Dodaj do ulubionych

PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH.

IP: *.server.ntli.net 13.09.05, 12:54
ja tak pieknie Was prosze
Obserwuj wątek
    • Gość: l i l a b a j Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.server.ntli.net 13.09.05, 13:02
      a jesli stwierdzicie, ze na liscie nie ma zadnej sprawiedliwej i madrej osoby,
      to do urny wyborczej wrzuccie kartke z nastepujacym tekstem:

GLOSUJE NA PANA BOGA, BO WIERZE, ZE NAS NIE OPUSCI...
      :-)
    • Gość: ON Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.client.dsl.net 13.09.05, 15:15
      Zaskoczylas mnie.Nie wiedzialem,ze znasz slowo"prosze" a to ,ze wierzysz w Pana
      Boga to juz wielka niespodzianka.Skoro tak jest,to skad w tobie tyle
      wulgarnosci i chamstwa,ktore pokazujesz na forum?
      • tam_taki Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. 13.09.05, 21:21
        To może napiszcie kto z kandydatów wg Was jest mądry i sprawiedliwy. Poprzyjcie
        dokonaniami i przykładami, proszę:)
        • Gość: ON Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.client.dsl.net 13.09.05, 21:44
          Nie znam nikogo takiego.Moze obejdziemy sie bez np.prezydenta.
    • olo1033 Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. 13.09.05, 21:42
      >>>>lilabaj --
    • Gość: zainteresowany Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:42
      Łatwiej będzie wrzucić przekreśloną kartkę, czyli głos nieważny. Nie trzeba od
      razu mieszać do tego Pana Boga. A wśród radomskich kandydatów nie widzę, żadnej
      postaci godnej naszego zaufania. Co do prezydenta, sytuacja jest jeszcze
      gorsza. Żaden, absolutnie żaden. Co mamy zrobić? Wybrać mniejsze zło? Tylko
      jakie? Prawe czy lewe g.? Bo przecież nie tych, którzy nie rządzili. Bo
      przecież już przebierają nóżkami do konfitur!
      Może niska frekwencja i wiele głosów nieważnych potrząśnie tą całą śmieszną
      klasą. Warszawką w najgorszym wydaniu. Elytą, jak mawiał narodwy prześmiewca.
    • Gość: lekki23 Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 01:15
      A ja będę głosował na Adama Włodarczyka !!! A dlaczego? A dlatego, że jest
      mądry ( a jak jest mądry to będzie sprawiedliwy)!. A w jaki sposób przekonał
      mnie do swojej mądrości?. A reklamą na autobusie, którą zobaczyłem dzisiaj. Z
      reklamy wynika, że Adam kandyduje nie do Sejmu RP tylko do Sejmu SdPl !!! No bo
      jak rozumieć tekst " Adam Włodarczyk kandydat do sejmu Socjaldemokracji
      Polskiej"?. Jego mądrość jest tym bardziej mądra, że przecież Adam jest
      absolwentem polonistyki na Wydziale Humanistycznym UMCS w Lublinie i przez
      jakiś czas mienił się redaktorem. Albo Adam chodził na wagary, albo wykładowcy
      do d....!
    • Gość: sprawiedliwy wśród Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 07:03
      PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH - ale ja nie startuję!!!
    • Gość: taks Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: 80.249.4.* 14.09.05, 09:00
      najlepiej na partię MĄDROŚĆ I SPRAWIEDLIWOŚĆ - hehehehe
    • Gość: gdzie oni są?????? Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:18
      no gdzie?
      • Gość: KIBIC Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.dc.dc.cox.net 14.09.05, 19:11
        Jezeli masz zamiar glosowac na LEWICE to tylko na SOLIDARNOSCIOWA!

LEPIEJ POZNO NIZ WCALE

• Do wyboru radomski_demokrata.pl 13.09.05, 20:53
        Krzysztof Michałkiewicz
        Marek Pawełczyk
        Krystyna Suszyńska
        Joanna Dunaj
        Piotr Chyl
        Paweł Oświeciński
        Radosław Szlaza
        Zofia Broniewska – Grzyb
        Zdzisława Lorenc- Hanusz
        Leszek Kopijek
        Konrad Sałek
        Maciej Krysiński
        Bogumiła Bartosiak
        Adrianna Zasada
        Jerzy Dziura
        Agata Grzelewska
    • Gość: Puchatka Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.udn.pl 14.09.05, 19:26
      Ale oni wyginęli razem z mamutami jakiś czas temu....
    • Gość: Nie z listy Re: PROSZE GLOSUJCIE NA SPRAWIEDLIWYCH I MADRYCH. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.09.05, 21:27
      Sorki ale ja nie startuję także zostają wam kandydaci
      denni, kłamliwi, dorobkiewicze i karierowicze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka