Dodaj do ulubionych

Karaś i Łukaszenka

IP: *.rado.gazeta.pl 21.07.01, 12:53
Szef klubu radnych SLD Bohdan Karaś opisał swoje wrażenia z pobytu na Białorusi. Karasiowi tam się podobało.
Reżim Łukaszenki nazwał �twardymi rządami twardego cłowieka�. Jego zdaniem Białoruś się rozwija �ostrożnie i
powoli, ale idzie do przodu�. Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: radko Re: Karaś i Łukaszenka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.07.01, 13:53
      No cóż, widać wciąż u niektórych działaczy radomskiej lewicy "pozostałości" po
      dawnym ustroju, czy raczej chęć powrotu do dawnych czasów. A takim działaczem
      jest oczywiście radny Karaś. Mimo młodego wieku, jego zachowania na sesjach, w
      mediach radomskich sprawiają wrażenie "twardego betonu komunistycznego". A
      spójrz Pan na swego kolegę, posła Wikińskiego - daleko Panu do niego. Mimo, że
      jest lewicowy, to potrafi odnaleźć się w dzisiejszych realiach, jego osobowość
      sprawia, że ludzie go lubią. Mi bliżej do prawicowych poglądów ( chociaż
      prawica utraciła dziś swoje znaczenie ), to jednak nawet go lubię....a może to
      jest jego gra na ludziach, podobnie ja senatora Gołąbka, nie wiem. Reasumując.
      Szanowny Panie Bogdanie Karaś*, jeżeli tak Panu podoba sie na Białorusi, to
      proszę tam wrócić.
      *-twardy beton komunistyczny.
    • Gość: radko Re: Karaś i Łukaszenka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 12:05
      Noooo nie......muszę niestety podtrzymać swoje zdanie o posle Wikińskim. Miałem
      nadzieję, że jest jedną z osób, które potrafią działać ponad podziałami.
      Tak...ale na słowach tylko się kończy. To co mówił podczas niedzielnego
      programu "Prosto w oczy" w radiu ave, pokazało jego prawdziwie oblicze. "Iść
      tylko iść, byle prosto, byle na oślep. Mówić to co mówi kolega Miller"
      • Gość: Przemek Re: Karaś i Łukaszenka IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 10:12
        Szanowny Panie „RADKO” niezbyt uważnie Pan słuchał audycji radia AVE albo
        słyszy Pan to co chce Pan słyszeć. Moim skromnym zdaniem Pan Wikiński dał
        dowody na to, że działa ponad podziałami partyjnymi dla dobra ziemi radomskiej.
      • Gość: RoD Re: Karaś i Łukaszenka IP: *.js.dial-in.ats.pl 13.05.02, 16:00
        Gość portalu: radko napisał(a):

> Noooo nie......muszę niestety podtrzymać swoje zdanie o posle Wikińskim. Miałem
        >
        > nadzieję, że jest jedną z osób, które potrafią działać ponad podziałami.
        > Tak...ale na słowach tylko się kończy. To co mówił podczas niedzielnego
        > programu "Prosto w oczy" w radiu ave, pokazało jego prawdziwie oblicze. "Iść
        > tylko iść, byle prosto, byle na oślep. Mówić to co mówi kolega Miller"

A czego się spodziewałeś??:))))

• Gość: M Re: Karaś i Łukaszenka IP: 194.181.0.* 22.07.01, 22:01
      Żeby tylko nie napisało o tym ogólnopolskie wydanie Gazety, bo będzie obciach
      jak z przmówieniem p.Nity. I tak Radom nie jest traktowany zbyt poważnie.
      A tak przy okazji czytając te wywody przypomniało mi sie powiedzenie, że papier
      zniesie wszystko, nawet największą głupotę.
      • Gość: RoD Re: Karaś i Łukaszenka IP: *.js.dial-in.ats.pl 13.05.02, 09:58
        Gość portalu: M napisał(a):

> Żeby tylko nie napisało o tym ogólnopolskie wydanie Gazety, bo będzie obciach
        > jak z przmówieniem p.Nity. I tak Radom nie jest traktowany zbyt poważnie.
        > A tak przy okazji czytając te wywody przypomniało mi sie powiedzenie, że papier
        >
        > zniesie wszystko, nawet największą głupotę.

Należy dodać jeszcze Kirage i mamy pełny obraz miasta w ogólnopolskich mediach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka