Dodaj do ulubionych

JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA

IP: *.radom.leased.ids.pl 08.10.02, 13:04
CHCIAŁBYM ABY TAK SIĘ STAŁO BO Z TEJ ÓSEMKI KANDYDATÓW TYLKO JEGO SIĘ NIE
BOJĘ.
Obserwuj wątek
    • Gość: bodzio Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.js.dial-in.ats.pl 08.10.02, 14:17
      nie osłabiaj mnie, był juz wojewodą. On ma rządzić miastem (do czego się
      nadaje) a nie mam się go bać lub nie bać.
    • Gość: grip Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 17:24
      Myślę, że to dobry pomysł. Bo na pewno jest uczciwy, a poza tym doswiadczony w
      administracji. Ma szerokie kontakty poza Radomiem, a to jest duzym atutem dla
      naszego miasta. A poza tym szanuje Człowieka, co w dzisiejszych czasach jest
      rzadkością. Był wojewodą w bardzo trudnym okresie i sobie poradził.
      Poza tym mam nadzieję, że korupcja by przestała kwitnąć w urzędzie.
    • Gość: Mariola Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 17:35
      Wszyscy antagoniści zarzucają mu jedno: daj spokój on już był wojewodą.Czy to
      jest zarzut porównywalny do ciemnych interesów Włodarczyka? Czy Rejczak
      wybudował komuś drogę za nasze pieniądze tylko dlatego że wcześniej u niego
      pracował z pensją 50.000 miesięcznie? Czy był, tak jak Włodarczyk ukarany
      prawomocnym wyrokiem za machloje przy przetargach? jedno co można Rejczakowi
      zarzucić to to że jest niemedialny jak propagandzista Włodarczyk. Widocznie dla
      półinteligentów to wystarczy.
      • Gość: temida Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: 213.25.138.* 08.10.02, 18:08
        Gość portalu: Mariola napisał(a):

> Wszyscy antagoniści zarzucają mu jedno: daj spokój on już był wojewodą.Czy to
        > jest zarzut porównywalny do ciemnych interesów Włodarczyka? Czy Rejczak
        > wybudował komuś drogę za nasze pieniądze tylko dlatego że wcześniej u niego
        > pracował z pensją 50.000 miesięcznie? Czy był, tak jak Włodarczyk ukarany
        > prawomocnym wyrokiem za machloje przy przetargach? jedno co można Rejczakowi
        > zarzucić to to że jest niemedialny jak propagandzista Włodarczyk. Widocznie
        dla
        >
        > półinteligentów to wystarczy.

Panie Radny, znów Pan zaczyna ..... Na litość Boską, niech Pan skieruje
        doniesienie do Prokuratury, pismo do RIO, a tu niech Pan da spokój zarzutom bez
        pokrycia. Jeśli może je Pan udowodnić - trzeba iść z tym tam, gdzie jest
        miejsce takich zarzutów.
        • Gość: nIE JESTEM RADNYM Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.js.dial-in.ats.pl 10.10.02, 17:43
          Gość portalu: temida napisał(a):

> Gość portalu: Mariola napisał(a):
          >
          > > Wszyscy antagoniści zarzucają mu jedno: daj spokój on już był wojewodą.Czy
          > to
          > > jest zarzut porównywalny do ciemnych interesów Włodarczyka? Czy Rejczak
          > > wybudował komuś drogę za nasze pieniądze tylko dlatego że wcześniej u nieg
          > o
          > > pracował z pensją 50.000 miesięcznie? Czy był, tak jak Włodarczyk ukarany
          > > prawomocnym wyrokiem za machloje przy przetargach? jedno co można Rejczako
          > wi
          > > zarzucić to to że jest niemedialny jak propagandzista Włodarczyk. Widoczni
          > e
          > dla
          > >
          > > półinteligentów to wystarczy.
          >
          > Panie Radny, znów Pan zaczyna ..... Na litość Boską, niech Pan skieruje
          > doniesienie do Prokuratury, pismo do RIO, a tu niech Pan da spokój zarzutom
          bez
          >
          > pokrycia. Jeśli może je Pan udowodnić - trzeba iść z tym tam, gdzie jest
          > miejsce takich zarzutów.

A 2 WYROKI PREZYDENTA WŁODARCZYKA I UPOMNIENIE Z RIO TO DLA CIEBIE NIE DOWODY
      • Gość: Romek Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.proxy.aol.com 08.10.02, 18:19
        Ja jako antagonista zarzucam Rejczkowi nie tylko to, ze byl kiepskim wojewoda,
        ale przede wszystkim zle wspominam jego malostkowosc z czasow, gdy byl
        katecheta. Mialem okazje miec z nim lekcje religii w Kosciele na Struga - pan
        Rejczak pastwil sie nad uczniami, ktorych nie lubil; wyzywal ich od chamow,
        judaszy, no i oczywiscie jego ulubione przezwisko "ty Zydzie". Dzieki takim
        wystepom, Rejczaka wiekszosc uczniow nie lubila (nawet ci, ktorym sie nie
        dostalo od niego). Poza tym, facet byl niesamowicie nudny, nie potrafil
        inspirowac, po pewnym czasie stal sie obiektem zartow i kawalow; po
        roku "ubawu" rodzice i uczniowie jego grupy zlozyli petycje u proboszcza, aby
        Rejczak nie uczyl katechezy. Rejczak nie byl w stanie zapanowac nad grupa 13-
        latkow, a mimo to potem pchal sie aby byc liderem wojewodztwa. Teraz ma ochote
        zostac prezydentem miasta. Stata czasu. Ja chce aby miastem rzadzil ktos z
        prawicy, ale Panie Boze, byle tylko nie ta oferma Rejczak.
        • Gość: temida Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: 213.25.138.* 09.10.02, 10:40
          Gość portalu: Romek napisał(a):

> Ja jako antagonista zarzucam Rejczkowi nie tylko to, ze byl kiepskim
          wojewoda,
          > ale przede wszystkim zle wspominam jego malostkowosc z czasow, gdy byl
          > katecheta. Mialem okazje miec z nim lekcje religii w Kosciele na Struga - pan
          > Rejczak pastwil sie nad uczniami, ktorych nie lubil; wyzywal ich od chamow,
          > judaszy, no i oczywiscie jego ulubione przezwisko "ty Zydzie". Dzieki takim
          > wystepom, Rejczaka wiekszosc uczniow nie lubila (nawet ci, ktorym sie nie
          > dostalo od niego). Poza tym, facet byl niesamowicie nudny, nie potrafil
          > inspirowac, po pewnym czasie stal sie obiektem zartow i kawalow; po
          > roku "ubawu" rodzice i uczniowie jego grupy zlozyli petycje u proboszcza, aby
          > Rejczak nie uczyl katechezy. Rejczak nie byl w stanie zapanowac nad grupa 13-
          > latkow, a mimo to potem pchal sie aby byc liderem wojewodztwa. Teraz ma
          ochote
          > zostac prezydentem miasta. Stata czasu. Ja chce aby miastem rzadzil ktos z
          > prawicy, ale Panie Boze, byle tylko nie ta oferma Rejczak.

Jasne. A Romek pracował w tym czasie w szkole, bił dzieci linijką i onanizował
          się pod katedrą, o czym poinformowali dyrekcję pierwszoklasiści. O każdym można
          coś takiego napisać. Ja jednak wolę posłuchać, co on sam ma do powiedzenia, a
          przede wszystkim do zaproponowania. Później tylko trzeba Go będzie rozliczyć z
          tego, co obiecał. A że kiedyś sikał na dywan ? Teraz to już nieważne.

Pzdr.
          • Gość: Romek Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.proxy.aol.com 10.10.02, 00:29
            W przypadku Rejczaka przeszlosc jest wazna, zwlaszcza iz on sam podkresla
            (zwlaszcza w stosunku do lewicowych kontrkandydatow) istote korzeni spolecznych
            i politycznych. Rejczak jest antysemicka marionetka narzucona ludziom prosto z
            ambony. A ja mam nadzieje, ze prawica zacznie wreszcie kreowac politykow,
            ktorzy nie beda nosic na glowie sutanny zamiast welonu.
            • Gość: temida Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: 213.25.138.* 10.10.02, 09:27

> W przypadku Rejczaka przeszlosc jest wazna, zwlaszcza iz on sam podkresla
              > (zwlaszcza w stosunku do lewicowych kontrkandydatow) istote korzeni
              spolecznych
              >
              > i politycznych. Rejczak jest antysemicka marionetka narzucona ludziom prosto
              z
              > ambony. A ja mam nadzieje, ze prawica zacznie wreszcie kreowac politykow,
              > ktorzy nie beda nosic na glowie sutanny zamiast welonu.

Myślisz, że Rejczak nie zmienił sie od tamtych czasów ? zapewniam Cię, że tak.
              I to, że ma swoje zdanie na temat prawicy. Co prawda podkreśla cały czas, że
              jest związany z laikatem katolickim, ale nie zmienia to faktu, iż z wieloma
              noszącymi sutannę zamiast welonu mu nie po drodze.

Pzdr.
            • Gość: rAD Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.js.dial-in.ats.pl 10.10.02, 17:49

> W przypadku Rejczaka przeszlosc jest wazna, zwlaszcza iz on sam podkresla
              > (zwlaszcza w stosunku do lewicowych kontrkandydatow) istote korzeni
              spolecznych
              >
              > i politycznych. Rejczak jest antysemicka marionetka narzucona ludziom prosto
              z
              > ambony. A ja mam nadzieje, ze prawica zacznie wreszcie kreowac politykow,
              > ktorzy nie beda nosic na glowie sutanny zamiast welonu.

o CZYM TY MÓWISZ???? ANTYSEMICKĄ????? JAKO PIERSZY ZAPROSIŁ DO RADOMIA JESZCZE
              JAKO WOJEWODA AMBASADORA IZRAELA. NIE WIEM SKAD MASZ TAKIE INFORMACJE
              • Gość: fado Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 19:40
                TYLKO REJCZAK !!!!!!!!!
                • Gość: glory Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.radom.leased.ids.pl 19.10.02, 12:17
                  REJCZAK DAJE GWARANCJĘ, ŻE BĘDZIE UCZCIWY I DOBRY.DLA WSZYSTKICH A NIE TYLKO
                  DLA WIECZORKA.
                  • Gość: toy Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.radom.leased.ids.pl 21.10.02, 11:25
                    Dla Wieczorka też będzie wyrozumiały, bo to dobry człowiek i nie znęca się nad
                    ludżmi chorymi i nieszczęśliwymi.
                    • Gość: figas Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 12:55
                      Wczoraj w debacie przedwybborczej w DAMI znokautował Włodarczyka z Wieczorkiem
                      na dokładkę.Oprócz hamskiego zachowania jego przeciwnicy mogli tyko szyderczo
                      rechotać.
                      • Gość: OLGA Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: 217.96.36.* 23.10.02, 09:36
                        TYLKO REJCZAK. PO PRAWJ NIE MA NIESTETY LEPSZEGO KANDYDATA.
                        • Gość: FADO Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: 217.96.36.* 23.10.02, 09:57
                          PO PRAWEJ NIE MA I PO LEWEJ TEŻ NIE MA.
                          • Gość: Jakub. Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.org 23.10.02, 10:17
                            Ciekawe,kiedy to sobie uświadomią i czy wogóle mają ten zamiar.
                            Z dotychczasowych wypowiedzi wynika,że trafiłem na Klub Milośnikó Rejczaka i
                            dalsze dyskusje konstruktywne w tym gronie uznaję za bezprzedmiotowe.
                            A prezydentem Radomia bedzie ten kto będzie.To już jest mało istotne dla
                            zapuszczonego cywilizacyjnie Radomia.
                            Bolszewicy i tak zrobią swoje - więc po co to zacietrzewienie ?
                            Pogadajmy po wyborach - to może być o wiele ciekawsze,niż obecnie proponowane
                            wątki w tym temacie.
                            • Gość: BASIA Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: 217.96.36.* 23.10.02, 10:32
                              TRAFIŁEŚ JAKUBIE JESTEŚMY MIŁOŚNIKAMI REJCZAKA.
                              • Gość: stach Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.js.dial-in.ats.pl 23.10.02, 10:48
                                ...który niestety nawet do tarcia chrzanu się nie nadaje.
                                • Gość: DAY Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.4it.pl / 10.3.0.* 24.10.02, 12:56
                                  Ale czerwonym nosa utrze....
                                  • Gość: TEY Re: JAN REJCZAK PREZYDENTEM MIASTA IP: *.radom.leased.ids.pl 25.10.02, 17:58
                                    TYLKO REJCZAK MOŻE TO ZROBIĆ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka