Gość: bo bez niego IP: *.server.ntli.net 18.07.05, 17:44 od pewnego czasu mi doskwiera Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to widac Re: brak koncentracji IP: 193.111.166.* 18.07.05, 18:16 Ostatnio bardzo intensywnie "produkujesz sie" na tym forum, na kazdy temat, glupi czy powazny. Moze chcesz o tym porozmawiac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 12:29 to kim jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 12:31 to jaki temat jest dla ciebie glupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 12:38 nie ma glupich tematow - sa tylko mniej lub bardziej dla nas ciekawe powazny temat bedzie wtedy, gdy ziszcza sie moje marzenia..., (a mam ich wiele) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 12:39 moze chcesz o nich poczytac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 20.07.05, 00:31 nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 20.07.05, 12:34 acha! tylko ze to ta durna maszyna mi nawala i nie moge czasem dostac sie do wypowiedzi innych nie wiem czemu tak sie dzieje... moze za malo pamieci... zeby zobaczyc REposty, musialam odpowiedziec... na swoj pierwszy post a i potem niemam pokazanych wszystkich wiec ustawiam sobie SORTUJ na OD NAJSTARSZEGO, a ze to juz leci jak jest... te fhf i ueufhr i .... sa moje :-) nie zdziwcie sie jak zobaczycie ich wiecej :-) jdk, myslalam, ze Twoje "to napisz cos wiecej " bylo odpowiedzia na moj inny post, o tych "zagrywkach" miedzy innymi jdk, to o czym mam ci napisac wiecej!? - zeby bylo jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 12:24 a z nim trudno byloby mi sie na czyms innym skoncentrowac orocz niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 19.07.05, 12:46 a glupie moga byc na przyklad spostrzezenia, pytania, "zagrywki"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhrtuyt Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 20.07.05, 00:29 5utgjyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo bez niego... Re: brak koncentracji IP: *.server.ntli.net 20.07.05, 12:00 doskwieral, bo sie zarywalo noce... bo sie nie jadalo dobrze - zdrowo bo sie myslalo o "niebieskich midgalach" Odpowiedz Link Zgłoś