Gość: Sokół Przytyk IP: *.udn.pl 21.07.05, 19:38 napastnicy bardzo potrzebni od zaraz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jol Re: Sparing: Radomiak - Heko 0:2 IP: *.udn.pl 21.07.05, 19:40 oj tak oj tak bo tak gra wyglada dobrze do 30 metra a pozniej kaszanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz 2 Re: Sparing: Radomiak - Heko 0:2 IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 21.07.05, 21:05 Gra na 10 dni przed pierwszym meczem jest słaba. Dobrze, że to sparing tylko. Nowi zawodnicy są jeszcze słabsi od "rozkapryszonych gwiazd Broniszewskiego". Czekam na normalne wzmocnienia. Coraz gorzej prezentuje się linia obrony, jest za dużo głupich strat. W pomocy jest trochę lepiej, a o ataku nie piszę bo na obecną chwilę go nie ma wcale. Później napastnicy, którzy mają się pojawic zanim zaczną się rozumiec z resztą zespołu to minie pół rundy jak nie więcej. Swoją drogą ciekaw jestem czemu Bronek nie daje wszystkim zawodnikom, którzy są w danym dniu na ławce szansy nawet w sparingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Wynik mówi wszystko ! IP: *.chello.pl 21.07.05, 21:54 Nie mam czasu na sprawdzenie w atlasie, więc proszę o podpowiedź, Czermno to wieś, czy ma prawa miejskie i ilu tam jest mieszkańców. Zaczynam nabierać kompleksów, jak druzyny piłkarskie z takich "grajdołów" ogrywają Radomiaka, chlubę 250 tysięcznego Radomia. Problem z napastnikami istnieje w Radomiaku "od zawsze". Jedyne, wg mojej niedoskonałej pamięci, okresy kiedy było przyjemnie patrzeć na grę napastników Radomiaka, to czasy Gierka na skrzydle i gra napastników Mikulenasa i Salamiego w kilku meczach, w rundzie wiosennej w poprzednim sezonie. Ja nie jestem specjalistą od wyszukiwania talentów, ale nie widzę nikogo na testach, który miałby przed sobą jakiąś perspektywę. Pan Żelazowski, z całym szcunkiem, ale dobry to On już był, ale jakieś pięć lat temu, gdy grał w pierwszoligowym RKS Radomsko. Teraz jest bardzo sympatycznym człowiekiem, ale już bez, tej niezbędnej "ikry" i umiejętności "ustawienia się" tam "gdzie trzeba". Dlatego nie ma najmniejszego sensu zatrzymania Go na dłużej w Radomiaku, tylko skąd wziąść tych, którzy są nam potrzebni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Wynik mówi wszystko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:22 Spokojnie 31 lipca w meczu ze świtem będzie rewanż za to 0:2 na wiosnę poprzedniego seszonu w Radomiu i nasza chluba 230 tysięcznego Radomia wygra 1:0 ze śitem w 1 kolejce II ligi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maldini Re: Wynik mówi wszystko ! IP: *.udn.pl 21.07.05, 22:24 czermno licza 120 numerow ma 1 przelotowa ulice 1 koscioł 1 szkołe prawa miejskie? nawet nie jest wsia gmina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keraj Re: co i gdzie: Heko Czermno IP: 213.199.233.* 22.07.05, 08:40 dla zainteresowanych pare informacji o klubie Heko Czermno Sponsor: www.heko.com.pl Klub: www.heko.com.pl/heko-sport Miejscowość: CZermno miejscowośc w woj świętokrzyskim (przy drodze Końskie-Radomsko)przy granicy z woj łódzkim Mapa: www.maporama.com/share/Map.asp?SESSIONID=%7B90C7452A-D800-4921-97B5-98CB2B0DBB6B% 7D&NavigateHeight=46&NavigateWidth=46&ClickMode=1&ZoomOut.x=11&ZoomOut.y=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Już wiem gdzie to Czermno ! IP: *.chello.pl 22.07.05, 20:39 Dzięki Wszystkim, którzy pomogli mi w poszerzeniu wiedzy geograficzno- gospodarczej, w temacie Czermno, a nawet podrzucone zostały adresy internetowe. Jeszcze raz dzięki! Odnośnie braku karnetów to chyba jakiaś kpina z Kibiców. Ja kilka dni temu napisałem pare pozytywnych słów o Panu Oparciku, a tu On "wykręca takie numery". Wstydźcie się wszyscy członkowie Zarządu. Dzięki Komu Wy, Szanowni Państwo egzystujecie? Po dwakroć dzięki nam kibicom, Obywatelom Radomia i innych miast oraz wiosek w Polsce, a mianowicie: po pierwsze, bo przychodzimy na mecze i kupujemy bilety, po drugie, bo jesteśmy podatnikami i płacąc podatki zasilamy kasę Radomia, z której to potem są przelewane pieniądze na jakieś fragmenty działalności klubu o nazwie RADOMIAK. Gdyby nie My KIBICE, Was działaczy dawno by "nie było", bo kasa Klubu byłaby wtedy już "zupełnie pusta", a zespół "pałętałby się" gdzieś w lidze okręgowej. A tak, dzięki nam Kibicom macie ciepłe popsadki (z Waszego działania nie widać żadnych realnych efektów, pytam więc: za co Wy Szanowni członkowie Zarządu Radomskiego Klubu Sportowego Radomiak pobieracie comieszięczne wynagrodzenie?). Nasza kibicowska cierpliwość nie jest nieskończona. Działajcie tak dalej, a "efekty" Waszej "działalności" zostaną "sowicie nagrodzone". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Brawo T@T!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aei.ca 24.07.05, 04:03 Bardzo dobry komentarz. Gratulacje!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daw77 dziadostwo to mało powiedziane IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.05, 12:50 Jestem kibicem Radomiaka od wielu lat ale szczerze powiedziawszy takie dzidostwo jakie się tam w tej chwili dzieje juz dawno mnie nie dziwiło.. Od kilku sezonów kupuję karnety na mecze ligowe Zielonych, a dziś otrzymałem niemiły prezent w formie decyzji "Zarządu" mówiącej o tym że karnetów w tym sezonie nie będzie... Przecież to jakaś kpina.. Wszystkie szanujące się kluby nie tylko w Polsce prowadzą dla wiernych kibiców klubu sprzedaż karnetów... Niestety działacze a może pseudodziałacze Radomiaka tego nie widzą.. nie chce się rozwodzić na ich temat bvo to kupa gnoju i nic więcej.. nie dosyć ze sami nie potrafią nic zrobić oglądając sie na urząd miejski, nie dość że nie potrafią sprowadzić do zespołu żadnego napastnika, to jeszcze wykazują się pomysłowością i wycofują karnety... Dziadostwo żeby nie powiedzieć dobitniej.... Nowe rządy Oparcika.?? w takim razie temu panu już dziekujemy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re:czermno IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 13:08 bylem tam kiedys,na boisku pasly sie krowy,a przez srodek biegnie sciezka do pobliskiego GSu,ktory czesto odwiedzaja smakosze smakowitych krajowych burgundow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Jajca sobie robia z wiernych kibicow!!!!! IP: *.aei.ca 24.07.05, 04:09 Panie Oparcik co Pan wyprawia i caly Zarzad Radomiaka? Zawsze karnety byly a teraz sie zbyly? No nie tak byc nie moze. ZADAMY karnetow dla wszystkich kibicow, ktorzy chca je nabyc!!!!!! Ludzie co Wy wyprawiacie? Kto podjal taka decyzje z tymi karnetami, ze w tym sezonie ich nie bedzie? To jawna kpina z nas kibicow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Radomiak na gwalt potrzebuje dobrych walczakow!!!! IP: *.aei.ca 24.07.05, 04:20 Zawsze byl problem z dobrymi i bramkostrzelnymi napastnikami /moze oprocz minionego sezonu bo byli Salami i Mikulenas/. Kurcze za tydzien start kolejnego sezonu a dobrych walczakow nie ma. To Broniszewski ma problem. Ale znajac Go to mysle, ze w ostatniej chwili kogos dobrego zorganizuje. Zycze mu tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Witaj Ronin ! IP: *.chello.pl 24.07.05, 13:19 Dzięki Ci Ronin za słowa uznania. Widzę, że naszła Cię Kolego z dalekiej Kanady, vena twórcza, boś się rozpisał, jak dawno od jednego forumowicza tyle wpisów nie było. Ja trochę boję się, bo sytuacja zaczyna być podobna do tej "od zawsze" w Radomiaku, czyli: świetny bramkarz, solidna obrona, dobra pomoc i pełna niemoc w ataku. Ja też wierzę mocno w Pana Bronisława, że "cuś" wykombinuje, ale jak długo można "jechać" na kombinowaniu na łataniu dziur "za pięć dwunasta". Czy na terenie radoskiego okręgowego związku piłki nożnej, w setkach klubów i klubików nie znalazł się ani jeden, godny uwagi młody napastnik, który gra gdzieś na "głębokiej prowincji", za "czapkę gruszek", albo za "zgrzewkę Coli" i propozycja gry w Radomiaku byłaby dla Niego bardzo atrakcyjna. Może by więc ta elita zarządcza, w postaci członków zarządu ruszyła swoje wielce szanowne d...y i popodglądała "co w trawie piszczy" w terenie, a nie jak dotąd "zbijała bąki" i trzymała się kurczowo swych stołków. Zarząd do roboty! ! ! Magistrat i trener Broniszewski wszystkiego za Was nie są w stanie załatwić. Wy, tam w Zarządzie, jedno co umiecie dobrze zrobić, to zepsuć humory wiernym kibicom, pozbawiając Ich karnetów. Jeśli na tym ma polegać Wasza praca panowie i jedna Pani to My Kibice Wam dziękujemy. Co zrobić aby znów w klubie zechciał działać Pan Lesisz, może już zostały przeprowadzone w pańskiej firmie prace związane z przekształceniami formalno-prawnymi pańskiego biznesu i mógłby Pan wrócić do pracy w Zarządzie, bo My Kibice pańską pracę, jako Prezesa Zarządu, oceniamy bardzo pozytywnie i odczuwamy wielką stratę po Pana rezygnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin Re: Witaj Ronin ! IP: *.aei.ca 24.07.05, 23:52 Kolego T@T, to jest polska specjalnosc, ze wszystko sie robi na ostatnia chwile, i te "dziury" sie lata za 5 dwunasta.....Tak bylo, jest i bedzie. Chyba, chyba, ze sie zmieni mentalnosc i myslenie. Ale na to to trzeba chyba czekac cale pokolenie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek jutro na trenigu ma byc Salami:) IP: *.66.tkdami.net 24.07.05, 10:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronin A co to Salami spokornial, ze bedzie na treningu?? IP: *.aei.ca 24.07.05, 23:49 Czarny sie zlakl, ze to nie sa zarty i na nowo rozpocznie treningi z macierzystym klubem czyli Radomiaczkiem. Tylko zeby gral cala para dla Zielonych. Czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...... Odpowiedz Link Zgłoś