Dodaj do ulubionych

"co jest grane" w GW

IP: 217.153.15.* 23.09.02, 15:58
Wegług GW w radomskich kinach nic nie grają!!!
Gdybym miał polegać na informacjach Gazety moje życie kulturalno-towarzyskie
ległoby w gruzach. Otóż za kazdym razem, gdy sprawdzam "co jest grane?" mam
okazję przeczytać:

Brak informacji o repertuarach

i tyle. Na palcach jednej reki mogę policzyć ile razy znalazłem tam inne
informacje niż te, które przytoczyłem wyżej.
Nieważne, że np. w Atlanticu grają Raport mniejszości i Gwiazdora, a w Helu
Śmiertelną wyliczankę i Avalon - Gazeta nie ma informacji o repertuarach :(

Dobrze, że są inne strony...
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: 'co jest grane' w GW 23.09.02, 16:40
      Może po tym monicie poprawią się ....
      • Gość: GregorY Re: 'co jest grane' w GW IP: *.visp.energis.pl 25.09.02, 07:07
        już dawno radomska GW się skompromitowała.... pamiętacie wątki do admina?
        Szkoda mi klawiatury....
    • Gość: JJK bo lokalna GW schodzi na psy IP: *.radom.pl 25.09.02, 21:15
      goni za tanią sensacją, prześlizguje się po tematach, nie wyciąga wniosków, nie
      pyta, nie wyjaśnia do końca wielu opisanych wcześniej spraw ...
      • Gość: Krytyk Re:to już jest dziennikarskie dno IP: *.internet.radom.pl 26.09.02, 19:23
        Pomijam nawet samą wkładkę lokalną. Ale to forum to juz dno całkowite.
        Przejrzałem fora innych miast. Tam nie ma takiego dziadostwa i obrzucania się
        błotem. Tu pojawiają się takie wyrazy jak świnia, bydlak itp, itd. Ciekawe
        jakbym napisał ,że naczelny GW jest świnia albo bydlak, jakby się poczuł??? A
        p0onadto co to za poważna gazeta łamie prawo prasowe? Przecież tu jest łamane
        jedno z podstawowych praw człowieka, narusza się jego dobra osobiste i
        fałszywie oskarża. Dobrze, jeśli tu czytam że np.Włodarczyk jest złodziej, to
        ja piszę - Wyborcza to złodzieje Miło wam? Jeśli Nita jest cham, to ja mówię,że
        Wyborcza to chamy. Fajnie? Jeśli Karaś jest bydlak, to ja stwierdzam - Wyborcza
        to same bydlaki! Przyjemnie? Jesli pisze tu że Grabowska to pijaczka, to ja
        twierdzę, że dziennikarze Wyborczej to alkoholicy! Miło wam? A pomyślcie gdyby
        te teksty brzmiały : Domański to cham, świnia, bydlak, pijak? Jeśli macie choć
        krztynę przyzwoitości to zastanówcie się nad tym. Aha i przypomnijcie sobie
        słowa św. pamięci biskupa Chrapka, w których mówił o umiłowaniu bliźniego i
        wzajemnej życzliwości.Pozdrawiam redakcję licząc na odzew! PS Ciekawe czy ta
        opinia bedzie dalej na Forum?
        • Gość: ktoś beznadziejne forum IP: 217.153.15.* 27.09.02, 14:36
          Gość portalu: Krytyk napisał(a):

> Pomijam nawet samą wkładkę lokalną. Ale to forum to juz dno całkowite.
          > Przejrzałem fora innych miast. Tam nie ma takiego dziadostwa i obrzucania się
          > błotem. Tu pojawiają się takie wyrazy jak świnia, bydlak itp, itd. Ciekawe
          > jakbym napisał ,że naczelny GW jest świnia albo bydlak, jakby się poczuł??? A
          > p0onadto co to za poważna gazeta łamie prawo prasowe? Przecież tu jest łamane
          > jedno z podstawowych praw człowieka, narusza się jego dobra osobiste i
          > fałszywie oskarża. Dobrze, jeśli tu czytam że np.Włodarczyk jest złodziej, to
          > ja piszę - Wyborcza to złodzieje Miło wam? Jeśli Nita jest cham, to ja
          mówię,że
          >
          > Wyborcza to chamy. Fajnie? Jeśli Karaś jest bydlak, to ja stwierdzam -
          Wyborcza
          >
          > to same bydlaki! Przyjemnie? Jesli pisze tu że Grabowska to pijaczka, to ja
          > twierdzę, że dziennikarze Wyborczej to alkoholicy! Miło wam? A pomyślcie
          gdyby
          > te teksty brzmiały : Domański to cham, świnia, bydlak, pijak? Jeśli macie
          choć
          > krztynę przyzwoitości to zastanówcie się nad tym. Aha i przypomnijcie sobie
          > słowa św. pamięci biskupa Chrapka, w których mówił o umiłowaniu bliźniego i
          > wzajemnej życzliwości.Pozdrawiam redakcję licząc na odzew! PS Ciekawe czy ta
          > opinia bedzie dalej na Forum?

Rozpoczęłem wątek "beznadziejne forum" i to nie dlatego, żeby komuś naubliżać,
          ale po to, aby podyskutować.
          Drogi Krytyku,
          Twoja wypowiedź trafia w sedno problemu. Niestety :(

Pozdrawiam, ktoś.
    • Gość: jdk Re: 'co jest grane' w GW IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.09.02, 22:42
      Szkoda, ale trudno oprzec sie wrazeniu, ze to prawda...

I szkoda chyba nawet pisac...

Pozdrawiam mimo wszystko...
    • Gość: NITKA Re: 'co jest grane' w GW IP: proxy / 217.153.15.* 04.11.02, 14:50
      Gość portalu: ktoś napisał(a):

> Wegług GW w radomskich kinach nic nie grają!!!

No i dalej nic nie grają, chociaż GRAJĄ - od dwóch tygodni ciągle to samo :(
      Zemsta i Czerwony smok.

A ja mam przeogromną ochotę obejrzeć dobry film...
      • Gość: jabluszko Re: 'co jest grane' w GW IP: *.wat.waw.pl 04.11.02, 16:15

> A ja mam przeogromną ochotę obejrzeć dobry film...

'czewony smok' byl w porzadku. ostatnio widzialem 'osiem kobiet' troche
        zamotany, ale Kobietce moze sie podobac :) co do mnie, od zasniecia uratowal
        mnie popkorn.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka