Gość: baranek IP: *.udn.pl 16.09.05, 11:35 witam wszystkich:) byl ktos moze wczoraj(15.09.2005) w Czarnej Owcy? Ciekaw jestem co myslicie o tym co sie wczoraj dzialo i czy dj'e sie spisali:) ktory wg Was byl najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: Czarna Owca IP: *.135.udn.pl 18.09.05, 18:31 Moim zdaniem najlepszy byl DJ SQREN!!!!!!!!!!!jest niesamowity:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaalala Re: Czarna Owca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 20:36 ja byalam:D ale nie patrzylam kto gra, tylko sie bawilam:D aLe supEr bylo bo 4 rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korek Re: Czarna Owca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 07:26 do 4 rano??!!!!! takie teraz balety tam są ??? a kto obstawia?? skorpiony??a nie ma juz gó..arstwa takiego jak kiedys??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sTupdisCo Re: Czarna Owca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:45 heh no wlasnie sama sie zdziwilam ze jest 4:D <szok> nio ale o 4 juz taka muzyczka leciala zeby ludzie zaczynali wychodzic:) heh aLe bylo super... hm ja to sobie tanczyc a nie patrzec kto przychodzi, no ale jakos gowniarstwo mi sie nie rzucalo w oczy :) Chociaz zauwazylam dziewczyny wygladajace na poniezej 18 ale ja tez mlodo wygladam wiec moze i byly pelnoletnie:) :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeo Re: Czarna Owca IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 23:59 Okej ale ocencie ktory waszym zdaniem dj zagral najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Czarna Owca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:11 hm a ktory byl ktory? :D ja wiem tyle ze nad ranem to juz smęcili:D bo mi sie spac zakcialo... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lio Re: Czarna Owca IP: *.radom.pilicka.pl 21.09.05, 12:33 W ostatnoi sobote w "czarnej"bawilo sie ok.850 osób w najblizszy piotek Dj.Levy.Tak trzymac imprezowicze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oOoo Re: Czarna Owca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:51 zartuejsz... 850!!? dlatego bylo tak ciasno:))) alE byLo cudOoo-extra w sobote .. super baLet na zakonczenie wakacji :) Przynajmniej moich... a sa jakies fotki z tej imprezki? Odpowiedz Link Zgłoś