Dodaj do ulubionych

Pytanie o załatwianie

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.08.05, 21:03
Wy wszyscy jesteście dobrzy! Polska piłka to nie bagno. To szambo! Z całym
szacunkiem za Radomiaczka ale w tym przypadku wierzę Dziurowiczowi. Tacy
ludzie jak wymienieni czy np figas który już dawno powinien chodzić na
spacery z prawnuczkami a nie dorabiać, nigdy nie uzdrowią piłki i zawsze
będziemy zaściankiem Europy.
Obserwuj wątek
    • Gość: T&T Gołębiarz może i masz rację, IP: *.chello.pl 03.08.05, 22:20
      ale po jakie licho więc My wierni kibice RADOMIAKA tak przeżywamy mecze naszej
      ulubionej drużyny, jak to jest i tak wszystko ustawione? Ja na miejscu trenera
      Broniszewskiego zrobił bym tak samo: spokojnie i bez specjalnych emocji
      zaprzeczył i czekał na "rozwój sytuacji" A co na to Nasi stali forumowicze:
      Wera, Ronin. Maldini, Wojtek, MK, Mariusz2, RKS 1910 i Inni?
      • Gość: wera Re: Gołębiarz może i masz rację, IP: 82.139.8.* 03.08.05, 22:36
        Ja odpowiadając jako niedoswiadczona kibicka powiem,ze handelek jest
        normalnoscią tam gdzie chodzi o akse i sławe było jset i bedzie.Kwestia w
        ajkich to bedzie proporcjach.
      • Gość: wojtek Re: Gołębiarz może i masz rację, IP: 213.25.173.* 04.08.05, 12:49
        załatwianie w polskiej lidze było jest i pewnie nadal bedzie za długo juz
        sledze pilke zeby nie widziec pewnych zdarzen dziwnych albo i nie. kibicuje
        Dziurowiczowi tym bardziej ze od samego poczatku mówiłem ze jest logiczne to ze
        jesli sedziowie biora to ktos daje. uklady sa okrutne w strukturach
        sedziowskich od 1 ligi do B klasy. całe zło a moze prawie całe tkwi w
        obserwatorach a jezeli nie masz pleców i wódki nie pijesz nie masz szans na
        wybicie sie i awans a system awansów i egzaminów to jest kabaret!!!!!!!!!
        z takich ostatnich wydarzen nigdzie nie widziałem informacji o tym ze jeden z
        ostatnich meczów w 3 lidze stal rzeszów - heko czermno sedziował sedzia który
        jeszcze kilka lat temu był piłkarzem.... heko czermno szkoda najbardziej nas
        kibiców, chociaz nie wszystkie mecze sa ukladane. trudno sie wypowiada o
        Radomiaku ale pewnie jakies grzeszki w rundzie wiosennej miał, ale przekrecony
        tez został 0:2 ze switem sedzia Rutkowski (widocznie nalezy do innej grupy
        trzymajacej władę;-) najlepiej widac jaki jest poziom polskiej pilki w
        pucharach europejskich. ty do mnie ja do ciebie juz nie wystarczy jak trzeba
        pobiegac i sie nie kupi to gra sie jakos trudno i to nie jest przypadek ze
        wisła plock odpada z litwinami prawda Panie Dmoszyński kończe juz bo mozna by
        tak długo
        • Gość: :) Re: Gołębiarz może i masz rację, IP: 82.139.8.* 04.08.05, 13:01
          wojtek tu tyż ma racje:) oj krata piweczka bedzie mało:)
    • Gość: cez Re: Pytanie o załatwianie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.08.05, 00:41
      Czy Dziurowicz odprowadzi podatek VAT od tych tranzakcji? Co na to U. SKARBOWY?
      • Gość: Gela Re: Pytanie o załatwianie IP: *.celinternet.pl 04.08.05, 14:53
        wreszcie się doczekałem, kilka lat temu wielki gks nie pojawiał się na meczach
        w poznaniu i gdańsku, nas wyrol;owano 85 legia z pogonią, pote, zakończenie ligi
        mecze legii wisły i łks, wreszcie to pękło,
      • Gość: T&T Re: Pytanie o załatwianie IP: *.chello.pl 04.08.05, 23:35
        Świetne pytanie! Czy tylko ktokolwiek z urzędu skarbowego pofatyguje się aby
        odpowiedzieć na to pytanie? Brawo za inteligencję!
    • Gość: Koledzy Bronek,jesteśmy z... IP: *.crowley.pl 04.08.05, 15:15
      Bronek, jesteśmy z Tobą. Oby tylko paczki na Koziej Górze były dużych
      rozmiarów. Ale skoro tyle klubów już uratowaliśmy, nawet Radomiaczek z paroma
      punktami po rundzie jesiennej o mało nie uniknął baraży, to i teraz damy sobie
      radę.
      Janusz W.,Antoni F.,Marian D.
      • Gość: 1910 Re: Bronek,jesteśmy z... IP: 82.139.8.* 04.08.05, 15:43
        bronek jest the best
        • Gość: www.radomiak.na.pl relacja ze spotkania na www.radomiak.na.pl IP: 82.139.8.* 05.08.05, 00:38
          • Gość: hjh załatwianie IP: 82.139.8.* 14.08.05, 15:15
            poki w stolki pierdza stary obleśny Figas, obmacywacz żądnych slawy i kasy
            sędzinek - pierwszy zalatwiacz i - Oparcik - pierwszy lapowkarz - to nic z tego
            nie bedzie... a ja na mecze juz patrze z mniejszym entuzjazmem... stare trepy
            bez ambicji, won z pilki dziady!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka