Gość: Jacek IP: *.udn.pl 16.09.05, 12:04 Dlaczego na forum pojawiają się wątki o sprzedaży np "Sklep... odsprzedam dzierżawę".Jest to typowe ogłoszenie nadające się do "Anonsów" lub innej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lew Re: Do administratora forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 12:15 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Dlaczego na forum pojawiają się wątki o sprzedaży np "Sklep... odsprzedam > dzierżawę".Jest to typowe ogłoszenie nadające się do "Anonsów" lub innej > gazety. ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Do administratora forum. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 15:50 bo internet to wolność człowieka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re: Do administratora forum. IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:53 Dać człowiekowi wolność to jak małpie brzytwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Do administratora forum. IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 16:02 to dlaczego jestes za demokracją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re:miki IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:05 Sama nie wiem w takim razie. Może mam nadzieję, że ludzie mimo wszystko tak sami z siebie będą przestrzegać 10 przykazań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re:miki IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 16:19 i tu masz całkowitą rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki(prawdziwy) Re:miki IP: *.client.dsl.net 16.09.05, 16:33 KTOS SIE PODSZYWA POD MOJ PSEUDONIM.WYPRASZAM SOBIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki "nieprawdziwy Re:miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:53 ----miki -to się zaloguj i będziesz miał swięty spokuj na forum chyba że się boisz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re miki przemyśl ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:14 -miki -ma cykor i nigdy się nie zaloguje bo się boi ..to jest właśnie odwaga tych anonimowców jak lilibaj, kibic i inna swołocz na forumm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajcew Re:miki IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.09.05, 02:06 z czy któreś ze świętych 10ciu zabrania używania wulgaryzmów? Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Do administratora forum. 16.09.05, 16:04 Gość portalu: wesoła napisał(a): > Dać człowiekowi wolność to jak małpie brzytwę. >>>>>>>> masz rację wesoła bo nie kazdy człowiek zrozumie po co ją ma - tak jest i z politykami i o zgrozo z tymi co chcą wejść po wyborach do władzy .'"'ciemno wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie ???" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoła Re:Olo IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:10 Jeden powie: jestem wolny więc cała odpowiedzialność za własne zachowanie spada na mnie. drugi: jestem wolny więc robię to na co mam chęć. Już widać jak ta wolność nam się odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozum Re: Do administratora forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:06 dlaczego na forum pojawiają sie tacy ludzie jak Jacek,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Do administratora forum. IP: *.udn.pl 17.09.05, 18:48 Takie to proste Rozumie,a Ty nie pojmujesz? Może jesteś rozumek.Taki tyci,tyciuteńki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusty Re: Do administratora forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 16:12 bo jacek to "mądry" człowiek poczytajcie jego posty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: Do administratora forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 21:16 i ma zupełną rację bo do takich postów są inne fora . Odpowiedz Link Zgłoś