Dodaj do ulubionych

Monitoring na cmentarzu

IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 19.10.05, 11:37
Jakbym takiego wandala złapał to bym go wrzucił pod ten nagrobek!!!
Obserwuj wątek
    • saikokila Re: Monitoring na cmentarzu 19.10.05, 13:56
      Gość portalu: PiJaK napisał(a):

> Jakbym takiego wandala złapał to bym go wrzucił pod ten nagrobek!!!

Ja bym nie wrzucił bo cieżko podnieść płytę, ale gdybym spotkał wandala na
      grobie Ojca to poczęstowałbym "odwiedzającego" pałką po łapach. Może to zbyt
      miłosierne ale mam miękkie serce.
      • Gość: szwet14 Re: Monitoring na cmentarzu IP: *.bredband.comhem.se 19.10.05, 14:02
        Moze chodzi wlasnie o te malo popularne ubezpieczenia? Proponuje zmonitorowac
        PZU, ciekawe czy tez cos maja w swojej garderobie.
        • Gość: lew Re: Monitoring na cmentarzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:07
          ----pomoże tyle co umarłemu kadzidło a na hieny i szakale cmentarne nie ma
          zadnej siły ziemskiej ..
    • Gość: wieczor KAMERY TERMOWIZYJNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 16:39
      Moim zdaniem jedynym rozwiązaniem kradzieży na cemantarzach jest ustawienie
      kamer termowizyjnych... Na przykład na firleju wystarczyły by 2 umieszczone na
      masztach po 5m, z możliwością obrotu, a stróż siedzący przy wejściu, widziałby
      każdy ruch w nocy i w dzień na cmentarzu. A do kradzieży dochodzi głównie w
      nocy... Takie jedyne wyjście...
      • Gość: Krzysiek Ludzie całkiem pogłupieli IP: *.prenet.pl 19.10.05, 19:24
        A ja się pytam, po co zmarłym takie okazałe, kosztowne grobowce. Niejeden
        żyjący nie ma co do garnka włożyć, ale przed innymi trzeba się pokazać. Ot,
        kołtuneria.
        • saikokila Re: Ludzie całkiem pogłupieli 19.10.05, 20:01
          Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> A ja się pytam, po co zmarłym takie okazałe, kosztowne grobowce. Niejeden
          > żyjący nie ma co do garnka włożyć, ale przed innymi trzeba się pokazać. Ot,
          > kołtuneria.

Co to ma wspólnego z tematem? Przeciez kradnie się wszystko, nawet stare
          sztuczne kwiaty. Na nowych cmentarzach najczęściej wiązanki i wieńce (także te
          małe). Okazałe grobowce nie są najczęstszą ofiarą.
        • dawidantyrydzyk hm pewnie ze tak powinno sie Kremacje 20.10.05, 10:59
          ale naszemu spoleczenstwu za bardzo kojarzy sie to z Obozami Koncetracyjnymi
    • Gość: PS Re: Monitoring na cmentarzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:55
      "W obu przypadkach nie jest to samodzielne ubezpieczenie, jedynie dodatkowy
      wariant przy ubezpieczaniu domu lub mieszkania."
      Bzdura. Nie bede wymieniał nazw bo nie chodzi o zrobienie reklamy ale o
      sprostowanie -w jednej z tych firm ubezpieczenie można zrobić zarówno razem z
      mieszkaniem ale także i osobno jako niezależne ubezpieczenie. Tak samo składka
      jest zawyżona -jest połowę niższa niż podano.
      Więcej rzetelności panie i panowie dziennikarze -to już niestety nie pierwszy
      raz gdy znalazłem spore nieścisłości w artykule:(
    • Gość: leszek mieszek Pokolenie JP2 w akcji. Co niedziela na pokaz do IP: *.proxyweb.net 20.10.05, 07:17
      kościoła, a w nocy okradanie nnagrobków.
    • Gość: Reklama usług Re: Monitoring na cmentarzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:03
      Oto nowy sposób na rozpropagowanie nietypowej i mało znanej usługi.

Artykuł sponsorowany - tak to się chyba nazywa co?

Ach, gratulacje! W końcu na czymś trzeba zarobić...
    • dawidantyrydzyk Ja to bym jednego powiesil dla przykladu 20.10.05, 10:55
      takiego dewastujacego i bylby spokój
    • Gość: anulkak Re: Monitoring na cmentarzu IP: *.pl 20.10.05, 12:23
      Gdzie można ubezpieczyć grobowiec? Proszę o informację
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka