myshorrek 20.05.08, 10:22 czy lepiej wyglada lakier na stopach i dloniach w tym samym kolorze czy w odmiennych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: jak myslicie? 20.05.08, 10:47 Tylko ten sam kolor albo wcale! Wyjątkiem jest jedynie sytuacja, gdy jedne paznokcie są pomalowane kolorem a inne lakierem bezbarwnym ew. naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
yasemin Re: jak myslicie? 20.05.08, 12:44 no wlasnie ja mam to samo pytanie. albo czy np. u dloni mozna pomalowac jasniejszym odcieniem np. rozu lub czerwieni a u stop ciemniejszym albo na odwrot. niestety widze ze zdania sa podzielone^ /hmmm/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: jak myslicie? 20.05.08, 12:52 wy sie naprawde przejmujecie czy innym sie to podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: jak myslicie? 20.05.08, 12:54 czy innym się podoba, czy wypada, czy jest modne itd :) bo inaczej to przestępstwo ;))) ja mam często pomalowane paznokcie innym kolorem na stopach, innym na dłoniach, tylko np w podobnej tonacji. i co z tego, ktoś mi coś zrobi z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: jak myslicie? 20.05.08, 12:57 e.milia napisała: > i co z tego, ktoś mi coś zrobi z tego powodu? no wlasnie dlatego sie dziwie, ze ten temat jest traktowany tak smiertelnie powaznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: jak myslicie? 20.05.08, 13:15 Ależ oczywiście, że można, możesz nawet pomalować każdy paznokieć na inny kolor, masz do tego prawo i jeśli masz na to ochotę - do dzieła! Pytanie autorki nie traktowało jednak, zechciej przyznać, o możności i prawie do malowania paznokci na różne kolory, a o tym, czy to dobrze wygląda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: jak myslicie? 20.05.08, 12:48 Nie znam sie ale na paznokciach u stóp ma zawsze jakis pastelowy lakier. Odpowiedz Link Zgłoś
lillyth Re: jak myslicie? 20.05.08, 14:09 ja maluję zawsze w tym samym kolorze - nie lubię, kiedy są w różnych. Odpowiedz Link Zgłoś