Gość: l i l a b a j IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 17:43 radom to dziura (z liczonymi na palcach jednej reki wyjatkami) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edzio Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:20 ty masz dziurę w głowie dlatego mózg ci paruje i niedługo w tym pustym łbie nic nie będzie - i znów będzie ci palma odbijała jak przed leczeniem szpitalnym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: edzio - rozbitek zyciowy IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 19:32 wiesz co ty rozbitku zyciowy? jak ci sie w zyciu nie wiedzie z kobietami i zawodowo pewnie tez nie, to zamiast sie wyzywac na tych, ktorym sie powodzi, je...j sie w te swoja glupia lepetyne kilka razy - moze ci pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.client.dsl.net 03.11.05, 20:06 No i znowu ten bezmozg lilabaj...Wiem ,ze takie cos jak ty nie ma faceta ale moze kup sobie wibrator-zapoznaj sie wczeniej z instrukcja!(moze uda ci sie ja zrozumiec) zamiast wyzywac sie na forum.Moze to ci pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 21:45 z takim poziomem slownictwa i przemyslen jaki reprezentujesz proponuje ci kliknac w watki: o psychologu dzieciecym oraz osobach niepelnosprawnych, tam zdaje sie ktos szuka specjalistow, poczytaj, skorzystaj z wizyty - i nie ma przy tym we mnie ani krzty zlosliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:53 Szkoda , że jest taki niski poziom dyskusji na forum.Radom to fajne miasto:) a jak się komuś Radom nie podoba to niech sie z Radomia wyprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boby Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.radom.pilicka.pl 03.11.05, 22:18 Podpisuje się pod tym co mówisz. Śledzę Twoje "gadki" i twierdzę że jesteś niegłupi gość. Jak komuś Radom się nie podoba to niech spada stąd. Pozdrawiam Cie KR! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 22:22 moze on (KR!) i nieglupi, ale troche agresywny... Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: nie ma sie co oszukiwac 04.11.05, 13:25 "młody gniewny" jak to zdaje sie Kibic powiedział :) tacy też są potrzebni. w jedwabnych rękawiczkach wszysytkiego się nie zrobi ... ważne że 100% Patriota Radomski. Odpowiedz Link Zgłoś
angielski_spleen Re: nie ma sie co oszukiwac 04.11.05, 14:31 isoxazolidine napisał: > "młody gniewny" jak to zdaje sie Kibic powiedział :) > tacy też są potrzebni. w jedwabnych rękawiczkach wszysytkiego się nie zrobi ... > ważne że 100% Patriota Radomski. > KR! to zwyczajny fanatyk, ktoremu czasami ze wzgledu na swoja niepohamowana agresywnosc, raczej trudno przychodzi zjednywanie sobie przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: nie ma sie co oszukiwac 04.11.05, 15:45 zgadza sie - fanatyk. ale pewne sprawy bez fanatyzmu się nie posuną naprzód. Grzecznarowski tez był na swój sposób fanatykiem - fanatykiem Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: isoxazolidnie co ty wypisujesz ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:58 isoxazolidine napisał: > zgadza sie - fanatyk. ale pewne sprawy bez fanatyzmu się nie posuną naprzód. > Grzecznarowski tez był na swój sposób fanatykiem - fanatykiem Radomia. > > ---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepełnosprawna Re: nie ma sie co oszukiwac IP: 193.111.145.* 04.11.05, 12:19 Ty lilabaj to masz "zerową" moralność i nie obrażaj niepełnosprawnych, bo oni nie zawsze może umieją się bronić np. na forum, ale tylko dlatego że mają za mało pieniędzy żeby mieć komputer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.server.ntli.net 04.11.05, 12:29 gdzie i kiedy obrazilam niepelnosprawnych? zacytuj prosze i uzasadnij, tylko pamietaj, ze niepelnosprawnosc moze byc nie tylko fizyczna, bo ktos np. nie potrafi myslec obiektywnie i logicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.client.dsl.net 03.11.05, 22:35 Dziekuje za rady lilabaj.Bez zlosliwosci. A co do KR! to taki radomski fanatyk(w bardzo zlym tego slowa znaczeniu).Mozna kochac swoje miasto ale trzeba zachowac pewien dystans i dostrzegac rowniez negatywne rzeczy,ktore go dotycza.Ale do KR! nigdy nic nie dociera. I po raz pierwszy zgadzam sie z lilabaj mimo,ze to beznadziejny przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 22:55 Ja tu na forum wyrażam swoje opinie i nie jestem agresywny piszę prawdę tu na forum i nie którym to przeszkadza.Wbrew temu co myslicie widzę też wady swego ukochanego miasta Radomia i częstoo tych wadach piszę.Ja osobiście mam ambitny cel chcę walczyć o lepsze jutro swego ukochanego miasta.Mam prawo do tego wiem , że wielu ludzi w Radomiu chce walczyć o lepsze jutro Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA do KR IP: 213.199.233.* 04.11.05, 08:16 drogi KR!ku, niestety masz fanatyczne poglady, niestety nie jestes jak uwazasz alfa i omega (sam robisz na farum wiele bledow i tych ortograficznych tez) a przez to nie jestes wcale wiarygodny, a sugerujac nam, ze walczysz o cos dla Radomia to raczej brzmi jak dobry zart, bo walczyc to nie tylko gadac, czyny sie licza, wiec przestan tu siac ferment i wez sie do roboty, bez zlosliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.server.ntli.net 03.11.05, 23:13 "I po raz pierwszy zgadzam sie z lilabaj mimo, ze to beznadziejny przypadek..." - hm, o tak, to ja nie potrafie kliknac we wlasciwy watek, by odpowiedz miala sens i to nie ja zastanawialam sie kiedys, czy w radomiu mozna znalezc prace za 2000 tys. miesiecznie (rownie dobrze moglbys zapytac: czy w radomiu mozna kupic maslo?) troche samokrytyki i inteligencji czlowieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti Re: nie ma sie co oszukiwac - lilabaj jest głupia IP: *.152.udn.pl 04.11.05, 00:08 "2000 tys. miesiecznie (rownie dobrze moglbys zapytac: czy w radomiu mozna kupic maslo?) troche samokrytyki i inteligencji czlowieku!" wystarczy cię cytować i jest fajnie. ale znikaj juz poczwaro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j nie ma sie co oszukiwac-lilabaj jest zapobiegliwa IP: *.server.ntli.net 04.11.05, 00:17 bo widzisz, musialam napisac jasno i wyraznie, co bys nawet ty zrozumial... wow! widze, ze moja zapobiegliwosc nie byla konieczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: nie ma sie co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 08:02 z tobą polemizować -szukaj takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anti Re: nie ma sie co oszukiwac - lilabaj jest głupia IP: *.152.udn.pl 04.11.05, 19:39 bo widzisz, musialam napisac jasno i wyraznie, "co bys nawet ty zrozumial..." wow! widze, ze moja zapobiegliwosc nie byla konieczna jednak jesteś głupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 10:28 Lilabaj, przyjedz do Radomia. Lidka załatwiła Ci pracę u tej swojej koleżanki w agencji na Kolberga. Może tam będziesz się nadawała (napalony nie patrzy w co...) no i twój mózg się nie nadwyręży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: dziecko IP: *.server.ntli.net 04.11.05, 11:20 wow!!!! macie w przedszkolu komputery z dostepem do netu!!!!! napisz koniecznie, ktore to przedszkole!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:57 ...na Kolberga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: Lilabaj IP: *.server.ntli.net 04.11.05, 12:04 czyzby mamusia aligatorka pracowala na Kolberga...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aligatorek Re: Lilabaj IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 12:22 w przedszkolu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spectre Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.udn.pl 04.11.05, 12:26 dajecie sie ludzie znowu sporowokowac lilabaj !!!! bo dla niej bez znaczenia jest co pisze,byle tylko byc ,,na swieczniku" kazda z nia polemika to strata czasu - ale jak tam chcecie ? ,,Sprzeczanie sie na internecie, jest jak bieganie na olimpiadzie dla niepelnosprawnych. Nawet jesli wygrasz, nadal jestes opozniony w rozwoju" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l i l a b a j Re: nie ma sie co oszukiwac IP: *.server.ntli.net 04.11.05, 12:31 "(...)Nawet jesli wygrasz, nadal jestes opozniony w rozwoju" - wiesz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: nie ma sie co oszukiwac IP: 82.139.43.* 04.11.05, 15:24 Nie wiem jaki cel stawia sobie lilabaj pisząc takie prowokacje. Jeżeli pisze to co myśli, to ma do tego prawo. A jeżeli prowokuje, to mu się to udaje. Ludzie nie dajcie się prowokować. Każdy wie jakim miastem jest Radom, nie zawsze jest wszystko tak jak byśmy chcieli i jeżeli już mieszkamy w tym mieście, to zróbmy tak aby nam było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: czto eto ????za mutant .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 23:29 ciekawe jak to płeć "LILABAJ ' - a może to hermafrodyta ? bo po debilu mozna się wszystkiego spodziewać .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC O lilabaj i KR! IP: *.dc.dc.cox.net 04.11.05, 23:48 Maja duzo podobienstw i na ogol to sa jedne z ciekwaszych postaci na tym Forum. Maja zdecydowane poglady, ale to wynika z ich mlodego wieku. Nie mozna ich atakowac "poniozej pasa" bo sie bardzo denerwuja, i lila uzywa wtedy niepotrzebnie ostrego jezyka a KR! zdziwienie i zaczyna powtarzac to samo. Ale jak maja do czynienie z ludzmi na lepszym poziomie to probuja im dorownac lub uczyc sie od nich. Moje rady dla Lila, raczej zacznij wysmiewac tych co Cie bez zdania racji atakuja albo wyzywaja gdyz oni Cie poprostu nie rozumieja, badz wiecej wyrozumiala dla ciemnogrodu albo natury niegrzecznej. Moje rady dla KR!, zaprzestan agresywnych atakow na Kielce, sproboj uzywac lepszego jezyka bardziej "naukowego" czy cos takiego, znajdz jakies dowody na poarcia swoich tez. To jest taka pospolita wiedza i odczucie, ale stopien "winy" Kielc a winy innych czynnikow jest niewiadoma, wiec nie mozna tak wszystko zwalac na Kielce. Jezeli chodzi o Twoj zachwyt albo krytyka na temat niektorych przywodcow Prawicy, to nie nalezy tak juz na starcie doceniac lub niedoceniac ich roli w polityce. Dopiero po pewnym czasie okaze sie, czy ktos jest taki dobry czy zly. W sumie obie jednostki fajne z malymi "ale", ale kto ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś