Dodaj do ulubionych

TYLKO STAŁE NICKI!!!!!!

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.05, 18:29
mam takie pytanie, ze zwykłej "babskiej ciekawości" co da niektórym
krzykaczom z tego forum , że ludzie będą się logować na stałych nickach?
Już pytałem o to w paru postach tych forumowiczów ale żaden nie udzielił mi
odpowiedzi?
Nawet jak się zaloguję na stałym to co im to da?
przyjdą do mnie?
napiszą mi coś na pocztę?
wyślą mi WIRUSA?
a może życzenia świąteczne?
Mam nadzieję ,że ktoś odpowie na moje pytanie sensowie, bo że pokaże się
wielu krzykaczy to niewątpię.
Obserwuj wątek
    • Gość: tonsa Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.radom.pl 14.11.05, 19:19
      najpierw sam przestań obrażać innych!i wylecz głowę!
      • Gość: M@G Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.05, 19:27
        Mam nadzieję ,że ktoś odpowie na moje pytanie sensowie, bo że pokaże się
        wielu krzykaczy to niewątpię.

Właśnie o takich pisałem - tonsa jeden z krzykaczy co nie mają nic do
        powiedzenia a smarują coś w przypływie pomroczności jasnej

• Gość: gucio Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:44
          aleś ty "M@G" - wymyśliła nick i dlatego jesteś taką debilką -nick świadczy o
          tobie ...
          • Gość: J-23 Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.pr.radom.net 14.11.05, 21:14
            O właśnie, to jest to, co tygrysy lubią najbardziej ;-))) Nie ważne, o czym
            poprzednik pisze, ważne, coby mu dokopać, jeszcze lepiej zbluzgać, nawyzywać od
            debili (zakręciło Cię to guciu??). Ludzie, ile Wy macie lat i co macie pod
            włosami?? oczywiście chodzi mi o włosy na ... głowie!! Zero logicznego
            myślenia!! I dziwić się, że Radom jest postrzegany jako siedlisko oszołomów!
            Pozdrawiam, ale (jak narazie w tym wątku!) tylko M@G!
            • Gość: gucio Re: TYLKO LOGOWANIE uratują nasze forum ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:23
              -ty głupku i idioto intrenetowy co ty wypisujesz na forum -kretynie .
              • Gość: J-23 Re: TYLKO LOGOWANIE uratują nasze forum ... IP: *.pr.radom.net 14.11.05, 21:30
                Rozumiesz to co piszesz?? I rozumiesz to co czytasz?? Za moich czasów na
                lekcjach języka polskiego częstym pytaniem było: co autor miał na myśli? Ale co
                Ty możesz o tym wiedzieć? Nawet wyrazu "internetowy" nie potrafisz napisać!
                • Gość: gucio Re: TYLKO LOGOWANIE uratują nasze forum ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 22:02
                  --a kiedyś ty "J-23 " chodził do szkoły ?? i do jakiej ??? chyba teraz do tej z
                  pod znaku oszołomstwa i zakłamania ...gdyby to pisał Kloss to co innego
                  • Gość: J-23 Re: TYLKO LOGOWANIE uratują nasze forum ... IP: *.pr.radom.net 14.11.05, 22:15
                    Kiedy chodziłem do szkoły?? Zaręczam Ci, że (mam takie nieodparte wrażenie!!)
                    znacznie wcześniej i sporo dłużej, niż Ty!! Nie wiem, z kim kojarzysz nicka J-
                    23, ale wierz mi, że było już tutaj kilku j23, j-23, J23 i innych a ja cały
                    czas podpisuję się jako J-23 (miałem swego czasu dyskusję z jakimś j23 na ten
                    temat). Nie mam nic do tego, jak kto się podpisuje, ważne jest, co pisze! Jak
                    pisze bzdury, to mnie "ręce i majtki opadają" jak mawiał pewien mój znajomy!
          • Gość: M@G Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.05, 22:04
            Drogi guciu czytanie podkreślam czytanie jest umiejętnościa krórej dzieci ucza
            się w zerówce, a Ty posiadasz wybitne braki w tym temacie. Ja nie jestem
            kobietą, a stwierdzenie "babska ciekawość", jeżeli nie zauważyłeś zostało
            opatrzone w dwa takie znaczki ".." i zostało użyte w formie zwrotu.
            Dalej powtarzam,że krzykaczy co piszą swoje wypociny jest tu wielu a na moje
            pytanie nikt nie udzielił jeszcze odpowiedzi.
            Tobie guciu już podziękujemy za współpracę. Jutro pani w przedszkolu czeka od
            7,00
            • Gość: kuba Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.11.05, 22:25
              Niektórzy uważają, że stały nick jest swego rodzaju wizytówką. Oczywiście nikt
              nie wysyła życzeń świątecznych. Być może ludzie którzy ciągle zmieniają swoje
              nicki nie mają odwagi podpisać się pod swoimi opiniami.
              • Gość: zwolennik loga... Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 15:08
                i obowiązkowe logowanie uratuje nasze forum od tych oszołomów i idiotów
                internetowych .
                • Gość: M@G Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 16:22
                  W jaki sposób?
                  • Gość: lew Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:51
                    a w taki że bedzie wiadomo kto napisał plugawy albo oszczerczy post a za to
                    można odpowiedzieć ,dlatego paplacze internetowi boją się logować jak na
                    innych forach .Paniatno >
                    • Gość: M@G Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 19:58
                      A jak kogoś znajdziesz i jeszcze będziesz ścigał kogoś, nawet jeżeli zaloguje
                      się na stałym?
                      • Gość: lew Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:21
                        zrozum jak bedzie konieczność to i tak znajdą tak jak w Katowicach ale to
                        dotyczy bardzo poważnych spraw ..
                        • Gość: M@G Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 20:25
                          No to skoro tylko poważnych spraw to po co tyle trucia i zawracania kijem Wisły?
                          • Gość: string Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 20:27

właśnie...
                            po co tyle trucia ...
                            • Gość: gucio Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:31
                              - saluto kalesoniarz jeszcze masz siłę truć forum ??
                              • Gość: string Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 20:46

Stęskniłeś się edziu
                              • Gość: M@G Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 22:16
                                Guciu tobie już dziękowałem za współpracę.Dobranoc.
                                Ale swoja drogą to chyba podciągnołes sie w pisaniu. Muszę przyznać,że Twoja
                                wypowiedz zaczyna przypominac j. polski.
                          • Gość: lew Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:29
                            zobacz" M@G" jak niektórzy opluwają i wyzywają przedstawicieli rządu i
                            parlamentarzystów z imienia i nazwiska a to już jest pod paragrafem.
                            • Gość: M@G Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 20:34
                              bez przesady ludzie pisza szczerą prawdę.Niestety mamy taki rząd. A nawet
                              zalogowanie na stałym nicku nic nie daje.Myślisz, że przy zakładanie konta
                              podaje się prawdziwe dane? A jak będą chcieli kogoś namierzyć to czy stały czy
                              nie to i tak to zrobią.Ale podobno mamy "demokrację"?
                              • Gość: lew Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:42
                                Co do wypowiedzi twojej to nawet zgadzam się z nią ale nikt nie upoważnił
                                nikogo do opluwania, oszczersta a zwaszcza pomówień i posądzeń inych ludzi a
                                zwłaszacza ludzi których wybraliśmy i dlatego musimy ich szanować .
                                • Gość: M@G Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.11.05, 22:13
                                  Sorki ale ja nie wybierałem pisiorków dlatego też wstyd mi teraz,że tacy będą u
                                  władzy.
    • gierro Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! 16.11.05, 11:27
      Nie uważam się za "krzykacza", ale jeżeli wypowiadam się w jakiejś kwestii to
      zawsze najpierw się loguję.
      To taka forma autoryzacji wypowiedzi.
      Nikt pod moim imieniem np. drugiemu nie naubliża. Pozdr.
      • Gość: maniek Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:11
        a może podpisywać sie imieniem i nazwiskiem z pełnym adresem
        • gierro Re: TYLKO STAŁE NICKI!!!!!! 16.11.05, 12:51
          Moje imię i nazwisko nie jest dla mnie źródłem kompleksów.
          Natomiast nie chodzi mi o jednoznaczne identyfikowanie osoby, tj. aby inni
          znali twoje rzeczywiste dane osobowe, istotne jest abyś ty i inni wiedzieli, że
          dana wypowiedź pochodzi od ciebie, a nie od kogoś innego używającego Twojego
          nicka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka