Dodaj do ulubionych

Kto to gra ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:57
Pytałem już, ale była cisza. Więc powtórzę (no, chyba że nikt nie wie, to
trudno) : kto gra uwór w tej nowej reklamie piwa (facet na rowerku, kupuje,
wkład do koszyczka i jedzie do trzech dziewczyn przed domem), piwo to chyba
Miller. Kto gra i śpiewa te pioseneczkę ??
Obserwuj wątek
    • Gość: zainteresowany Re: Kto to gra ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:15
      Ja nie.
      Ale bez żartów. Czyj utwór rozpoczyna 3 kwadranse jazzu - J. Ptaszyna
      Wróblewskiego w poniedziałek w Trójce.
      • Gość: .L Re: Kto to gra ?? IP: 193.111.144.* 23.07.05, 20:18
        napisz maila do trojki do J.P.Wrobl... on na pewno ci odpisze, albo zadzwon do trojki w poneidzialek po polnocy. bo chyba wtedy jest jak dobzre pamietam.
        • Gość: zainteresowany Re: Kto to gra ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:22
          Pisałem, pisałem i nic. Wszyscy rżnęli głupa. Nawet p. M. Kydryński nie znał
          albo nie chciał odpowiedział. Ech, strasznie mnie to męczy.
          • pozitiv Re: Kto to gra ?? 23.07.05, 20:40
            a skad ten watek na radomskim forum?przeciez tu same dresy i warcholy?to skad
            maja wiedziec o jazzie?ech....
            • Gość: zainteresowany Re: Kto to gra ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 20:48
              co Cię takie zdziwko złapało? Tylko sterotypy? Znasz odpowiedź? Jeżeli nie to
              szkoda Twojego i mojego czasu.
            • Gość: Prezes Re: Kto to gra ?? IP: *.radom.pilicka.pl 23.07.05, 22:10
              reklamy.tv
              sparwdz tam oni zamieszczaja takie informacje moze akurat znajdziesz...
              pozdrawiam
              • Gość: temida Re: Kto to gra ?? IP: *.66.tkdami.net 24.07.05, 22:04
                Dzięki, Prezesie.
          • Gość: .L Re: Kto to gra ?? IP: 193.111.144.* 26.07.05, 00:09
            pisz do zrodla - teraz napisz do niego bo jest na antenie: "W krainę Jazzu zaprasza mistrz Jan Ptaszyn Wróblewski. Najlepsze wykonania i ciekawostki - wszystko dla miłośników jazzu. e-mail: jazz@radio.com.pl"
    • heirloom Re: Kto to gra ?? 26.07.05, 21:50
      www.wirtualnemedia.pl/document.php?id=259690to?
      • Gość: zainteresowany Re: Kto to gra ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:08
        Jeżeli tgen link to dla mnie. to miłe ale nie mogę tam wejść. Ładuje mi się
        pierwsza strona, a ichnia wyszukiwarka nie może tego dokumentu odnaleźć.
        Tym niemniej dzięki.
    • Gość: licealistka dobra, powiem IP: 82.139.8.* 07.08.05, 09:26
    • Gość: licealistka Dobra, powiem Wam:) IP: 82.139.8.* 07.08.05, 09:27
      Takako Minekawa - Fantastic Cat, jakbyscie mieli problemy ze znalezieniem to
      walcie na majla: magda_1500@wp.pl, ale najpierw poszukajcie:) Pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka