Dodaj do ulubionych

Kolejny wniosek do sądu grodzkiego przeciwko wł...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 20:44
ciekawa historyjka ... heh
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec Re: Kolejny wniosek do sądu grodzkiego przeciwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 21:24
      Na władze nic nie poradze! Myślałem,ze skończyły się czasy niszczenia
      wszystkiego tylko po to ,aby pokazać kto tu rządzi. Niestety dla własnej
      reklamy zrobi sie wszystko.I pomyśleć ,że ja na Pana głosowałem. Nigdy więcej!!!
    • Gość: miglans Re: Kolejny wniosek do sądu grodzkiego przeciwko IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.09.05, 21:39
      Możecie mu naskoczyć! Prokuratura, straż miejska i prezydent! Nawet sąd!
      W jeden wieczor zarobia na alkoholu 10tys a jaką karę zapłaci za miesiąc
      nielegalnej sprzedaży? Max 5tys!!! Ot, i całe nasze prawo!
    • Gość: patyk Zaścianek!!! IP: 82.139.8.* 02.09.05, 01:21
      jak to jest ze w wielkich miastach moga funkcjonowac nocne kluby w centrum a u
      nas jest inaczej??moze gdyby zamioenic ten klub na wylacznie studencki i
      wyciszyc pomieszczenie sytuacja zmienilaby sie i zasciankowe spoleczenstwo
      daloby sobie spokoj?ciemnota!!gdzie ludzie maja sie bawic?pod blokiem?
    • Gość: czubek Re: Kolejny wniosek do sądu grodzkiego przeciwko IP: *.radom.pilicka.pl 02.09.05, 09:55
      pozamykajcie w cholere wszystko ,w tym miescie policyjno ormowsko-
      klerykarskim.nie ma to jak stare babki nazekaja ze w dupie ich strzyka kler im
      wturuje a milicja ich broni.niedosc ze w tej dziuze niema gdzie wyjsc mlodym
      ludziom to jeszcze zamykaja to co jest.idzta powiesta sie a zabawe zostawcie
      mlodziezy pedaly.to nie jest miasto poluicyjne ani czerwono-czarna komuna.
      • Gość: kiki Re: Kolejny wniosek do sądu grodzkiego przeciwko IP: 82.139.8.* 02.09.05, 11:25
        czy ty swiadomie robiles tyle bykow bo mowisz dobrze , popieram cie ,ale
        popraw ortografie.
      • Gość: Mada do Czubka Re: Kolejny wniosek do sądu grodzkiego przeciwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 12:11
        No... Ty na pewno powinieneś wyjść - do szkoły
    • Gość: Stan Re: Kolejny wniosek do sądu grodzkiego przeciwko IP: *.rwt.pl 02.09.05, 11:26
      A może by jeszcze Pan kominiarz zechciał się przyłączyć do tego chóru
      pasożytów, którzy chcą być b. ważni i którzy chcą decydować o wszystkim. I jak
      tu nie wierzyć tym wszystkim, którzy twierdzą,że komuna już dawno wróciła.
      • Gość: Franz Do fanów tancbudy. IP: 82.139.8.* 02.09.05, 12:09
        a gdzież Wy byliście Za tą granicą. Pewnie w Siczkach albo Suskowoli.Piszecie
        bzdury."że na całym swiecie".Na całym świecie taki facet już byłby
        zapuszkowany.W każdym normalnym kraju cisza jest od 22-6.W Niemczech
        przeholowałem z wierceniem do 22.08 i Niemiec u którego pracowałem został
        ukarany karą pieniężną.A mnie wywalił z roboty.A tu jest bezprawie. Każdy kto
        chce robi co chce i włos z głowy nie spadnie.Dziwię sią władzom Radomia.Albo są
        niezaradni.Albo sami łamią prawo nie reagując na notoryczne łamanie prawa przez
        właściciela lokalu.
        • Gość: AlfonsoUganda royal ten royal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:37
          Faktycznie...
          cała sprawa ujawnia jedynie nieporadność władz.
          Właściciel gra na nosie i nic sobie nie robi.
          Ba! Nawet prywatnie to się pyszni tym wszystkim.
          A go nie lubię w sumie.
          Bo cham jest.
          Małolat jeden.
          Włazi na imprezę i po rękach całować i kłaniać się bo tatuś zarejestrował na
          niego klub.
          Tatuś był cwany.
          Do kicia pójdzie synek:D
          pzdr
    • Gość: bollo Mamy prawo, a gdzie sprawiedliwosc ??? IP: 82.139.8.* 03.09.05, 09:18
      Na temat royalu pisalem juz wcesniej. Jak do tej pory mam racje sa rowni i
      rowniejsi. W tej wsi nie da sie normalnie funkcjonowac. Aby sie czegos dorobic
      trzeba kombinowac normalna praca do niczego nie dojdziesz, chyba ze garba i
      glodowej emerytury. To jest przyklad albo niemocy naszej administracji albo
      swiadomego dzialania. A morze mafijnych powiazan ? Co to znaczy dzialac
      nielegalnie , bez wymaganych zezwolen . Mamy przyklad ze w tej wsi mozna. A
      jesli tak to mamy przyzwolenie na takie dzialanie. Niedawno stracilem prace a
      mam kawalek niezlego samochodu. Ide na taksi tam tez co drugi nie ma wymaganych
      zezwolen i grosz na czysto zarabia. Podobna zadnych kontrli . Wolna amerykanka
      jak za okupacji. Niech frajerzy co zus co miesiac w zebach zanosza poadaja a
      nam dzikusom bedzie lepiej bo konkurencji nie znosimy. Tak tez jest i w handlu.
      Morze jednak pohandluje moze wiecej zarobie. I tak mnie nikt nie zlapie bo wtej
      wsi nikt nikogo nie lapie. Mamy liberalnych skarbnikow policjantow
      samorzadowcow. Robta co chceta tu wszystko wolno. Siema jak powiedzial Owsik to
      ten od wielkiej harmoni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka