Dodaj do ulubionych

HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!!

IP: *.chello.pl 14.09.05, 12:39
Obserwuj wątek
    • Gość: taki tam Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.128.udn.pl 14.09.05, 12:57
      Jaka miła wiadomość. Kto by pomyślał, że mógł być ktoś gorszy od Kwasa;
      • Gość: mag Re: TERAZ Q..rwa my IP: *.96.udn.pl 16.09.05, 13:58
        Dziwi mnie, że zwracasz się do Barbary i Wesołej... Czyśbyś nie wierzył, że
        sympatyków lewicy może być więcej.
        Zastanów się lepiej czy nie mam racji. Zresztą pogadamy za jakiś czas.
        Tak na teraz jeden przykład.Jeszcze Rokita nie objął rządów, a już narobił
        strat dla państwa mówiąc o nacjionalizacji PEGENIGE...
        P.S
        A Tusk niech się do mnie nie przymila - nie jest moim typem polityka . Mówiąc
        delikatnie.
        • Gość: mag Re Yoda IP: *.96.udn.pl 17.09.05, 15:40
          Dziwi mnie, że zwracasz się do Barbary i Wesołej... Czyśbyś nie wierzył, że
          sympatyków lewicy może być więcej.
          Zastanów się lepiej czy nie mam racji. Zresztą pogadamy za jakiś czas.
          Tak na teraz jeden przykład.Jeszcze Rokita nie objął rządów, a już narobił
          strat dla państwa mówiąc o nacjionalizacji PEGENIGE...
          P.S
          A Tusk niech się do mnie nie przymila - nie jest moim typem polityka . Mówiąc
          delikatnie( powtarzam post który gdzieś powędrował di góry.)
    • Gość: Yoda Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 12:58
      Szkoda! -Nie zobaczymy jak ten pętak dostaje kopa w d... od wyborców, bo
      postanowił pierwszy dać kopa swojemu durnemu elektoratowi.
      I dobrze im tak, teraz widzą jasno który z kandydatów jest szczurem bez klasy i
      odpowiedzialności.
      • Gość: Basia Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.ats.pl 14.09.05, 13:00
        wiadomosci.onet.pl/1163798,,,,,1244760,4528,itemspec.html
      • Gość: wesoła Re:Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:01
        To co teraz doradzisz biednej sierocie po komuniżmie? Pytam poważnie!
        • Gość: Yoda Re: wesoła IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 13:09
          Poważnie odpowiadam: Nie po to wychodziliśmy z komunizmu, żeby zwalać
          odpowiedzialność na innych, zamiast brać ją na siebie.
          -Ja głosuję na tych, którzy rokują największe nadzieje na umożliwienie mi
          brania mojego losu we własne ręce, a nie opowiadają dyrdymały o rozliczeniu
          poprzedników czy opiece państwa.
          • Gość: wesoła Re: Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:22
            Czy to będzie PO?
            • Gość: Yoda Re: wesoła IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:19
              Mój wybór -moja sprawa. Nie prowadzę agitacji, tylko wyrażam poglądy.
              Jeśli uważasz, że PO pasuje jakoś do powyższego opisu, -to OK.
        • Gość: Nemo Re:Yoda IP: *.udn.pl 17.09.05, 08:17
          Sznureki drzewo, żebyś znowu jakiejs rewolucji nie wymyślił
      • Gość: cienki bolo Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:05
        i z czego się głupku cieszysz że przydentem zostanie jakiś Fredzio z przypadku.
        • Gość: Yoda Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 13:14
          Ja się nie cieszę, gamoniu, -ja ubolewam. Czytać nie umiesz? -To jak chciałeś
          przeczytać program twojego idola? (Ups! -co ja gadam?! jaki program?! -on miał
          tylko zabezpieczyć jakieś koryto dla maxymalnej liczby nieprzypadkowych SLD-
          owców -ot i cały jego program).
          • Gość: Barbara Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.udn.pl 14.09.05, 13:23
            A mnie jest bardzo przykro, że zrezygnował najlepszy kandydat.Zostały tylko
            kmioty.Swojego głosu nie oddam na żadnego z nich.
            • Gość: wesoła ReBarbara IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 13:32
              Barbaro, łączę się z Tobą w bólu. To był jedyny dobry kandydat na prezydenta.
              • Gość: Barbara Re: Re Wesoła IP: *.udn.pl 14.09.05, 13:40
                Serdecznie dziękuję,wsparcie jest teraz potrzebne.
                • Gość: Andrzej Cimoszewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:11
                  Jestem poglądów prawicowych, ale twierdzę, że po prawej stronie nie ma
                  kandydata na Urząd Prezydenta, który mógłby konkurować fachowością i
                  doświadczeniem z panem Cimoszewiczem i żałuję że nie będzie mi dane oddać na
                  niego głosu. Szkoda
              • Gość: figura Szkoda, bo był najlepszy IP: *.96.udn.pl 14.09.05, 13:57
                To wiekla szkoda dla Polski... Platforma za użycie służb specjalnych jeszcze
                zapłaci. Miało być fair play. Szkoda, Tusk jest taki beznadziejny.
                • Gość: Yoda Re: Szkoda, bo był najlepszy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 14:15
                  Teraz jest jeszcze lepszy, bo nie trzeba już będzie oglądać tej wykrzywionej
                  pogardą, aroganckiej gęby.
                  A wszystkie służby do tej pory są pod kontrolą postkomunistów. Tow. Miller się
                  o to postarał, by do woli używać ich do tworzenia fikcyjnych afer AWS-u. -Nawet
                  ze służbami na pasku mu się to nie udało i wcześniej chyba beknie
                  Siemiątkowski:)))
                  • eu2005 Re: Szkoda, bo był najlepszy 14.09.05, 14:43
                    Komitety wyborcze PO i PiS, po ujawnieniu udziału ich przedstawiciwli w aferze
                    specsłużb, też będą musiały zrezygnować z udziału w wyborach. agenci rozwalili
                    wybory - kto na tym wygrał?
                    • Gość: Pello Re: Szkoda, bo był najlepszy...pomyłkarz IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 14.09.05, 14:52
                      Afera specsłużb? Których? Przecież specsłużby pracują dla SLD. Czy chodzi o
                      udział BYŁYCH pracowników specsłużb - obecnego posła PO i prawnika w
                      wyjaśnieniu kilkakrotnych "oczywistych" pomyłek w deklaracjach podatkowych? Czy
                      ta "oczywistość" jest aferą, czy udział w prostowaniu tej "oczywistości"?
              • Gość: lew Re: Barbara i Wesoła i olo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:58
                Gość portalu: wesoła napisał(a):

> Barbaro, łączę się z Tobą w bólu. To był jedyny dobry kandydat na prezydenta.

____jestem z wami ,macie rację ale zauważyłem jak Kaczyński rośnie albo mi się
                wydawało ..
    • Gość: wesoła Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:55
      Przypomniała mi się taka przypowiastka. Rozmowa katolika z Żydem:
      - Wy Żydzi nie wierzycie, że nasz Jezus zmartwychwstał a wierzycie, że jak wasz
      rabin tonął to podpłynęły cztery ryby, złapały go za ręce i nogi i wyciągnęły
      na brzeg...
      - BO TO JEST PRAWDA!!!
      Nasuwa się refleksja, że wszystko jest kwestią wiary....
      • Gość: Pello Re:kwestia wiary IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 14.09.05, 14:59
        Wesoła. Cimoszewicz naprawdę zrezygnował. To nie jest kwestia wiary...;))
      • Gość: Yoda Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 15:00
        Chodzi o wiarę w to, że Cimoszewicz taki mądry i przystojny? - bo jakoś nie
        łapię punktu odniesienia tych rabinicznych mądrości.
        • Gość: wesoła Re:YODA IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:11
          No to Ci wytłumaczę. Każda sroczka swój ogonek chwali czyli każdy wyborca
          wierzy w niewinność i szczere intencje swojego faworyta. Ja WIERZĘ, że
          Cimoszewicz jest uczciwy, wierzę, że go zaszczuli. Ty mu nie ufasz i WIERZYSZ
          swojemu faworytowi. Więc wszystko jest kwestią wiary bo ani ja ani Ty nigdy się
          nie dowiemy jak było naprawdę. Z tą urodą ...jestem przecież kobitką i
          przyjemniej by mi było patrzeć na Cimoszewicza niż na Kaczora o wzroście
          siedzącego psa i idiotycznym wyrazie twarzy dobrym dla klowna. Oj, udało Ci się
          Yoda. Nigdy nie przypuszczałam, że dam się podpuścić do tego stopnia, że będę
          mówić o urodzie kandydata i to mówić żle! Nie skasuję tego jednak z pełną
          premedytacją.
          • Gość: Yoda Re: wesoła IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 14.09.05, 15:24
            W jednym zdaniu: -a jak mam ufać komuś, kto twierdzi, że się brzydzi polityką
            (chyba własnej partii -bo od niej obraz polityki od 4 lat zależy) i nie będzie
            kandydował, potem kandyduje, bo nie chce, ale musi ratować kumpli (którymi się
            brzydzi), a na koniec wypina się na wszystkich, bo już tak się brzydzi, że
            chyba pozostaje mu tylko dołączyć do swojej rodziny w USA, gdzie komuny nigdy
            nie było i nie trzeba się aż tak bardzo brzydzić, ale niestety wyraz
            obrzydzenia już mu się na facjacie tak utrwalił, że go tam chyba nie wpuszczą,
            bo pomyślą, że chce wysadzić obelisk w WDC.
            • Gość: Leo Re: komedia made in Poland IP: *.149.udn.pl 14.09.05, 16:01

Zobaczył Cimoszko ze nic juz nie wywojuje w tym "panstewku doswiadczalnym"
              zwanym Polska, gdzie polowa narodu to tłumoki i cymbały wychowane na komunie. To
              idzie odpoczac w normalnym kraju - wystarczajaco duzo ma w kieszeniach i stac go
              na taki ruch. A reszta? a reszte to on ma w dupie...- czyli ten kraj i narod.
              Oto wasz super kandydat.

A ja i tak zagłosuje jak przystało na Janusza Korwina-Mikke.

• Gość: wesoła Re: Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 16:02
              W każdym razie gratuluję Ci drugi raz w ciągu dwóch dni i o ile pierwsze
              gratulacje składałam z radością to te dzisiejsze z lekkim smutkiem.
              Pozdrowienia dla córeczki z życzeniami, żeby Jej świat był lepszy od tego jaki
              nam stworzono.
              • Gość: Yoda Re: Yoda IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.09.05, 08:44
                Dzięki, ale chyba mnie źle zrozumiałaś -ja nie mam satysfakcji z tego co się
                stało. Może niewielką -bo małość Cimoszewicza, co do której nie miałem
                wątpliwości, pokazała się w pełnym świetle obok małości większości (może
                wszystkich?) pozostałych kandydatów, a rozstanie ze złudzeniami, choć bolesne,
                jest dobre. Wolałbym, żeby wyborcy sami to odpowiednio ocenili, a kampania była
                prowadzona uczciwie. Ale czy nie stokroć mniej uczciwe w tej kampanii jest
                udawanie SLD, że jest partią wrażliwą społecznie i oczyszczoną? Osobiście nie
                wierzę w przestępcze intencje Cimoszewicza, ale nie mogę zrozumieć jego decyzji
                pozostania przy SLD. Musi przecież wiedzieć czym jest ta partia.
                Jak może zauważyłaś (zauważyłaś?) nie idealizuję Tuska, na którego będę
                głosował, bo nie uznaję go za polityka wielkiego formatu i nie jedną rzecz
                mógłbym mu wytknąć -ale nie żyjemy w świecie marzeń.
                Nie traktuj tych spraw zbyt osobiście, bo nikt Cię nie zamierza krzywdzić. To
                tow. Miller szedł do władzy pod hasłami czystki i rewanżu na poprzednikach.
                Teraz już nikt chyba nie robi z tego gwoździa swojego programu wyborczego, -a
                więc jakiś postęp w cywilizowaniu polityki chyba jednak jest.
                Ponadto, ja akurat raczej nie zyskam ani nie stracę na zwycięstwie tej czy
                innej opcji w jakiś inny sposób niż ogół społeczeństwa -więc gratulować nie ma
                czego. Gdy się okaże, że wygrał najlepszy, wtedy wszyscy będziemy mogli sobie
                pogratulować.
                Pzdrwm
            • Gość: taki tam Re: wesoła IP: *.128.udn.pl 16.09.05, 16:11
              Ale w Ameryce dopiero teraz sie wezmą za jego córkę i jej męża, bo przecież to
              od nich C. wziął część pieniędzy na akcje. A to już się robi sprawa
              międzynarodowa. W USA chyba nie ma swoich znajomych w prokuraturach, urzędach
              skarbowych itp.:):):)
    • Gość: blisko sld Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.radom.pl 14.09.05, 16:09
      Będziecie żałować że on zrezygnował bo i tak by niue wygrał , a teraz sld po
      cichu poprze leppera i on wejdzie do drugiej tury z tuskiem. A wtedy kto wie?
    • Gość: oczko Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.radom.pl 14.09.05, 16:28
      Od początku błyskotliwej kariery tego pana miałem wrażenie, że to KRĘT i
      proszę, miałem rację. Wołodia okazał się w 100% godny swoich inicjałów!
    • Gość: Danka HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:19
      14 września 2005 r. przejdzie do historii. Cimoszewicz zrobił
      dokładnie to, o czym ostatnio marzyłam. To była pierwsza
      mądra decyzja w jego beznadziejnym życiu. Dziękuję Ci Włodzio.

www.LechKaczynski.pl.
      www.mazowsze.uw.gov.pl
      www.mazovia.pl
      Zapraszam do Goszczyna: www.goszczyn.e-bip.pl
      • Gość: Barbara Re: HURRRA!!!!!!!!!!CIMOSZEWICZ ZREZYGNOWAŁ!!!!! IP: *.udn.pl 15.09.05, 22:25
        Ależ mnie rozśmieszyłaś.Jak ktoś kto stoi z boku, zna go tylko z mediów może
        oceniać jego życie czy było ono beznadziejne czy nie.Zastanów się.
        • Gość: mag Yoda: TKM teraz Q.. urwa my... IP: *.96.udn.pl 16.09.05, 07:03
          Ten się cieszy, co się cieszy ostatni
          • Gość: Yoda Re: mag IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.09.05, 08:55
            Ty mnie chyba mylisz ze swoimi przyrośniętymi do koryta idolami z SLD.
            Ja się wcale nie cieszę, że wciąż dajecie się oszukiwać tej bandzie czerwonych
            trutni, -bo przez cudzą głupotę muszę żyć w skorumpowanym i cywilizacyjnie
            zapóźnionym kraju bezprawia.
            • Gość: Leo Re: mag IP: *.149.udn.pl 16.09.05, 11:34
              Swięte słowa Yoda ... ( Barbaro i Wesoła - dajcie na luz i zmiencie poglady -
              kolor czerwony nie jest juz tak modny jak kiedys ) Nie pisze tego zeby zrobic
              wam na złosc ale moze w koncu otworza sie wam klapki na oczach.
              • Gość: wesoła Re:drogi Leo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:16
                Szatynkom dobrze w czerwieni a prawdziwa dama postępuje o jeden kroczek za
                modą. Nie wiedziałeś o tym? serdecznie pozdrawiam
          • Gość: taki tam Re: Yoda: TKM teraz Q.. urwa my... IP: *.128.udn.pl 16.09.05, 16:12
            a kiedy będzie koniec?;)
            • Gość: Barbara Re: Leo.. IP: *.udn.pl 16.09.05, 19:28
              Popieram "wesołą", kolor czerwony jest nadal na topie.Jeżeli oglądasz koncert z
              okazji 80-lecia PR to prowadząca jest w czerwonej sukni.Jaki piękny kolor,
              nieprawdaż?Suknia zresztą też.A tak na marginesie to odpuść już sobie to
              wytykanie.Każdy ma prawo mieć różne poglądy.Pozdrawiam przeciwnika politycznego.
    • Gość: rac czerwony Tusk przemalował się? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:51
      Czerwone tak niektórych razi, że rudzielec Tusk ostatnio niczym Schreder
      nieużywa farby, a kolor sam mu się zmienił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka