Dodaj do ulubionych

Szukam Katarzyny

28.10.05, 14:52
pochodzi z Gorzowa ale moze byc w Radomiu. Szczegoly na stronie:
katarzyna.olbromska.com
pozdrawiam Radom
andy
Obserwuj wątek
    • bratkasi jestem bratem kasi 01.11.05, 08:13
      są takie osoby których jedynym celem w życiu jest zniszczyć życie innym .
      Osoba która zamieściła informację o zniknięciu mojej siostry Kasi jest właśnie taką osobą.

zainteresowanym pozostawiam mój kontakt: tomasz.olbromski@poczta.fm

PROŚBA : jeżeli namierzycie gdzieś w sieci podobne "informacje" bardzo proszę o informację .

P.S. niestety nie możemy za takowe informacje zapłacić , tak jak Wam to obiecał Pan A.
      • harimatrix .jerk. 05.11.05, 22:55
    • bratkasi Re: Szukam Katarzyny 01.11.05, 08:13
      Osoba która zamieściła informację o zniknięciu mojej siostry Kasi jest właśnie taką osobą.

PROŚBA : jeżeli namierzycie gdzieś w sieci podobne "informacje" bardzo proszę o informację .

P.S. niestety nie możemy za takowe informacje zapłacić , tak jak Wam to obiecał Pan A.
    • bratkasi jestem bratem KASI tomasz.olbromski@poczta.fm 01.11.05, 08:13

• Gość: aaa Re: jestem bratem KASI tomasz.olbromski@poczta.f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 03:18
        sprobujcie napisac na ten adres, to sciema
      • Gość: aaa jestem bratem KASI tomasz.olbromski@poczta.f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 03:18
        sprobujcie napisac na ten adres, to sciema

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka