Dodaj do ulubionych

Biedna mamusia kandydata Tuska

IP: *.udn.pl 19.09.05, 22:14
Kandydat Tusk płakał w reklamie wyborczej, że jego mamusia pracowała 40 lat i
dostała wyprawkę 1600 PLN a jeden gość z koncernu paliwowego za 16 dni pracy
wziął 700 tysięcy PLN. Kandydat Tusk twierdzi, że jest tu rażąca
niesprawiedliwość. Panie Tusk !Swego czasu poparł Pana Jerzego Buzka i wyżej
wymieniony załapał się Eurodeputowanego. Czy nie sądzi Pan, że Pan Buzek
powiniem w ramach wdzięczności zatrudnić Pana mamusię i wakacie typu 1130
euro /patrz doświadczenia Pana Giertycha z teściową/ i tym sposobem
zmniejszyć nieco nisprawiedliwość ????
Obserwuj wątek
    • Gość: 8x8 Re: Biedna mamusia kandydata Tuska IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.05, 22:22
      Skierój to pytanie
      poczta@platforma.org
      a nie na forum . Czy Ty myslisz,ze Donald czyta te twoje wypociny na radomskim
      forum????
    • Gość: Fan Tuska Tusk ma w Radomiu Kopaczową IP: *.udn.pl 19.09.05, 22:27
      Będę polemizował. Tusk ma Radomiu największy filar Platformy Panią Kopaczową
      Pani Kopacz też może zatrudnić mamusię Tuska jako szefową swego Biura
      • Gość: kaczor donald IP: *.152.udn.pl 19.09.05, 23:22
        a pamiętacie taką piosemkę wróć donald bo smutno nam?? chyba ex dance
        • Gość: mag Tusk! Jesteś niewiarygodny... IP: *.96.udn.pl 20.09.05, 10:27
          Z tej reklamy o mamusi bije straszny fałsz... Najpierw Tusk walczył o
          kapitalizm, teraz mu przeszkadzają kominy płacowe charakterystyczne dla tego
          ustroju. Niestety wybiórczo. - U swojego "przyszłego ministra finansów"pani
          Gronkiewicz Walc mu nie przeszkadza to, że zarabia 400tys.miesięcznie.
          Także to, że przez podatek liniowy może skorzystać 5 % społeczeństwa, a stracić
          reszta - w tym jego mama. Faktycznie, biedna mama Tuska!
          • Gość: wesoła Remag IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:00
            Droga Mag. Jak się ma w prespektywie prezydenckie pobory to można mamusię
            poświęcić.
            • Gość: Re: wesoła Re: Remag IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 11:20
              Co innego Gołąbek albo Cimoszewicz -dla nich szczęście i majątek rodziny zawsze
              ponad sprawami kraju. Za to ich kocha lewicowy elektorat, który wybiera takich,
              bo też chciałby coś przekręcić dla siebie i zakłada, że tamci popatrzą na to
              przez palce i ze zrozumieniem.
              • Gość: wesoła Re:powyżej IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 11:44
                Tem wpis powyżej nie jest mój, to tak dla sprostowania, żeby nikt mi nie
                zarzucił rozdwojenia Jażni. Drogi dowcipnisiu, pisz za siebie a ja za siebie.
                Tak będzie najlepiej.
                • Gość: Yoda Re:powyżej IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.09.05, 12:16
                  Sorki! -czeski błąd przy wpisie autora i adresata repliki. -To byłem ja: Yoda!
                  • Gość: wesoła Re:Yoda IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:04
                    Nie ma sprawy, P R Z E B A C Z A M .
    • Gość: Wnikliwy Czemu mama Tuska nie poszła do policji ? IP: *.udn.pl 20.09.05, 15:15
      Mam pytanie czemu mama Pana Donalda Tuska nie poszła pracować w policji ?
      Policjanci mają zagwarantowane w Ustawie o policji odprawy po 15, 20, 25, 30,
      35 latach pracy.Tego nikt nie zmieni nawet Tusk i Rokita. Skoro policjant
      zarabia więcej od pani nauczycielki polskiego to Państwo jest państwem
      policyjnym
      • Gość: Realista Re: Czemu mama Tuska nie poszła do policji ? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.09.05, 16:22
        To powiedział Lenin.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka