randyp 28.10.05, 14:52 pochodzi z Gorzowa ale moze byc w Radomiu. Szczegoly na stronie: katarzyna.olbromska.com pozdrawiam Radom andy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bratkasi jestem bratem kasi 01.11.05, 08:13 są takie osoby których jedynym celem w życiu jest zniszczyć życie innym . Osoba która zamieściła informację o zniknięciu mojej siostry Kasi jest właśnie taką osobą. zainteresowanym pozostawiam mój kontakt: tomasz.olbromski@poczta.fm PROŚBA : jeżeli namierzycie gdzieś w sieci podobne "informacje" bardzo proszę o informację . P.S. niestety nie możemy za takowe informacje zapłacić , tak jak Wam to obiecał Pan A. Odpowiedz Link Zgłoś
bratkasi Re: Szukam Katarzyny 01.11.05, 08:13 są takie osoby których jedynym celem w życiu jest zniszczyć życie innym . Osoba która zamieściła informację o zniknięciu mojej siostry Kasi jest właśnie taką osobą. zainteresowanym pozostawiam mój kontakt: tomasz.olbromski@poczta.fm PROŚBA : jeżeli namierzycie gdzieś w sieci podobne "informacje" bardzo proszę o informację . P.S. niestety nie możemy za takowe informacje zapłacić , tak jak Wam to obiecał Pan A. Odpowiedz Link Zgłoś
bratkasi jestem bratem KASI tomasz.olbromski@poczta.fm 01.11.05, 08:13 są takie osoby których jedynym celem w życiu jest zniszczyć życie innym . Osoba która zamieściła informację o zniknięciu mojej siostry Kasi jest właśnie taką osobą. zainteresowanym pozostawiam mój kontakt: tomasz.olbromski@poczta.fm PROŚBA : jeżeli namierzycie gdzieś w sieci podobne "informacje" bardzo proszę o informację . P.S. niestety nie możemy za takowe informacje zapłacić , tak jak Wam to obiecał Pan A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: jestem bratem KASI tomasz.olbromski@poczta.f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 03:18 sprobujcie napisac na ten adres, to sciema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa jestem bratem KASI tomasz.olbromski@poczta.f IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 03:18 sprobujcie napisac na ten adres, to sciema Odpowiedz Link Zgłoś