sza_a 04.11.05, 13:33 Czy ktos moze mi pmóc? Poszukuje dobrego homeopaty w Radomiu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franz Re: Poszukuje homeopaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:29 Kiedyś była w Radomiu szkoła kieszonkowców, ale o szkole oszustów nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Poszukuje homeopaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:39 czy na pewno potrzebny ci jest homeopata czy nie wystarczy lekarz/ Odpowiedz Link Zgłoś
sza_a Re: Poszukuje homeopaty 04.11.05, 23:32 Marto! wiem ze sa podzielone zdania na temat leczenia homeopatycznego. Ale musze probowac czegos innego, skoro lekarz serwuje wciaz antybiotyki - juz nieskuteczne zresztą.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Poszukuje homeopaty IP: *.chello.pl 04.11.05, 23:47 bardzo skuteczny jest Andrzej Tołoczko - zwłaszcza jeśli chodzi o takie przewlekłe infekcje (jak się domyslam). sprawdziłam to na własnej skórze - i to dosłownie! przyjmuje w RAdomiu chyba dwa razy w miesiącu albo coś takiego. komorke zawsze odbiera - 602 38 66 59. rejestracja 362 78 26. mogę się mylić, ale niewykluczone że przyjmuje jutro. polecam, bo jest naprawdę bardzo skuteczny - wie, co leczyć. to było trzecie podejście do homeopatii - dwaj pierwsi u których byłam, byli "książkowi", a efekty ich działań - żadne. ale widać do trzech razy sztuka - Tołoczko jest the best! Odpowiedz Link Zgłoś
sza_a Re: Poszukuje homeopaty 05.11.05, 10:53 Mary, bardzo dziękuje. Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorobkiewicz Re: Poszukuje homeopaty IP: *.udn.pl 07.11.05, 17:17 Mogę podać receptę na aspirynę homeopatyczną: Tabletkę aspiryny wrzucić z mostu do rzeki, pójść do następnego mostu i z rzeki wyciągnąć wiadro wody , z niej zrobić tonę aspiryny hoemopatycznej.Zyczę sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: do dorobkiewicza IP: *.chello.pl 07.11.05, 22:12 w leku homeo nie działa sama substancja czynna (jak w aspirynie - kwas acetylosalicylowy) ale INFORMACJA o tej substancji. a nasz organizm jest zamkniętym obiegiem bioinformacyjnym, który można delikatnie, acz skutecznie "przestajać" itd... jaki z tego wniosek? warto czytac coś więcej niż gazetowe wypociny tzw dziennikarzy, którym płacą od ilości zaczernionego papieru... a więc dużo wytrwałości, Panie Dorobkiewiczu, bo długa jeszcze przed TobĄ droga... bon chance! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka [...] IP: *.sympatico.ca 08.11.05, 02:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorobkiewicz Re: do dorobkiewicza IP: *.udn.pl 08.11.05, 14:07 A na jakiej uczelni medycznej można zrobić doktorat z homeopatii? Bardzo długo żyję i bardzo dużo czytam ale nikt mnie do tego nie przekonał. Znam nauki przyrodnicze na poźomie szkoły wyższej, natomiast daleko mi do magii. Odpowiedz Link Zgłoś