Gość: l i l a b a j IP: *.server.ntli.net 13.09.05, 12:54 ja tak pieknie Was prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l i l a b a j Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.server.ntli.net 13.09.05, 13:02 a jesli stwierdzicie, ze na liscie nie ma zadnej sprawiedliwej i madrej osoby, to do urny wyborczej wrzuccie kartke z nastepujacym tekstem: GLOSUJE NA PANA BOGA, BO WIERZE, ZE NAS NIE OPUSCI... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.client.dsl.net 13.09.05, 15:15 Zaskoczylas mnie.Nie wiedzialem,ze znasz slowo"prosze" a to ,ze wierzysz w Pana Boga to juz wielka niespodzianka.Skoro tak jest,to skad w tobie tyle wulgarnosci i chamstwa,ktore pokazujesz na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
tam_taki Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. 13.09.05, 21:21 To może napiszcie kto z kandydatów wg Was jest mądry i sprawiedliwy. Poprzyjcie dokonaniami i przykładami, proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.client.dsl.net 13.09.05, 21:44 Nie znam nikogo takiego.Moze obejdziemy sie bez np.prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. 13.09.05, 21:42 >>>>lilabaj -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:42 Łatwiej będzie wrzucić przekreśloną kartkę, czyli głos nieważny. Nie trzeba od razu mieszać do tego Pana Boga. A wśród radomskich kandydatów nie widzę, żadnej postaci godnej naszego zaufania. Co do prezydenta, sytuacja jest jeszcze gorsza. Żaden, absolutnie żaden. Co mamy zrobić? Wybrać mniejsze zło? Tylko jakie? Prawe czy lewe g.? Bo przecież nie tych, którzy nie rządzili. Bo przecież już przebierają nóżkami do konfitur! Może niska frekwencja i wiele głosów nieważnych potrząśnie tą całą śmieszną klasą. Warszawką w najgorszym wydaniu. Elytą, jak mawiał narodwy prześmiewca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekki23 Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 01:15 A ja będę głosował na Adama Włodarczyka !!! A dlaczego? A dlatego, że jest mądry ( a jak jest mądry to będzie sprawiedliwy)!. A w jaki sposób przekonał mnie do swojej mądrości?. A reklamą na autobusie, którą zobaczyłem dzisiaj. Z reklamy wynika, że Adam kandyduje nie do Sejmu RP tylko do Sejmu SdPl !!! No bo jak rozumieć tekst " Adam Włodarczyk kandydat do sejmu Socjaldemokracji Polskiej"?. Jego mądrość jest tym bardziej mądra, że przecież Adam jest absolwentem polonistyki na Wydziale Humanistycznym UMCS w Lublinie i przez jakiś czas mienił się redaktorem. Albo Adam chodził na wagary, albo wykładowcy do d....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy wśród Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 07:03 PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH - ale ja nie startuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taks Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: 80.249.4.* 14.09.05, 09:00 najlepiej na partię MĄDROŚĆ I SPRAWIEDLIWOŚĆ - hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie oni są?????? Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:18 no gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.dc.dc.cox.net 14.09.05, 19:11 Jezeli masz zamiar glosowac na LEWICE to tylko na SOLIDARNOSCIOWA! LEPIEJ POZNO NIZ WCALE • Do wyboru radomski_demokrata.pl 13.09.05, 20:53 Krzysztof Michałkiewicz Marek Pawełczyk Krystyna Suszyńska Joanna Dunaj Piotr Chyl Paweł Oświeciński Radosław Szlaza Zofia Broniewska – Grzyb Zdzisława Lorenc- Hanusz Leszek Kopijek Konrad Sałek Maciej Krysiński Bogumiła Bartosiak Adrianna Zasada Jerzy Dziura Agata Grzelewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatka Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.udn.pl 14.09.05, 19:26 Ale oni wyginęli razem z mamutami jakiś czas temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z listy Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 21:27 Sorki ale ja nie startuję także zostają wam kandydaci denni, kłamliwi, dorobkiewicze i karierowicze. Odpowiedz Link Zgłoś