Dodaj do ulubionych

Ekstraklasa w Radomiu ?

• raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 09.12.02, 23:08
      Potwierdzam.Mecz ELTAST RADOM-WARMIA OLSZTYN w sobote 14 grudnia godz.19.00
      Hala MOSIR.Pozdrawiam wszystkich kibiców i zapraszam!
      • Gość: rycho Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.12.02, 15:16
        Gratulacje za punkty dla Eltastun i pozdrowienia z Warszawy.Na ostatni mecz
        wybieramy sie z grupka emigrantow,przy okazji odwiedziny u mamusiek.
        • memo5 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 10.12.02, 23:38
          Od penego czasu obserwuje ten watek i was podziwiam.Skad w was tyle optymizmu i
          pogody ducha.Czy naprawde wierzycie,ze radomska druzyna Eltast moze wejsc do
          ekstraklasy? Jesli tak,to zarazcie swoim optymizmem innych w Radomiu,moze to
          jest recepta na marazm.W kazdym razie zycze samych sukcesow pilkarzom,a
          uczestnikom tego watku gratuluje sukcesu.Pozdrawiam-zyczliwy obserwator.
          • Gość: Rodzer Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 00:06
            Hej wszyscy,

memo5 napisał:

> Od penego czasu obserwuje ten watek i was podziwiam.Skad w was tyle
            optymizmu i
            >
            > pogody ducha.Czy naprawde wierzycie,ze radomska druzyna Eltast moze wejsc do
            > ekstraklasy? Jesli tak,to zarazcie swoim optymizmem innych w Radomiu,moze to
            > jest recepta na marazm.

Ma chlopak racje. Pewnie jest recepta na marazm i mam nadzieje ze marazm
            zniknie w przyszlym sezonie w ekstraklasie.
            Co do moich poprzednich propozycji to chcialbym gorco zaprosic klub kibica
            Czarnych radom. Swoim dopingiem niejedniokrotnie udowadniali, ze radom ma
            najlepszy doping. Przyniescie wasz ekwipunek i wspomozcie Eltast w tym, jakze
            waznym meczu. Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele.
            • Gość: michas Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 11.12.02, 17:15
              Gość portalu: Rodzer napisał(a):

> Hej wszyscy,
              >
              > memo5 napisał:
              >
              > > Od penego czasu obserwuje ten watek i was podziwiam.Skad w was tyle
              > optymizmu i
              > >
              > > pogody ducha.Czy naprawde wierzycie,ze radomska druzyna Eltast moze wejsc
              > do
              > > ekstraklasy? Jesli tak,to zarazcie swoim optymizmem innych w Radomiu,moze
              > to
              > > jest recepta na marazm.
              >
              > Ma chlopak racje. Pewnie jest recepta na marazm i mam nadzieje ze marazm
              > zniknie w przyszlym sezonie w ekstraklasie.
              > Co do moich poprzednich propozycji to chcialbym gorco zaprosic klub kibica
              > Czarnych radom. Swoim dopingiem niejedniokrotnie udowadniali, ze radom ma
              > najlepszy doping. Przyniescie wasz ekwipunek i wspomozcie Eltast w tym, jakze
              > waznym meczu. Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele.

Jestem za i tez popieram.Ludzie,ktorych tu spotkalem super,az przyjemnie sie tu
              wkrecic.Rodzer,co ty faciu z ta niedziela.Mecz w SOBOTE o 19.00./info powyzej/
              Pozdrawiam!!!!
              • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 11.12.02, 22:21
                Gość portalu: michas napisał(a):

> Gość portalu: Rodzer napisał(a):
                >
                > > Hej wszyscy,
                > >
                > > memo5 napisał:
                > >
                > > > Od penego czasu obserwuje ten watek i was podziwiam.Skad w was tyle
                > > optymizmu i
                > > >
                > > > pogody ducha.Czy naprawde wierzycie,ze radomska druzyna Eltast moze w
                > ejsc
                > > do
                > > > ekstraklasy? Jesli tak,to zarazcie swoim optymizmem innych w Radomiu,
                > moze
                > > to
                > > > jest recepta na marazm.
                > >
                > > Ma chlopak racje. Pewnie jest recepta na marazm i mam nadzieje ze marazm
                > > zniknie w przyszlym sezonie w ekstraklasie.
                > > Co do moich poprzednich propozycji to chcialbym gorco zaprosic klub kibica
                >
                > > Czarnych radom. Swoim dopingiem niejedniokrotnie udowadniali, ze radom ma
                > > najlepszy doping. Przyniescie wasz ekwipunek i wspomozcie Eltast w tym, ja
                > kze
                > > waznym meczu. Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele.
                >
                > Jestem za i tez popieram.Ludzie,ktorych tu spotkalem super,az przyjemnie sie
                tu
                >
                > wkrecic.Rodzer,co ty faciu z ta niedziela.Mecz w SOBOTE o 19.00./info powyzej/
                > Pozdrawiam!!!!
                Prosze,prosze,witamy nowych gosci.Jak to milo,ze ekipa sie powieksza.Zapraszam
                wszystkich na mecz w sobote,pokazmy klase w dopingu.
    • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 12.12.02, 21:46
      A co tu tak spokojnie? Kibice Eltast zmeczeni sezonem? Jakie nastroje przed
      meczem z olsztyniakami? czy nasi chlopacy wygraja?
      • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 13.12.02, 15:06
        krako napisał:

> A co tu tak spokojnie? Kibice Eltast zmeczeni sezonem? Jakie nastroje przed
        > meczem z olsztyniakami? czy nasi chlopacy wygraja?

Witam!
        kibice Eltastu szykuja sie do dopingu w meczu z Olsztyniakami /sponsor
        zapowiedzial wiele atrakcji/.
        A kibice AZS szykuja sie do odebrania pozytywnych wiesci po meczu
        z W-olsztyniakami ;-)
        kawał drogi do tego Wolsztyna, kawał :(

pozdrawiam serdecznie
        AZS RADOM FAN

FORZA AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!!!

• Gość: waldi Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 13.12.02, 17:37
          A slyszalem cos o tych zapowiadanych atrakcjach,ale najwazniejsze dwa punkty.
          • olo222 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 13.12.02, 17:42
            Trzymamy kciuki za Eltast,hej do gory!!!
            • Gość: robek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 13.12.02, 18:10
              No to do gory,Eltast po zwyciestwo!
              • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 14.12.02, 14:37
                Gratulacje dla Czarnych za wygrany 3:2 mecz.Brawo!
                Teraz kolej na Eltast,życzę zwycięstwa w meczu z Gwardią.Do zobaczenia o 19.00.
        • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 14.12.02, 14:52
          AZS tez życzymy zwycięstwa.Radom górą!
          • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 16.12.02, 15:08
            raa1 napisał:

> AZS tez życzymy zwycięstwa.Radom górą!

Za zyczenia dziekujemy, zdrowia szczescia winszujemy! ;-)

ok, tym razem AZS bez zwyciestwa, trzeba czekac na rundę wiosenna.
            Gratulacje z okazji wygranej z Olsztynem!

AZS RADOM fan
            FORZA AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!
      • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 14.12.02, 14:47
        krako napisał:

> A co tu tak spokojnie? Kibice Eltast zmeczeni sezonem? Jakie nastroje przed
        > meczem z olsztyniakami? czy nasi chlopacy wygraja?

To tylko cisza przed burzą.Myślę,że nastroje dobre,bo przecież ostatnio same
        sukcesy.Ten mecz Eltast powinien wygrać,a wtedy miałby dobrą sytację do walki o
        ewentualny awans.Kibice Eltastu chyba dopiero się na dobre docierają,gdzie tu
        mowa o zmęczeniu.Pozdrawiam wszystkich!
        • Gość: Rodżer Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 14.12.02, 22:31
          ELTAST ZNÓW ZWYCIĘŻYŁ!!!

Mecz z Warmią Olsztyn zakończył się sukcesem 30:26.

Wspaniała gra Maćka Stęczniewskiego i reszty drużyny niesionej fenomenalnym
          dopingiem ze strony licznie zgromadzonej publiczności. Wspaniałe widowisko.

Wreszcie, po raz pierwszy atmosfera na meczu była taka jak by się chciało
          zawsze oglądać na wszystkic obiektach sportowych. Bęben, trąbki, ogłuszający
          doping z kilkuset gardeł. Nawet starsi panowie machający szalikami i rzucający
          czapkami.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w następnej rundzie.
          Rodżer
          PS. Gorące podziękowania dla klubu kibica Czarnych Radom a pomoc w dopingu i
          dostarczenie bębna.
          PS2. Czy to nie wstyd,m żeby ELTAST nie miał swojego własnego klubu kibica????
          • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 14.12.02, 22:39
            Trzeba założyć !!!!!

A propos meczu .... - na ktorym miejscu w tabeli jest Eltast ?
            • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.12.02, 09:10
              To było niesamowite widowisko,pełne sportowej dramaturgii.Pełna hala ludzi i
              zorganizowany doping,wspaniały Fan Klub Czarnych /zaprzyjaźniony z Eltastem/ i
              mnóstwo kibiców Eltastu z trąbkami,piszczałkami i brawa,brawa,brawa.Po meczu
              długo jeszcze kibice na stojąco dziękowali bohaterom tego sukcesu.Na trybunach
              Pani Wiceprezydent,Radni Rady miejskiej i wielu znanych radomian.I ten
              mecz,który do białości rozgrzał wszystkich na hali.
              Kiedy na to patrzyłem,aż nie chciało się wierzyć,że to dzieje się w Radomiu!!!
              GRATULACJE!!!
              • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.12.02, 09:13
                .... a mnie tam nie było :-(((
                • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.12.02, 09:20
                  isoxazolidine napisał:

> .... a mnie tam nie było :-(((

A jest czego żałować,wracaj szybko z Krakowa i dołącz do nas...
                • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.12.02, 09:35
                  SUPER!!!Byłam na meczu i po powrocie ze trzy godziny nie mogłam dojśc do
                  siebie.To było naprawdę wydarzenie i to uczucie na koniec,wspaniałe,Radom
                  zwyciężył.Takiej ambicji u zawodników,takiej determinacji kibiców,takiej
                  atmosfery jeszcze w Radomiu nie było /pomijam najlepszy okres
                  Czarnych/.Widziałam na trybunach żywiołowo dopingującą młodzież,alw widziałam
                  też elganckie panie,które ....trąbkami,spontanicznie zagrzewały Eltast do
                  walki!!!.A przy tym atmosfera,kultura,mnóstwo rodziców z dziećmi.Myślę,że
                  pasjonaci,którzy kilka lat temu to wszystko tworzyli,dostali wczoraj najlepszą
                  w życiu nagrodę.GRATULACJE!!!!
                  Radomianka DUMNA z RADOMIA!
                  • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.12.02, 11:38
                    Buziaki dla Eltastu.Cały Kraków się cieszy,no może grupka moich znajomych i
                    ja.Wspaniale!
                    • Gość: romek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.12.02, 17:23
                      forta napisała:

> Buziaki dla Eltastu.Cały Kraków się cieszy,no może grupka moich znajomych i
                      > ja.Wspaniale!
                      No,prosze,to nie tylko Warszawa.Pozdrawiam!!!
            • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.12.02, 09:15
              isoxazolidine napisał:

> Trzeba założyć !!!!!
              >
              > A propos meczu .... - na ktorym miejscu w tabeli jest Eltast ?

Eltast jest na trzecim miejscu/dwie drużyny awansują/,ale jeszcze dzisiaj mecz
              Grunwald Poznań-Wisła Płock.Wygrana Wisły lub remis nie zmienia układu tabeli
              po I rundzie.Wczoraj swoje mecze wygrałali także:Gwardia/lider/ i AZS Biała /II
              miejsce/.Niestety AZS Radom przegrał,szkoda.Pozdrawiam.
              • mir10 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.12.02, 11:47
                Bużka dla chlopaków Eltastu.Cieszę się ogromnie a po liście obecnosci widzę,że
                zgłaszają się wszyscy starzy znajomi.Szkoda,że ten mecz nie w przyszłym
                tygodniu,będę w Radomiu.Nie mogę odzałować.Pozdrawiam bardzo gorąco cały Radom.
          • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 19.12.02, 13:18
            Gość portalu: Rodżer napisał(a):

>Nawet starsi panowie machający szalikami i rzucający czapkami.
            Witam!!
            Rozumiem, ze to szaliczki typu:
            a/panowie w gajerach - szaliczek jedwabny
            b/panowie w jesionkach - szaliczek w tzw."szaliczkowa kratke" kolory dowolne
            czy tez klub zasponsorowal zrobienie szalikow dla kibicow?

;-)

pozdrawiam serdecznie!!
            AZS RADOM fan
            FORZA AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!!
            • Gość: Rodżer Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 19.12.02, 22:29
              azs_radom napisał:

> Gość portalu: Rodżer napisał(a):
              >
              > >Nawet starsi panowie machający szalikami i rzucający czapkami.
              > Witam!!
              > Rozumiem, ze to szaliczki typu:
              > a/panowie w gajerach - szaliczek jedwabny
              > b/panowie w jesionkach - szaliczek w tzw."szaliczkowa kratke" kolory dowolne
              > czy tez klub zasponsorowal zrobienie szalikow dla kibicow?
              >
              > ;-)
              >
              > pozdrawiam serdecznie!!
              > AZS RADOM fan
              > FORZA AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!!

Zal mi takich oszołomów,podpisuj się raczej Fan Głupoty.
              • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 23.12.02, 10:17

> Zal mi takich oszołomów,podpisuj się raczej Fan Głupoty.

Witam Goscia Portalu - RODŻERA!
                widze, ze dowcip zrozumiales i od razu przeszedles do konstruktywnej krytyki.
                ech, nie chce mi sie nawet komentowac Twojej odpowiedzi na moj list.
                w kazdym bądź razie jesli przyjales to jako atak, to jestes w blędzie. No
                chyba, ze zakladasz , ze jako fan AZS _powinienem_ atakowac fanow Eltastu.
                To sorry, mi tez żal...

pozdrawiam serdecznie!!!
                AZS RADOM fan
                FORZAQ AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!!!!
    • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.12.02, 22:34
      Mecz marzenie,Eltast dostarczył nam mocnych wrażeń,kibice SUPER!!!! Piłka
      reczna zaczyna w Radomiu robić karierę wśród całych rodzin.Ktoś tu napisał o
      rodzicach z dziećmi,elganckich kobietach-uwazam,że publiczność na ręcznej jest
      wyjątkowo kulturalna,a jak potrafi wspaniale kibicować!!! Gratulacje i oby tak
      dalej!
      • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.12.02, 22:49
        Gość portalu: raf napisał(a):

> Mecz marzenie,Eltast dostarczył nam mocnych wrażeń,kibice SUPER!!!! Piłka
        > reczna zaczyna w Radomiu robić karierę wśród całych rodzin.Ktoś tu napisał o
        > rodzicach z dziećmi,elganckich kobietach-uwazam,że publiczność na ręcznej
        jest
        > wyjątkowo kulturalna,a jak potrafi wspaniale kibicować!!! Gratulacje i oby
        tak
        > dalej!

Raf bardzo dobrze to ująłeś,pozdrawiam i zaglądaj częściej.
        • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 16.12.02, 09:27
          Nie bylem na meczu,ale wypisujecie tu takie historie,ze teraz zaluje.Zeby
          takich wygranych Radomia /Eltast,Czarni/ bylo jak najwiecej.Ciesze sie razem z
          wami.
          • Gość: waldi Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 16.12.02, 14:19
            A warto bylo,ale masz szanse juz na poczatku lutego II runda,to dopiero beda
            emocje.Tymczasem gratulacje dla Eltastu!!!
            • Gość: miki Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 16.12.02, 22:59
              Nie bylem na tym spotkanku,ale kolesie mi dzisiaj cuda opowiadali.Poczytalem
              forum i widze,ze imprezka byla spoko.Szkoda mi bardzo,ale mowia kibole,ze
              wrazenia prawdziwe dopiero sie szykuja.Grabula dla grajkow Eltastu i 3majcie
              sie cieplutko.Pozdrowionka od kibica.
              • Gość: romek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.12.02, 17:13
                Nareszcie w Radomiu cos sie dzieje.Brawo Eltast,brawo ludzie,ktorzy to
                robia.Mimo,ze siedze w Warszawie,to z duma sledze te wydarzenia.Pozdrowienia
                dla Radomia.
      • Gość: romek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.12.02, 17:14
        Brawa dla kibicow,tak trzymac!
        • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 17.12.02, 17:35
          Ja też się przyłączam do tych braw,kibice Eltastu są super /niestety wiem tylko
          z relacji/,ale dzięki także dla Klubu Kibica Czarnych.Pozdrawiam Romka z
          Warszawy i wszystkich w Radomiu.
          • isoxazolidine Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! 17.12.02, 19:28
            Glosujmy na

www.kibol.com

mozna glosowac co 15 minut, chwilowo serwer nie dziala ale lada moment zacznie.
            • Gość: raf Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! IP: 195.116.189.* 18.12.02, 00:17
              isoxazolidine napisał:

> Glosujmy na
              >
              > www.kibol.com
              >
              > mozna glosowac co 15 minut, chwilowo serwer nie dziala ale lada moment
              zacznie.
              Pamietamy i na www.kibol.com co chwilke wpadamy.
            • azs_radom Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! 19.12.02, 11:56
              isoxazolidine napisał:

> Glosujmy na
              >
              > www.kibol.com
              >
              > mozna glosowac co 15 minut, chwilowo serwer nie dziala ale lada moment
              zacznie.

Witam!
              czy to aby nie przesada, zaraz zaprosicie kibicow RAdomiaka zeby wraz z
              kibicami Czarnych pomagali Wam w dopingu. czy to o to chodzi? mam nadzieje, ze
              przesadzam!!!!
              nie mam nic do kibicow ww klubow, ale moze czas oprzytomniec? rozumiem, ze
              kibicom Eltastu zalezy na dopingowaniu swojej druzyny, mam nadzieje, ze
              pracownikow tej firmy w ramach czynu spolecznego do kibicowania nie
              przymuszacie ? ;-)

Reasumujac, chodzi mi o to, ze moze lepiej kibicow wychowac niz kaperowac?
              pozdrawiam serdecznie!
              AZS RADOM fan
              • Gość: raf Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! IP: 195.116.189.* 19.12.02, 22:13
                Mam wrazenie,ze mimo pozorow jestes chory z nienawisci.Taakiego zawistnego
                typa,oprocz ciebie,nie ma tu drugiego.Wiec zwijaj koles zagle jesli ci sie nie
                podoba,bo nikt cie tu specjalnie nie zapraszal.Do tej pory nikt z kibicow
                Eltastu ni powiedzial zlego slowa na temat AZS,wiesz dlaczego,bo tu sa normalni
                ludzie.Ty jeden ciagle sie przywalasz jak ostatni prymityw.Nie pozdrawiam!
                P.S.
                Czarni i Radomiak,to obok Eltastu moje ulubione druzyny.Ale nie dbam o twoje
                zdanie.
                • azs_radom Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! 23.12.02, 10:46

> Mam wrazenie,ze mimo pozorow jestes chory z nienawisci.Taakiego zawistnego
                  > typa,oprocz ciebie,nie ma tu drugiego.Wiec zwijaj koles zagle jesli ci sie
                  nie
                  > podoba,bo nikt cie tu specjalnie nie zapraszal.Do tej pory nikt z kibicow
                  > Eltastu ni powiedzial zlego slowa na temat AZS,wiesz dlaczego,bo tu sa
                  normalni
                  >
                  > ludzie.Ty jeden ciagle sie przywalasz jak ostatni prymityw.Nie pozdrawiam!
                  > P.S.
                  > Czarni i Radomiak,to obok Eltastu moje ulubione druzyny.Ale nie dbam o twoje
                  > zdanie.

Witam Kolegę RAF oraz /przy okazji w jednym odp./ KRAKO

DZiękuję za miłe słowa, ech...
                  za te wszystkie ćwierćinteligenty, oszołomy etc...
                  jasne poziom Waszych odpowiedzi to Sorbona i Wersal,wykształcenie i kultura
                  bije blaskiem.
                  Podsumowując moje wypowiedzi.
                  Nie, nie jestem chory z nienawiści, nie cieszą mnie porażki Eltastu /wręcz
                  przeciwnie, ok. w derby chciałem zeby wygrał AZS - mam nadzieje, ze za to nie
                  dostanę kolejnej porcji "wyrażeń"/
                  Chodzi mi po prostu o realne, chłodne spojrzenie, tymczasem tutaj po kilku
                  zwyc. Eltastu zapanował tu taki hurraoptymizm /to jeszcze niz złego , ja wiem/
                  ale i przy okazji zaczynacie traktować Swoj Klub jak /sorry za porownanie bo
                  zaraz dostaen ciegi/ a raczej Jego Kbicow jak swiete krowy. To zle bardzo, kto
                  tu jest fanatykiem, zaślepionym??
                  powolutku, inwektywy nie zalatwia zadnej sprawy. tak jak pisalem, rozumiem, ze
                  zależy Wam na dopingu dla swojego Klubu, ja to jak najbardziej popieram!
                  Ja tylko delikatnie chcialemzasugerowac, ze MOIM ZDANIEM droga do zdobywania
                  sympatykow nie wiedzi, przez kaperowanie /ok, moze i za ostro/ Kibicow
                  Czarnych, czy tez glosowaniu na Kibicow Radomiaka, zasugerowalem/raczej
                  zartobliwie niz jako atak, ze moze zarazzaprosicie "Zielonych" do pomocy w
                  dopingu, skoro co kwadrans chcecie glosowac na ten Klub!
                  A ja za tak delikatny zart dostalem porcje inwektyw,
                  Wiecie, na czarnych i Na Radomomiak to ja chodzilem od petaka, teraz moze i
                  zadziej, ale i tak wpadam na kilka meczy w rundzie!
                  chodzilo mi o chlodne spojrzenie, a nie zdobywanie Kolegow z bębnami za wszelką
                  cenę.
                  Z tymi szaliczkami to byl normalny zart, ŻART, ŻART /to sie odnosi do listu
                  RODŻERA/
                  a widze, ze lekki przytyczek do Eltastu a wszyscy traktują mnie jak wrga nr 1.
                  To kto tu jest przewrażliwiony?? ja??
                  BArdzo lubie AZS, bardzo, ale nie traktuje tego Klubu z fanatyzmem, nie
                  traktuje jako świętej krowy, podobnie jak Jego Kibicow, widze mankamenty, nie
                  obrazam sie jak ktos mi cos wytknie /oby slusznie, z argumentami i
                  bez "wyrażeń" / bo własnie to świadczy o poziomie piszącego. Dodam - MOIM
                  ZDANIEM, więć zapewne wedlug Was się mylę.
                  BTW- jak ktos z Was skrytykowal, ze pisalem na pocz "TYLKO AZS POLITECHNIKA
                  RADOMSKA" doszedlem do wnisoku, ze "sig" mozna przerobic, coby nie urazic
                  Kibicow lokalnego rywala i zeby nie bylo to przyczynkiem do jakiejs
                  niepotrzebnej wymiany zdan.Teraz widze, ze musze jeszcze przyklaskiwac
                  poczynaniom /nie tylko zawodnikow/ ale i Kibicow Eltastu.
                  pomyslę nad tym .....;-)

No chyba, ze uwazacie , ze jesli sympatyk lokalnego rywala, zwraca Wam uwagę,
                  czy też po prostu dyskutuje, to wtedy Wy zwieracie szeregi i dalej na niego,
                  huzia, przeciez nikt mnie tu nie zapraszal. To akurat prawda.
                  pozdrawiam serdecznie!!
                  AZS RADOM fan

• raa1 Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! 23.12.02, 12:45
                    azs_radom napisał:

> Gość portalu: raf napisał(a):
                    >
                    > > Mam wrazenie,ze mimo pozorow jestes chory z nienawisci.Taakiego zawistnego
                    >
                    > > typa,oprocz ciebie,nie ma tu drugiego.Wiec zwijaj koles zagle jesli ci sie
                    >
                    > nie
                    > > podoba,bo nikt cie tu specjalnie nie zapraszal.Do tej pory nikt z kibicow
                    > > Eltastu ni powiedzial zlego slowa na temat AZS,wiesz dlaczego,bo tu sa
                    > normalni
                    > >
                    > > ludzie.Ty jeden ciagle sie przywalasz jak ostatni prymityw.Nie pozdrawiam!
                    > > P.S.
                    > > Czarni i Radomiak,to obok Eltastu moje ulubione druzyny.Ale nie dbam o two
                    > je
                    > > zdanie.
                    >
                    >
                    >
                    > Witam Kolegę RAF oraz /przy okazji w jednym odp./ KRAKO
                    >
                    > DZiękuję za miłe słowa, ech...
                    > za te wszystkie ćwierćinteligenty, oszołomy etc...
                    > jasne poziom Waszych odpowiedzi to Sorbona i Wersal,wykształcenie i kultura
                    > bije blaskiem.
                    > Podsumowując moje wypowiedzi.
                    > Nie, nie jestem chory z nienawiści, nie cieszą mnie porażki Eltastu /wręcz
                    > przeciwnie, ok. w derby chciałem zeby wygrał AZS - mam nadzieje, ze za to nie
                    > dostanę kolejnej porcji "wyrażeń"/
                    > Chodzi mi po prostu o realne, chłodne spojrzenie, tymczasem tutaj po kilku
                    > zwyc. Eltastu zapanował tu taki hurraoptymizm /to jeszcze niz złego , ja
                    wiem/
                    > ale i przy okazji zaczynacie traktować Swoj Klub jak /sorry za porownanie bo
                    > zaraz dostaen ciegi/ a raczej Jego Kbicow jak swiete krowy. To zle bardzo,
                    kto
                    > tu jest fanatykiem, zaślepionym??
                    > powolutku, inwektywy nie zalatwia zadnej sprawy. tak jak pisalem, rozumiem,
                    ze
                    > zależy Wam na dopingu dla swojego Klubu, ja to jak najbardziej popieram!
                    > Ja tylko delikatnie chcialemzasugerowac, ze MOIM ZDANIEM droga do zdobywania
                    > sympatykow nie wiedzi, przez kaperowanie /ok, moze i za ostro/ Kibicow
                    > Czarnych, czy tez glosowaniu na Kibicow Radomiaka, zasugerowalem/raczej
                    > zartobliwie niz jako atak, ze moze zarazzaprosicie "Zielonych" do pomocy w
                    > dopingu, skoro co kwadrans chcecie glosowac na ten Klub!
                    > A ja za tak delikatny zart dostalem porcje inwektyw,
                    > Wiecie, na czarnych i Na Radomomiak to ja chodzilem od petaka, teraz moze i
                    > zadziej, ale i tak wpadam na kilka meczy w rundzie!
                    > chodzilo mi o chlodne spojrzenie, a nie zdobywanie Kolegow z bębnami za
                    wszelką
                    >
                    > cenę.
                    > Z tymi szaliczkami to byl normalny zart, ŻART, ŻART /to sie odnosi do listu
                    > RODŻERA/
                    > a widze, ze lekki przytyczek do Eltastu a wszyscy traktują mnie jak wrga nr 1.
                    > To kto tu jest przewrażliwiony?? ja??
                    > BArdzo lubie AZS, bardzo, ale nie traktuje tego Klubu z fanatyzmem, nie
                    > traktuje jako świętej krowy, podobnie jak Jego Kibicow, widze mankamenty,
                    nie
                    > obrazam sie jak ktos mi cos wytknie /oby slusznie, z argumentami i
                    > bez "wyrażeń" / bo własnie to świadczy o poziomie piszącego. Dodam - MOIM
                    > ZDANIEM, więć zapewne wedlug Was się mylę.
                    > BTW- jak ktos z Was skrytykowal, ze pisalem na pocz "TYLKO AZS POLITECHNIKA
                    > RADOMSKA" doszedlem do wnisoku, ze "sig" mozna przerobic, coby nie urazic
                    > Kibicow lokalnego rywala i zeby nie bylo to przyczynkiem do jakiejs
                    > niepotrzebnej wymiany zdan.Teraz widze, ze musze jeszcze przyklaskiwac
                    > poczynaniom /nie tylko zawodnikow/ ale i Kibicow Eltastu.
                    > pomyslę nad tym .....;-)
                    >
                    > No chyba, ze uwazacie , ze jesli sympatyk lokalnego rywala, zwraca Wam uwagę,
                    > czy też po prostu dyskutuje, to wtedy Wy zwieracie szeregi i dalej na niego,
                    > huzia, przeciez nikt mnie tu nie zapraszal. To akurat prawda.
                    > AZS RADOM fan
                    > FORZA AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!!!

No widzisz,znowu Ty jeden masz rację i nikt Cię nie zrozumiał,co Ty chcesz
                    osiągnąć,bo ja też nie rozumiem?
                    >
                    • Gość: azs_radom Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! IP: *.radom.leased.ids.pl 23.12.02, 13:07
                      raa1 napisał:

> No widzisz,znowu Ty jeden masz rację i nikt Cię nie zrozumiał,co Ty chcesz
                      > osiągnąć,bo ja też nie rozumiem?

Witam!
                      Z racja jest jak z ....kazdy ma swoja!%0
                    • Gość: azs_radom Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! IP: *.radom.leased.ids.pl 23.12.02, 13:12
                      raa1 napisał:

> No widzisz,znowu Ty jeden masz rację i nikt Cię nie zrozumiał,co Ty chcesz
                      > osiągnąć,bo ja też nie rozumiem?

Witam!
                      Z racja jest jak z ....kazdy ma swoja!
                      Tylko prosze nie brac powyzszego wersu smiertelnie powaznie, nie atakuje tutaj
                      nikogo!
                      chodzi mi tylko o rzeczowa dyskusje, ja potrafie przyznac sie do popelnianych
                      bledow, czy na forum, czy w zyciu, ale nie jestem malolatem i nie bawi mnie
                      dyskusja skladajaca sie z inwektyw!!
                      Nie zale sie absolutnie, ze nikt nie nie rozumie! take pomoc fachowca nie jest
                      mi potrzebna ;-)
                      ok, choc distralem tu "wyrazy" staram sie o nich zapomniec, a wszystko to na
                      chwale radomskiego szczypiorniaka /pisze powaznie, nie zartuje, nie ironizuje w
                      tym momencie, a juz na pewno nikogo sie nie czepiam!

pozdrawiam serdecznie!!
                      AZS RADOM fan
                      FORZA AZS POLITECHNIKARADOMSKA
                      • olo222 Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! 23.12.02, 14:41
                        azs_radom,jesteś mądry i dowcipny,ale z tego co tu napisano wynika,że nikt Cię
                        nie rozumie.Masz dwa wyjścia;albo zmienić teksty i podejście,albo wchodzić tu z
                        tłumaczem.A wogóle,to idą piękne Świeta,jutro Wigilia i nie wypada się kłócić.
                        Pozdrawiam serdecznie!
              • krako Re:Ekstraklasa w Radomiu? 19.12.02, 22:22
                azs_radom napisał:

> isoxazolidine napisał:
                >
                > > Glosujmy na
                > >
                > > www.kibol.com
                > >
                > > mozna glosowac co 15 minut, chwilowo serwer nie dziala ale lada moment
                > zacznie.
                >
                > Witam!
                > czy to aby nie przesada, zaraz zaprosicie kibicow RAdomiaka zeby wraz z
                > kibicami Czarnych pomagali Wam w dopingu. czy to o to chodzi? mam nadzieje,
                ze
                > przesadzam!!!!
                > nie mam nic do kibicow ww klubow, ale moze czas oprzytomniec? rozumiem, ze
                > kibicom Eltastu zalezy na dopingowaniu swojej druzyny, mam nadzieje, ze
                > pracownikow tej firmy w ramach czynu spolecznego do kibicowania nie
                > przymuszacie ? ;-)
                >
                > Reasumujac, chodzi mi o to, ze moze lepiej kibicow wychowac niz kaperowac?
                > pozdrawiam serdecznie!
                > AZS RADOM fan
                > FORZA AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!!

Ty facet jestes psychiczny,nie kompromituj AZS tym podpisem.Nie zasmiecaj
                cwiercinteligencie porzadnego watku.Tu jest miejsce dla normalnych.
              • Gość: asia Re: ... ale pamietajmy tez o Radomiaku ! IP: *.com.pl 23.12.02, 18:09
                Nie,nikt nas nie zmusza,robimy to z prawdziwej przyjemnosci a jest wsrod nas
                wiele osob,ktore uprawialy sport,zreszta robimy to do dzisiaj.Mecze Eltastu to
                super zabawa!EltastFanka.
    • Gość: barni Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 18.12.02, 13:39
      Przeczytalem dzisiaj,ze z Eltastu ma odejsc kolowy Bartek Dziewiatowski.Czy to
      prawda,bo jak druzyna ma grac o awans?
      • Gość: klata Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 19.12.02, 08:19
        RTS Eltast-ekstraklasa NASZA !!!!Kibice na zawsze z WAMI-nie przejmujcie sie
        urzednikami!!!
    • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 19.12.02, 23:05
      Zdecydowałem się zabrać głos w sprawie tzw.AZS Fan.Nie wiem co tobą kieruje i
      skąd generujesz tyle idiotycznej zawiści,świadczącej o twoim niskim poziomie
      intelektualnym.Tacy ludzie jak ty,są przyczyną większości niepowodzeń
      Radomia,zarówno w sporcie,jak i w innych dziedzinach życia.Jesteś śmieszny i
      wzbudzasz we mnie litość,w tych prymitywnych atakach na zawodników i kibiców
      Eltastu,a ostatnio także kibiców Czarnych i Radomiaka.Była okazja do pokazania
      klasy na boisku i klasa została pokazana,a teraz,czy to się podoba takim jak
      ty,czy nie-zwycięzcom należy okazać szacunek.A wiesz jak to jest źle odbierane
      kiedy radomianin/?/ nie okazuje sympatii dla radomskich drużyn.Pewnie nie wiesz
      bo do tego potrzeba odrobinę inteligencji,której nie udało ci się do tej pory
      kupić.Jedno jest pewne,piłce ręcznej w Radomiu potrzebni są normalni,kochający
      sport kibice.Popracuj,może kiedyś znajdziesz się w tym gronie.
      • Gość: Rodżer Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 20.12.02, 14:55
        raa1 napisał:

> Zdecydowałem się zabrać głos w sprawie tzw.AZS Fan.Nie wiem co tobą kieruje i
        > skąd generujesz tyle idiotycznej zawiści,świadczącej o twoim niskim poziomie
        > intelektualnym.Tacy ludzie jak ty,są przyczyną większości niepowodzeń
        > Radomia,zarówno w sporcie,jak i w innych dziedzinach życia.Jesteś śmieszny i
        > wzbudzasz we mnie litość,w tych prymitywnych atakach na zawodników i kibiców
        > Eltastu,a ostatnio także kibiców Czarnych i Radomiaka.Była okazja do
        pokazania
        > klasy na boisku i klasa została pokazana,a teraz,czy to się podoba takim jak
        > ty,czy nie-zwycięzcom należy okazać szacunek.A wiesz jak to jest źle
        odbierane
        > kiedy radomianin/?/ nie okazuje sympatii dla radomskich drużyn.Pewnie nie
        wiesz
        >
        > bo do tego potrzeba odrobinę inteligencji,której nie udało ci się do tej pory
        > kupić.Jedno jest pewne,piłce ręcznej w Radomiu potrzebni są
        normalni,kochający
        > sport kibice.Popracuj,może kiedyś znajdziesz się w tym gronie.

Pozdrawiam wszystkich kibiców Eltastu i zgadzam sie z wypowiedsziami na temat
        półgłówka azsfan. Trzeba tępić Chamstwo!!!.

FORZA ELTAST!!! FORZA AZS POLITECHNIKA!!! FORZA CZARNI!!! FORZA RADOMIAK !!!
        FORZA WSZYSTKIE RADOMSKIE DRUZYNY.
        Pozdrawiam wsyzstkich z wyjątkiem azsfan.
        Rodżer
        PS> Ponawiam apel o stworzenie Klubu Kibica Eltastu.
        • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 23.12.02, 10:52
          > Pozdrawiam wsyzstkich z wyjątkiem azsfan.
          > Rodżer

Nie dziekuje!
          AZS RADOM fan
        • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 23.12.02, 10:59
          > Pozdrawiam wsyzstkich z wyjątkiem azsfan.
          > Rodżer

Nie dziekuje!
          AZS RADOM fan
          • Gość: asia Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 23.12.02, 18:05
            Ida Swieta,dajcie spokoj.
    • problema Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 21.12.02, 14:21
      Dla zawodników,trenerów,działaczy i kibiców:najserdeczniejsze Życzenia Wesołych
      Świąt,wszelkiej pomyślności i realizacji wszystkich marzeń życiowych i
      sportowych.A dla Naszego kochanego Radomia zyczenia dynamicznego rozwoju i
      normalności.Uśmiechajmy się do siebie! Całuję gorąco!
      • Gość: waldi Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 21.12.02, 14:25
        Wszystkiego Najlepszego dla radomskiego sportu,a przy okazji serdecznosci dla
        Problemy i Eltastu,ktoremu zycze awansu do ekstraklasy!!!
        • Gość: lechu Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 21.12.02, 14:36
          Wszystkim ludziom sportu Wesołych Świąt.Specjalne zyczenia dla forumowiczow.
          • forta Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 21.12.02, 21:08
            Wszystkiego Najlepszego,uśmiechów i optymizmu!
            • Gość: raf Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: 195.116.189.* 21.12.02, 21:18
              Dla wspanialych ludzi,których tu spotkałem;dla zawodników,działaczy,trenerów i
              kibiców;dla wszystkich radomian;dla Gazety i dla wszystkich,którzy na nie
              zasługują i nie zasługuja-najlepsze ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE!!!
              • Gość: mir10 Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: 195.116.189.* 22.12.02, 11:24
                Najlepsze Życzenia dla piłkarzy ręcznych Eltastu,dla Problemy i całej ekipy z
                tego wątku,dla wszystkich sportowców i dla całego Radomia!!!
                • www.fit.pl Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 23.12.02, 09:46
                  Najlepsze Zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia dla szczypiornistow Eltast
                  oraz wszystkich sportowcow i kibicow w Radomiu i okolicy.
                  • Gość: barni Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 23.12.02, 09:53
                    www.fit.pl napisał:

> Najlepsze Zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia dla szczypiornistow
                    Eltast
                    > oraz wszystkich sportowcow i kibicow w Radomiu i okolicy.

NAJLEPSZEGO!!!!
                    • Gość: gelo Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 23.12.02, 11:01
                      Awansu do ekstraklasy dlaekipyzyczy Gelo.
                      Najlepsze zyczenia dla Czarnych,nie przejmujcie sie,bedzie napewno lepiej.
                      Kibicom zycze samych milych chwil na stadinach i w halach sportowych.
                    • Gość: gelo Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 23.12.02, 11:02
                      Awansu do ekstraklasy dla ekipy Eltastu zyczy Gelo.
                      Najlepsze zyczenia dla Czarnych,nie przejmujcie sie,bedzie napewno lepiej.
                      Kibicom zycze samych milych chwil na stadinach i w halach sportowych.
                • Gość: zprp Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: 195.116.189.* 23.12.02, 14:09
                  Gość portalu: mir10 napisał(a):

> Najlepsze Życzenia dla piłkarzy ręcznych Eltastu,dla Problemy i całej ekipy z
                  > tego wątku,dla wszystkich sportowców i dla całego Radomia!!!

Przepraszam mir10 ,ale wklepal mi sie Twoj nick,najlepsze zyczenia dla Ciebie.
                  • azs_radom Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 23.12.02, 14:20
                    Gość portalu: zprp napisał(a):

> Gość portalu: mir10 napisał(a):
                    >
                    > > Najlepsze Życzenia dla piłkarzy ręcznych Eltastu,dla Problemy i całej ekip
                    > y z
                    > > tego wątku,dla wszystkich sportowców i dla całego Radomia!!!
                    >
                    > Przepraszam mir10 ,ale wklepal mi sie Twoj nick,najlepsze zyczenia dla Ciebie.

Witam!
                    az boje sie napisac, ze lepiej zalozyc sobie konto i logowac sie z konta, wtedy
                    nikomu niczyj nick "sie nie wklepie" a boje sie dlatego, ze zaraz dostane od
                    ćwierćinteligentow, ze sie czepiam ;-)
                    ok, to zartobliwy list, bez atakow,
                    pozdrawiam serdecznie!!
                    AZS RADOM fan
              • azs_radom Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 23.12.02, 11:12

> Dla wspanialych ludzi,których tu spotkałem;dla zawodników,działaczy,trenerów
                i
                > kibiców;dla wszystkich radomian;dla Gazety i dla wszystkich,którzy na nie
                > zasługują i nie zasługuja-najlepsze ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE!!!

Witam!
                takze dołączam sie do składanych zyczeń,
                a od siebie dodam jeszcze: mniej zacietosci, poczucia humoru i chlodnego
                spojrzenia na sprawy, na ktorych Wam zalezy!
                AZS RADOM fan
                • raa1 Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 23.12.02, 12:37
                  WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
                  • olo222 Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 23.12.02, 14:27
                    raa1 napisał:

> WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

Przyjmijcie je także w moim imieniu,wiele słoneczka,usmiechów i codziennej
                    radosci,no i upragnionych awansów.Sto tysięcy buziaków!!!!
                    • Gość: tomek Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 23.12.02, 15:52
                      Wesolych Swiat!!!
                      • Gość: andrzej Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 23.12.02, 17:58
                        Tyle tu serdecznosci,wszystkiego dobrego od starego kibica i samych wygranych!
                      • Gość: andrzej Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 23.12.02, 17:59
                        Tyle tu serdecznosci,wszystkiego dobrego od starego kibica i samych wygranych!
                    • Gość: asia Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 23.12.02, 18:03
                      olo222 napisała:

> raa1 napisał:
                      >
                      > > WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
                      >
                      > Przyjmijcie je także w moim imieniu,wiele słoneczka,usmiechów i codziennej
                      > radosci,no i upragnionych awansów.Sto tysięcy buziaków!!!!

Piekne zyczenia,podpisuje sie.Pozdrawiam !!!
                      • krako Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 24.12.02, 11:40
                        Z okazji SWIĄT NAJLEPSZE ŻYCZENIA!!!
                        • mir10 Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! 27.12.02, 09:07
                          Chociaż późno,ale dołączam się do tych wszystkich serdeczności,tym razem z
                          Radomia.Serdeczne Życzenia!!!
                          • Gość: waldi Re: ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE! IP: *.com.pl 02.01.03, 20:22
                            Awansu w Nowym Roku!!!
    • Gość: waldi Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 02.01.03, 20:21
      Co ze zmianami kadrowymi w RTS Eltast? Czy ktos ma cos nowego?
      • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 06.01.03, 10:41
        Gość portalu: waldi napisał(a):

> Co ze zmianami kadrowymi w RTS Eltast? Czy ktos ma cos nowego?

Witam!
        chyba w Wyborczej czytalem, ze wracaja/przychodza bracia Kubisztale z Lodzkiej
        Anilany - Mariusz i Dariusz, ale to nie jest na 100%, choc decyzja miala juz
        byc przed weekendem.
        no tak, jest to toz na stronie lokalnych wiadomosci sportowych
        www1.gazeta.pl/radom/1,35231,1246371.html
        pozdrawiam serdecznie!!
        AZS RADOM fan

AZS POLITECHNIKA RADOMSKA !!
        • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 06.01.03, 10:46

> Co ze zmianami kadrowymi w RTS Eltast? Czy ktos ma cos nowego?

a zawodnik ELTASTU Łukasz Sobut został powołany na konsultacje młodzieżowej
          kadry Polski!
          GRATULACJE!

pozdrawiam serdecznie!!
          AZS RADOM fan

AZS POLITECHNIKA RADOMSKA !!
          • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 06.01.03, 10:49
            azs_radom napisał:

> Gość portalu: waldi napisał(a):
            >
            > > Co ze zmianami kadrowymi w RTS Eltast? Czy ktos ma cos nowego?
            >
            > a zawodnik ELTASTU Łukasz Sobut został powołany na konsultacje młodzieżowej
            > kadry Polski!
            > GRATULACJE!
            >

oczywiscie GRZEGORZ!!!!
            przepraszam!

> AZS RADOM fan
            >
            > AZS POLITECHNIKA RADOMSKA !!
    • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 06.01.03, 21:01
      O tych zmianach nie mozna jeszcze nic powiedziec konkretnego,trener rozmawia
      podobno także z innymi zawodnikami,słyszałem też pogłoskę,że Warszawianka jest
      zainteresowana Michałem Przybylskim.
      • Gość: Rodzer Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 07.01.03, 09:30
        O michale Przybylskim też słyszałem. Mama nadzieje, że pogłoski o braciach
        Kubisztalach sprawdzą się...Gratulacje dla Grzesia Sobuta...Ale co z Maćkiem
        Stęczniewskim? Czemu on nie dostaje powołania???

Pozdrawiam i życzę awansu.
        Rodżer

PS. Jeśli ktoś posiada aparat cyfrowy to prszę o kontakt na adres raftat@4it.pl.
        Zdecydowałem się relacjonaować mecze eltastu dla portalu internetowego
        dotyczącego piłki ręcznej....Potrzebuję jednak kogoś kto mógły pstryknąc na
        meczech w Radomiu kilka zdjęc i przesłać je do mnie na mejla...
        • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 08.01.03, 10:34
          Gość portalu: Rodzer napisał(a):

> O michale Przybylskim też słyszałem. Mama nadzieje, że pogłoski o braciach
          > Kubisztalach sprawdzą się...

Witam!
          ja z kolei wyczytalem dzis w gazecie, ze bracia Kubisztale szukaja takze innych
          klubow. Mam pytanie w zwiazku z tym, czy ich przyjscie wzmocni klub? Wg Was
          oczywiscie, moze jestem naiwniakiem, ale czy mozna wzomcnic druzyne
          zawodnikami, ktorzy co runde szukaja nowego pracodawcy? /ok, ja rozumiem, ze
          Oni graja dla kasy, i jesli dotychczasowy klub nie placi, to trzeba szukac
          innego.
          Zakladajac, ze w Eltascie jest stabilizacja finansowa to moze i zostaliby
          dluzej i pomogli druzynie./nie znam spraw finnansowych Eltastu, ale czytajac o
          zawirowaniach z
          płatnością za drugą rate M.Przybylskiego ...sam nie wiem, co o tym sądzic.
          BTW. wycztalem na stronie dot. pilki recznej, ze moze chodzic o to, ze ww.
          zawodnik nie spelnia pokladanych w nim nadziei. Moze to byc prawda?
          prosze o odpowiedzi.

pozdrawiam wszytskich!
          AZS RADOM fan

AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!!!
          • Gość: gelo Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 09.01.03, 19:38
            Sprawa Michala jest oczywista,MKS Konskie zamiast dopilnowac prostej czynnosci
            z aneksem do umowy,robi dziwna afere.O pozostalych sprawach nic nie wiem,ale
            postaram sie o info.
    • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 10.01.03, 21:05
      Witam Wszystkich w Nowym Roku.
      Po długiej przerwie /wyjazd/ zgłaszam swoja obecność.Widzę,że twórczy zapał
      na "naszym" wątku trochę ostygł,a więc do dzieła! Mecze już za trzy tygodnie i
      znowu emocje.Tymczasem gratulacje dla CZARNYCH i oby tak dalej!
      • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 11.01.03, 10:06
        a co ze sprawa eltast-konskie ???
        • Gość: waldi Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 13.01.03, 09:59
          Z tego co mi wiadomo,wszystko pod kontrola.pozdrawiam.
          • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.01.03, 22:03
            Wiadomosc z ostaniej chwili:na treningu RTS ELTAST pojawili sie bracia
            Kubisztalowie,którzy wystepowli w pierwszej czesci sezonu w Anilanie
            Łódź.Podobno Prezes nie widzi ich w składzie zespolu,ale ich pbyt w Radomiu
            mocno forsuje trener.Czy zdoła przekonac dzialaczy?
            • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.01.03, 22:39
              Pozdrowionka,widzę ,że ekipa Eltastu szykuje siły do nastepnych
              sukcesów.Powodzenia!!!
              • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 16.01.03, 00:05
                Osobiscie nie bardzo wierzę w nowe wzmocnienia Eltastu i nie jestem przekonany
                czy sa potrzebne.W ostatnich meczach I rundy było już zupełnie poprawnie i
                dalsza praca sprawiłaby,że ten zespół mógłby wygrywać z najlepszymi.Ale
                zobaczymy.Pozdrawiam wszystkich powracajacych miłosników szczypiorniaka i nie
                tylko.
                • Gość: miki Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 16.01.03, 21:20
                  A ja juz nie moge sie doczekac nowych emocji.Pilka reczna bardzo mnie wciagnela
                  i moich kolesi tez.Eltast do boju!!!
    • Gość: Długodystansowiec Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.tkdami.net / 172.17.0.* 17.01.03, 12:41
      Z klubu AA przy ul.Traugutta odszedł jeden z zawodników,czyżby w Radomiu
      szykowała się Extraklasa?
      • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 18.01.03, 00:09
        Bardzo dowcipne,znasz cos jeszcze?
        • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 20.01.03, 10:59

> Bardzo dowcipne,znasz cos jeszcze?

nie reaguj, szkoda zdrowia
          pozdrawiam serdecznie!
          AZS RADOM fan
          • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 22.01.03, 10:32
            Witam!
            hop hop - czas budzic sie z przerwy miedzy rundami! :-)

AZS POLITECHNIKA RADOMSKA jest po turnieju w Konskich /dwie porazki z MKS i dwa
            zwyc. z Ostravia/ a Eltast gra piatek/15.00/ i sobota /10.00/ z klubem z
            Brzescia.
            Z tego co wiem w AZS zadnych zmian kadrowych, a do Eltastu przychodza/wracaja
            bracia Kubisztale.

pozdrawiam serdecznie!!
            AZS RADOM fan
            • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 24.01.03, 10:21
              Witam!

wątek zamarł czy też wszyscy przenieśliście się gdzieś?
              hm...
              pozdrawiam serdecznie!!
              AZS RADOM fan
              • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 28.01.03, 10:26
                azs_radom napisał:

> Witam!
                >
                > wątek zamarł czy też wszyscy przenieśliście się gdzieś?
                > hm...
                > AZS RADOM fan

hm......
                ?
                AZS RADOM fan
    • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 02.02.03, 11:11
      POZDROWIENIA!!!
    • Gość: ziobro Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 02.02.03, 18:50
      Jaki wynik meczu Eltastu?
      • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 02.02.03, 19:02
        ELTAST wygrał 28:23 /11:9/,grając w 9-osobowym składzie.Nie grał w meczu
        Stęczniewski,Dziewiatowski,Krupa oraz nie potwierdzeni jeszcze bracia
        Kubisztalowie.Tym większe słowa uznania dla naszych zawodników.Brawo!!
        • olo222 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 02.02.03, 22:54
          Gratulacje!Przeczytałam przed chwilą relację z meczu Eltastu Pan Jacka i
          zgadzam się z nią w całości.Dzisiaj w hali Mosiru nie było wielu optymistów,ale
          chłopaki pokazali na co stac Radom.Na koniec nawet pesymiści byli z Was
          dumni.Tak trzymajcie!
          • Gość: ziobro Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 02.02.03, 23:00
            Super i oby tak dalej,lejcie wszystkich po kolei!
            • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 02.02.03, 23:39
              Gratulacje i jak zwykle buziaki dla zawodników i trenera.Ogromne brawa za
              ambicje.Na nastepnym meczu juz ostro kibicuje.
              • Gość: waldi Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 03.02.03, 17:43
                Wielkie brawa za ambicje!!!
                • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 06.02.03, 10:29
                  Znowu Eltast wygral? Gratulacje,jestem z Was dumna!
    • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 05.02.03, 08:45
      W poniedziałek podzial pieniedzy na sport radomski.Ciekawy jestem bardzo czy
      wladze Radomia po raz pierwsz docenia wysilek I ligowego RTS Eltast,jedynej
      druzyny z perspektywami na ekstraklase???
      • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 06.02.03, 10:32
        ja w ta radomska sprawiedliwosc nie wierze,bedzie wszystko po staremu,czyli
        bryndza
    • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 09.02.03, 11:22
      AZS wygrał 31:23/15:12/ w Białej Podlaskiej!!!Gratulacje!!! Walka Eltasu o
      ekstraklasę staje się coraz bardziej realna.Piłka ręczna staje się nową potęgą
      sportową Radomia.Brawo!!!
      • Gość: miki Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 09.02.03, 11:25
        raa1 napisał:

> AZS wygrał 31:23/15:12/ w Białej Podlaskiej!!!Gratulacje!!! Walka Eltasu o
        > ekstraklasę staje się coraz bardziej realna.Piłka ręczna staje się nową
        potęgą
        > sportową Radomia.Brawo!!!

No to super,a jaki byl wynik Eltasta
        • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 09.02.03, 11:29
          ELTAST gra mecz dzisiaj w hali MOSIR o godzinie 17.00.Zapraszam wszystkich!
          • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 09.02.03, 20:46
            Eltast wygrał 23:22 i chwała mu za kolejne dwa punkty.Gratulacje,chociaż emocji
            jak na taki mecz zbyt dużo,oczywiście w końcówce.
            • Gość: miki Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 09.02.03, 20:54
              To horror nie emocje,dobrze ze to tylko koniec meczu bo by czlowiek nie
              wytrzymal na serducho.Ale wygrana jest i awans w tabeli tez i oby tak dalej
              • Gość: olo222 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 10.02.03, 22:12
                Gratulacje dla Eltastu i AZS,gratulacje dla piłki ręcznej!
                • olo222 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 10.02.03, 22:16
                  Któż to podszywa się pod mojego nicka,chociaz wypowiedź całkiem ładna.
                  Pozdrowienia dla piłkarzy.
                  • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 10.02.03, 22:20
                    To tylko ja,sorki,ale ciesze sie,ze wreszcie jestes tu znowu.Dzieje się tyle
                    fajnych spraw to musimy sie mobilizować.
                    Pozdrawiam i zapraszam wszystkich nieobecnych.
      • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 10.02.03, 11:35
        raa1 napisał:

> AZS wygrał 31:23/15:12/ w Białej Podlaskiej!!!Gratulacje!!! Walka Eltasu o
        > ekstraklasę staje się coraz bardziej realna.Piłka ręczna staje się nową
        potęgą
        > sportową Radomia.Brawo!!!

Witam!
        pewnie obydwaj chcielibysmy, żeby tak było.
        Ale w obydwu klubach bieda z nędzą!
        ech ;(

Dobrze, ze chociaż wyniki radosne! ;-)

pozdrawiam!
        AZS RADOM fan
        • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 10.02.03, 22:10
          azs_radom napisał:

> raa1 napisał:
          >
          > > AZS wygrał 31:23/15:12/ w Białej Podlaskiej!!!Gratulacje!!! Walka Eltasu o
          >
          > > ekstraklasę staje się coraz bardziej realna.Piłka ręczna staje się nową
          > potęgą
          > > sportową Radomia.Brawo!!!
          >
          > Witam!
          > pewnie obydwaj chcielibysmy, żeby tak było.
          > Ale w obydwu klubach bieda z nędzą!
          > ech ;(
          >
          > Dobrze, ze chociaż wyniki radosne! ;-)
          >
          > pozdrawiam!
          > AZS RADOM fan

Znasz sytuacje w obydwu klubach? Z twojej wypowiedzi wynika,że jednak nie.

Pozdrawiam!
          • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 13.02.03, 11:04

> Znasz sytuacje w obydwu klubach? Z twojej wypowiedzi wynika,że jednak nie.
            > Pozdrawiam!

Witaj!
            wiesz, w ksiegowosci w zadnym z nich nie pracuje, ale widze co sie dzieje,
            chodze na mecze, czytam prase /znow w lykendowym Slowie lub Echu bylo o fuzji.
            Mam rozumiec, ze to takie dziennikarskie pisaniny?

Jak myslisz, to dobra sytuacja gdy klub nie moze wyjechac na przygotowania do
            rundy, bo zawodnikom przeszkadza w tym praca zawodowa? Ja wiem, ze to nie sa
            kluby z czolówki extraklasy, ale praidłowym byłoby, gdyby zawodnicy zajeli sie
            trenowaniem i graniem, a kibice kibicowaniem, a nie martwili sie, ze ten
            wyjechal , niewiadomo kiedy wroci, tamten nie zatwierdzony -
            a jak nie wiadomo jaki powod, to wiadomo, ze chodzi o kase.

wszystkim zycze duzo optymizmu, ale i realizmu, a zawodnikom obu klubow
            spokoju, potu na treningach i satysfakcjonujacych wszystkich wynikow!

AZS RADOM fan

to moj list, loguje sie, a w momencie odpisywania wywala mnie jako goscia, hehe
            jaki tam ze mnie gosc!
            pozdrawiam wszystkich!
    • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 10.02.03, 22:26
      GAZECIE podziekowania za artykuł o piłce recznej,rola dziennikarzy w promowaniu
      sportu jest ogromna,a to co sie dzieje w Eltascie i pilce recznej na promocje
      zasługuje.Brawa dla Pana red.Stępnia!
    • mir10 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 11.02.03, 23:16
      Wracam po tak długiej przerwie a tu życie az tętni.Same dobre wieści.Gratuluję
      i trzymam kciuki za awans.Do dzisiaj wspominam mecz z SMS w Gdańsku i
      zwycięstwo Eltastu Radom.Serdecznie pozdrawiam zawodników i trenerów.
    • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 12.02.03, 22:31
      Mecz z Zawierciem Eltast zagra już w mocnym składzie.Trzymamy kciuki za dwa
      punkty.
      • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 13.02.03, 11:13
        Trzymamy mocno w krakowie tez.
        pozdr.
        • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 13.02.03, 17:11
          Wzmacniam "kciuki" z Krakowa! Dzięki za wygrane,już teraz będę tu wpadać
          częściej.Pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych.
          • Gość: waldi Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.4it.pl 13.02.03, 17:14
            Wraca stara ekipa toja tez.Eltast wygrywajcie wszystko!!!!!!!
            • Gość: romek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.4it.pl 15.02.03, 11:35
              ELTAST DO BOJU!!!!
              • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 11:41
                Do Zawiercia Eltast wyjechał w mocnym składzie.Wprawdzie bez Bartka
                Dąbrowskiego/kontuzja/,którego w składzie zastąpi Mariusz Kubisztal oraz bez
                Adriana Cieślaka/bark w gipsie/,którego na szczęście zastąpi potwierdzony do
                Eltastu Darek Kubisztal.Teoretycznie mimo braku dwóch zawodników,ekipa została
                wzmocniona,ale w Zawierciu będzie bardzo ciężko.Trzymam kciuki za nasze drużyny.
                • Gość: romek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.4it.pl 15.02.03, 11:43
                  To ilu zawodnikow Eltastu pojechalo na ten mecz?
                  • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 11:44
                    Forza Eltast !
                    • Gość: waldi Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.4it.pl 15.02.03, 13:35
                      FORZA!!!
                  • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 11:46
                    No niestety tylko 11,w tym dwóch bramkarzy,ale jak powalczą ambitnie to
                    wystarczy.Bądźmy dobrej myśli,bo przecież rywale do awansu też mają trudne
                    mecze.
                    • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 13:33
                      Chyba wszyscy w Radomiu trzymaja kciuki za awans Eltastu do ekstraklasy?Ja tez
                      chociaz to jeszcze b.daleka droga.Ale byloby fajnie.
                      • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 13:42
                        BEDZIE fajnie. Na pewno !!!!

Zeby tak jeszcze wygrzebac z dolka Czarnych, a potem zobaczyc Radomiaka w II lidze i heja !
                        • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.02.03, 16:11
                          No to heja!Forza sport radomski!!!!
                        • olo222 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 16:12
                          Trzymam kciuki!
    • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 17:04
      Mecz w Zawierciu trwa,trzymajcie za Eltast!
      • isoxazolidine Re: Jaki wynik ???? 15.02.03, 17:18
        Dajcie znac jak tylko bedzie cos wiadomo !
        • raa1 Re: Jaki wynik ???? 15.02.03, 18:35
          ELTAST WYGRAŁ 28:26!!!!
          • raa1 Re: Jaki wynik ???? 15.02.03, 18:37
            GRATULACJE!!!!
      • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.02.03, 18:44
        Mam info telefoniczne:Eltast zagrał w Zawierciu dobry mecz.Do przerwy prowadził
        16:13,a potem sukcesywniw przewaga rosła.Na 7 min. przed końcem meczu
        prowadzenie Eltastu 7 bramkami.Końcówka to zryw Viretu,ale pewne zwycięstwo
        Eltastu 28:26.Brawo!!!Ekstraklasa pomaleńku się przybliża.
        • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 18:49
          SUPER !!!!

a jak sytuacja w tabeli ?
          • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.02.03, 18:57
            Eltast mial 1 pkt. straty do drugiego miejsca w tabeli/wchodza dwie
            druzyny/.Czekamy na wynik ,meczu w Legnicy gdzie gra wicelider.
            • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 18:59
              dzieki. trzymam kciuki za wicelidera - zeby umoczył ....
              • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 19:01
                Super,wszyscy trzymamy!
        • nono2 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 18:51
          NO,no ale sobie gwiazdeczki poczynaja.Wielkie brawa dla Eltastu i doskonaly
          przyklad dla innych.Nareszcie cos w Radomiu bez polityki!
          • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.02.03, 19:15
            Buziaczki dla zawodników ELTAST!!!Jestescie super!
            • Gość: raf Re: ELTAST WICELIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.189.* 15.02.03, 19:30
              Po raz pierwszy w historii radomska drużyna zajmuje tak wysokie miejsce w
              tabeli I ligi,miejsce premiowane awansem do ekstraklasy.A wszystko po wygranej
              Eltastu w Zawierciu i przegranej wicelidera AZS AWF BP w Legnicy.Szkoda,że to
              jeszcze nie koniec rozgrywek!
              • raa1 Re: ELTAST WICELIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.03, 21:04
                Łzy się w oczach kręcą starym fanom piłki ręcznej.Nigdy nie myślałem,że dzięki
                RTS ELTAST będę miał tyle radosnych przeżyć i emocji w walce o
                ekstraklasę.Myślę,że wielu kibiców,tych pamiętających dawne czasy,jest teraz
                dumnych z naszego szczypiorniaka.Czy do tych nastrojów dołączą władze miasta i
                po raz pierwszy naprawdę pomogą tym kilku ambitnym,godnym podziwu
                fanatykom,którzy na nowo budują radomski sport.Czy media właczą się w pomoc dla
                piłki ręcznej?
                • mir10 Re: ELTAST WICELIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.03, 00:32
                  To wspaniałe,że jesteście tacy wspaniali.Jestem z WAS dumna i jestem dumna z
                  Radomia.Pozdrawiam WSZYSTKICH w Radomiu,a szczególnie ciepło ELTAST!
                  • Gość: miki Re: ELTAST WICELIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.189.* 16.02.03, 08:10
                    Zaczela sie jak widze powazna zabawa z naszymi w glownej roli tego dawno w
                    Radomiu nie bylo-pozdrovka
                    • problema Re: ELTAST WICELIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.03, 19:54
                      AZS Radom przegrał niestety z Gwardią Opole,ale to nie zmienia faktu,że ELTAST
                      jest wiceliderem!!!!
                      • azs_radom Re: ELTAST WICELIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.03, 13:10
                        problema napisała:

> AZS Radom przegrał niestety z Gwardią Opole,ale to nie zmienia faktu,że
                        ELTAST
                        > jest wiceliderem!!!!

Witam!
                        AZS niestety nie dał rady liderowi, choć, moim zdaniem, Gwardia nie
                        zaprezentowała niczego rewelacyjnego, pierwsze 20 min. nie ieli wogole pomyslu
                        na gre, niestety od ok. 45 minuty takiego pomyslu zaraklo graczom AZS i bylo
                        jak bylo, szkoda. choc zawsze mozna mowic , ze porazka z liderem to zaden
                        wstyd, nawet we wlasnej hali ;-)
                        ale fakt jest taki, ze mozna ich bylo spox pojechac, i wtedy juz wogole Eltast
                        mialby do lidera o 2 pkt. mniejsza strate.

Przypominam, ze to drugie miejsce to dzieki wygranej AZS RADOM w Bialej ;-))
                        ok, zarty, zarty.
                        Gratuluje wygrania w Zawierciu, choc Viret to raczej spadkowicz to gra tam sie
                        wcale nie latwo. A i ja mam prywatna satysfakcje bo slabo wspominam wizyte w
                        Zawierciu na meczu AZS /i to nie tylko dlatego, ze AZS zostal pokonany/.

pozdrawiam forumowiczow!!
                        AZS RADOM fan
                        • raa1 Re: ELTAST WICELIDEREM!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.03, 21:31
                          Czytałem dzisiejsze gazety,sympatycznie,piłka ręczna dominuje.Szkoda tej
                          porazki AZS,bo szanse były ogromne.Dzisiaj był podział środków finansowych na
                          sport,ciekawy jestem jak ostatnie sukcesy naszych drużyn szczypiorniaka i
                          perspektywa awansu Eltastu przełożą się na hojność naszych władz.Oby nie
                          zaprzepaścili historycznej szansy awansu do ekstraklasy.
                          Pozdrawiam wszyskich kibiców radomskich drużyn!
    • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 19.02.03, 21:08
      Budżet sportowy podzielony:I ligowe drużyny Czarni,AZS i RTS Eltast dostały po
      równo.Dobrze,bo sprawiedliwie.Ale Eltast z ogromną szansą na awans mógłby być w
      tej stawce wyróżniony.
      • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 21.02.03, 07:12
        Z tego co wiem,to Eltast został i tak wyrózniony,poniewaz podział środków
        jest "po równo".W poprzednich latach w nagrodę za sukcesy i rozwój piłki
        recznej w Radomiu RTS Eltast'95 był karany najniższymi dotacjami,co miało
        zmusic działaczy Radomskiego Towarzystwa Sportowego,do jego likwidacji.
    • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 21.02.03, 21:08
      W sobotę kolejne emocje-mecz RTS ELTAST GYMNASION RADOM-GRUNWALD POZNAŃ.Wygrana
      Eltastu daje naszym chłopakom 3 pkt. przewagi w wyścigu do ekstraklasy.Hala
      MOSIR powinna o 17.00 pękać w szwach.Pokażmy,że zależy nam na sukcesach
      Radomia!!!
      • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 22.02.03, 13:00
        Do zobaczenia na meczu.Trzymam kciuki za Eltast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: raf Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! IP: 195.116.189.* 23.02.03, 08:14
          Kolejny sukces ELTAST RADOM na drodze do ekstraklasy! Tym razem z bagazem 6
          bramek przewagi odprawiono z Radomia Grunwald Poznan,klub z ogromnymi
          tradycjami i sukcesami-wielokrotne Mistrzostwo Polski.Brawo ELTAST,brawo
          RADOM !!!!!!!!
          • raa1 Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! 23.02.03, 08:17

> Kolejny sukces ELTAST RADOM na drodze do ekstraklasy! Tym razem z bagazem 6
            > bramek przewagi odprawiono z Radomia Grunwald Poznan,klub z ogromnymi
            > tradycjami i sukcesami-wielokrotne Mistrzostwo Polski.Brawo ELTAST,brawo
            > RADOM !!!!!!!!
            GRATULACJE!!!! Dla mnie są to ogromne przeżycia a każdy kolejny sukces Eltastu
            jest dla Radomia i piłki ręcznej w naszym mieście historyczny.
            • raa1 Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! 23.02.03, 08:24
              Czy dzisiaj jest retransmisja meczu Eltastu w TV Dami?
              • Gość: raf Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! IP: 195.116.189.* 23.02.03, 08:27
                Do RAA1- retransmisja jest podobno o 10.20,ale sprawdzalem w programie Dami i
                godzina nie jest podana,dlatego pisze "podobno".Pozdrawiam!
            • forta Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! 23.02.03, 12:00
              Tradycyjne całuski z Krakowa,jestem coraz bardziej dumna z Eltastu i
              Radomia.Super!!!
              • mir10 Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! 23.02.03, 20:21
                forta napisała:

> Tradycyjne całuski z Krakowa,jestem coraz bardziej dumna z Eltastu i
                > Radomia.Super!!!

Tradycyjne całuski od radomianki z Gdańska.Pozdrawiam zawodników Eltastu,cały
                Radom,wszystkich z tego wątku i forum radomskiego,a szczególnie cieplutkie
                pozdrowionka dla Forty i Problemy.
                • Gość: waldi Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! IP: *.4it.pl / 10.2.0.* 24.02.03, 17:15
                  Brawa,jestescie super,wytrwajcie w walce o awans!!!!!
                  • Gość: jano Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! IP: 195.116.189.* 24.02.03, 21:49

> Brawa,jestescie super,wytrwajcie w walce o awans!!!!!

Ja tez tak uwazam,jestesmy z WAMI na dobre i na zle.
            • Gość: gelo Re: EKSTRAKLASA CORAZ BLIŻEJ!!!!!!! IP: *.4it.pl / 10.2.0.* 24.02.03, 17:39
              To naprawde wazne wydarzenie w radomskim sporcie,jeszcze zeby Czarni wrocili do
              dawnej swietnosci...
    • mir10 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 23.02.03, 20:24
      Przeczytałam przed chwileczką o zwycięstwie Politechniki w Płocku.Gratulacje!!!
    • Gość: handbal Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 26.02.03, 14:14
      Niedobrze,kolejny zawodnik Eltastu ma kontuzje.Tym razem Grzesiek Sobut na
      kilka tygodni reka w gipsie.Czy sie uda awansowac?
      • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 26.02.03, 21:26
        Sytuacja Eltastu robi się nie najlepsza.W tej chwili czterech zawodników ma
        kontuzje.Dobrze ,że teraz mecz z trochę słabszym przeciwnikiem,ale potem
        Końskie,które potrafią być bardzo grożne.Trzymam kciuki za przetrwanie.
        • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 27.02.03, 17:39
          Eltast do boju.Trzymamy kciuki,musicie walczyc mimo wszystko!!!
          • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 28.02.03, 16:09
            Mimo tych kłopotów panuje bojowa atmosfera i wierzę,że Eltast będzie znowu
            walczył.Trzymam kciuki za wygraną!!!
            • Gość: kibolek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 28.02.03, 16:30
              Chlopaki walczcie jak lwy a bedzie coraz lepiej,juz pol Radomia sie wami
              interesuje.Eltast awanti!!!!!
              • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 28.02.03, 19:14
                Zawodnicy Eltastu już kilka razy udowodnili,że ambicja to ich największy
                atut.jestem pewny,że te przeciwnosci losu tymbardziej ich mobilizuja do
                walki.Chłopaki wiedzą,że kibice bardzo to cenia-jesteśmy z Wami.Walczymy!!!
                • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 08:04
                  Pozdrawiam,tym razem z Radomia.Jestem u mamuski i mogę się wszystkim
                  nacieszyć.Mimo nocnej popdróży,juz od wczesnego ranka jestem na chodzie.Wpadam
                  na mój zaprzyjaźniony wątek, atu taka mobilizacja.Ale trzeba,tyle kontuzji,co
                  za pech!Jak moi przedmówcy ,bardzo wierzę w ambicję i możliwości Eltastu- już
                  może być tylko lepiej! Pokażcie całej Polsce jak Radom walczy!!!Całuski!!!
                  • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 09:09
                    Pozdrawiam - równiez jestem juz w Radomiu (nie ma to jak w domciu ..... ).
                    Trzymam kciuki za kolejne zwyciestwa !!!

pozdr.
                    • nono2 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 12:12
                      No,no -tez sie przylaczam do tych zyczen dla eLTASTU.Przywiezcie nam
                      gwiazdeczki do RADOMIA kolejne punkty i oby coraz blizej do ekstraklasy.

Pozdrawiam!
                      • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 18:16
                        Skończył się mecz Eltastu z Kasztelanem,czy ktoś zna wynik,podajcie!
                        • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 01.03.03, 18:21
                          Jest 50 minuta meczu:Eltast prowadzi z Kasztelanem 6 bramkami!!!
                          • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 18:26
                            To chyba można juz gratulować RTS ELTAST kolejnych punktów!!!
                            • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 18:32
                              Żeby nie zapeszyć,wstrzymaj sie trochę z gratulacjami.
                              • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 01.03.03, 18:42
                                Juz sie nie da zapeszyc.Kolejny sukces Eltastu na drodze do ekstraklasy.
                                Kasztelan-ELTAST 21:29/10:14/.Mimo kontuzji,mimo dwóch czerwonych kartek-Krupa
                                i Sedzicki,ELTAST zwycieski!!! Gratulacje!!!
                                • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 18:46
                                  Gość portalu: wlodek napisał(a):

> Juz sie nie da zapeszyc.Kolejny sukces Eltastu na drodze do ekstraklasy.
                                  > Kasztelan-ELTAST 21:29/10:14/.Mimo kontuzji,mimo dwóch czerwonych kartek-
                                  Krupa
                                  > i Sedzicki,ELTAST zwycieski!!! Gratulacje!!!

No to SUPER. Gratulacje!!!
                                  • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 18:49
                                    Podajcie wyniki innych drużyn,a zwłaszcz Gwardii,AZS BP i Grunwaldu.
                                    Pozdr.
                                    • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 01.03.03, 19:31
                                      LIDER POKONANY!!!Legnica-Gwardia 28:22!!!!,a wiec ELTAST coraz blizej I miejsca!
                                      • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 01.03.03, 20:01

> LIDER POKONANY!!!Legnica-Gwardia 28:22!!!!,a wiec ELTAST coraz blizej I
                                        miejsca
                                        > !
                                        Kolejna sensacja,tym razem w Poznaniu Grunwald-Viret 25:32/11:15/!!!!!,kolejny
                                        rywal Eltastu zostaje z tylu.
                                        • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 01.03.03, 20:58

> Gość portalu: wlodek napisał(a):
                                          >
                                          > > LIDER POKONANY!!!Legnica-Gwardia 28:22!!!!,a wiec ELTAST coraz blizej I
                                          > miejsca
                                          > > !
                                          > Kolejna sensacja,tym razem w Poznaniu Grunwald-Viret
                                          25:32/11:15/!!!!!,kolejny
                                          >
                                          > rywal Eltastu zostaje z tylu.
                                          W Bialej bez sensacji AZS BP-Orlen 26:18
                                  • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 18:52
                                    Wielkie brawa za te punkty,bałem się tego meczu przy takim osłabieniu naszej
                                    druzyny.Ale wszyscy liczylismy na ambicje,brawo ELTAST!!!!
                                    • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 01.03.03, 19:26
                                      BUZIACZKI,ale prezent dostałam na przyjazd do Radomia.Gratulacje,jestem z Was
                                      chłopcy coraz bardziej dumna.Wielki podziw dla Pana ST,mojego cichego bohatera
                                      tych sukcesów,brawa dla trenerów i firmy Eltast!!!
                                      • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 02.03.03, 09:36
                                        Moje najlepsze,rece same skladaja sie do oklaskow.Brawo Eltast!! trzymajmy
                                        kciuki za dzisiejszy sukces AZS Radom.Pozdrawiam.
                                        • mir10 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 03.03.03, 18:40
                                          Ogromne BRAWA dla Eltastu,przeczytałam dzisiaj,że to 11 zwycięstwo z rzędu w I
                                          lidze.Super,tak trzymać!!! Całuski!!!
                                        • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 05.03.03, 10:48

> Moje najlepsze,rece same skladaja sie do oklaskow.Brawo Eltast!!

brawo!
                                          a i inne wyniki z korzyscia!

> trzymajmy kciuki za dzisiejszy sukces AZS Radom.Pozdrawiam.

no niestety, sukcesu nie bylo, chyba, ze za skuces uznac fakt, ze schorowani
                                          zawodnicy przystapili do meczu.
                                          Tym razem przeciwnik i grypa okazali sie lepsi od zawodnikow AZS.
                                          Ale szacunek za podejscie i probe nawiazania walki w sytuacji gdy czesc
                                          zawodnikow nie trenowala tylko probowala zwyciezyc grype!

ZAWSZE Z WAMI!
                                          AZS RADOM fan

• Gość: gas Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.rado.gazeta.pl 06.03.03, 19:27
      Wieści z ostatniej chwili: SMS Gdańsk pokonał AZS AWF Biała Podlaska 24:22
      (14:12). Jeśli Eltast wygra w niedzielę z MKS-em Końskie, będzie miał już pięć
      punktów przewagi nad trzecim zespołem w tabeli!!!
      • mir10 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 07.03.03, 18:20
        Byłam na meczu w Gdańsku,tym razem kibicowałam jak mogłam SMS.Przed meczem nikt
        nie wierzył,że SMS może wygrać,raczej kibice zastanawiali się jak wysoka będzie
        porażka.Tymczasem chłopcy z SMS wybili gwiazdorstwo faworytom i własciwie
        pewnie wygrali 24:22,ale emocji było sporo.Cieszyłam się bardzo,bo to także
        zwycięstwo naszych chłpaków z Eltastu.Trzymam teraz kciuki za Wygraną z
        Końskimi.
        • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 07.03.03, 18:26
          Nie wiedziałem o tym meczu awansem,ale informacja super.SMS zrobił niezły
          prezent dla ELTASTU.Teraz tylko ten mecz z Końskimi.Kibice z Radomia muszą się
          zmobilizować,bo podobno z Końskich ma zjechać pół miasta.Mecz w niedzielę o
          219.00 na hali MOSIR.OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!!!!!!!
          • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 07.03.03, 19:18
            Układa się rzeczywiście bardzo dobrze,ale mnie martwi inna sprawa.Jak to
            możliwe,że kluby sportowe,które wynajmują hlę przez cały rok /dotyczy to także
            AZS i Czarnych/ są tak traktowane przez MOSIR.Byle imprezka powoduje,że sport
            jest przepędzany z hali sportowej.Tym razem wystawa spożywcza okazała się być
            dla Dyrekcji MOSIR ważniejsza niż awans radomskiej drużyny do ekstraklasy.Czy
            ktoś z wladz Radomia mógłby w tej sprawie zająć wreszcie stanowisko!!!!Czy
            takiej wystawy nie można zorganizować w innym miejscu!!!SKANDAL!!!!!
          • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 07.03.03, 23:23

> Nie wiedziałem o tym meczu awansem,ale informacja super.SMS zrobił niezły
            > prezent dla ELTASTU.Teraz tylko ten mecz z Końskimi.Kibice z Radomia muszą
            się
            > zmobilizować,bo podobno z Końskich ma zjechać pół miasta.Mecz w niedzielę o
            > 219.00 na hali MOSIR.OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!!!!!!!

Popieram i ide o 19.00 na mecz.Eltast do boju!!!
            • Gość: gelo Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.com.pl 08.03.03, 12:20
              Montujemy ekipe na mecz,do zobaczenia w niedziele o 19.00 na MOSIR!!!
              • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 08.03.03, 20:26
                Rywale ELTASTU znowu zgubili punkty,AZS Biala Podlaska przegral mecz w Gdansku,
                a dzisiaj Grunwald Poznan przegral z Miedzia Legnica 23:26!! Jesli Eltast wygra
                swoj jutrzejszy mecz,moze miec nad rywalami 5 i 7 pkt. przewagi.Trzymajmy
                kciuki za naszych i ostro kibicujmy.AZS Politechnika zremisowala w
                Olsztynie,cudem w koncowce meczu 31:31,brawo!
                • olo222 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 09.03.03, 17:36
                  Pozdrawiam wszystkich,za chwile wychodze na mecz Eltastu,licze dzisiaj na mocny
                  doping,bo ci kibice z Konskich nas moga przekrzyczec.Eltast po zwyciestwo!!!!
                  • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 09.03.03, 21:58
                    BRAWO ELTAST ZA KOLEJNY SUKCES!!!!
                    • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 09.03.03, 22:09
                      problema napisała:

> BRAWO ELTAST ZA KOLEJNY SUKCES!!!!

GRATULACJE!!!!! To bylo piekne!!!!
                      • olo222 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 09.03.03, 22:13

> problema napisała:
                        >
                        > > BRAWO ELTAST ZA KOLEJNY SUKCES!!!!
                        >
                        > GRATULACJE!!!!! To bylo piekne!!!!

Macie rację,super emocje i te owacje na stojąco przez 10 minut po meczu od
                        radomskich kibiców!To piękne,że takie mecze mamy w Radomiu!!!
                        • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 09.03.03, 23:46
                          Dwa punkty bardzo cieszą,tym bardziej,że ELTAST ciągle gra w osłabionym
                          składzie,z brakiem trzech zawodników a i trzech z grajacych ma tylko zaleczone
                          kontuzje.Ale wolałbym,aby nie było takich horrorów jak dzisiaj,bo w takich
                          końcówkach zawsze coś się może przytrafić.
                          Wielkie brawa dla Klubu Kibica Czarnych,który po raz kolejny wspierał
                          ELTAST.Dziekujemy,bo dzięki WAM hala żyła!!!
                        • azs_radom Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 10.03.03, 12:39
                          olo222 napisała:

> Macie rację,super emocje i te owacje na stojąco przez 10 minut po meczu od
                          > radomskich kibiców!To piękne,że takie mecze mamy w Radomiu!!!

Gratulacje z okazji zwyc z Koniami!
                          Naprawde bylo, tak jak pisza w Echu 1000 kibicow z czego 200 z Konskich, czy
                          to przesada?
                          to juz 10 z kolei mecz Eltastu bez porazki,
                          chcialoby sie napisac, czekamy na derby! ;-)

GRATULACJE OGROMNE dla zawodnikow AZS POLITECHNIKA RADOMSKA!! to wazny punkt
                          zdobyty w Olsztynie! brawo! tym bardziej, ze klopoty zdrowotne nadal trapia
                          zawodnikow, czekamy na sobotnie zwyciestwo w Radomiu!

pozdrawiam serdecznie!!
                          AZS RADOM fan
                          • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 10.03.03, 21:20
                            Hala byla rzeczywiscie wypelniona i 1000 widzow to wedlug mnie szcunek
                            prawidlowy,natomiast liczba widzow z Konskich trudna do okreslenia-ale bylo ich
                            duzo.To co warte podkreslenia ,to super doping z duzym wkladem Klubu Kibica
                            Czarnych,ktory jest mocno zaprzyjazniony z Eltastem.Ale i wiekszosc pozostalych
                            kibicow zaczyna sie mocno wciagac,a przy tym sa bardzo kulturalni.
    • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 12.03.03, 20:26
      Co slychac w zespole ELTAST przed trudnym meczem w Wolsztynie?
      • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 13.03.03, 18:29
        Z tego co słychać pełna mobilizacja,chłopaki ostro trenują i część
        kontuzjowanych zawodników wraca do zdrowia.Ten mecz,jak chyba wszystkie
        pozostałe,jest bardzo ważny.Trzymajmy więc kciuki za Eltast.Czytaliście dzisiaj
        w Gazecie artykuł-wywiad z Prezesem,nareszcie zaczyna być dobry klimat dla
        piłki ręcznej.
        • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 13.03.03, 18:39
          Ja tam licze na kolejne zwyciestwo,Eltast jest na fali.Ten artykul z Prezesem
          mozna tez przeczytac na www.gazeta.pl. Super goscio!
        • Gość: tastel Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 22:03
          Jutro może nastąpić rozstrzygnięcie w Wolsztynie.
          • Gość: raf Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.03.03, 15:48
            Witamy Tastel,fajnie ze do nas dolaczyles,widzialem ze udzielasz sie
            na "reczna" i to barzdo fachowo.Boje sie o ten dzisiejszy mecz w Wolsztynie,ale
            jak zwykle mocna trzymam kciuki za naszych chlopakow.Pozdrawiam!!!
            P.S. Trzymamy tez za AZS!!!!
            • olo222 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.03.03, 18:43
              I polowa:Eltast prowadzi 13:11.
              • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.03.03, 18:47
                Niestety,po tylu wygranych pierwsza porazka:Wolsztyniak-Eltast 34:29,mimo 6
                rzutow karnych obronionych przez naszych bramkarzy.Szkoda!
                • forta Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.03.03, 19:58
                  Nie ma co załamywać rąk,gra toczy się dalej.Trzymajcie się chłopaki i do
                  nastepnych zwycięstw.Brawo Radom,brawo Eltast!!!!!
                  • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.03.03, 21:00
                    No pewnie,bo dalej mamy 5 pkt. przewagi nad AZS BP,ktory przegral dzisiaj mecz
                    z Olsztynem 20:21!!!!!!!! Inne wyniki tez ciekawe:Gwardia-SMS 28:28,Konskie-
                    Viret 25:28,Kasztelan-Grunwald 17:26,Legnica-Wisla 41:24!,i w Radomiu AZS
                    wygral z MTS Chrzanów 34:26.Gratulacje za kolejne dwa punkty dla AZS.
                    Ale szkoda tej przegranej w Wolsztynie,moglo byc 7 pkt przewagi!!!
                  • raa1 Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.03.03, 21:05
                    Wolsztyniak wyjątkowo nie "leży" zawodnikom Eltastu,przecież w Radomiu był
                    remis.Ja obawiałem się o wynik tego meczu i moje obawy się niestety
                    potwierdziły.Dobrze,że Opatrzność czuwa nad Eltastem i rywale też pogubili
                    punkty.Byłem na meczu AZS Radom i świetnie ,że są kolejne punkty,które
                    zwiększają szanse/zdecydowanie/ na uratowanie się przed spadkiem.Gratulacje dla
                    AZS i słowa otuchy dla Eltastu.Przed nami kolejne emocje,tym razem derby
                    Radomia.
                  • Gość: wlodek Re: Ekstraklasa w Radomiu ? IP: 195.116.189.* 15.03.03, 21:07
                    Ale przez takie wyniki i niespodzianki ta liga robi sie jeszcze bardzo
                    ciekawa.Oby dla radomian zakonczylo sie wszystko dobrze.
    • problema Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 15.03.03, 23:08
      Pozdrawiam wszystkich na forum.U nas zaczynamy 6 setkę,szkoda,że tym razem bez
      koljnych punktów Eltastu.Ale nastroje dobre,w tabeli nic się nie zmieniło, bo
      nasi rywale też stracili punkty.Gratulacje dla AZS,który odniósł bardzo wazne
      zwycięstwo.
      • krako Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 16.03.03, 17:18
        Nic sie nie stalo,czekamy na kolejne punkty i nieprzerwana droge do
        ekstraklasy.Pozdrawiam!
      • isoxazolidine Re: Ekstraklasa w Radomiu ? 16.03.03, 17:29
        Forza Eltast
        Forza AZS PR
        Forza Czarni

PS.: jesli macie chwilke to wpadnijcie na www.kibol.com -
        mozna glosowac na radomiaka (co 15minut)

niech zyje radomski sport !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka