                • Gość: Barbara Re:Gościu z daleka IP: *.udn.pl 14.07.05, 17:48
                  Sam to wymyśliłeś czy z czegoś przepisałeś? Głębokie przemyślenia.Gratuluję.
                  • Gość: Z daleka Re:Gościu z daleka IP: *.dc.dc.cox.net 14.07.05, 19:31
                    "Niestety" sam. Jestem nie mlody, doswiadczony na dwoch kontynentach a po
                    Uniwersytecie Jozefa Pilsudskiego - moze to Ci troche wyjsania?
    • Gość: Teodor Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.07.05, 06:55
      olo to komuch. Ci uaktywnuli się ostatnio na forum pisząc peany na cześć
      czerwonych, ktorzy się skompromitowali!!! Nie tylko teraz za rządów kanclerza
      Millera i jego dworu. Przypomnę tylko Cimoszewicz tkwił w układzie, ktory
      korumpował (sprawa Rywina i wielu jegi kolegów z tzw partyjnych dołów), okradał
      (Pęczak), wyprowdzał z kasy publiczne pieniądze (wielu burmistrzów i
      prezydentów miast np Olsztyn, Gorzów oraz prezesów spółek z SLD), brali łapówki
      i to ogromnych rozmiarów (pomorskie, podkarpackie, mazowickie). Co to jest
      Grupa Trzymająca Władzę? Co to jest Układ Warszawski? Kto chciał sprzedać
      Polskę Rosjanom poprzez ustawioną sprzedaż firm strategicznego znaczenia
      (Orlen). To wszystko jest SLD i Cimoszewicz, który nadal jest członkiem SLD i
      który wówczas nawet nie kiwnął palcem na te wszyskie nieprawidłowości,
      złodziejstwa, nepotyzm, kolesiostwo, korupcję, obsadzanie swoimi nawet
      stanowiska dozorców. Nie wolno o tym zapominać bo Polska nie zasługuje na kogoś
      tak skompromitowanego jak jakikolwiek członek z SLD!!!
      • Gość: Marek Re: Serdeczne podziękowanie .....Teodorowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 07:54
        Nic tylko przyklasnąć. To co napisał Teoder to brutalna prawda. Tacy jak olo,
        Barbara i Gazeta Wyborcza nie mogą tej prawdy znieść. Bo sami tkwili w tej
        gnojowicy po uszy.
    • Gość: Eryk Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.ats.pl 14.07.05, 11:09
      Olo jestem z Tobą. Dość chamstwa na forum i nie ważne czy tyczy się to
      czerwonych, białych czy żydów. A do obrońców wolności słowa - forum jest
      własnością Gazety Wyborczej, wy jesteście tu tylko gośćmi, więc stosuje się do
      reguł. Chyba jak idziesz w odwiedziny jeden z drugim to nie klniecie i nie
      plujecie na dywany - ale po poziomie waszych wypowiedzi to wszytko jest możliwe.
      • olo1033 Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... 14.07.05, 15:02
        Stało się jak przewidziałem- wsadziłem kij w gniazdo os.Zaczęła się
        bluzganjna ,oszcerstwa inieokreślony jazgot .Wydaje mi się że łatwiej byłoby
        pogłaskać tygrysa bengalskiego niż się do niektórych odazweć .Czemu wśród
        dyskutantów jest tyle nienawiści i zła - kto im tak głowy nafaszerował wyrazami
        powtarzanymi w koło - komuch ,komuna ,czerwony,świnia czerwona.bandyci
        itd...Stara prawda mówi że" Bóg wybaczy a prawica nigdy "...Dochodzę do wniosku
        że te obrzydliwe i wrecz aroganckie posty pisżą przeważnie ludzie młodzi
        którzy mają wypaczony pogląd na sprawy ojczyzny dla nich to "skóra ,komóra i
        fura " .Teraz się dopiero zacznie potok wyzwisk oczywiście anonimowo bo to
        najlepiej - być tchórzem w lisiej skórze...
        • Gość: anonim Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.udn.pl 14.07.05, 15:14
          OLo a ty to co nie jesteś anonimowym komuchem? Podpisz się imieniem i
          nazwiskiem a ni e używasz imienia swojego najjaśniejszego prezia i
          twierdzisz,że zalogowany to nie anonim. Jesteś takim samym cykorem jak inni
          forumowicze.
          Marek Kucharski
          • Gość: Barbara Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.udn.pl 14.07.05, 17:16
            Skoro za komuny było tak źle, to dlaczego teraz jest tak "dobrze".Każdy narzeka
            na brak pracy,mieszkań, brak pieniędzy na opiekę socjalną dla najuboższych
            itp.Prawica miała już swoje 5 minut i co zrobiła.Teraz pamięta się tylko
            niedociągnięcia i wpadki SLD.Ale co tam.Niektórzy nauczyli się przez lata
            jednego sloganu -precz z komuną i tak pewnie zostanie.Ażeby coś pojęli innego,
            musi upłynąć parę lat bo z nauką u nich ciężko.
            • Gość: Jim Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:05
              Tobie Barbara zapewne za komuny było bardzo dobrze. Lubiłaś te puste sklepy i
              kartki na wszystko. Uwielbiałaś chodzenie do biura paszportów (bezpieki) i
              proszenie aby łaskawie dali paszport z prawem jednokrotnego przekroczenia
              granicy. Cieszyłaś się, gdy cię pałowali za obchodzenie Święta Niepodległości
              11 listopada i kierowali wnioski do kolegium. Byłaś zadowolona, że mogłaś
              publicznie (np. w środkach masowego przekazu) powiedzieć, że ci się nie podoba
              socjalizm, Związek Radziecki albo któryś z naszych przywódców.
              To są tylko drobne przykłady tego co było. Jeżeli ci tego brakuje to jedź na
              Białoruś, na Kubę lub do Korei Północnej. Powodzenia.
              • olo1033 Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... 15.07.05, 09:33
                Czego chcecie od'barbary" -to moja wina że wsadziłem kij w mrowisko no i stało
                się jak przewidywałem -rozpętała się burza z piorunami.Mnie się wydaje że po to
                jest forum aby każdy mógł się wypowiedzieć na każdy temet i co o nim sądzi.W
                obecnej chwili są tylko krzyki i jazgoty to na "basię " to na" olo".Pytam
                dlaczego niektórzy wyzywają się od komuchów ,czerwonych czy innych.Nie pisałem
                nigdy że w PRL było dobrze ale faktem jest to że że miała swoje wzloty i
                upadki.Jedno podkreślę że kiedyś u nas była komuna za której każdy miał
                zagwarantowaną pracę ,dostęp do bezpłatnej nauki i opieki zdrowotnej,kwitło
                budownictwo mieszkaniowe a ujemną stroną była polityka naszego rządu w
                stosunku do sowietów którzy mieli olbrzymi wpływ na Polskę i inne kraje co
                ujemnie odbijało się na gospodarce narodowej oraz to że naród polski miał nie
                miał wolności osobistej.W chwili obecnej mamy wywalczoną prawdziwą demokrację
                która charakteryzuje się bezrobociem,zubożeniem społeczeństwa ,upadkiem i
                chorobą służby zdrowia,wyzyskiem do maksimum pracowników spółek i spółeczek(bo
                zakładów produkcyjnych państwowych już nie ma)całkowitym uzależnieniem się od
                kapitału zagranicznego,wplątanie się w wojnę w Iraku,oszustwem i korupcją na
                każdym strzeblu,bandytyzmem ,stopniowym wykańczaniem emerytów i
                rencistów,niskimi zarobkami i emeryturami,ciągłym i systematycznym wzrostem
                wszystkich cen,rozpadem edukacji itp...Ja sobie inaczej wyobrażałem tą
                demokrację i dlatego mogę napisać co o tym sądzę -podobnie jak inni piszący na
                forum...
                • Gość: Pello Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 15.07.05, 10:14
                  No cóż, rzeczywiście wsadziłeś kij w mrowisko. Ktoś kto nie zna historii swego
                  własnego kraju, nawet tej którą powinien pamiętać z autopsji, ktoś kto nie
                  rozumie powodów, dlaczego demokracja oprócz dobrych ma swoje słabe strony, na
                  koniec ktoś kto nie potrafi zrozumieć, że za to wszystko jest
                  współodpowiedzialny ten, którego tak usilnie popiera na prezydenta RP, musi
                  liczyć się z twadrymi wypowiedziami. Niestety...
                • Gość: Marek Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:07
                  Ty Olo, albo Twój ojciec lub matka musieliście za komuny być w SB albo milicji.
                  Tylko tacy ludzie nie zauważyli, że wcale nie każdy miał pracę, choć był
                  obowiązek pracy. Niektórzy mieli zakaz pracy tzw. wilcze bilety. Zatrudnieni
                  zajmowali sie w większości nikomu nie potrzebnym zajęciem. Był przerost tanich
                  miejsc pracy, za biurkiem. Sklepy puste, bo zarobki głodowe (nie wiem czy
                  pamietasz ok. 20 $) wystarczyły na wykupienie ze sklepów co tam było. A było
                  niewiele. Natomiast tych zarobionych pieniędzy nie starczało na zakup na wolnym
                  rynku, gdzie wszystkiego było wbród, z wyjątkiem pieniędzy. Kwitł handel
                  wymienny. Po mięso stało sie w kolejkach conajmniej 16 godzin, a i tak jak
                  cokolwiek doszło to był to kawał kości z żyłą. Lżej mieli milicjanci i SB-cy,
                  bo mieli specjalne sklepy, talony i inne "zachęty", oraz Ci co mieli dostęp do
                  luksusowych towarów. Mieszkania były równie drogie jak dziś. (Mój wkład na M-3
                  w 1982 r. wynosił 133 tys zł przy zarobku 11 tys. zł tj 12-krotne zarobki. Dziś
                  moje zarobki 12-krotne spokojnie wystarczyłyby na 48 m kw. Tylko wtedy czekało
                  się 25 i więcej lat, a teraz ok 1,5 roku). Pozostałym musiała wystarczyć
                  wegetacja. Przeciętny Polak nie marzył nawet o samochodzie, bo był poza jego
                  zasięgiem. Telewizor kolorowy to marzenie utopijne niemal. Nie wspomnę o
                  meblach, sprzęcie gospodarstwa domowego. Po pieluchy, soczki dla dzieci trzeba
                  było stac tydzień czasu, bo sprzedawał je 1 sklep w Radomiu. O pałowaniu w dniu
                  11 listopada czy 3 maja, cenzurze itp przyjemnościach nie wspominam. To była
                  komuna za którą tęsknisz Ty i Barbara. Dziś są olbrzymie trudności, ale koszty
                  są tak naprawde wyższe tylko w utrzymaniu mieszkania. Ale już żywność jest
                  relatywnie tańsza. Samochód jest dziś tak dostępny jak kiedyś ocet, bo nawet
                  rowery były nieosiągalne. Kolorowy telewizor ma w domy kto tylko chce. Wbrew
                  temu, co piszecie z Barbarą poziom życia dziś jest o niebo wyższy niż 20 lat
                  temu. Negatywnym zjawiskiem jest niewątpliwie dyskomfort psychiczny związany z
                  brakiem pracy lub lękiem przed jej utratą. Ale też trzeba powiedzieć, że tej
                  pracy byłoby o wiele więcej, gdyby byli komuniści nie grabili Polski przez
                  ostanie 15 lat. Bo co z tego, że prawica miała 6 lat rządy, jak pieniądze miała
                  postkomuna.
                  • olo1033 Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... 15.07.05, 11:58
                    Gość portalu: Marek napisał(a)m.in.::cale nie każdy miał pracę, choć był
                    > obowiązek pracy. Niektórzy mieli zakaz pracy tzw. wilcze bilety. Zatrudnieni
                    > zajmowali sie w większości nikomu nie potrzebnym zajęciem. Był przerost
                    tanich
                    > miejsc pracy, za biurkiem. Sklepy puste, bo zarobki głodowe (nie wiem czy
                    > pamietasz ok. 20 $) wystarczyły na wykupienie ze sklepów co tam było. A było
                    > niewiele. Natomiast tych zarobionych pieniędzy nie starczało na zakup na
                    wolnym

>>>>>>>>>żal mi ciebie za to prostactwo w myśleniu i rozumowaniu spraw
                    związanych przemianami jakie następują i będą następować.Pytam kto tobie tak
                    mózg wyprał i zlasował i nasycił jadem nienawiści i złości( czyniąc tym wielką
                    krzywdę tobie) w stosunku do ludzi mających inne poglądy na jedną
                    sprawę.Dochodzę do wniosku że polemika z tobą mija się z celem bo od ciebie
                    wieje "zajzajer " jak od smoka wawelskiego ogień .
                    >>>>>ps..-od moich rodziców to ty się w delikatny sposób odczep( miam coś
                    innego na myśli) bo ja się twoich narazie nie czepiam ty twardogłowy bez
                    wychowania człowieku -i ty jesteś prawicowiec....czyba taki jak z raka ogier...
                    • Gość: Pello Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 15.07.05, 14:33
                      Co za ciekawa, wyważona i kulturalna riposta. Cimoszewicz też bał się
                      merytorycznie wypowiadać na tematy zaszłe, bo z zarówno z debaty z
                      konkurencyjnymi kandydatami, jak i z komisji śledczej po prostu uciekł. Ale
                      taki kandydat jaki jego elektorat. Smutne
            • Gość: do barbary Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.udn.pl 14.07.05, 22:31
              Barbaro piszesz:
              Skoro za komuny było tak źle, to dlaczego teraz jest tak "dobrze".Każdy narzeka
              > na brak pracy,mieszkań, brak pieniędzy na opiekę socjalną dla najuboższych
              Odpowiedź: Teraz jest tak "dobrze" bo komuna rządzi cały czas. Jaką przeszłość
              mają władze Radomia? Kim jest prezydent Kwasniewski, Kim jest Miller, Belka,
              Oleksy czy Cimoszewicz. Ludzie, komuna rządzi cały czas, nie dajcie się
              otumanić.
              Prawica miała już swoje 5 minut i co zrobiła
              Odpowiedż: co można zrobić w 5 minut mając przeciw silny aparat bezpieki
              powiązany z Moskwą, z zaległościami gospodarczymi, cywilizacyjnymi i
              kulturalnymi, które oddaliły nas od Europy i USA o cały okres komunistyczny (45
              lat).W dodatku Lechu zaraz wypił na lewą nóżkę, aby ją wzmocnić. Po 5 minutach
              na początku lat 90. komuna wróciła i cały czas rządzi. Ludzie nie myślą i
              uważają,że jak Szczepkowska ogłosiła w 1989 r. że komunizm padł, to odtąd
              rządzi prawica. Nie dajcie się wpuszczać w maliny. Ciągle rządzą ci sami
              czerwoni tylko przesuwają się na karuzeli z fotelami.
              Barbara: Ale co tam.Niektórzy nauczyli się przez lata
              jednego sloganu -precz z komuną i tak pewnie zostanie.
              Odp>: Ja mam nadzieję,że jedak tak nie zostanie, że po wyborach komuna pójdzie
              precz razem z Olem i Barbarą na śmietnik historii. Chcesz komuny wyjedź na
              Białoruś a u nas nie mieszaj.Wielu niedouczonych zamroczonych alkoholem słucha
              takich kłamczuchów jak ty bo "żeby coś pojęli innego, musi upłynąć parę lat bo
              z nauką u nich ciężko".
              Precz z komuną!
              • Gość: Barbara Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.udn.pl 14.07.05, 22:59
                Głosuj sobie na kogo chcesz nawet na żabę.Może przemieni się w
                królestwo.Powodzenia.
                • Gość: do barbary Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.udn.pl 14.07.05, 23:14
                  Dzięki za pozwolenie. Za tamtej komuny nie tylko pozwalali a nawet kazali
                  głosować na siebie bo oni zajmowali wszystkie miejsca na wszystkich listach.
                  Teraz mamy wybór i skorzystajmy z tego. Kreślić komuchów równo!
          • Gość: Z daleka Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.dc.dc.cox.net 14.07.05, 19:33
            Czy znasz Mariana Kucharskiego z Wielogory?
            • Gość: KR! Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:13
              Komuniści niszczyli Polskę w latach 1945-1989 i nie zmieni tego nic tego
              brutalnego faktu!radomszczególnie ucierpiał przesz komunistów represje jakie
              spadły na miasto po 1976r. czujemy do dzis!
        • Gość: Sfinks Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:14
          "Czemu wśród
          dyskutantów jest tyle nienawiści i zła - kto im tak głowy nafaszerował wyrazami
          powtarzanymi w koło - komuch ,komuna ,czerwony,świnia czerwona.bandyci
          itd..."
          Odpowiedź jest prosta: bo nie wolno zapomninać o historii!! Przez takie
          odkładanie w czasie i zamiatanie pod dywan mamy teraz piękne czasy bandytów
          typu Pęczak! Czy ktoś wyobraża sobie łapówkę w wysokości milinoa złotych? Ja
          nie. A wiado,mym jest że nie było jedyne "niedopatrzenie" towarzysza Pęczaka i
          jego zkolegów z SLD. Tak olo. Można wybaczyć ale w cześniej trzeba rozliczyć.
          Wybacz ale czerwoni, komuniści a szczególnie Ci z SLD lubią się bić w pierś ale
          nie swoją!!! Brawo Teodor. Dodałbym do tego jeszcze parę afer np jak podała
          fdzisiejsza GW rozporządzenie minoisterialne za rządów SLD powstało w...
          prywatnej spółce należącej do baronów mafii paliwowej!!! To jest już nie
          zatrważające. To zgroza!!!
          • Gość: Z daleka Re: Serdeczne podziękowanie TYM co pisza PRAWDE IP: *.dc.dc.cox.net 15.07.05, 16:22
            Bardzo uradowaly mnie riposty dla milosnikow LEWICY, oczywiscie tej
            demokratycznej nie stalinowskiej chociaz nie bardzo widac roznicy bo roznia sie
            stopnmiem mozliwosci PANOWANIA, jak sie daje rzadzic po stalinowsku to sie
            rzadzi a jak sie przybiera garnitur demokraty, to jest sie skorumpownym demokrata.

Te "brzydkie" okreslenia realnego socjalizmu sa na miejscu, gdyz wyrzadzil ON
            tyle krzywd, ze dlugo oj dlugo bedzie sie je naprawiac.

• Gość: z bliska.... Re: Serdeczne podziękowanie .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:02
              Gość portalu: Z daleka napisał(a):

> Bardzo uradowaly mnie riposty dla milosnikow LEWICY, oczywiscie tej
              > demokratycznej nie stalinowskiej chociaz nie bardzo widac roznicy bo roznia
              sie
              > stopnmiem mozliwosci PANOWANIA, jak sie daje rzadzic po stalinowsku to sie
              > rzadzi a jak sie przybiera garnitur demokraty, to jest sie skorumpownym
              demokra
              > ta.
              >
              > Te "brzydkie" okreslenia realnego socjalizmu sa na miejscu, gdyz wyrzadzil ON
              > tyle krzywd, ze dlugo oj dlugo bedzie sie je naprawiac.

<><><><><><proszę przetłumacz to na język polski bo nie wiem o co tobie chodzi
              w tym tekście.
              • Gość: bob Re: Serdeczne podziękowanie .......... IP: *.udn.pl 15.07.05, 20:36
                Pocieszające jest to,że zostało w Radomiu dwoje komuchów: barbara i
                olo.Ciekawe,że w swoim zaślepieniu walą w swoich bo krytykują zajadle obecne
                rządy a chwalą te sprzed 1989 r. A przecież i tamte i te to rządy komusze, tyle
                tylko,że dawna PZPR teraz ma różne nazwy: SLD, SDPl, UP , Demokraci, Radomianie
                Razem , SD, PSL UW czy inne kanapowe partyjki. Komuchy przeniknęły do nich i
                rządzą a Barbara i olo twierdzą ze to prawica rządzi.
                • Gość: KR! Re: Serdeczne podziękowanie .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:44
                  Radomianie Razem to partie gdzie nie ma ludzi z Radomia!
                • olo1033 Re: Serdeczne podziękowanie .......... 15.07.05, 21:46
                  Gość portalu: bob napisał(a):

> Pocieszające jest to,że zostało w Radomiu dwoje komuchów: barbara i
                  > olo.Ciekawe,że w swoim zaślepieniu walą w swoich bo krytykują zajadle obecne
                  > rządy a chwalą te sprzed 1989 r. A przecież i tamte i te to rządy komusze,
                  tyle
                  >
                  > tylko,że dawna PZPR teraz ma różne nazwy: SLD, SDPl, UP , Demokraci,
                  Radomianie
                  >
                  > Razem , SD, PSL UW czy inne kanapowe partyjki. Komuchy przeniknęły do nich i
                  > rządzą a Barbara i olo twierdzą ze to prawica rządzi.

>>>>>>>jesteś nieszczęsliwym człeczyną na tym łez padole.. żal mi twojego
                  zlasowanego mózgu ...panie odpuść mu bo nie wie co czyni ...
                • Gość: Barbara Re:Do boba......... IP: *.udn.pl 15.07.05, 21:52
                  Skoro ty się cieszysz, że zostało w Radomiu dwóch komuchów to ja też się
                  cieszę,że jest nas dwoje trzeźwo myślących.
                  • olo1033 Re:Do barbary..... 15.07.05, 22:11
                    Trzymaj się "barbaro" tu jest za dużo oszołomów co mają wyp[rane i zlasowane
                    mózgi oraz są nastawieni na wszystko na "nie".Powiem że mi to wszystko wisi
                    koło pewnej częsci ciała na której siadam .Ciekawe co odpowie redakcja ?
                    Dlaczego się tak nas czepili ci naprawiacze z pod znaku "nie wiem
                    jakiego".Ja mam swoje zdanie na ten temat i nigdy go nie zmienię..do żadnej
                    parti nie należę i nie myślę należeć ..Proszę tylko nie ubliżajcie kobiecie i
                    szanujcie jej poglądy nie mówiąc już o moich ..
                    • Gość: Barbara ReDo ola... IP: *.udn.pl 15.07.05, 22:33
                      Serdecznie dziękuję za miłe słowa i wsparcie.Popieram w całości to co na tym
                      forum napisałeś.Z pewnymi ludźmi nie da się dyskutować ale tym się nie
                      przejmuję.Cieszę się, że Cimoszewicz kandyduje na prezydenta bo będę miała na
                      kogo głosować. Nie tylko ja ale cała moja rodzina i znajomi. Jest nas trochę
                      więcej.Kiedyś napisałam już na forum, że każdy chciał kapitalizmu ale jak to
                      powiedziała Olga Lipińska w "Kabareciku"-"trzeba dokładnie czytać ulotki".
                      Teraz przyszedł czas na wyciągnięcie wniosków.Serdecznie pozdrawiam.
                      • olo1033 Re: do Barbary .... 15.07.05, 22:45
                        Dobrej nocki i miłych snów - ciekawe czy burza rozpęta się znów od jutra na
                        nowo??? Kiedy im to sią znudzi? Ja wyjeżdzam w poniedziałek odpocząć od
                        wszystkiego.-.ale wsadziłem kij w gniazdo oso-mrówek chyba Faraona ...kiedyś
                        było przysłowie "chciałeś chłopie młot i sierp to teraz cierp" i po co mi to
                        było???
                        • Gość: Barbara Re: Do ola.. IP: *.udn.pl 15.07.05, 23:00
                          Dziękuję,życzę udanego i miłego wypoczynku. Dyskusja pewnie będzie dalej
                          trwała, pojawił się nowy wątek na podobny temat ale niech się sami duszą w
                          swoim sosie.Nie sądzę, żeby coś ciekawego napisali.Pewnie te same banały będą
                          powtarzać.Pozdrawiam i dobranoc.
                        • Gość: Świr z PZPR Re: do Barbary .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 10:31
                          A to przysłowie znasz z obowiązkowych wykopków w ramach pojednadnia robotniczo-
                          chłopskiego organizowanego przez struktury PZPR czt może w czasie "czynów
                          społecznych", na których wierchuszka chlała a lud sadził drzewka?
                    • Gość: Z daleka Re:Do barbary..... IP: *.dc.dc.cox.net 16.07.05, 01:57
                      a mam swoje zdanie na ten temat i nigdy go nie zmienię...

TYLKO KROWA NIE ZMIENIA POGLADOW BO MOZE ICH NIE MIEC!
                      Czys ty czlowieku oszalal? Zmieniasz sie przeciez codziennie.
              • Gość: KIBIC Re: Serdeczne podziękowanie .......... IP: *.dc.dc.cox.net 15.07.05, 20:44
                Jak masz glosowac na jakakolwiek LEWICE to lepiej zostan w domu, dzieci beda ci
                za to wdzieczne! Ja tez.
    • olo1033 Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... 15.07.05, 21:58
      Szanowna redakcjo odezwij sie!!!!! -aby zakończyć tą beznadziejną dyskusję
      którą wywołałem swoim wątkiem...a która się prędko nie zakończy się ....a
      przakształca się w polemikę niezbyt przyjemną dla dyskutanta...wulgarną i
      odpychającą ...
      • Gość: Barbararella Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.udn.pl 16.07.05, 15:06
        > OLO 1033 przakształca się w polemikę niezbyt przyjemną dla
        dyskutanta...wulgarną i odpychającą

Sam jesteś wulgarny i odpychający.
    • Gość: Pello Re: Serdeczne podziękowanie .....dla redakcji.... IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 16.07.05, 00:02
      olo1033 napisał:

> za usunięcie wątku który był wulgarny,chamski i godził w godność człowieka
      > jakim jest kandydat na prezydenta p.Cimoszewicz .

Najbardziej ugodził dzisiaj w godność Człowieka (to znaczy Cimoszwicza )niejaki
      Borowski -kandydat na prezydenta - zacytował minista Becka. Jak on mógł, prawda
      Olo1033? Z honorem, tak wprost? W Człowieka lewicy? Skandal !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka