Gość: Aguś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:12 Jakie sa wasze opinie potencjalnych uzytkowników o sprzędzie firmy ARDO zamierzam kupic lodówkę, okap kuchenny i kuchenkę tej firmy, czy kusząca nie świadczy o kiepskeij jakości?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jowita Re: Sprzęt AGD -firmy ARDO IP: 193.111.144.* 26.07.05, 13:20 Mam pralkę i lodówkę ARDO od kilku lat. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Sprzęt AGD -firmy ARDO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 19:05 dziękuję ale może jeszcze ktoś się wypowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJK idziesz do sklepu IP: 193.111.144.* 26.07.05, 23:36 i patrzysz co Ci się najbardziej podoba z wyglądu, potem patrzysz na cenę i jeśli oba warunki są zbieżne to kupujesz. Po prostu przy tej różnorodności modeli (dziesiatki różnych i zmiany co roku) sprzętu AGD trudno ocenić, który sprzet jest dobry, który przeciętny, a który zły. Sama nazwa marki o niczym nie świadczy. Jak dobrzez trafisz to każdy sprzet będzie długo działał. Niedawno był temat pralek ariston, też mam od ponad roku asistona, ale wcześniej miałem przez 19 lat polska lunę i chciałbym, żeby ariston tyle przeżył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwarant Re: idziesz do sklepu IP: 82.139.8.* 29.07.05, 10:23 Szajs.Zanim kupisz coś z ARDO spytaj sprzedawcę o gwarancyjny serwis. I tu czeka Cię nispodzianka.W Łodzi.Nie wiem czy będziesz mieć ochotę taszczyć sprzę t taki kawał drogi.Jest tańszy bo ma starą technologię.Powodzena z ARDO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: idziesz do sklepu IP: 82.139.8.* 29.07.05, 22:14 Mnie zardzewiala lodowka ardo. Nie polecam. Zwracaj uwage przy zakupie na malusienkie dziureczki, wlasciwie ich nie widac, rdza czeka.... Odpowiedz Link Zgłoś