Gość: anett Re: dla anett IP: *.bobolice.jarsat.pl 11.09.05, 21:11 ja Ciebie bardzo pozdrawiam, i dziekuje Łaskawcy, za poswiecenie tak cennych kilku chwil! błeee..draniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: dla anett IP: *.radom.pl 11.09.05, 21:18 Anett, ok zachowałem się jak wiśnia, powinienem być wtedy pod telefonem, ale...no właśnie, jak sie jest gwiazdą to wiesz... autografy, uśmiechy, zdjęcia...ale sorry!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:19 Myle, ze dzien bedzie udany, prawda?))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 09:23 ...sie nie myle...mysle)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: dla anett IP: *.radom.pl 12.09.05, 16:30 Był średnio udany bo nie było czasu nawet się w głowę podrapać. Ale zadzwonić mogłaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.bobolice.jarsat.pl 12.09.05, 16:43 Mogłam zadzwonic? Czlowieku sam twierdzisz,ze nie miales czasu na swoja glowe, a znalazlbys czas dla mnie? Oddaje sie teraz głebokim rozmyslaniom, jak mozesz zrehabilitowac sie za ten imieninowy nietakt wobec mojej osoby..? zdrowia! ps.: poza tym trwam w oczekiwaniu na wizyte rzeczoznawcy- kupuje swoje mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: dla anett IP: *.radom.pl 12.09.05, 16:56 O pani jak mogę się ja o marny puch zrehabilitować??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.bobolice.jarsat.pl 12.09.05, 17:42 No, juz jestem po wizycie rzeczoznawcy! Za ustawowe 6 tygodni ( okolo!) bede w posiadaniu aktu notarialnego. I tradycyjnie podaruje sobie pod choinke prezent wlasnorecznie zapracowany. Co do sposobu rehabilitacji-mam pomysł. Skoro zaprosiles mnie do swojego miasta...jestes zobowiazany zabrac mnie na spacer. Kierunek, trakty, sciezki, uliczki, aleje...pomysl nalezy do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: dla anett IP: *.udn.pl 12.09.05, 18:04 a ja mam pałac i ogrody a w ogrodach rajskie jagody..wybierz mnie, wybierz mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.bobolice.jarsat.pl 12.09.05, 18:08 Nie wybiore Cie, nie wybiore Cie.... Przyczyna prosta-raj, jako kraina szczesliwosci melduje tylko osobnikow przed dokonaniem grzechu. Powodzenia w poszukiwaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: dla anett IP: *.udn.pl 12.09.05, 19:22 zgrzeszyłaś gdzie i z kim? opowiedz nam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.bobolice.jarsat.pl 12.09.05, 19:27 opowiem ksiedzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: dla anett IP: *.radom.pl 12.09.05, 19:44 Pewnie, że go nie wybieraj. To lokalny świr, który się napal na wszystko, co się w necie rusza. Jak przyjedziesz to Cię oprowadzę, choć akurat ja raju nie obiecuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.bobolice.jarsat.pl 12.09.05, 20:41 Wolny kraj, wolny narod, ja biala-wiec mam prawo wyboru. Swir, jak to swiar, ma swoje uroki, podobnie jak kazdy glupi ma swoj rozum. Ja nie jestem Wasza lokalna, wiec swira tez pozostawiam Waszym lokalnym. Na spacer do Radomia cielesnie sie nie wybieram..ale wirtualnie? Czemu nie? Mysle, ze biorac pod uwage nasze bogate wyobraznie oraz zdolnosci poruszania sie po sieci..tez mozemy niezle zmeczyc nasze konczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: dla anett IP: *.udn.pl 13.09.05, 08:45 eee wirtualnie mówisz...to ja ustępuję miejsca temu zboczkowi od netowego randkowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: dla anett IP: *.radom.pl 12.09.05, 20:43 Coz za romantyzm anett? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.bobolice.jarsat.pl 12.09.05, 20:53 Romantyzm? Zobacz, ktora juz godzina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: dla anett IP: *.radom.pl 12.09.05, 21:22 anett no co ty? wiesz,że im później, tym bardziej mój romantyzm narasta?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.bobolice.jarsat.pl 12.09.05, 21:28 A moj, wrecz przeciwnie-im pozniej, tym oznaki mojego romantyzmu nabieraja sladowych ilosci..te budziki, Koka,te budziki! Wszystko psuja.. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 08:09 Dzien dobry w Twoje rano,a moje południe)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: dla anett IP: *.radom.pl 13.09.05, 08:19 Kto rano wstaje... Jaka pogoda nad morzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anett Re: dla anett IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 10:41 pierwsze rano-godzina 03.00 w miare cieplo( pierwsza kawa); drugie rano-05.00 zimno (druga kawa).....teraz mamy pozne przedpoludnie,dochodzi godzina 11- cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś