Dodaj do ulubionych

Tunel jest bezpieczny

IP: *.internet.radom.pl / 212.244.88.* 11.10.05, 19:47
"Być może stara płyta została źle oczyszczona i dlatego odpadły fragmenty"
W takim razie trzeba ponownie oczyścic wszystkie stare plyty!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Tunel jest bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:59
      A gdzie był inspektor nadzoru w czasie budowy? A kierownik robót.Czy roboty
      były wykonywane zgodnie ze sztuką budowlaną?
      • Gość: * Tunel jest N I E bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:00
        A gó.. prawdy, że tunel jest bezpieczny. Specjalnie dziś przeszedłem się
        piechotą aby obejrzeć jak to realnie wygląda. I prawda jest taka, że na
        złączach płyt w wielu miejscach widać stalowe zbrojenie i świeże ślady po
        odpadniętym tynku. Z zewnątrz, na poziomej ścianie przed wejsciem do tunelu,
        widać ślady przecieków wody.
        Zapewnienia MZDiK i kolei zmierzają do uciszenia opini publicznej, ale prawda
        jest taka, że tunel zostanie wcześniej czy później zamknięty dla ruchu. I wtedy
        już nie będzie gwarancji i wszystko odbije się na budżecie miasta. Do tego
        czasy osoby odpowiedzialne zejdą ze sceny. Znów nie będzie winnych.
        • Gość: wielkie mi co Re: Tunel jest N I E bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:12
          spadają z kilku mertów kilogramowe kawały betonu na chodnik, a jakieś oszołomy
          robią afere. To tylko niedokładne oczyszczenie, nic wielkiego, wystarczy nie
          chodzić chodnikiem tylko górą po torach i będzie dobrze!!
          • Gość: * Re: Tunel jest N I E bezpieczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 18:41
            Tak, debile zawsze znajdą rozwiązanie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka