Gość: es IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:23 Pomóżcie!!Nie mam odpowiedniej motywacji by zacząć się odchudzać!!Może wesprzecie mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: spójrz w lustro.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:38 Wiesz za takie komentarze to serdecznie dziekuje!!Możesz się nimi wypchać a może wtedy to ty będziesz miał powód by zacząć dietę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szklarz stefan Proszę bardzo zawsze do usług IP: 81.210.17.* 19.07.05, 13:47 SZKŁO JEST WSZĘDZIE EVEN IN YOUR EYES Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Fasollasido Re: spójrz w lustro.. IP: *.stat.gov.pl 19.07.05, 14:34 Jeśli masz np. (tylko) 9 kg nadwagi, to wyobraź sobie że jest to wiadro smalcu które nosisz na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic Szklarz ma rację IP: *.radom.pilicka.pl 20.07.05, 12:18 Jedyną skuteczną motywacją jest spojrzenie w lustro oraz zastosowanie metody MŻ. Skrótu nie rozwijam, jeżeli go nie znasz to powinnaś instyktownie wiedzieć co oznacza. Życzę wytrwałości i wierz mi (mówię to po moich wielu doświadczeniach.) To jedyny sposób. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś