Dodaj do ulubionych

Wybory - ostateczna lista PiS

IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 20.07.05, 00:48
gdzie jest ta lista, a artykuł?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zmartwiony Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:04
      Liczyłem na więcej! Po PiSie spodziewałem się czegoś więcej. Widzę, że jednak
      partyjniactwo i kolesiostwo biorą górę a to jest już bardzo niebezpieczne.
      Jednak PiS ogólnopolski a PiS radomski to dwie różne partie!!! PiS OGÓLNOPOLSKI
      JEST DLA MNIE BARDZO BLISKI. PiS RADOMSKI SKOMPROMITOWANY KOALICJĄ Z
      POSKOMUNIATAMI, KTÓRY MA W SWOICH SZEREGACH CZERWONYCH BANDYTÓW NAPEWNO MI NIE
      ODPOWIADA!!! Nie będę się czepiał milicyjnej przeszłości zarządu i osób, które
      nie startują ale np dla mnie bardzo kontrowersyjnymi postaciami jest pozycja
      3(Trelka), 5(Wróbel a raczej Struś emu) i ostatnia (sprzedajny Pyrcioch).
      Cieszy obecność młodego Sońty. Mam jedynie nadzieję, że nie jest to wybieg
      psychologiczny i podszywanie się pod "prawdziwego" Sońtę ale stały mocny punkt
      PiSu. Właśnie na niego oddam swój głos. Cieszy również obecność na wysokim
      miejscu pani Wiśniewskiej. A swoją drogą widzę ponowne zmarginalizowanie
      Radomia (Suski-Grójec, Trelka-Trablice(Kowala), inni Zwoleń itp itd. nie wróży
      to nic dobrego naszemu miastu. to samo co w PO. Kopacz z Szydłowca. TRAGEDIA!!!
      • Gość: zszokowana Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:46
        Zgadzam się ! Ta lista to chyba kpina , karierowicze i pyskacze.Czy naprawdę
        o to chodzi temu ugrupowaniu ?
        Przecież to skompromitowani ludzie - Pyrcioch , Wróbel toż to kompletne
        nieporozumienie.
        Nie idę do wyborów , nie dano mi szansy głosowania na ludzi kompetentnych !!!!
        • Gość: KR! Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:15
          Na tej liście nie ma ludzi z Radomia , no może tylko Sońta na którego warto
          głosować!Jest młody Fogiel i dobrrze trzeba stawiać na młodych!Ale ten Pyrcioch
          to nie porozumienie tak jak Wróbel ale i tak pójdę głosować na prawicę bo oni
          są milion razy lepsi od tych oszołomów z lewicy , nigdy bym nie zagłosował na
          SLD , SDPL i Samoobronę do Sejmu RP!
          • Gość: wyborca Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.89.udn.pl 20.07.05, 21:40
            Ekipa PiS-u ma swoją wagę, głównie dzięki...kilogramom pani Marzeny.
            Szkoda, że brak tam silnych osobowości z Radomia. To miasto zasługuje na silną
            reprezentację. Pan Suski tak naprawdę niczego nie dokonał, bo to nie te loty.
            Radomianie znają go głównie z wywiadów dla tv dami. To o wiele za mało.Żaden to
            lider listy.A szkoda.
            • Gość: KR! Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:58
              Zgadzam się brakuje ludzi z Radomia w sejmie RP w tej kadencji z tego co wiem
              to tylko pani Danuta Grabowska z SLD to radomianka!A reszta to ludzie któzry
              reprezentują region radomski a nie Radom!
            • Gość: Odp. Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:22
              Ale jesteś chamem. Napisałeś to akurat teraz kiedy Marzenka się odchudza.
              Zrzuciła już 1,5 kg (po porannej toalecie). Tak nie wolno bo ją zniechęcisz i
              pójdzie na calość. A wtedy nie pozostanie nam nic innego jak poszerzać drzwi w
              urzędach?
              • Gość: ............ Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:59
    • Gość: Leśnik Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: 193.111.144.* 21.07.05, 12:02
      Dariusz Bąk, ktory będac Dyrektorem Regionalnej Dyrekcji Lasow Państwowych w
      Radomiu zrobił więcej dla Radomia niż inni przez całe swoje życie. Przypomnę
      wystawę o Radomskim Czerwcu, gdzie ściągnął Buzka, inicjatywy w sprawie
      utworzenia w Radomiu Oddziału IPN, stworzenie w Radomiu liczącego się ośrodka
      leśnej władzy.
      Przy tym sam skromny, uczciwy i wrażliwy na potrzeby i krzywdę ludzką On nie
      gadał tylko działał. Potrafi przy tym swoją postawa świadczyć o głoszonych
      poglądach. Przypomnę, że juz jako student za działalność na rzecz niepodległości
      Ojczyzny internowany w Białołece, dwukrotnie powoływany na stanowisko dyrektora
      RDLP w Radomiu dwukrotnie zapłacił za to bezrobociem. Pierwszym razem nie ugiął
      sie przed groźbami ZSL i PZPR i nie wycofał z sądu sprawy o eksmisję za
      niepłacenie czynszu. Drugim razem za opór wobec przeniesienia Dyrekcji z Radomi
      do Kielc. Uznany przez Światowy Związek Żołnieży Armii Krajowej za swojego
      honorowego członka. Od czterech kadencji jest radnym i zawsze walczy o uczciwość
      i gospodarne wydawanie publicznych pieniędzy. Takiego posła nam potrzeba, bo
      gwaratuje, ze swoich poglądów nie zmieni po przekroczeniu progu Sejmu. Na listę
      PiS rekomendował go NSZZ Solidarność Rolnikow Indywidualnych. Bezpartyjny.
      • Gość: KR! Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:13
        Wiem ten pan zrobił dużo dla Radomia!Dobry kandydat na posła choć w Radomiu
        mało znany!Na pewno zrobił więcej dla Radomia niż obecny prezydent naszego
        miasta pan Marcinkowski!
        • Gość: adam Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:38
          Pis "mówi" o kolesiostwie w innych partiach a sam nie jest bez grzechu.
          • Gość: Marek Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 14:42
            Możesz przyblizyć o czym (kim) piszesz?
        • Gość: KR2 Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:40
          KR bez jaj
      • Gość: Antykomuch Re: Najlepszy kandydat PiS to nr 10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 08:12
        Pewnie, że Bąk to najlepszy kandydat. Można na Niego liczyć, że nie wejdzie w
        układy z czerwona mafią
    • Gość: J-25 Góra urodziła mysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:28
      No tak zarówno w PiS-ie jak i w PO góra urodziła mysz, mnie najbardzie jednak
      boli że w przyszłym województwie wiele do powiedzenia będą mieli tacy ludzie
      jak Wędzonka, Karpeta, Pyrcioch, Wróbel i innych nie pomnę, co do wróży nie
      najlepiej nie tylko dla Radomia ale i dla całego regionu. Czekałem na nowe
      twarze nowe pomysły, a wyszło jak zwykle. Trudno będzie mi teraz zagłosować na
      którąś z tych partii ze świadomością że ludzie których wymieniłem będą mieli
      wpływ na naszą regionalną rzeczywistość przez najbliższe 4 lata.
    • Gość: Hmm, ciekawe Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 16:56
      "Włodzimierz Ćwil - prawnik z MOPS w Radomiu, doktorant na KUL"

HA, HA, HA, HA, z tego co wiem to w MOPS w Radomiu jest 2 prawników i radca
      prawny ale żaden z nich nie ma inicjalów W.Ć. :D Pan kandydat to pewnie ten
      referent przyjmujacy wnioski. Jakby tak traktować sprawę to prawników MOPS
      uzbieraloby sie z 10, do tego kilkunastu księgowych (no bo skończyli ekonomię),
      nauczycieli (bo po pedagogice) itd.

Do tego "doktorant KUL" - slyszałem, że ta uczelnia od moich czasow obnizyla
      poziom, ale nie myslalem żeby aż tak... Jednak to prawda. Smutna prawda...
      • Gość: serio Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.udn.pl 22.07.05, 14:58
        Marny kandydat do senatu. Nie można było wystawić kogoś z Radomia? Moje
        propozycje: T. Wydra, B. Kutkowska, J. Rejczak lub R. Pisarek.
        • Gość: znerwiony Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.05, 15:04
          Serio daj spokój! O ile na facetów bym przystał o tyle kutkowskiej nie zapomnę
          nigdy sprzedania się komunistom i grania pod ich nutę. Myślała że jak ma
          księdza brata to rozgrzeszy ją nawet z tego? On być może tak, ja napewno nie
          zapomnę jej tego NIGDY!!! A na koniec Marcinkowski plunął jej w twarz
          wyrzucając na bruk jak ścierkę. W pełni sobie zasłużyła. Należy mieć jednynie
          nadzieję, że wyciągnęła wnioski, że czerwonych omija się wielkim łukiem!
          To przez nią nie miało pracy wielu wartościowych ludzi z prawicy bo trzymała
          lewuchów. Precz z Kutkowską!!!
          • plankton7 Re: Wybory - ostateczna lista PiS 22.07.05, 17:50
            Tak poważnie to ani p. poseł (mam nadzieję że już niedługo) jak rónież i inni
            nie będę się liczyć w walce o najwyższe laury w tym kraju! Niech żyje Ojciec
            Tadeusz Rydzyk!!!!!!!!!
          • Gość: gugu Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: 82.139.8.* 29.07.05, 01:03
            Ale ten sońka znerwiony...
    • Gość: piotrek Sońta numer 1 IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 23.07.05, 22:28
      Karol Sońta jest the best!!
      • Gość: lola-cycki Re: Sońta numer 1 IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 24.07.05, 12:35
        jest........best......czelny.....ha,ha,ha.....
        • Gość: bezele Re: Sońta numer 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:08
          ten młody Sońta całkiem dobrze kultywuje tradycje rodzinne trzebienia
          komunistów vel czerwonych psów!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: asd Re: Sońta numer 1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 08:14
        Bez przesady!
        "Nirub" mu kampani. Już wolałbym Kubę Kowalskiego.
    • Gość: rut Re: Wybory - ostateczna lista PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 11:03
      widzę, że młodziak sońta ropzoczął kamapanię wyborczą na forum wyborczej;) a
      tak poważnie, z listy PIS, to najwiarygodniejszy jest bodajże Dariusz BĄK,
      prawda, mało znany w Radomiu, ale w terenie jest w stanie zebrać dobry wynik.
    • plankton7 Re: Wybory - ostateczna lista PiS 25.07.05, 14:49
      w pełni się zgadzam z "lola-cycki" że KS nadaje się tylko na ... KS!!!
    • Gość: KIBIC Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.dc.dc.cox.net 26.07.05, 18:27
      Na dzien 8 lipca 2005
      PUNKTY OTRZYMALI

10 Rejczak, J.(Dr. Radny)

9 Suski, M.(posel)

8 Bąk, D.
      8 Wydra, T.(Dyr.)

7 Byzdra, H.
      7 Wiśniewska, L.(Dr.)

6 Gogacz, T.(Dyr.)
      6 Kutkowska, B.
      6 Sońta, K.

5 Banaszkiewicz, S.(Prof.)
      5 Maszkiewicz, Z
      5 Wróbel, J.

4 Fałek, R.
      4 Wlazło, K.

3 Korycki, W.
      3 Pisarek, R.
      3 Prażmowski, S.
      3 Rejczak, M.

GLOSY ODDALI
      Virus; gg; Sheakspear; Marek; sztab; Rambo; Piotruś Pan; hey; TYP;
      Albercik; 73928; ernestynka 25.06.2005; Bronek 26.06.2005, gula 08.07.2005

1 Bieniasz
      Fogiel
      Gumiński
      Klodzinski, L.
      Kopacz, E.
      Luft (Prof. -nie rektor)
      Marciniak, H. (Dyr.)
      Pyrcioch, T.
      Surma, D.
      Tatarek
      Walasek, ,(Prof.)
      Wójcik, D
      Zajac, K.
      Zielezinski,
      Zubek, S.

0 Adamiec, S.
      Derlatka, T. H.
      Gajewski, K.
      Grabowski
      Kaczor, (Prof.)
      Kawęcki, B.
      Kiełbasiński, J.
      Korpetta-Zych, J.
      Krysiński, M.
      Langowski, A
      Łopuszanski, J.
      Podkowiński, Z.
      Ruszczyk
      Słomka, A.
      Sobieraj, J.
      Uciński
      Wędzonka, A.
      Wróbel, M.
      • Gość: maniek Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:17
        właściwa lista prawicy:
        Suski
        Karczewski
        Sońta
        Wiśniewska
        wróbel
        a komuniści hen nen za .........
        • Gość: hans Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:28
        • Gość: hans Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 19:32
          w końcu Kaczyńscy pogonią ten różowy szajs w barwach lewicy i stworzą prawdziwy
          obóz patryjotyczny z pozdrowieniem Rodzin Radja Maryja z Glinic
        • Gość: cycki997 Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.07.05, 21:42
          A kórna ich mać ta Wiśniowiecka to nie różowa z tzw.placformy czyli dawnej
          UDecji!!!!!!!!
          Wypowiedzcoie się towarzysze z PIS-u.!!!!!!1
          • Gość: autor Re: Wybory - wlasciwa lista Prawicy IP: 82.139.8.* 29.07.05, 21:45
            Uczyła mnie mama by się nie bać chama,
            bo cham jak to cham, on się boi sam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka