Dodaj do ulubionych

Restauracja Europejska.

IP: *.94.udn.pl 26.08.05, 14:46
Z wielką przyjemnością pragnę Państwa powiadomić,że przy ulicy Słowackiego 11
w Radomiu powstał nowy lokal ukierunkowany na potrzeby klientów w każdym
wieku i o różnej zasobności portfeli.Restauracja oferuje dania kuchni
europejskiej,szeroki asortyment drinków oraz doskonałą zabawę w sali
klubowej.Oprócz tego do dyspozycji Państwa jest ogródek i niewielka
piaskownica dla Waszych pociech.Dyskretna obsługa zatroszczy się o spełnienie
kulinarnych zachcianek nawet najbardziej wymagających klientów.Wiem coś na
ten temat,ponieważ sam jestem częstym gościem.Uważam,że lokal ten prezentuje
najwyższy standard w tym mieście i ma szansa stać się ulubionym lokalem
Radomian.
Obserwuj wątek
    • Gość: slash Re: Restauracja Europejska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:05
      czy ktoś wie po ile tam jest piwo
      • Gość: Gągol Re: Restauracja Europejska. IP: *.94.udn.pl 26.08.05, 15:13
        słyszałem,że dość tanie jest piwko
        • Gość: młynek Re: Restauracja Europejska. IP: *.radom.pl 27.08.05, 21:36
          Tia, jesteś częstym gościem a słyszałeś że piwko jest tanie , normalnie jaja
          jakby powiedział ferdek kiepski...
      • Gość: Iwa Re: Restauracja Europejska. IP: 82.139.8.* 26.08.05, 22:03
        0.5 l. za 5 zł. a 0.3l. za 4 zł.
    • Gość: Zuzka. Re: Restauracja Europejska. IP: 82.139.8.* 26.08.05, 21:03
      Właśnie wróciłyśmy z kumpelami z Europejskiej.Piwo po 5 zł.,full ludzi przy
      każdym stoliku i super muza w tle.Tworzy się klimat naprawdę fajnego miejsca w
      Radomiu.Napewno jeszcze tam wpadniemy.bo warto;-)
      • Gość: real Re: Restauracja Europejska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:28
        Chamska reklama. Przecież znając renomę poprzedniego lokaliku właściciela nie
        można sie spodziewać nic lepszego a z opinii jaki miałem okazję poznać od osób
        które tam były jest gorzej niż było w "romie". Obsługa gubi się w menu, nalot
        własciciela z awanturą na oczach klientów, a w ogródk przy odpowiedniej
        temperaturce kiedy przysłowiowe piwko jest wskazane unąsi się jakaś dziwna woń -
        to nie pozostawia dobrego wrażenia.. Nic tylko tak jak poprzednio lokal
        dla "mniejszości. Ostatnio z forum dyskusyjnego robi się lokalne formu
        reklamowe, ale taki to już urok tego naszego "radomskiego grajdołka" i jego
        mieszkańców.
    • Gość: qwerty Re: reklama? IP: *.internet.radom.pl 27.08.05, 00:53
      dziwnie to sie czyta, jak jakas reklama, jeszcze brakuje zeby Marek zareklamowal
      Parkowa :)
      • Gość: miejscowy Re: reklama? IP: *.94.udn.pl 27.08.05, 09:58
        fajne miejsca trzeba reklamować!!!!
    • Gość: slash Re: Restauracja Europejska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:22
      a pamiętacie jeszcze Relax.Tam było fajnie
    • Gość: aaa Re: Restauracja Europejska. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.05, 14:00
      Byłem w Evropejskiej ;-) Jedzenie bardzo smaczne, ale dość drogo i kelnerzy
      jacyś niekumaci (bo nowi).
      Mimo to warto iść na obiad.
      • Gość: Mickey Re: Restauracja Europejska. IP: *.94.udn.pl 27.08.05, 15:30
        Ja też byłem i wszystko bardzo mi smakowało.Zwłaszcza sałatki mają pyszne,do
        których podają sosiki palce lizać!
        • Gość: sabina Re: Restauracja Europejska. IP: *.94.udn.pl 27.08.05, 15:32
          wiem,ze mozna tam tez zarezerwowac sobie miejsce na osiemnastke albo jakas inna
          imprezke okolicznosciowa.
          • Gość: Roman Re: Restauracja Europejska. IP: *.94.udn.pl 27.08.05, 15:35
            Najbardziej podobają mi się te dwie sale restauracyjne z kominkiem.Jeszcze
            czegoś takiego w Radomiu nie widziałem.
    • Gość: pepperoni Re: Restauracja Europejska. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.08.05, 20:46
      Mickey, sabina i Roman czy zrobiliście już l.skę właścicielowi?A może to on sam?
    • Gość: miron Re: Restauracja Europejska. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:49
      Koneserze smaku, ale o klasie lokalu decyduje klasa właściciela, który nie
      reklamuje się gratis na łamach forum dyskusyjnego:((((
      • Gość: młynek Re: Restauracja Europejska. IP: *.radom.pl 27.08.05, 21:38
        Ten lokal zachwala prawicowa ciemnota, ponoć jest to knajpa dla ludzi o takich
        poglądach.
    • Gość: Iwa Re: Restauracja Europejska. IP: 82.139.8.* 27.08.05, 22:47
      W tym mieście dobrze widziane jest tylko obrażanie innych.Nie wolno napisać nic
      miłego bo dostaniesz zaraz po głowie.
      • Gość: citizen Re: Restauracja Europejska. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.05, 18:35
        Niechby i właściciel zachwalał, co w tym złego? A sama knajpa chyba najlepsza w
        Radomiu. Tylko aby żarcie nie spsiało (jek to się stało w Gracji) i dresy nie
        przesiadywały to będzie miała powodzenie.
    • Gość: kiper Re: Restauracja Europejska. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.08.05, 19:00
      Oddam głos merytoryczny: Knajpa i owszem, całkiem fajna, z klimatem. wystrój
      trochę kiczowaty szczególnie w sali po lewej stronie od wejścia ale generalnie
      w dodatku na tle innych radomskich nie jest źle. Najgorzej z jedzeniem. Zbyt
      drogo za tak malo! Zauważyliście że podstepnie podawane są ceny jedynie dania
      głównego np jakiegoś mięsa? koszt od 24 do 37 zł plus wszystkie dodatki, ktore
      nie są wliczone w cene! Np ziemniaki zapiekane, zestaw surowek lub gotowane
      warzywa i cena wzrasta do 45 zl za jedno danie! To stanowczo za dużo! Np
      konkurencyjna Teatralna jest dla mnie wysmienitym miejscem obiadowych gdzie za
      25 zł (polędwica wołowa) zjem PEŁNE moje ulubione danie i się najjem!!! Co do
      reszty nie mam zastrzeżeń. O ogródku się nie wypowiadam bo to nie jest ogródek
      a kilka krzesełem ograniczonych wysokim murem. wiem, że to ze względu na
      ograniczenia architektoniczne ale jednak nie ma ani widoków, ani miejsca z
      atmosferą. Ot, poprostu siedzenie na powietrzu. Ogólnie od 1 do 6 daję 4.
      • Gość: realista Re: Reklamacja Europejska IP: *.internet.radom.pl 29.08.05, 02:07
        buahaahha dokladnie, przypomina mi to reklame ling 4 - niby o wszystkich
        kruczkach mowia a nie jeden sie poplakal
      • Gość: citizen Re: Restauracja Europejska. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.08.05, 07:38
        Nie wszystko musi być tanie. Jeden chce tanio to idzie do baru mlecznego, a
        drugi dobrze to idzie do restauracji.
        • Gość: kiper Re: Restauracja Europejska. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.08.05, 09:01
          citizen po pierwsze barów mlecznych juz nie ma a po drugie podałem przykład
          Teatralnej gdzie za niewielkie pieniądze można zjeść dobrze i dużo! Czytaj
          uważnie. A przedstawiony sposób podawania cen jest poprostu nieuczciwy!
    • Gość: zaskoczony Re: Restauracja Europejska. IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 29.08.05, 13:43
      ha wreszcie wiem co tam jest a przejezdajac wielokrotnie miałem podejrzenia ze
      nowa agencja hihhihii rozowa elewacja dyskretny napis zapraszamy od 12
      hehehehhe moze i dobrze ze knajpa jakos mi sie ...... skojarzyła ;)) ROZOWo
    • Gość: Dzidzia Re: Restauracja Europejska. IP: *.20-1.cable.virginmedia.com 02.05.13, 16:17
      A pamiętacie może początki Europejskiej bo ja doskonale i pierwszą ekipę obsługująca ,kelnerzy i Kelnerka byli naprawdę wspaniałymi pracownikami tego rozwrzeszczanego właściciela chyba ma czego żałować....
      • Gość: koneser Re: Restauracja Europejska. IP: 69.163.40.* 02.05.13, 16:50
        Kartofle były niedogotowane, a piwo OK tylko za ciepłe.
      • Gość: erwin Re: Restauracja Europejska. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.13, 22:04
        ale wiecie, że odpowiadacie na 8 letnie posty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka