koyaniskatsu 24.07.05, 18:22 Poszukuję nauczyciela/nauczycielki francuskiego, który/a za niewygórowaną cenę pomógłby/pomogłaby odświeżyć moją francuszczyznę. O tej porze roku nikt się, niestety, nie ogłasza w "Anonsach". Może tą drogą znajdę pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antares Re: Nauka jęz. francuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:28 hej! chetnie bym Ci pomogl,jesetm studentem II roku filologii romanskiej w Krakowie,musialbym tylko wiedziec,ile juz zdolales/las opanowac.pozdrawiam!w razie czego masz moj nr gg 7920430 albo mail antares85@poczta.onet.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dum dum francuski IP: 212.219.242.* 25.07.05, 17:52 u nas nienajlepiej z wyborem jesli chodzi o francuski,nie idz nie daj boze do 'szkoly jezykowej'pani g.garncarczyk.baba mysli ze ma w radomiu monopol na francuski a poza tym robi laske ze w ogole udziela lekcji i prowadzi archaicznie zajecia-nie polecam. btw-kolega cos nizej pisze ze jest na 2 roku filologii -kolego i juz sie czujesz na tyle silny by uczyc francuskiego? rozumiem ze zartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: francuski IP: *.radom.pl 04.12.05, 19:16 chodzi o PANIA (pudelek) Żytnicką jeśli sie nie myle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antares Re: Nauka jęz. francuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:50 Sorki,ale na jakiej podstawie zarzucasz mi niekompetencje?Francuskiego ucze sie juz 5 lat,z bardzo dobrymi wynikami,studiuje na UJ i swietnie daje sobie tam rade,poza tym,jesli kogos nie stac jestem gotow uczyc za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)) Re: Nauka jęz. francuskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:26 Jest bardzo dobra nauczcielka j.francuskiego. Nie chcę ujawniać na forum jej danych osobowych, ale, jeśli ci zależy zadzwoń do kochanowskiego lub plastyka tam uczy. Dadzą Ci namiary. Jest dobra i umie przekazać wiedzę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre sobie Re: Nauka jęz. francuskiego IP: 212.219.242.* 26.07.05, 17:54 hahahha interesujace,pani garncarczyk.chyba nie masz kompletnego porownania ani rozeznania jesli chodzi o metpody nauki jezyka obecgo i podejscie nauczyciela ,zwlasza takiego-ktoremu sie placi slone pieniadze.ale nic to,milego trwania w amoku. tylko uczyc w radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Żytnicka Re: Nauka jęz. francuskiego IP: *.radom.pl 04.12.05, 19:17 pani Żytnicka jest cool babka (pudelek) pozdrawiam ją serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gifi Re: Nauka jęz. francuskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:06 Broń Boże przed Niziołkowa z kochanowskiego, toć to chodzaca tragedia. Nie wiem czy ten babsztyl tez uczy w plastyku ale byle nie ona... ..a co do kolegi z II roku to nie nam oceniac . Sama teraz pracuje we francuskiej firmie i nie jeden po pieciu latach romanistyki nie potrafi dobrze tlumaczyc a sa osoby po tylko tzw szkolkach wakacyjnych we Francji i sobie swietnie radza. To wszystko zalezy od czlowieka. Ja tez kiedys dawalam korki z tego jezyka... teraz nie ma ma to czasu :-)c'est la vie! Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_chytrus666 Re: Nauka jęz. francuskiego 05.12.05, 14:36 mam dla ciebie cos ciekawego. pomoc studentki. po 3-letnim pobycie we francji. tanio i naprawde solidnie. pisz: klata@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś