Dodaj do ulubionych

Sparing: Radomiak - Heko 0:2

IP: *.udn.pl 21.07.05, 19:38
napastnicy bardzo potrzebni od zaraz
Obserwuj wątek
    • Gość: jol Re: Sparing: Radomiak - Heko 0:2 IP: *.udn.pl 21.07.05, 19:40
      oj tak oj tak bo tak gra wyglada dobrze do 30 metra a pozniej kaszanka
    • Gość: Mariusz 2 Re: Sparing: Radomiak - Heko 0:2 IP: *.algo.radom.pl / *.radman.pl 21.07.05, 21:05
      Gra na 10 dni przed pierwszym meczem jest słaba. Dobrze, że to sparing tylko.
      Nowi zawodnicy są jeszcze słabsi od "rozkapryszonych gwiazd Broniszewskiego".
      Czekam na normalne wzmocnienia. Coraz gorzej prezentuje się linia obrony, jest
      za dużo głupich strat. W pomocy jest trochę lepiej, a o ataku nie piszę bo na
      obecną chwilę go nie ma wcale. Później napastnicy, którzy mają się pojawic
      zanim zaczną się rozumiec z resztą zespołu to minie pół rundy jak nie więcej.
      Swoją drogą ciekaw jestem czemu Bronek nie daje wszystkim zawodnikom, którzy są
      w danym dniu na ławce szansy nawet w sparingu.
      • Gość: T@T Wynik mówi wszystko ! IP: *.chello.pl 21.07.05, 21:54
        Nie mam czasu na sprawdzenie w atlasie, więc proszę o podpowiedź, Czermno
        to wieś, czy ma prawa miejskie i ilu tam jest mieszkańców. Zaczynam nabierać
        kompleksów, jak druzyny piłkarskie z takich "grajdołów" ogrywają Radomiaka,
        chlubę 250 tysięcznego Radomia. Problem z napastnikami istnieje w Radomiaku
        "od zawsze". Jedyne, wg mojej niedoskonałej pamięci, okresy kiedy było
        przyjemnie patrzeć na grę napastników Radomiaka, to czasy Gierka na skrzydle
        i gra napastników Mikulenasa i Salamiego w kilku meczach, w rundzie wiosennej
        w poprzednim sezonie. Ja nie jestem specjalistą od wyszukiwania talentów,
        ale nie widzę nikogo na testach, który miałby przed sobą jakiąś perspektywę.
        Pan Żelazowski, z całym szcunkiem, ale dobry to On już był, ale jakieś pięć lat
        temu, gdy grał w pierwszoligowym RKS Radomsko. Teraz jest bardzo sympatycznym
        człowiekiem, ale już bez, tej niezbędnej "ikry" i umiejętności "ustawienia się"
        tam "gdzie trzeba". Dlatego nie ma najmniejszego sensu zatrzymania Go na dłużej
        w Radomiaku, tylko skąd wziąść tych, którzy są nam potrzebni.
        • Gość: KR! Re: Wynik mówi wszystko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:22
          Spokojnie 31 lipca w meczu ze świtem będzie rewanż za to 0:2 na wiosnę
          poprzedniego seszonu w Radomiu i nasza chluba 230 tysięcznego Radomia wygra 1:0
          ze śitem w 1 kolejce II ligi!
          • Gość: Maldini Re: Wynik mówi wszystko ! IP: *.udn.pl 21.07.05, 22:24
            czermno licza 120 numerow ma 1 przelotowa ulice 1 koscioł 1 szkołe
            prawa miejskie? nawet nie jest wsia gmina
        • Gość: keraj Re: co i gdzie: Heko Czermno IP: 213.199.233.* 22.07.05, 08:40
          dla zainteresowanych pare informacji o klubie Heko Czermno

Sponsor:
          www.heko.com.pl

Klub:
          www.heko.com.pl/heko-sport

Miejscowość:
          CZermno miejscowośc w woj świętokrzyskim (przy drodze Końskie-Radomsko)przy
          granicy z woj łódzkim

Mapa:
          www.maporama.com/share/Map.asp?SESSIONID=%7B90C7452A-D800-4921-97B5-98CB2B0DBB6B%
          7D&NavigateHeight=46&NavigateWidth=46&ClickMode=1&ZoomOut.x=11&ZoomOut.y=8

• Gość: T@T Już wiem gdzie to Czermno ! IP: *.chello.pl 22.07.05, 20:39
            Dzięki Wszystkim, którzy pomogli mi w poszerzeniu wiedzy geograficzno-
            gospodarczej, w temacie Czermno, a nawet podrzucone zostały adresy internetowe.
            Jeszcze raz dzięki!
            Odnośnie braku karnetów to chyba jakiaś kpina z Kibiców. Ja kilka dni temu
            napisałem pare pozytywnych słów o Panu Oparciku, a tu On "wykręca takie
            numery". Wstydźcie się wszyscy członkowie Zarządu. Dzięki Komu Wy, Szanowni
            Państwo egzystujecie? Po dwakroć dzięki nam kibicom, Obywatelom Radomia i
            innych miast oraz wiosek w Polsce, a mianowicie: po pierwsze, bo przychodzimy
            na mecze i kupujemy bilety, po drugie, bo jesteśmy podatnikami i płacąc podatki
            zasilamy kasę Radomia, z której to potem są przelewane pieniądze na jakieś
            fragmenty działalności klubu o nazwie RADOMIAK. Gdyby nie My KIBICE, Was
            działaczy dawno by "nie było", bo kasa Klubu byłaby wtedy już "zupełnie pusta",
            a zespół "pałętałby się" gdzieś w lidze okręgowej. A tak, dzięki nam Kibicom
            macie ciepłe popsadki (z Waszego działania nie widać żadnych realnych efektów,
            pytam więc: za co Wy Szanowni członkowie Zarządu Radomskiego Klubu Sportowego
            Radomiak pobieracie comieszięczne wynagrodzenie?). Nasza kibicowska cierpliwość
            nie jest nieskończona. Działajcie tak dalej, a "efekty" Waszej "działalności"
            zostaną "sowicie nagrodzone".
            • Gość: Ronin Brawo T@T!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aei.ca 24.07.05, 04:03
              Bardzo dobry komentarz. Gratulacje!!!!!!!!!!1
    • Gość: daw77 dziadostwo to mało powiedziane IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.05, 12:50
      Jestem kibicem Radomiaka od wielu lat ale szczerze powiedziawszy takie dzidostwo
      jakie się tam w tej chwili dzieje juz dawno mnie nie dziwiło.. Od kilku sezonów
      kupuję karnety na mecze ligowe Zielonych, a dziś otrzymałem niemiły prezent w
      formie decyzji "Zarządu" mówiącej o tym że karnetów w tym sezonie nie będzie...
      Przecież to jakaś kpina.. Wszystkie szanujące się kluby nie tylko w Polsce
      prowadzą dla wiernych kibiców klubu sprzedaż karnetów... Niestety działacze a
      może pseudodziałacze Radomiaka tego nie widzą.. nie chce się rozwodzić na ich
      temat bvo to kupa gnoju i nic więcej.. nie dosyć ze sami nie potrafią nic zrobić
      oglądając sie na urząd miejski, nie dość że nie potrafią sprowadzić do zespołu
      żadnego napastnika, to jeszcze wykazują się pomysłowością i wycofują karnety...
      Dziadostwo żeby nie powiedzieć dobitniej.... Nowe rządy Oparcika.?? w takim
      razie temu panu już dziekujemy..
      • Gość: radek Re:czermno IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.07.05, 13:08
        bylem tam kiedys,na boisku pasly sie krowy,a przez srodek biegnie sciezka do
        pobliskiego GSu,ktory czesto odwiedzaja smakosze smakowitych krajowych burgundow
    • Gość: Ronin Jajca sobie robia z wiernych kibicow!!!!! IP: *.aei.ca 24.07.05, 04:09
      Panie Oparcik co Pan wyprawia i caly Zarzad Radomiaka? Zawsze karnety byly a
      teraz sie zbyly? No nie tak byc nie moze. ZADAMY karnetow dla wszystkich
      kibicow, ktorzy chca je nabyc!!!!!!
      Ludzie co Wy wyprawiacie? Kto podjal taka decyzje z tymi karnetami, ze w tym
      sezonie ich nie bedzie? To jawna kpina z nas kibicow!!!!
    • Gość: Ronin Radomiak na gwalt potrzebuje dobrych walczakow!!!! IP: *.aei.ca 24.07.05, 04:20
      Zawsze byl problem z dobrymi i bramkostrzelnymi napastnikami /moze oprocz
      minionego sezonu bo byli Salami i Mikulenas/. Kurcze za tydzien start kolejnego
      sezonu a dobrych walczakow nie ma. To Broniszewski ma problem. Ale znajac Go to
      mysle, ze w ostatniej chwili kogos dobrego zorganizuje. Zycze mu tego....
      • Gość: T@T Witaj Ronin ! IP: *.chello.pl 24.07.05, 13:19
        Dzięki Ci Ronin za słowa uznania. Widzę, że naszła Cię Kolego z dalekiej
        Kanady, vena twórcza, boś się rozpisał, jak dawno od jednego forumowicza tyle
        wpisów nie było. Ja trochę boję się, bo sytuacja zaczyna być podobna do tej "od
        zawsze" w Radomiaku, czyli: świetny bramkarz, solidna obrona, dobra pomoc i
        pełna niemoc w ataku. Ja też wierzę mocno w Pana Bronisława, że "cuś"
        wykombinuje, ale jak długo można "jechać" na kombinowaniu na łataniu dziur
        "za pięć dwunasta". Czy na terenie radoskiego okręgowego związku piłki nożnej,
        w setkach klubów i klubików nie znalazł się ani jeden, godny uwagi młody
        napastnik, który gra gdzieś na "głębokiej prowincji", za "czapkę gruszek", albo
        za "zgrzewkę Coli" i propozycja gry w Radomiaku byłaby dla Niego bardzo
        atrakcyjna. Może by więc ta elita zarządcza, w postaci członków zarządu ruszyła
        swoje wielce szanowne d...y i popodglądała "co w trawie piszczy" w terenie,
        a nie jak dotąd "zbijała bąki" i trzymała się kurczowo swych stołków. Zarząd do
        roboty! ! ! Magistrat i trener Broniszewski wszystkiego za Was nie są w stanie
        załatwić. Wy, tam w Zarządzie, jedno co umiecie dobrze zrobić, to zepsuć humory
        wiernym kibicom, pozbawiając Ich karnetów. Jeśli na tym ma polegać Wasza praca
        panowie i jedna Pani to My Kibice Wam dziękujemy. Co zrobić aby znów w klubie
        zechciał działać Pan Lesisz, może już zostały przeprowadzone w pańskiej firmie
        prace związane z przekształceniami formalno-prawnymi pańskiego biznesu i mógłby
        Pan wrócić do pracy w Zarządzie, bo My Kibice pańską pracę, jako Prezesa
        Zarządu, oceniamy bardzo pozytywnie i odczuwamy wielką stratę po Pana
        rezygnacji.
        • Gość: Ronin Re: Witaj Ronin ! IP: *.aei.ca 24.07.05, 23:52
          Kolego T@T, to jest polska specjalnosc, ze wszystko sie robi na ostatnia
          chwile, i te "dziury" sie lata za 5 dwunasta.....Tak bylo, jest i bedzie.
          Chyba, chyba, ze sie zmieni mentalnosc i myslenie. Ale na to to trzeba chyba
          czekac cale pokolenie......
    • Gość: Tomek jutro na trenigu ma byc Salami:) IP: *.66.tkdami.net 24.07.05, 10:57
      • Gość: Ronin A co to Salami spokornial, ze bedzie na treningu?? IP: *.aei.ca 24.07.05, 23:49
        Czarny sie zlakl, ze to nie sa zarty i na nowo rozpocznie treningi z
        macierzystym klubem czyli Radomiaczkiem. Tylko zeby gral cala para dla
        Zielonych. Czyli nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka