Dodaj do ulubionych

Do administratora forum.

IP: *.udn.pl 16.09.05, 12:04
Dlaczego na forum pojawiają się wątki o sprzedaży np "Sklep... odsprzedam
dzierżawę".Jest to typowe ogłoszenie nadające się do "Anonsów" lub innej
gazety.
Obserwuj wątek
    • Gość: lew Re: Do administratora forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:15
      Gość portalu: Jacek napisał(a):

> Dlaczego na forum pojawiają się wątki o sprzedaży np "Sklep... odsprzedam
      > dzierżawę".Jest to typowe ogłoszenie nadające się do "Anonsów" lub innej
      > gazety.

----
      • 72pp Re: Do administratora forum. 16.09.05, 13:13
        Popieram

Pozdr
        M
    • Gość: miki Re: Do administratora forum. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 15:50
      bo internet to wolność człowieka!!!
      • Gość: wesoła Re: Do administratora forum. IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:53
        Dać człowiekowi wolność to jak małpie brzytwę.
        • Gość: miki Re: Do administratora forum. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 16:02
          to dlaczego jestes za demokracją?
          • Gość: wesoła Re:miki IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:05
            Sama nie wiem w takim razie. Może mam nadzieję, że ludzie mimo wszystko tak
            sami z siebie będą przestrzegać 10 przykazań?
            • Gość: miki Re:miki IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 16:19
              i tu masz całkowitą rację!!!
              • Gość: miki(prawdziwy) Re:miki IP: *.client.dsl.net 16.09.05, 16:33
                KTOS SIE PODSZYWA POD MOJ PSEUDONIM.WYPRASZAM SOBIE!!!!!!!!!
                • Gość: miki "nieprawdziwy Re:miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:53
                  ----miki -to się zaloguj i będziesz miał swięty spokuj na forum chyba że się
                  boisz ...
                  • Gość: alibaba Re miki przemyśl ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:14
                    -miki -ma cykor i nigdy się nie zaloguje bo się boi ..to jest właśnie odwaga
                    tych anonimowców jak lilibaj, kibic i inna swołocz na forumm
            • Gość: zajcew Re:miki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.05, 02:06
              z czy któreś ze świętych 10ciu zabrania używania wulgaryzmów?
        • olo1033 Re: Do administratora forum. 16.09.05, 16:04
          Gość portalu: wesoła napisał(a):

> Dać człowiekowi wolność to jak małpie brzytwę.

>>>>>>>> masz rację wesoła bo nie kazdy człowiek zrozumie po co ją ma - tak
          jest i z politykami i o zgrozo z tymi co chcą wejść po wyborach do
          władzy .'"'ciemno wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie ???"
          • Gość: wesoła Re:Olo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:10
            Jeden powie: jestem wolny więc cała odpowiedzialność za własne zachowanie spada
            na mnie. drugi: jestem wolny więc robię to na co mam chęć. Już widać jak ta
            wolność nam się odbija.
    • Gość: Rozum Re: Do administratora forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:06
      dlaczego na forum pojawiają sie tacy ludzie jak Jacek,...
      • Gość: Jacek Re: Do administratora forum. IP: *.udn.pl 17.09.05, 18:48
        Takie to proste Rozumie,a Ty nie pojmujesz? Może jesteś rozumek.Taki
        tyci,tyciuteńki.
    • Gość: Rusty Re: Do administratora forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:12
      bo jacek to "mądry" człowiek poczytajcie jego posty...
      • Gość: alibaba Re: Do administratora forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:16
        i ma zupełną rację bo do takich postów są inne fora .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka