Gość: stach IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 20.07.05, 00:48 gdzie jest ta lista, a artykuł? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zmartwiony Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:04 Liczyłem na więcej! Po PiSie spodziewałem się czegoś więcej. Widzę, że jednak partyjniactwo i kolesiostwo biorą górę a to jest już bardzo niebezpieczne. Jednak PiS ogólnopolski a PiS radomski to dwie różne partie!!! PiS OGÓLNOPOLSKI JEST DLA MNIE BARDZO BLISKI. PiS RADOMSKI SKOMPROMITOWANY KOALICJĄ Z POSKOMUNIATAMI, KTÓRY MA W SWOICH SZEREGACH CZERWONYCH BANDYTÓW NAPEWNO MI NIE ODPOWIADA!!! Nie będę się czepiał milicyjnej przeszłości zarządu i osób, które nie startują ale np dla mnie bardzo kontrowersyjnymi postaciami jest pozycja 3(Trelka), 5(Wróbel a raczej Struś emu) i ostatnia (sprzedajny Pyrcioch). Cieszy obecność młodego Sońty. Mam jedynie nadzieję, że nie jest to wybieg psychologiczny i podszywanie się pod "prawdziwego" Sońtę ale stały mocny punkt PiSu. Właśnie na niego oddam swój głos. Cieszy również obecność na wysokim miejscu pani Wiśniewskiej. A swoją drogą widzę ponowne zmarginalizowanie Radomia (Suski-Grójec, Trelka-Trablice(Kowala), inni Zwoleń itp itd. nie wróży to nic dobrego naszemu miastu. to samo co w PO. Kopacz z Szydłowca. TRAGEDIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:46 Zgadzam się ! Ta lista to chyba kpina , karierowicze i pyskacze.Czy naprawdę o to chodzi temu ugrupowaniu ? Przecież to skompromitowani ludzie - Pyrcioch , Wróbel toż to kompletne nieporozumienie. Nie idę do wyborów , nie dano mi szansy głosowania na ludzi kompetentnych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:15 Na tej liście nie ma ludzi z Radomia , no może tylko Sońta na którego warto głosować!Jest młody Fogiel i dobrrze trzeba stawiać na młodych!Ale ten Pyrcioch to nie porozumienie tak jak Wróbel ale i tak pójdę głosować na prawicę bo oni są milion razy lepsi od tych oszołomów z lewicy , nigdy bym nie zagłosował na SLD , SDPL i Samoobronę do Sejmu RP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.89.udn.pl 20.07.05, 21:40 Ekipa PiS-u ma swoją wagę, głównie dzięki...kilogramom pani Marzeny. Szkoda, że brak tam silnych osobowości z Radomia. To miasto zasługuje na silną reprezentację. Pan Suski tak naprawdę niczego nie dokonał, bo to nie te loty. Radomianie znają go głównie z wywiadów dla tv dami. To o wiele za mało.Żaden to lider listy.A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:58 Zgadzam się brakuje ludzi z Radomia w sejmie RP w tej kadencji z tego co wiem to tylko pani Danuta Grabowska z SLD to radomianka!A reszta to ludzie któzry reprezentują region radomski a nie Radom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:22 Ale jesteś chamem. Napisałeś to akurat teraz kiedy Marzenka się odchudza. Zrzuciła już 1,5 kg (po porannej toalecie). Tak nie wolno bo ją zniechęcisz i pójdzie na calość. A wtedy nie pozostanie nam nic innego jak poszerzać drzwi w urzędach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśnik Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: 193.111.144.* 21.07.05, 12:02 Dariusz Bąk, ktory będac Dyrektorem Regionalnej Dyrekcji Lasow Państwowych w Radomiu zrobił więcej dla Radomia niż inni przez całe swoje życie. Przypomnę wystawę o Radomskim Czerwcu, gdzie ściągnął Buzka, inicjatywy w sprawie utworzenia w Radomiu Oddziału IPN, stworzenie w Radomiu liczącego się ośrodka leśnej władzy. Przy tym sam skromny, uczciwy i wrażliwy na potrzeby i krzywdę ludzką On nie gadał tylko działał. Potrafi przy tym swoją postawa świadczyć o głoszonych poglądach. Przypomnę, że juz jako student za działalność na rzecz niepodległości Ojczyzny internowany w Białołece, dwukrotnie powoływany na stanowisko dyrektora RDLP w Radomiu dwukrotnie zapłacił za to bezrobociem. Pierwszym razem nie ugiął sie przed groźbami ZSL i PZPR i nie wycofał z sądu sprawy o eksmisję za niepłacenie czynszu. Drugim razem za opór wobec przeniesienia Dyrekcji z Radomi do Kielc. Uznany przez Światowy Związek Żołnieży Armii Krajowej za swojego honorowego członka. Od czterech kadencji jest radnym i zawsze walczy o uczciwość i gospodarne wydawanie publicznych pieniędzy. Takiego posła nam potrzeba, bo gwaratuje, ze swoich poglądów nie zmieni po przekroczeniu progu Sejmu. Na listę PiS rekomendował go NSZZ Solidarność Rolnikow Indywidualnych. Bezpartyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:13 Wiem ten pan zrobił dużo dla Radomia!Dobry kandydat na posła choć w Radomiu mało znany!Na pewno zrobił więcej dla Radomia niż obecny prezydent naszego miasta pan Marcinkowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:38 Pis "mówi" o kolesiostwie w innych partiach a sam nie jest bez grzechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:42 Możesz przyblizyć o czym (kim) piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR2 Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:40 KR bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomuch Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:12 Pewnie, że Bąk to najlepszy kandydat. Można na Niego liczyć, że nie wejdzie w układy z czerwona mafią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-25 Góra urodziła mysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:28 No tak zarówno w PiS-ie jak i w PO góra urodziła mysz, mnie najbardzie jednak boli że w przyszłym województwie wiele do powiedzenia będą mieli tacy ludzie jak Wędzonka, Karpeta, Pyrcioch, Wróbel i innych nie pomnę, co do wróży nie najlepiej nie tylko dla Radomia ale i dla całego regionu. Czekałem na nowe twarze nowe pomysły, a wyszło jak zwykle. Trudno będzie mi teraz zagłosować na którąś z tych partii ze świadomością że ludzie których wymieniłem będą mieli wpływ na naszą regionalną rzeczywistość przez najbliższe 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm, ciekawe Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:56 "Włodzimierz Ćwil - prawnik z MOPS w Radomiu, doktorant na KUL" HA, HA, HA, HA, z tego co wiem to w MOPS w Radomiu jest 2 prawników i radca prawny ale żaden z nich nie ma inicjalów W.Ć. :D Pan kandydat to pewnie ten referent przyjmujacy wnioski. Jakby tak traktować sprawę to prawników MOPS uzbieraloby sie z 10, do tego kilkunastu księgowych (no bo skończyli ekonomię), nauczycieli (bo po pedagogice) itd. Do tego "doktorant KUL" - slyszałem, że ta uczelnia od moich czasow obnizyla poziom, ale nie myslalem żeby aż tak... Jednak to prawda. Smutna prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.udn.pl 22.07.05, 14:58 Marny kandydat do senatu. Nie można było wystawić kogoś z Radomia? Moje propozycje: T. Wydra, B. Kutkowska, J. Rejczak lub R. Pisarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znerwiony Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.05, 15:04 Serio daj spokój! O ile na facetów bym przystał o tyle kutkowskiej nie zapomnę nigdy sprzedania się komunistom i grania pod ich nutę. Myślała że jak ma księdza brata to rozgrzeszy ją nawet z tego? On być może tak, ja napewno nie zapomnę jej tego NIGDY!!! A na koniec Marcinkowski plunął jej w twarz wyrzucając na bruk jak ścierkę. W pełni sobie zasłużyła. Należy mieć jednynie nadzieję, że wyciągnęła wnioski, że czerwonych omija się wielkim łukiem! To przez nią nie miało pracy wielu wartościowych ludzi z prawicy bo trzymała lewuchów. Precz z Kutkowską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plankton7 Re: Wybory - ostateczna lista PiS 22.07.05, 17:50 Tak poważnie to ani p. poseł (mam nadzieję że już niedługo) jak rónież i inni nie będę się liczyć w walce o najwyższe laury w tym kraju! Niech żyje Ojciec Tadeusz Rydzyk!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: 82.139.8.* 29.07.05, 01:03 Ale ten sońka znerwiony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Sońta numer 1 IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 23.07.05, 22:28 Karol Sońta jest the best!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola-cycki Re: Sońta numer 1 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.07.05, 12:35 jest........best......czelny.....ha,ha,ha..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezele Re: Sońta numer 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:08 ten młody Sońta całkiem dobrze kultywuje tradycje rodzinne trzebienia komunistów vel czerwonych psów!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Sońta numer 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:14 Bez przesady! "Nirub" mu kampani. Już wolałbym Kubę Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rut Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:03 widzę, że młodziak sońta ropzoczął kamapanię wyborczą na forum wyborczej;) a tak poważnie, z listy PIS, to najwiarygodniejszy jest bodajże Dariusz BĄK, prawda, mało znany w Radomiu, ale w terenie jest w stanie zebrać dobry wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
plankton7 Re: Wybory - ostateczna lista PiS 25.07.05, 14:49 w pełni się zgadzam z "lola-cycki" że KS nadaje się tylko na ... KS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.dc.dc.cox.net 26.07.05, 18:27 Na dzien 8 lipca 2005 PUNKTY OTRZYMALI 10 Rejczak, J.(Dr. Radny) 9 Suski, M.(posel) 8 Bąk, D. 8 Wydra, T.(Dyr.) 7 Byzdra, H. 7 Wiśniewska, L.(Dr.) 6 Gogacz, T.(Dyr.) 6 Kutkowska, B. 6 Sońta, K. 5 Banaszkiewicz, S.(Prof.) 5 Maszkiewicz, Z 5 Wróbel, J. 4 Fałek, R. 4 Wlazło, K. 3 Korycki, W. 3 Pisarek, R. 3 Prażmowski, S. 3 Rejczak, M. GLOSY ODDALI Virus; gg; Sheakspear; Marek; sztab; Rambo; Piotruś Pan; hey; TYP; Albercik; 73928; ernestynka 25.06.2005; Bronek 26.06.2005, gula 08.07.2005 1 Bieniasz Fogiel Gumiński Klodzinski, L. Kopacz, E. Luft (Prof. -nie rektor) Marciniak, H. (Dyr.) Pyrcioch, T. Surma, D. Tatarek Walasek, ,(Prof.) Wójcik, D Zajac, K. Zielezinski, Zubek, S. 0 Adamiec, S. Derlatka, T. H. Gajewski, K. Grabowski Kaczor, (Prof.) Kawęcki, B. Kiełbasiński, J. Korpetta-Zych, J. Krysiński, M. Langowski, A Łopuszanski, J. Podkowiński, Z. Ruszczyk Słomka, A. Sobieraj, J. Uciński Wędzonka, A. Wróbel, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:17 właściwa lista prawicy: Suski Karczewski Sońta Wiśniewska wróbel a komuniści hen nen za ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:32 w końcu Kaczyńscy pogonią ten różowy szajs w barwach lewicy i stworzą prawdziwy obóz patryjotyczny z pozdrowieniem Rodzin Radja Maryja z Glinic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycki997 Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.07.05, 21:42 A kórna ich mać ta Wiśniowiecka to nie różowa z tzw.placformy czyli dawnej UDecji!!!!!!!! Wypowiedzcoie się towarzysze z PIS-u.!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: 82.139.8.* 29.07.05, 21:45 Uczyła mnie mama by się nie bać chama, bo cham jak to cham, on się boi sam... Odpowiedz Link Zgłoś