Dodaj do ulubionych

Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radomiaka

IP: *.devs.futuro.pl 19.10.05, 20:55
czy panowie piłkarze wzieli sobie to wszytsko do serca pokaze mecz z Ruchem.
Niehc zrozumieja ze prace nalezy traktowac z szacunkiem bo nie wiadomo kiedy
sie karta odwroci i beda jeszcze blagac o gre w Radomiaku. pozdrawiam
forumowiczów
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom IP: *.udn.pl 19.10.05, 21:47
      PRAWDZIWY RADOMIAK TO WALCZĄCY RADOMIAK
      • Gość: T@T Mecz z Ruchem wszystko wyjaśni .... IP: *.chello.pl 19.10.05, 23:29
        Dla mnie osobiście najważniejsze, że do takiego spotkania doszło. Teraz
        aktualnie zatrudnieni w Radomiaku zawodnicy, po tych deklaracjach
        jak "odpuszczą" mecz z Ruchem (bo "dostali" wygraną wiosną na boisku w
        Chorzowie) i nie wygrają go, to tym samym ostatecznie potwierdzą to co, my
        kibicy czujemy i od dawna tu o tym piszemy, czyli że zdrowia dla Radomiaka to
        oni tracić nie mają najmniejszego zamiaru. Pozdrawiam przedmówców. A gdzie
        podział się nam Ronin?
        • Gość: Maldini Re: Mecz z Ruchem wszystko wyjaśni .... IP: *.udn.pl 19.10.05, 23:33
          Ronin możliwe,że ciężko pracuje.
          mk pozdrów Olę i do zobaczyska w sobotę:) Czy Gniady się też wybiera?
          mam duzo ciekawych informacji min od wiesz jakiego trenera
          • Gość: morfeusz Re: Mecz z Ruchem wszystko wyjaśni .... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 00:06

Panowie nie mogłem dojechać,żona mnie nie puściła ale jestem z wami.
            Popieram waszą inicjatywę w 100%
            Niech wykażą się w następnym meczu,każdy powinien mieć szansę poprawy.
            Radomiakowi kibicuję odkąd poznałem mojego szwagra tj.od 13 lat.
            Oby 13 przyniosła nam szczęście.

pozdro dla wszystkich
        • Gość: Ronin Ronin spi...... IP: *.aei.ca 20.10.05, 13:36
          Kolezko, napisze cos po meczu z Ruchem. Bo jestem zmeczony postawa Radomiaka w
          ostatnich meczach. Wedlug mnie za mecz z Finishparkietem pilkarze NIE powinni
          otrzymac ZADNEJ zaplaty. A ukarac takich darmozjadow.
          To co kochani kibice, bojkotujecie mecz z Ruchem? Nie dopingujcie Ich w
          pierwszej polowie bo nie zasluzyli na doping za postawe w ostatnim meczu.
          Pozdro dla wszystkich forumowiczow!!!!!!!!!!
    • Gość: Mirek z Florydy Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom IP: *.mia.bellsouth.net 20.10.05, 02:48
      10 tys na glowe moze by kogos ukaralo, na druzyne to zart. Dawno juz pisalem,
      ze dopoki w Radomiaczku nie bedzie lokalnych chlopakow , tylko armia zaciezna,
      dopoty druzyny nie bedzie!Graja jak chca i kiedy chca, pewnie w srode z
      Gornikiem wygraja, a pozniej z Ruchem dostana w d..pe.
      Pozdrowienia z huraganowej Florydy
      • Gość: mk Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom IP: *.devs.futuro.pl 20.10.05, 06:32
        niew ien czy Wojtek bedzie.dzieki za pozdorwienia.pogadamy na meczu.
        • Gość: gela Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 07:08
          nie liczy się wymiar kary tylko sam fakt, a druga sprawa że część chłopaków
          tych bardziej ambitnych (na ogół z ławy) ale bez słynnych nazwisk podejrzewam że
          ma na tyle niskie wynagrodzenia, że oni to odczują, no to do soboty
          jedyny plus to to że pewnie o miejscówkę będzie łatwiej, choć to z przymrużeniem
          oka bo wiadomo że każdy grosik ważny

Pozdrawiam
          • Gość: gregor13 Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 12:33
            Sobota, 14.30, spotykamy się wszyscy na stadionie Radomiaka. Pokażmy, że
            jesteśmy z naszym klubem, a piłkarze niech pokażą, że są z nami. TYLKO
            ZWYCIĘSTWO Z RUCHEM!! Ruch może być osłabiony, bo zarząd ukarał sześciu
            piłkarzy za mecz z Kujawiakiem (info: 90minut.pl).
            • Gość: Trener Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom IP: *.udn.pl 20.10.05, 13:46
              mecz przeciez o 15:00 ?
    • Gość: kibic Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom IP: *.wss.com.pl 20.10.05, 12:35
      Pamiętam jak wiele lat temu w meczu II ligi Radomiaczek przegrał u siebie z
      Concordią Piotrków Trb. 3-2. Piłkarzy rzegnały brawa. Zieloni grali bardzo
      ambitnie, mieli ogromną przewagę, ale bardzo nieskutecznie. Przeciwnik miał
      wielkiego farta. Była to bardzo pechowa porażka, ale piłkarze gryźli trawę i
      kibice żegnali ich większymi brawami jak po zwycięstwie. Także faktycznie to
      tylko sport i mozna przegrać wygrany mecz w kilka minut, pod jednym warunkiem,
      że nie oszukuje się kibiców. Gra na chodzonego od kilku spotkań świadczy o
      totalnym olewaniu przez piłkarzy i trenera kibiców. Wysłać nierobów do A klasy
      na kilka tygodni, niech im przeciwnicy kości policzą. A skoro i tak mamy
      przegrać to dać szansę młodym z rezerw, zapewniam przegrają ale po walce.
    • Gość: kibic Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom IP: *.wss.com.pl 20.10.05, 12:44
      P.S.Panie trenerze, jeśli to Pana prawdziwa wypowiedź o 10 tys. na zespół to
      OK, pod warunkiem że to kara dzienna, liczona od pierwszego blamażu z Widzewem.
      Kara ma być karą a nie jałmużną. Za to co wyczyniacie wszyscy na więcej jak
      minimum socjalne nie zasługujecie.
      Trochę pokory i samokrytyki.
      Bajki o kontuzjach są nie na miejscu, bo problemem jest nie słabsza dyspozycja
      dublerów a totalny brak zaangażowania w czasie meczu. Na pewno ważne kto gra bo
      to ma wpływ na wynik, ale naprawdę nie ważne kto udaje grę i chodzi, drepcze i
      człapie po boisku. Efekt zawsze będzie taki sam
      Skończyła się epoka w której się mówiło: czy się siedzi czy się leży kasa się
      należy
    • raa2 Re: Propozycja kary finansowej dla piłkarzy Radom 20.10.05, 15:06
      Przeczytalem powyzsze wypowiedzi i pusty smiech mnie ogarnąl, nie moge
      zrozumiec jak naiwni są jeszcze niektorzy kibice, ktorzy dalej wierzą w
      zapewnienia Bronka. Oglądalem wywiad w Telewizji Dami z trenerem Broniszewskim
      nnic nowego i pozytywnego w jego wypowiedzi nie znalazlem, same pokretne
      wypowiedzi, zadnej krytyki w stosunku do siebie i zawodników , raczej ich
      usprawiedliwiał.
      Kontrakt Broniszewskego z Radomiakiem konczy sie ostatnego grudnia tego roku,
      przypuszczam, ze ten czlowiek już mysli o innej druzynie i wraz końcem roku
      wraz ze swoja trupą wedrownych piłkarzy opusci Radom.
    • dialog Piłkarze Ruchu też zostali ukarani 20.10.05, 16:17
      przez swój klub. Pojedynek dwóch banitów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka