Dodaj do ulubionych

Gdzie jest KIBIC ???

30.08.02, 15:43
Oto jest pytanie ....
Obserwuj wątek
    • tomek_d Re: Gdzie jest KIBIC ??? 30.08.02, 17:28
      > Oto jest pytanie ....

No wlaśnie, kogoś mi brakowalo...
    • Gość: KIBIC Re: Gdzie jest KIBIC ??? IP: *.nv.nv.cox.net 31.08.02, 19:14
      isoxazolidine napisał:

> Oto jest pytanie ....

Jestem, zyje, bylem w Polsce na kilka dni, ale nikt w Radomiu nie potwierdzil
      mojej propozycji spotkania sie w restauracji Europa, ominalem Radom a Warszawie
      mialem spotkanie w la Boheme, byl jeden Radomianin z Forum. Fajny, znacie jego
      wypowiedzi. Ja wystepuje pod innymi nikami. Sporzadzilem "liste kandydatow" z
      Forum GW na prezydenta miasta Radomia, ale nikt nie chce glosowac. Dlaczego?
      • czorny10 Re: Gdzie jest KIBIC ??? 02.09.02, 10:05
        Gość portalu: KIBIC napisał(a):

Ja wystepuje pod innymi nikami. Sporzadzilem "liste kandydatow" z
        > Forum GW na prezydenta miasta Radomia, ale nikt nie chce glosowac. Dlaczego?

znaczy się skrywasz twarz. ile masz tych nick-ów ? a może dyskutyjesz sam ze
        sobą? moze sam sie popierasz? a moze spotkałeś się również sam ze sobą? a może
        to deja vu?
        • Gość: KIBIC Re: Gdzie jest KIBIC ??? IP: *.nv.nv.cox.net 02.09.02, 21:25
          czorny10 napisał:

> Gość portalu: KIBIC napisał(a):
          >
          > Ja wystepuje pod innymi nikami. Sporzadzilem "liste kandydatow" z
          > > Forum GW na prezydenta miasta Radomia, ale nikt nie chce glosowac. Dlacze
          > go?
          >
          > znaczy się skrywasz twarz. ile masz tych nick-ów ? a może dyskutyjesz sam ze
          > sobą? moze sam sie popierasz? a moze spotkałeś się również sam ze sobą? a
          może
          > to deja vu?
          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka