isoxazolidine 30.08.02, 15:43 Oto jest pytanie .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_d Re: Gdzie jest KIBIC ??? 30.08.02, 17:28 > Oto jest pytanie .... No wlaśnie, kogoś mi brakowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Gdzie jest KIBIC ??? IP: *.nv.nv.cox.net 31.08.02, 19:14 isoxazolidine napisał: > Oto jest pytanie .... Jestem, zyje, bylem w Polsce na kilka dni, ale nikt w Radomiu nie potwierdzil mojej propozycji spotkania sie w restauracji Europa, ominalem Radom a Warszawie mialem spotkanie w la Boheme, byl jeden Radomianin z Forum. Fajny, znacie jego wypowiedzi. Ja wystepuje pod innymi nikami. Sporzadzilem "liste kandydatow" z Forum GW na prezydenta miasta Radomia, ale nikt nie chce glosowac. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
czorny10 Re: Gdzie jest KIBIC ??? 02.09.02, 10:05 Gość portalu: KIBIC napisał(a): Ja wystepuje pod innymi nikami. Sporzadzilem "liste kandydatow" z > Forum GW na prezydenta miasta Radomia, ale nikt nie chce glosowac. Dlaczego? znaczy się skrywasz twarz. ile masz tych nick-ów ? a może dyskutyjesz sam ze sobą? moze sam sie popierasz? a moze spotkałeś się również sam ze sobą? a może to deja vu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Gdzie jest KIBIC ??? IP: *.nv.nv.cox.net 02.09.02, 21:25 czorny10 napisał: > Gość portalu: KIBIC napisał(a): > > Ja wystepuje pod innymi nikami. Sporzadzilem "liste kandydatow" z > > Forum GW na prezydenta miasta Radomia, ale nikt nie chce glosowac. Dlacze > go? > > znaczy się skrywasz twarz. ile masz tych nick-ów ? a może dyskutyjesz sam ze > sobą? moze sam sie popierasz? a moze spotkałeś się również sam ze sobą? a może > to deja vu? > Odpowiedz Link Zgłoś