Dodaj do ulubionych

W Radomiaku trwa testowanie zawodników

IP: 193.29.207.* 14.07.05, 18:25
po co w Radomiokau 5 bramkarz???
Obserwuj wątek
    • Gość: MK brawo pan dyrektor! DYSKWALIFIKACJA!!! IP: *.devs.futuro.pl 14.07.05, 19:41
      nie nalezy igrac z Radomiaczkiem!i zeby informacja poszla w swiat!!!!!
      • Gość: RKS1910 brawo pan dyrektor Oparcik! DYSKWALIFIKACJA!!! IP: *.udn.pl 14.07.05, 21:31
        mk masz całkowitą racje
    • Gość: Ronin Niech testuja i niech wybiora najlepszych..... IP: *.aei.ca 15.07.05, 04:17
      To faktycznie obrodzilo z tymi zawodnikami chcacymi grac w Radomiaku. Jest w
      czym wybierac. Broniszewski to zdolny trener potrafiacy wychwycic te cechy u
      zawodnika, ktore ewentualnie wskaza przydatnosc do druzyny.
      Faktycznie czy stac Radomiaka az na pieciu bramkarzy? Po co az tylu? Wybrac
      trzech najlepszych i po klopocie.
      Z tym Salami to tak trzeba postapic, ze jak nie chce grac w Radomiaku to
      zdyskwalifikowac go do konca roku i wyslac na bezrobocie. Niech sobie jaj facet
      nie robi. Porzadek musi byc.
      • Gość: Mk albo niech sobie pogra w rezerwach i pozwiedza IP: *.devs.futuro.pl 15.07.05, 08:30
        piekna ziemie radomska.dobrze mu to zrobi
        • Gość: Maldini albo niech sobie pogra w rezerwach i pozwiedz IP: *.udn.pl 15.07.05, 12:43
          MK mój ziomalu masz moje poparcie w tym projekcie.
          np do Przytyka na mecz z Sokołem niech przyjedzie to biletów byśmy wiecej
          sprzedali:)
      • Gość: T@T Witaj Ronin.... IP: *.chello.pl 15.07.05, 23:01
        A gdzieś Tyś się podziewał Ronin, jak nie było można poczytać Twoich "wypisków"
        pod tekstami w Radomskiej Gazecie Wyborczej. Cieszę się z tego drobnego faktu,
        że znowu jesteś z nami, albowiem Twoje "trzy grosze" z dalekiego Montrealu
        zawsze wnosiły do naszych dyskusji taki nowy punkt widzenia. A co do bramkarzy
        to rzeczywiście możnaby Nimi obsadzić bramki w pięciu drużynach, tylko po co
        nam Ich tylu w jednym Radomiaku? Napastników, tak ze trzech jeszcze do składu
        by bardzo było przydatnych, tylko skąd Ich wziąć?
        • Gość: Ronin Re: Witaj Ronin.... IP: *.aei.ca 16.07.05, 03:28
          Kolego T@T sa wakacje, zar sie z nieba leje w Montrealu to wzialem sobie 2
          tygodnie urlopu i wyjechalem z rodzinka nad ocean i dlatego byla taka cisza z
          mojej strony....
          Pozdro,
    • Gość: Treneiros Re: W Radomiaku trwa testowanie zawodników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 11:07
      W Radomiaku ma być testowany nowy system gry pięcioma bramkarzami. A tak na
      serio, to przydałoby się pięciu napastników, a nie aż tylu bramkarzy.
      • Gość: T&T A z Kszokami 0:1 ! IP: *.chello.pl 16.07.05, 13:27
        Może ktoś był na meczu itrochę napisałby.
        • Gość: Tomek testowania ciąg dalszy IP: *.udn.pl 16.07.05, 14:04
          typowy mecz sparingowy w którym trener sprawdzał wielu nowych zawodników
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka